#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Parkeren Bremen Airport

Update COVID-19
Annuleringsverzekering mogelijk, bekijk de voorwaarden hier

Vergelijk eenvoudig het parkeeraanbod rondom Bremen Airport en reserveer direct uw gewenste parkeerplaats. Onze vergelijkings- en boekingstool eenvoudig met het vinden én boeken van een voordelige en betrouwbare parkeerplaats. 

Heeft u de keuze gemaakt om vanaf Bremen Airport op reis te gaan? Dan bent u hoogstwaarschijnlijk ook op zoek naar een parkeerplaats bij Bremen Airport. Via onze website kunt u deze parkeermogelijkheden eenvoudig vergelijken én direct een parkeerplaats reserveren. Na het maken van een reservering ontvangt u een reserveringsbevestiging waarop u alle benodigde informatie terug vindt. Lees vooral verder als u meer wilt weten over het parkeren bij Bremen Airport of onze services!

 

Open aanbiederlijst
Adres Flughafenallee 20, 28361, Bremen, Duitsland
Kaart bekijken

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Parkeervormen bij Bremen Airport

Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht.
Aanbieders bij Bremen Airport worden gemiddeld beoordeeld met een 8.0 Klanten die via ons een parkeerplaats geboekt hebben, beoordelen aanbieders gemiddeld met een 8.0/10, gebaseerd op 9 reviews.

De verschillende parkeermogelijkheden bij Bremen Airport

Er zijn twee verschillende vormen van Bremen Airport parkeren te reserveren bij de luchthaven. De extern gelegen parkings bieden shuttle parkeren aan en de officiële parkings bieden plaatsen op loopafstand aan.

 

Shuttle parkeericoonParkeren inclusief shuttleservice

De volgende parkeeraanbieders bieden Bremen Airport parking aan in combinatie met een bij de prijs inbegrepen shuttleservice.

  • My Park Point is de meest voordelige optie, de parkeerplaats bevindt zich op 10 minuten reistijd
  • Parkflug 24 bevindt zich op slechts 3 minuten van de luchthaven en is ook overdekt te reserveren
  • Holiday Parking ligt op 9 minuten reizen en is geopend van 03:00 tot 00:00

 

Icoon parkeren op loopafstandParkeren op loopafstand

Wilt u parkeren Luchthaven Bremen op loopafstand? Dan kunt u terecht bij de offciële parkeerplaatsen van Bremen Airport. Deze parkeerplaatsen zijn niet via onze website te reserveren. 

  • P1 bevindt zich op 30 – 100 meter loopafstand en is de duurste parkeeroptie
  • P2 bevindt zich op 150 meter loopafstand en is nog steeds fors duurder dan de shuttle parkeer opties

 

Alle parkeerinfo samengevat

lijsticoon Aantal parkings vergeleken +/- 7
troffee-icoon Best beoordeeld Parkflug24
geldicoon Meest betaalbaar Parkservice Bremen*
afstandicoon Dichtstbij de luchthaven Parkflug24
* Deze parking was op het moment van schrijven het voordeligst. De prijzen van het parkeeraanbod zijn echter altijd aan verandering onderhevig.

 

Meer Info over Bremen Airport

Bremen Airport, of Flughafen Bremen, is opgericht in 1913 en is daarmee een van de oudste luchthavens ter wereld. De luchthaven bevindt zich op adres Flufhafenallee 20 in Bremen, wat vlakbij het centrum van Bremen ligt. Jaarlijks reizen er ongeveer 3 miljoen reizigers via Bremen Airport. Dit aantal was minder maar sinds de komst van Ryanair is het aantal reizigers flink toegenomen.

Deze groei heeft invloed op de drukte op het vliegveld en eromheen. De drukte is dus ook doorgezet naar het parkeren Bremen Vliegveld. Gelukkig is het aantal parkeermogelijkheden ook toegenomen de laatste jaren. Naast de officiële parkeerplaatsen zijn er namelijk ook extern gelegen parkeeraanbieders waar u kunt parkeren in de vorm van shuttle parking.

 

Reserveer een parkeerplaats bij Bremen Airport

Er zijn genoeg redenen om ervoor te kiezen op vliegreis te gaan vanaf Bremen Airport. Bremen ligt voor veel Nederlandse steden op slechts een uur tot 2 uur reistijd. Via het openbaar vervoer is het wat lastiger te bereiken dus het wordt aangeraden om met de auto te gaan en te kiezen voor parkeren Vliegveld Bremen.

Bremen Airport heeft twee terminals, waarvan er een voor voornamelijk RyanAir vluchten is. Hierdoor weet je dat er dus veel voordelige vluchten vertrekken naar zeer interessante bestemmingen. Niet alleen de vluchten zijn voordelig, ook de parkeerplaatsen hanteren zeer voordelige tarieven.

Wanneer u zelf met de auto vertrekt heeft u een standaard bijkomend voordeel. U heeft de reis altijd in eigen hand en bent niet afhankelijk van externe diensten of omstandigheden.

 

Wilt u meer weten?

Bekijk dan eens onze blogartikelen, onze FAQ-pagina of neem gerust contact op als u geen antwoord vindt op uw vraag!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b