Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

P0 Eindhoven Airport

Parken-Karte-Eindhoven

Wanneer u gaat parkeren bij Eindhoven Airport dan is P0 Gold Eindhoven Airport de meest comfortabele maar ook veruit meest prijzige optie. Wij vertellen u alles over deze parkeerplaats en de alternatieven.

Let op: P0 Eindhoven Airport is niet via onze website te reserveren. Ons parkeeraanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijken en direct reserveren. 

 

De Parkeertarieven van P0 Eindhoven

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)Kosten per dagParkeervormTransfer tijd

P0 Eindhoven Airport

P0 excl. reservering

€ x

€ x

Loopafstand

2 min

P0 incl. reservering

€ x

€ x

Loopafstand

2 min

Alternatieve parkeermogelijkheden

Park4You

€ 39,95

€ 4,99

Valet

0 min

Euro Parking

€ 39,95

€ 4,99

Valet

0 min

Schippersstop

€ 39,99

€ 5,00

Shuttle

8 min

EA Parkeren

€  50,85

€ 6,36

Shuttle

18 min

Park & Fly P26

€ 52,53

€ 6,57

Loopafstand

600M

EazzyPark

€ 53,00

€ 6,63

Shuttle

1 min

Park & Fly P24

€ 57,68

€ 7,21

Loopafstand

400M

EazzyPark

€ 69,50

€ 8,69

Valet

0 min

 

Let op: P0 Eindhoven Aiport wordt gebruikt als Kiss & Ride parkeerplaats voor passanten die langer dan 2 uur willen parkeren. Online is er geen informatie te vinden over het maken van een reservering of bijbehorende tarieven. In de bovenstaande tabel vindt u een overzicht van alternatieve parkeergelegenheden waar u ook voor een dag of aantal uur uw auto kunt parkeren.


De meeste parkeeraanbieders rekenen tarieven per dag, hierdoor maakt het niet uit of u slecht een uur parkeert of bijna de gehele dag. Enkel de Park & Fly parkeerplaatsen rekenen ook tarieven per dagdeel. Zoals u kunt zien liggen de meeste parkeerplaatsen nabij de luchthaven of wordt de service nabij de luchthaven uitgevoerd. Hierdoor bent u weinig tijd kwijt met het parkeren en zodoende kunt u ook hier gebruik maken van een parkeerplaats terwijl u reiziger(s) op komt halen.


Wilt u meer weten over de parkeerplaatsen? Klik dan simpelweg op de naam van de parkeerplaats in de tabel of selecteer bovenaan deze pagina uw reisdata/tijden. Wij tonen direct ons beschikbare parkeeraanbod, u kunt vervolgens vergelijken en direct reserveren. 

 

Alle informatie over het parkeren bij P0 EindhovenP0 Eindhoven Airport

U parkeert op loopafstand op slechts 1 minuut van de luchthaven. De P0 parking is net als P1 Eindhoven Airport gesitueerd recht tegenover de terminal, aan de Luchthavenweg 25, 5657 EA Eindhoven.

Zoals eerder benoemd wordt de P1 parkeerplaats als Kiss & Ride parkeerplaats, hier kunt u tot maximaal 2 uur parkeren. Wilt u langer parkeren dan deze 2 uur dan kunt u terecht bij Eindhoven Airport P0. Online is er geen informatie te vinden betreft de tarieven van het parkeren, hierdoor is een prijsvergelijking onmogelijk. Ook is het niet duidelijk of er een reservering gemaakt moet worden of dat u simpelweg het terrein kan betreden en bij het uitrijden betaalt.

In de onderstaande schematische weergave van Eindhoven Airport en de officiële parkeerplaatsen vindt u Eindhoven P0 op precies dezelfde locatie als de P1 parkeerplaats. 

 

Vergelijking van de parkeertarieven

In de bovenstaande tabel ziet u de prijzen van P0 Gold Eindhoven tegenover de tarieven van de budget parkeeraanbieders die direct via onze website te reserveren zijn. P0 Gold is verdeeld in het parkeren zonder en met online reservering.

In bovenstaande tabel wordt duidelijk dat de parkeeraanbieders rondom de luchthaven nagenoeg dezelfde service aanbieden tegen een beduidend lagere prijs. U bent wat langer onderweg maar uw auto staat op uitstekend beveiligde parkeerplaatsen die uitgebreid voorzien zijn van servicemogelijkheden.

Voor meer informatie, klikt u op de naam van de desbetreffende parkeeraanbieder in de tabel. Daar vindt u de beschikbaarheid, foto’s, reviews en alle overige informatie. Reserveren duurt slechts twee minuutjes en zo bent u verzekerd van een voordelige en betrouwbare parkeerplaats bij Eindhoven Airport.  

 

Door de juiste luchthaven en uw reisdata te selecteren vindt u het beschikbare aanbod. Dit aanbod is eenvoudig te sorteren en te filteren om het vergelijkingsproces te vereenvoudigen. U kunt uw gewenste parkeerplaats direct reserveren. U vult uw persoonlijke gegevens in, betaalt direct online met een van de verscheidene betaalmethodes en zo bent u voorzien van een parkeerplaats! U ontvangt vervolgens een reserveringsbevestiging via de mail (deze is ook direct online te downloaden) waarop alle informatie over het parkeren staat vermeld. Alvast een fijne reis!

Wilt u een overzicht hebben van de officiële parkeermogelijkheden? Bekijk eens de ‘maps’ afbeelding. Hierin is schematisch te zien waar alle parkeermogelijkheden gevestigd zitten. Let op: de afbeelding is gebaseerd op het op dat moment beschikbare parkeeraanbod en kan wellicht niet geheel up-to-date zijn. De P0 locatie ligt op exact dezelfde locatie als de P1 locatie.

 

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 1 dag met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode september 2020.
* De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Eindhoven Airport parkeren website.

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker