P3 Eindhoven Airport

Airport-Eindhoven-P3 (zonder P8)

Gaat u op reis vanaf Eindhoven Airport en zoekt u een Eindhoven Airport parking? Dan is het handig om te weten dat er meerdere mogelijkheden zijn, zowel naast of nabij de luchthaven. Een van deze mogelijkheden is P3 Eindhoven.

In dit artikel vertellen wij alles over het parkeren P3 Eindhoven Airport, het parkeerproces, de parkeertarieven en de alternatieve parkeermogelijkheden. 

Inhoudsopgave:

 

De Parkeertarieven van P3 Eindhoven Airport

ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 
P3 Eindhoven Airport incl. reservering€ 76,00 - week
€ 9,50 - dag
Loopafstand
> 4 min
Bekijk
P3 Eindhoven Airport excl. reservering€ 280,00 - week
€ 35,00 - dag
Loopafstand
> 4 min
Bekijk
SchippersStop€ 52,00 - week
€ 6,50 - dag
Shuttle
> 8 min
Reserveer
1 Stop Parking
€ 57,00 - week
€ 7,13 - dag
Shuttle
> 8 min
Reserveer
Park4You€ 57,50 - week
€ 7,19 - dag
Valet
> 1 min
Reserveer
EazzyPark Shuttle
€ 58,00 - week
€ 7,25 - dag
Shuttle
> 1 min
Reserveer
Park & Fly P26
€ 67,00 - week
€ 8,38 - dag
Loopafstand
> 600 meter
Reserveer
Park & Fly P24
€ 67,00 - week
€ 8,38 - dag
Loopafstand
> 400 meter
Reserveer
Euro-Parking - Valet
€ 67,50 - week
€ 8,44 - dag
Valet
> 400 meter
Reserveer
EazzyPark Valet
€ 69,50 - week
€ 8,69 - dag
Valet
> 1 min
Reserveer
GreenParking
€ 76,50 - week
€ 9,56 - dag
Shuttle
> 18 min
Reserveer
Euro-Parking - Sleutelbehoud
€ 80,00 - week
€ 10,00 - dag
Loopafstand
> 400 meter
Reserveer
Park & Fly P21
€ 110,00 - week
€ 13,75 - dag
Loopafstand
> 200 meter
Reserveer
Park & Fly P22
€ 142,00 - week
€ 17,75 - dag
Loopafstand
> 300 meter
Reserveer
Hotel 46
€ 149,00 - week
€ 18,63 - dag
Taxi
> 9 min
Reserveer

 

In de bovenstaande tabel vindt u een vereenvoudigd overzicht van de parkeertarieven van P3 Eindhoven Airport en een aantal alternatieve parkeeraanbieders, allen gelegen naast of nabij Eindhoven Airport. Zoals u kunt zien kan het parkeren op drie verschillende manieren, namelijk op loopafstand, middels een valetservice of middels een shuttleservice.

Daarnaast is er een groot verschil te zien, dit verschil kan enorm oplopen wanneer u ervoor kiest om voor een lange periode op reis te gaan. Bekijk dan daarom altijd de mogelijkheden van het lang parkeren bij Eindhoven Airport. 

Mocht u andere opties dan P3 Vliegveld Eindhoven willen overwegen dan kunt u nog steeds veel besparen. Op het moment van schrijven kunt u, wanneer u een online reservering maakt, ruim € 12 besparen. Dit is toch een fijn zakcentje dat u mee kunt nemen op vakantie. Bent u benieuwd naar een totaaloverzicht van de parkeertarieven bij Eindhoven Airport? Selecteer dan uw reisdata en klik op zoeken. 

 

Alle info over P3 Eindhoven Airport

P3 Eindhoven AirportDe P3 parking van Eindhoven Airport wordt ook wel de P3 Silver Parking genoemd. Dat komt omdat deze iets verder weg van de terminal is gevestigd dan de zogeheten Golden Parkings. Eindhoven Airport P3 ligt nog steeds op een respectabele 4 minuten loopafstand, naast P4 Eindhoven Airport. Het parkeerterrein bevindt zich op de Luchthavenweg 25, 5657 EA in Eindhoven. 

 

De parkeerservice bij Eindhoven P3

Het maken van een reservering is verplicht bij deze parking. U betreedt en verlaat het parkeerterrein, mits u een reservering heeft, middels kentekenherkenning. Het is dus belangrijk dat u uw kenteken geheel correct invoert. Als u zonder een reservering naar Eindhoven Airport rijdt en de auto op de P3 parking plaatst dan bent u maar liefst € 167,60 meer kwijt dan wanneer u wel een reservering hebt. Na het parkeren van uw auto mag u uw autosleutels zelf meenemen. U loopt met uw bagage in 4 minuten naar de terminal toe.

 

Het parkeerterrein van P3 Eindhoven

Parkeren bij de P3 locatie van Eindhoven Airport houdt in dat u uw auto onoverdekt parkeert. Er zijn ongeveer 3000 plaatsen die in de vakantieperiodes snel volgeboekt zijn. Het is dus belangrijk om op tijd uw parkeerplaats te reserveren. Het terrein wordt 24 uur per dag beveiligd met camerabewaking.

🚗 ParkeermethodeLoopafstand
↪️ Reistijd4 min
🔑 SleutelbehoudSleutel zelf meenemen
🕕 Openingstijden24/7
  • Officiële (onoverdekte) parkeerplaats
  • Loopafstand: 4 minuten
  • Openingstijden: 24/7
  • Entree middels kentekenherkenning (incl. reservering)

 

Meer info over de alternatieve parkeermogelijkheden

Wilt u meer weten over de alternatieve parkeerplaatsen? Klik dan simpelweg op de naam in de tabel. Het bovenstaande aanbod is slecht een deel van het parkeeraanbod rondom Eindhoven Airpoirt. Er is nog veel meer aanbod in alternatieve parkings met shuttle-, valetservice of op loopafstand.

 

Shuttleservice

Shuttleservice Eindhoven AirportWanneer u op zoek bent naar een parkeerplaats inclusief shuttleservice dan kunt u bij diverse aanbieders terecht. Deze liggen op enkele minuten van de luchthaven af, waardoor je na het parkeren met een shuttlebus naar de luchthaven wordt gebracht. Dit is een zeer voordelige manier van parkeren en werkt bovendien erg simpel. Het is mogelijk om bij SchippersStop, 1 Stop Parking en Green Parking te parkeren met shuttleservice. Bij EazzyPark parkeert u op de heenweg op loopafstand en op de terugweg met een shuttleservice. Zo bent u voor uw vertrek nog eerder op de luchthaven zonder gedoe. Ongeveer hetzelfde als met een shuttle is een taxiservice, die je bij Hotel 46 krijgt.

 

Valetservice

Valetservice Eindhoven AirportLiever wat meer luxe? Kies dan voor een parking met valetservice. Het is wel belangrijk om te weten dat dit bij Eindhoven Airport anders werkt dan bij andere luchthavens. U stapt namelijk niet uit bij de terminal, maar op enkele minuten loopafstand van de luchthaven. Parkeeraanbieders die deze service aanbieden zijn Euro-Parking, Park4You en EazzyPark Valet.

 

Loopafstand

Loopafstand Eindhoven AirportUniek bij Eindhoven Airport is het parkeren op loopafstand bij een alternatieve parking. Normaliter is dit alleen mogelijk bij de officiële parkeerplaatsen, maar ook Park & Fly P21, Park & Fly P22, Park & Fly P24 en Park & Fly P26 bieden deze service aan. Sommige parkings bieden twee services aan, zo ook Euro-Parking Sleutelbehoud. Het grote voordeel is dat u na het parkeren uw eigen autosleutel mee mag nemen op reis en dat u geen tot nauwelijks contact hoeft te hebben met een medewerker. Dit zorgt voor een extra snelle afhandeling.

 

Meer over het vergelijken en reserveren

U vindt het gehele aanbod door bovenaan de pagina uw aankomst- en vertrekdatum te selecteren en vervolgens op zoeken te klikken. Wij tonen direct het beschikbare parkeeraanbod, dit aanbod kunt u naar wens vergelijken en u kunt eenvoudig uw ideale parkeerplaats reserveren. Na het afronden van een reservering ontvangt u een reserveringsbevestiging inclusief parkeervoucher per mail. Bewaar deze goed, hierop vindt u namelijk alle informatie omtrent het parkeren inclusief de benodigde contactgegevens. Zo weet u dus precies hoe het parkeerproces eruit ziet op de dag van vertrek én terugkomst. Toch wel handig wanneer u kiest voor een shuttle parking of een valet parking Eindhoven Airport

 

Disclaimer

  • Let op: P3 Eindhoven Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Eindhoven Airport website. Ons parkeeraanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren, u kunt vervolgens eenvoudig vergelijken en direct reserveren. 
  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode december 2023.
  • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Eindhoven Airport parkeren website.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving