P3 Bremen Airport

Bremen_P3

Bent u op zoek naar een parkeerplaats bij Bremen Airport? U kunt onder andere terecht bij P3 Bremen Airport, een parkeerplaats op slechts 3 minuten loopafstand van de luchthaven. In dit artikel vertellen wij alles over de parkeerservice van P3 Bremen. 

Wilt u parkeren bij P3 Bremen Airport? Klik op de link of op de onderstaande knop. Vergelijk vervolgens de mogelijkheden en reserveer de gewenste parkeerplaats. 

Parkeren bij P3 Bremen Airport?
> Vergelijk de parkeermogelijkheden hier <

 

De Parkeertarieven van P3 Bremen Airport

ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 
P3 Bremen Airport€ 35,00 - week
€ 4,38 - dag
Loopafstand
> 5 min
Reserveer
MyParkPoint€ 36,00 - week
€ 4,50 - dag
Shuttle
> 13 min
Reserveer
Parken Flughafen Bremen€ 39,00 - week
€ 4,88 - dag
Shuttle
> 6 min
Reserveer
Parkservice Bremen€ 43,00 - week
€ 5,38 - dag
Shuttle
> 4 min
Reserveer
Holiday Parking€ 48,00 - week
€ 6,00 - dag
Shuttle
> 4 min
Reserveer
Parkflug24€ 50,00 - week
€ 6,25 - dag
Shuttle
> 5 min
Reserveer

 

Alle informatie over P3 Bremen Airport

Zoals al eerder genoemd parkeert u op loopafstand van Bremen Airport. Vanaf Bremen Airport P3 loopt u in slechts 5 minuten naar de check-in van Terminal 1. Er is dus geen pendelvervoer nodig. 

De parkeergarage

De parkeergarage is te reserveren voor minimaal 7 dagen en maximaal 21 dagen en is tevens 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Het parkeerterrein biedt plaats aan 300 voertuigen en er zijn vrouwenparkeerplaatsen beschikbaar. Er is geen hoogtebeperking voor hoge voertuigen.

Routebeschrijving

Om bij Bremen Airport P3 te komen, volgt u het parkeergeleidingssysteem en neemt u de toegangsweg via Heinrich-Focke-Straße in 28199 Bremen.

Boek P3 Bremen online →

 

P3 in één oogopslag:

🚗 ParkeerterreinOnoverdekt
🚶 ParkeerserviceLoopafstand (5 min)
🕔 Openingstijden24/7
🔏 BeveiligingCamerabeveiliging
  • Parkeerplaats op loopafstand van de luchthaven
  • Onoverdekt parkeerterrein
  • Afstand tot T1: 5 minuten
  • Damesparkeerplaatsen beschikbaar
  • 300 standplaatsen
  • 24/7 geopend
  • QR-code

Boek P3 Bremen online →

 

Meer informatie over de parkeertarieven

De nabijheid en de korte wandeling van de P3 naar de terminal van de luchthaven van Bremen bespaart u veel tijd, maar er hangt ook een prijskaartje aan. 

Als u wat geld wilt besparen voor uw vakantiebudget, kunt u ook gebruik maken van de aanbiedingen van particuliere parkeeraanbieders rond de luchthaven van Bremen. Parkeren op de luchthaven van Bremen is hier goedkoop. 

U parkeert op beveiligde en bewaakte parkeerplaatsen en wordt met gratis shuttlediensten naar de luchthaven gebracht. Meer informatie vindt u ook in ons artikel over parkeertarieven op Bremen Airport.

 

Online vergelijken en reserveren

Neem naast de officiële parkeerplaatsen ook eens een kijkje bij de aanbiedingen van particuliere parkeeraanbieders. Hoewel deze niet direct op de luchthaven liggen, bieden ze wel een gratis shuttleservice aan die je van en naar de terminal brengt. Bij ons boekt u eenvoudig de particuliere aanbieders. Voer eenvoudig uw reisdata in de zoekbalk op de homepage in en vind de juiste aanbieder voor u.

Parkeren bij Bremen Airport?
> Vergelijk de parkeermogelijkheden hier <

 

Disclaimer:

  • Let op: U kunt via Vliegen en Parkeren geen parkeerplaats reserveren bij P1 Bremen, dit kan via de website van Vliegenenparkeren.Park.Aero. Via de zoekbalk worden de aanbiedingen van Vliegen en Parkeren weergegeven.
  • Let op: Alle informatie is enkel voor informatieve doeleinden en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
  • Let op: Bovenstaande prijzen gelden voor een reservering in de maand december 2023, ten minste 2 weken van te voren gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving