P0 Eindhoven Airport

Parken-Karte-Eindhoven

Wanneer u gaat parkeren bij Eindhoven Airport dan was P0 Gold Eindhoven Airport de meest comfortabele maar ook veruit meest prijzige optie. Wij vertellen u alles over deze parkeerplaats en de alternatieven.

Let op: P0 Eindhoven Airport is permanent gesloten en daardoor niet meer te boeken. Ons parkeeraanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijken en direct reserveren. 

 

Prijsoverzicht van P0 Eindhoven en de alternatieve Parkeermogelijkheden

ParkeeraanbiederKosten per week
(8 dagen)
Kosten per dagParkeervormTransfertijdSleutelbehoud
P0 EindhovenPermanent geslotenPermanent geslotenShuttle1 min-
SchippersStop€ 55,00€ 6,88Shuttle8 minX
1 Stop Parking€ 55,00€ 6,88Shuttle8 min
Park nd Go€ 61,00€ 7,63Valet20MX
Park & Fly P26€ 62,25€ 12,25Loopafstand600M
Euro-Parking€ 65,00€ 8,13Valet400MX
Park4You€ 65,00€ 8,13Valet300MX
EazzyPark€ 69,50€ 8,69Valet1 minX
Park & Fly P24€ 70,25€ 8,78Loopafstand400M

 

In de bovenstaande tabel vindt u een overzicht van alternatieve parkeergelegenheden waar u ook voor een dag of aantal uur uw auto kunt parkeren.


De meeste parkeeraanbieders rekenen tarieven per dag, hierdoor maakt het niet uit of u slecht een uur parkeert of bijna de gehele dag. Enkel de Park & Fly parkeerplaatsen rekenen ook tarieven per dagdeel. Zoals u kunt zien liggen de meeste parkeerplaatsen nabij de luchthaven of wordt de service nabij de luchthaven uitgevoerd. Hierdoor bent u weinig tijd kwijt met het parkeren.


Wilt u meer weten over de parkeerplaatsen? Klik dan simpelweg op de naam van de parkeerplaats in de tabel of selecteer bovenaan deze pagina uw reisdata/tijden. Wij tonen direct ons beschikbare parkeeraanbod, u kunt vervolgens vergelijken en direct reserveren. 

 

Alle informatie over het parkeren bij P0 EindhovenP0 Eindhoven Airport

Let op: P0 Eindhoven is permanent gesloten na de verbouwing van de parkeerplaats. Dit is nu gewijzigd naar P1 Eindhoven Airport

Voorheen kon u hier parkeren op loopafstand op slechts 1 minuut van de luchthaven. De P0 parking was net als P1 Eindhoven gesitueerd recht tegenover de terminal, aan de Luchthavenweg 25, 5657 EA Eindhoven.

Zoals eerder benoemd werd in de oude situatie de P1 parkeerplaats als Kiss & Ride parkeerplaats gebruikt, waar u tot maximaal 2 uur kon parkeren. Wilde u langer parkeren dan deze 2 uur dan kon u terecht bij Eindhoven Airport P0. Tegenwoordig is dit samengevoegd tot Eindhoven Airport P1, waardoor P0 Eindhoven is komen te vervallen.

Online is er geen informatie meer te vinden betreft de tarieven van het parkeren, hierdoor is een prijsvergelijking onmogelijk. Ook is het niet duidelijk of er een reservering gemaakt moet worden of dat u simpelweg het terrein kan betreden en bij het uitrijden betaalt.

In de onderstaande schematische weergave van Eindhoven Airport en de officiële parkeerplaatsen vindt u Eindhoven P0 op precies dezelfde locatie als de P1 parkeerplaats. 

 

Vergelijking van de parkeertarieven

In de bovenstaande tabel ziet u de prijzen van P0 Gold Eindhoven tegenover de tarieven van de budget parkeeraanbieders die direct via onze website te reserveren zijn. P0 Gold is verdeeld in het parkeren zonder en met online reservering.

In bovenstaande tabel wordt duidelijk dat de parkeeraanbieders rondom de luchthaven nagenoeg dezelfde service aanbieden tegen een beduidend lagere prijs. U bent wat langer onderweg maar uw auto staat op uitstekend beveiligde parkeerplaatsen die uitgebreid voorzien zijn van servicemogelijkheden.

Voor meer informatie, klikt u op de naam van de desbetreffende parkeeraanbieder in de tabel. Daar vindt u de beschikbaarheid, foto’s, reviews en alle overige informatie. Reserveren duurt slechts twee minuutjes en zo bent u verzekerd van een voordelige en betrouwbare parkeerplaats bij Eindhoven Airport.  

 

Door de juiste luchthaven en uw reisdata te selecteren vindt u het beschikbare aanbod. Dit aanbod is eenvoudig te sorteren en te filteren om het vergelijkingsproces te vereenvoudigen. U kunt uw gewenste parkeerplaats direct reserveren. U vult uw persoonlijke gegevens in, betaalt direct online met een van de verscheidene betaalmethodes en zo bent u voorzien van een parkeerplaats! U ontvangt vervolgens een reserveringsbevestiging via de mail (deze is ook direct online te downloaden) waarop alle informatie over het parkeren staat vermeld. Alvast een fijne reis!

 

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 1 dag met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode december 2022.
* De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Eindhoven Airport parkeren website.

 

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving