Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

P3 Eindhoven Airport

Airport-Eindhoven-P3

Gaat u op reis vanaf Eindhoven Airport en zoekt u een Eindhoven Airport parking? Dan is het handig om te weten dat er meerdere mogelijkheden zijn, zowel naast of nabij de luchthaven. 

Een van deze mogelijkheden is P3 Eindhoven. Wij vertellen in dit artikel alles over de parkeerplaats P3 Eindhoven Airport en de alternatieve parkeeropties!

 

Parkeertarieven van P3 Eindhoven & Alternatieve opties

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)Kosten per dagParkeervormTransfer tijdSleutelbehoud
P3 Eindhoven Airport 
- incl. reservering
€ 64,00€ 8,00Loopafstand5 min
P3 Eindhoven Airport 
- excl. reservering
€ 200,00€ 25,00Loopafstand5 min
Park & Fly P26€ 32,00€ 4,00Loopafstand600M
Euro Parking€ 36,00€ 4,50Loopafstand400M
Park4You€ 36,40€ 4,55Valet1 minX
SchippersStop€ 36,45€ 4,56Shuttle8 minX
Park & Fly P24€ 37,00€ 4,63Loopafstand400M

 

In de bovenstaande tabel vindt u een vereenvoudigd overzicht van de parkeertarieven van P3 Eindhoven Airport en een aantal alternatieve parkeeraanbieders, allen gelegen naast of nabij Eindhoven Aiport. We hebben een onderscheid gemaakt tussen P3 Eindhoven en de budget parkeeraanbieders. 

 

Verschil in de parkeertarieven uitgelegd

P3 Eindhoven is zoals te zien verdeeld met reservering en zonder reservering. Dit is gedaan omdat het prijsverschillen enorm zijn. Als u zonder een reservering naar Eindhoven Airport rijdt en de auto op de P3 parking plaatst dan bent u maar liefst € 136,00 meer kwijt dan wanneer u wel een reservering hebt.

Mocht u andere opties dan P3 Vliegveld Eindhoven willen overwegen dan kunt u nog steeds veel besparen. Op het moment van schrijven kunt u, wanneer u een online reservering maakt, maar liefst € 32,00 besparen. Dit is toch een fijn zakcentje dat je mee kan nemen op vakantie. 

Wilt u meer weten over de alternatieve parkeerplaatsen? Klik dan simpelweg op de naam in de tabel. Het bovenstaande aanbod is slecht een deel van het parkeeraanbod rondom Eindhoven Airpoirt. U vindt het gehele aanbod door bovenaan de pagina uw aankomst- en vertrekdatum te selecteren en vervolgens op zoeken te klikken. Wij tonen direct het beschikbare parkeeraanbod, dit aanbod kunt u naar wens vergelijken en u kunt eenvoudig uw ideale parkeerplaats reserveren. 

 

Alle info over P3 Eindhoven Airport

P3 Eindhoven AirportDe P3 parking van Eindhoven Airport wordt ook wel de P3 Silver Parking genoemd. Dat komt omdat deze iets verder weg van de terminal is gevestigd dan de zogeheten Golden Parkings. Eindhoven Airport P3 ligt nog steeds op een respectabele 5 minuten loopafstand, naast P4 Eindhoven Airport. Het parkeerterrein bevindt zich op de Luchthavenweg 25, 5657 EA in Eindhoven. 

Het maken van een reservering is niet nodig bij deze parking. Let wel: het parkeertarief is zoals eerder benoemd vele malen hoger wanneer u geen reservering maakt. Parkeren bij de P3 locatie van Eindhoven Airport houdt in dat u uw auto onoverdekt parkeert. U betreedt en verlaat het parkeerterrein, mits u een reservering heeft, middels kentekenherkenning. Het is dus belangrijk dat u uw kenteken geheel correct invoert. 

In de afbeelding vindt u een schematische weergave van alle officiële parkeerplaatsen rondom Eindhoven Airport. Zo heeft u een goed beeld van alle officiële parkeerplaatsen rondom de luchthaven. Let wel: deze weergave is gemaakt voor alle verbouwingen en de toevoeging van de parkeergarage. 

Hieronder een samenvatting van de service en faciliteiten

  • Onoverdekte parkeerplaats op 5 minuten loopafstand tot de vertrekhal
  • Betreding mogelijk inclusief én exclusief reservering
  • Betreding middels kentekenherkenning (als je een reservering hebt)
  • 24/7 geopend

 

Disclaimer

  • Let op: P3 Eindhoven Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Eindhoven Airport website. Ons parkeeraanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren, u kunt vervolgens eenvoudig vergelijken en direct reserveren. 
  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode juni 2021.
  • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Eindhoven Airport parkeren website.

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker