P1 Bremen Airport

airportblog

Bremen Airport is niet de meest voor de hand liggende luchthaven voor Nederlandse reizigers. Toch kiezen wij er frequent voor om vanaf deze kleine luchthaven aan onze reis of vakantie te beginnen. Jouw reis kan namelijk voordeliger zijn dan je vooraf wellicht denkt. Er vertrekken veel voordelige vluchten, de luchthaven is minder ver dan je denkt en het Bremen Vliegveld parkeren is voordeliger dan de meeste luchthavens. Er zijn twee officiële parkeermogelijkheden, namelijk P1 Bremen en P2 Bremen. In dit artikel vertellen wij u alles over het parkeren rondom Bremen Airport en de eerste parkeermogelijkheid: P1 Bremen Airport.

Let op: de officiële parkeerplaatsen bij  Airport zijn niet via onze website te reserveren. Ons parkeeraanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op de groene ‘Zoeken’ knop te klikken. 

 

P1 Bremen AirportInformatie over parkeren bij Bremen Airport

Omdat Bremen Airport een kleine luchthaven is met jaarlijks ongeveer 3 miljoen reizigers is het parkeeraanbod niet zo groot als bij andere luchthavens. Via onze website vindt u op het moment van schrijven zes verschillende parkeeraanbieders. De twee officiële parkeerlocaties zijn enkel via de officiële Bremen Airport website te reserveren. In totaal zijn er 4.500 parkeerplaatsen beschikbaar op de officiële locaties en deze zijn beiden direct bij de terminal gelokaliseerd. Het adres van de parkeerplaatsen is Fitzmauricestraße, 28199 Bremen. Vanaf parkeerplaats P1 is het ongeveer 30 meter lopen tot de terminals 1-3 en ongeveer 100 meter tot de Ryanair terminal.

 

De parkeertarieven bij P1 Bremen

In het onderstaande overzicht vindt u de tarieven voor het parkeren bij Bremen Airport. Helaas is de P1 locatie van Bremen voor een langere periode niet beschikbaar. Daarnaast zijn de wél beschikbare aanbieders geplaatst, hiervan ziet u de tarieven voor 8 dagen parkeren, de kosten per dag en de transfertijd. Door de afwezigheid van P1 is het moeilijk te vergelijken maar u kunt ervan uit gaan dat de officiële parkeerplaatsen prijziger zijn dan de budget parkeeraanbieders.

 

ParkeeraanbiederParkeervormKosten per week (8 dagen)Kosten per dagTransfer tijd

Officiële Parkeermogelijkheden

P1 Bremen

€ x

€ x

Loopafstand

5 min

Budget Parkeeraanbieders

Parkservice Bremen

€ 26,00

€ 3,25

Shuttle Parking

6 min

MyParkPoint

€ 26,00

€ 3,25

Shuttle Parking

10 min

Parkflug24

€ 33,99

€ 4,25

Shuttle Parking

3 min

Parkservice Bremen valet

€ 54,00

€ 6,75

Valet Parking

0 min

 

Alle informatie over het parkeerproces

Op de dag van parkeren rijdt u direct naar Fitzmauricestraße, 28199 Bremen. U bent niet verplicht een reservering te maken, u kunt dus simpelweg naar de parkeergarage rijden en een ticket nemen. Wanneer u wel een reservering maakt dan betreedt u de parkeergarage middels kentekenherkenning. Het wordt aangeraden een reservering te maken, zo bent u namelijk verzekerd van een plaats en komt u niet voor nare verrassingen te staan.

 

Extra tip voor het parkeren bij Bremen Airport

Wanneer u gegarandeerd voordelig wilt parkeren, selecteer dan simpelweg Duitsland, vervolgens Bremen Airport en tot slot uw reisdata. U vindt direct het beschikbare aanbod, dit aanbod kunt u eenvoudig vergelijken en sorteren op basis van voor u relevante criteria. Nadat u uw ideale parking heeft gevonden dan kunt u deze direct reserveren en zo bent u snel en eenvoudig voorzien van een parkeerplaats. Vergelijk en kom erachter hoeveel jij kan besparen!

 

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode september 2019.
* De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Bremen Airport parkeren website.

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker