P1 Bremen Airport

Bremen_P1

Bent u op zoek naar meer informatie omtrent het Bremen Vliegveld parkeren? Er zijn twee officiële parkeermogelijkheden, namelijk P1 Bremen en P2 Bremen. In dit artikel vertellen wij u alles over het parkeren rondom Bremen Airport en de eerste parkeermogelijkheid: P1 Bremen Airport.

Wilt u parkeren bij P1 Bremen? Klik op de link of de onderstaande button en reserveer eenvoudig uw parkeerplaats direct online, tegen zeer scherpe tarieven!

Parkeren bij P1 Bremen Airport?
> Vergelijk de parkeermogelijkheden hier <

 

De Parkeertarieven van P1 Bremen Airport

 

ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 
P1 Bremen Airport€ 97,00 - week
€ 12,13 - dag
Loopafstand
> 1 min
Reserveer
MyParkPoint€ 24,00 - week
€ 3,00 - dag
Shuttle
> 13 min
Reserveer
Parken Flughafen Bremen€ 38,00 - week
€ 4,75 - dag
Shuttle
> 12 min
Reserveer
Parkservice Bremen - Shuttle€ 43,00 - week
€ 5,38 - dag
Shuttle
> 4 min
Reserveer
Parkflug24€ 43,00 - week
€ 5,38 - dag
Shuttle
> 5 min
Reserveer
Parkservice Bremen - Valet€ 63,00 - week
€ 7,87 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer

 

Alle informatie over P1 Bremen Airport

P1 Bremen Airport

Omdat Bremen Airport een kleine luchthaven is met jaarlijks ongeveer 3 miljoen reizigers is het parkeeraanbod niet zo groot als bij andere luchthavens. Er zijn namelijk slechts 3 officiële parkeerlocaties, u kunt ook parkeren bij P2 Bremen Airport en P3 Bremen Airport

In totaal zijn er 4.500 parkeerplaatsen beschikbaar op de officiële locaties en deze zijn beiden direct bij de terminal gelokaliseerd. Het adres van de parkeerplaatsen is Fitzmauricestraße, 28199 Bremen. Vanaf parkeerplaats P1 is het ongeveer 50 meter lopen tot de terminals een, twee en drie en ongeveer 100 meter tot de Ryanair terminal.

Op de dag van parkeren rijdt u direct naar Fitzmauricestraße, 28199 Bremen. U bent niet verplicht een reservering te maken, u kunt dus simpelweg naar de parkeergarage rijden en een ticket nemen. Wanneer u wel een reservering maakt dan betreedt u de parkeergarage middels kentekenherkenning. Het wordt aangeraden een reservering te maken, zo bent u namelijk verzekerd van een plaats en komt u niet voor nare verrassingen te staan.

Alle info op een rijtje: 

🚗 ParkeerterreinOverdekt
🚠 ParkeerserviceLoopafstand
🔁 Reistijd1 minuut
🕔 Openingstijden24/7
  • Parkeerplaats: Onoverdekte parkeerplaats
  • Service: Parkeren op loopafstand
  • Prijs: € 97,00 - week
  • Reistijd: 1 minuut
  • Openingstijden: 24/7 geopend
  • Extra: Elektrische laadplaatsen

Boek P1 Bremen online →

 

Online vergelijken en reserveren

Wanneer u gegarandeerd voordelig wilt parkeren, selecteer dan simpelweg Duitsland, vervolgens Bremen Airport en tot slot uw reisdata. U vindt direct het beschikbare aanbod, dit aanbod kunt u eenvoudig vergelijken en sorteren op basis van voor u relevante criteria. Nadat u uw ideale parking heeft gevonden dan kunt u deze direct reserveren en zo bent u snel en eenvoudig voorzien van een parkeerplaats. Vergelijk en kom erachter hoeveel jij kan besparen!

 

Disclaimer: 

  • Let op: U kunt via Vliegen en Parkeren geen parkeerplaats reserveren bij P1 Bremen, dit kan via de website van Vliegenenparkeren.Park.Aero. Via de zoekbalk worden de aanbiedingen van Vliegen en Parkeren weergegeven.
  • Let op: Alle informatie is enkel voor informatieve doeleinden en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
  • Let opBovenstaande prijzen gelden voor een reservering in de maand februari 2022, ten minste 2 weken van te voren gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving