P3 Eindhoven Airport

Airport-Eindhoven-P3 (zonder P8)

Gaat u op reis vanaf Eindhoven Airport en zoekt u een Eindhoven Airport parking? Dan is het handig om te weten dat er meerdere mogelijkheden zijn, zowel naast of nabij de luchthaven. Een van deze mogelijkheden is P3 Eindhoven.

In dit artikel vertellen wij alles over het parkeren P3 Eindhoven Airport, het parkeerproces, de parkeertarieven en de alternatieve parkeermogelijkheden. 

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Eindhoven Airport
ParkingKosten per weekService 
P3 Eindhoven Airport
€ 140,16 - week
€ 17,52 - dag
Lopen
4 min
Informatie
Schippers Stop€ 145,00 - week
€ 18,13 - dag
Shuttle
8 min
Reserveer
Airport Eindhoven Parking€ 147,00 - week
€ 18,37 - dag
Lopen
1 min
Reserveer
Eazzypark Valet€ 147,00 - week
€ 18,37 - dag
Valet
1 min
Reserveer
Park 4 You€ 160,00 - week
€ 20,00 - dag
Valet
4 min
Reserveer
1 Stop Parking€ 165,00 - week
€ 20,63 - dag
Shuttle
8 min
Reserveer

Disclaimer: kosten per week is gelijk aan 8 dagen (bijvoorbeeld maandag t/m maandag).

In de bovenstaande tabel vindt u een vereenvoudigd overzicht van de parkeertarieven van Eindhoven Airport P3 en een aantal alternatieve parkeeraanbieders, allen gelegen naast of nabij Eindhoven Airport. Zoals u kunt zien kan het parkeren op drie verschillende manieren, namelijk op loopafstand of middels een valet- of shuttleservice.

Mocht u andere opties dan parkeren Eindhoven Airport P3 willen overwegen, dan kunt u nog steeds veel besparen. Bent u benieuwd naar een totaaloverzicht van de parkeertarieven bij Eindhoven Airport? Selecteer dan uw reisdata en klik op zoeken. 

 

De parkeerservice van P3 Eindhoven Airport

P3 Eindhoven AirportDe P3 Eindhoven locatie wordt ook wel de P3 Silver Parking genoemd. Dat komt omdat deze iets verder weg van de terminal is gevestigd dan de zogeheten Golden Parkings. P3 Eindhoven Airport ligt nog steeds op een respectabele 4 minuten loopafstand, naast P4 Eindhoven Airport. Het parkeerterrein bevindt zich op de Luchthavenweg 25, 5657 EA in Eindhoven. 

🚗 ParkeermethodeLoopafstand
↪️ Reistijd4 min
🔑 SleutelbehoudSleutel zelf meenemen
🕕 Openingstijden24/7
  • Officiële parkeerplaats
  • Er is zowel een parkeerplaats als overdekte parkeergarage
  • Parkeren is alleen mogelijk met reservering
  • Loopafstand: 4 minuten
  • Openingstijden: 24/7
  • Er geldt een maximale inrijhoogte van 2 meter in de parkeergarage
  • Entree middels kentekenherkenning

Het maken van een reservering is verplicht als u wilt Eindhoven Airport parkeren P3. U betreedt en verlaat het parkeerterrein namelijk middels kentekenherkenning. Het is dus belangrijk dat u uw kenteken geheel correct invoert. U kunt zowel kiezen uit een overdekte parkeerplaats of een overdekte parkeerplaats in de parkeergarage. Na het parkeren van uw auto mag u uw autosleutels zelf meenemen. U loopt met uw bagage in 4 minuten naar de terminal toe.

P3 parkeren Eindhoven houdt in dat u uw auto parkeert op een van de ongeveer 3000 plaatsen. Houd er wel rekening mee dat deze in vakantieperiodes snel volgeboekt zijn. Het is dus belangrijk om op tijd uw parkeerplaats te reserveren. Het terrein wordt 24 uur per dag beveiligd met camerabewaking.

 

Parkeerkosten van P3 Eindhoven

Doordat het niet mogelijk is om te parkeren Eindhoven P3 zonder online reservering, zijn er ook geen vaste prijzen te vinden. Deze verschillen namelijk per periode. Via de reserveringsmodule wordt het parkeertarief berekent voor uw reisdata. Betalen kan veilig online via iDeal, VISA, Mastercard, PayPal, Bancontact of Giropay.

Het is niet mogelijk om een specifieke plaats te boeken voor de onoverdekte parkeerplaats of de overdekte parkeergarage. Bij aankomst kunt u zelf een vrije plek uitkiezen om te parkeren. Gemiddeld betaalt u voor een week parkeren op Eindhoven P3 € 78,80. Echter, tijdens schoolvakanties kan dit snel oplopen naar ruim € 90. Wilt u parkeren tijdens de zomervakantie, dan mag u nog dieper graven in de buidel met een prijs van € 116,80 per week.

 

P3 Eindhoven boeken en annuleringsbeleid

Om het parkeren vliegveld Eindhoven P3 te boeken, dient u dit via de luchthaven zelf te doen. De bevestiging kunt u bij de slagboom laten scannen vanaf uw telefoon, indien de kentekenherkenning niet werkt.

De opgegeven data tijdens het maken van de reservering zijn leidend. Parkeert u onverwachts toch langer, bijvoorbeeld omdat uw vlucht geannuleerd is, dan betaalt u een overschrijdingstarief van € 35 per kalenderdag. Dit betaalt u bij terugkomst bij de betaalautomaat op het parkeerterrein.

Wanneer u de gemaakte boeking voor lang parkeren Eindhoven Airport P3 wilt annuleren, dan is dit mogelijk tot op de dag voor vertrek tot 12:00. Annuleren doet u via 'Beheer mijn boeking' en zonder extra kosten. Wanneer u gekozen heeft voor een annuleringsoptie kan er tot de start van de boeking nog annuleren.

 

Disclaimer

  • Let op: P3 Eindhoven Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Eindhoven Airport website. Ons parkeeraanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren, u kunt vervolgens eenvoudig vergelijken en direct reserveren. 
  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode mei 2024.
  • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Eindhoven Airport parkeren website.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving