#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Parkeren Eindhoven Airport

Update COVID-19
Annuleringsverzekering mogelijk, bekijk de voorwaarden hier

Vergelijk de parkeermogelijkheden rondom Eindhoven Airport en reserveer direct uw gewenste parkeerplaats. Onze vergelijkings- en boekingstool helpt u met het vinden én boeken van een voordelige en betrouwbare parkeerplaats. 

Gaat u op reis vanaf Eindhoven Airport en bent u op zoek naar een parkeerplaats bij de luchthaven? U bent bij Vliegen en Parkeren aan het juiste adres. Onze handige vergelijkings- en boekingstool helpt u met het vinden van het beschikbare parkeeraanbod, u kunt vervolgens direct uw gewenste parkeerplaats reserveren. U vindt het parkeeraanbod door Eindhoven Airport en uw reisdata te selecteren, wij tonen vervolgens direct de beschikbare parkeerproducten. Vergelijk, filter en sorteer op basis van uw criteria, zo heeft u binnen enkele minuten uw gewenste parkeerplaats gevonden én gereserveerd. 

 

Open aanbiederlijst
Adres Luchthavenweg 25, 5657 EA, Eindhoven, Nederland
Kaart bekijken

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Parkeervormen bij Eindhoven Airport

Loopafstand Loopafstand U parkeert zelf uw auto en loopt met uw koffers direct naar de terminal.
Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht.
Valet parkeren Valet parkeren U rijdt direct naar de luchthaven, aldaar overhandigt u uw auto aan een chauffeur die hem voor u parkeert.
Aanbieders bij Eindhoven Airport worden gemiddeld beoordeeld met een 9.2 Klanten die via ons een parkeerplaats geboekt hebben, beoordelen aanbieders gemiddeld met een 9.2/10, gebaseerd op 1081 reviews.

De Parkeermogelijkheden bij Eindhoven AirportDe parkeermogelijkheden rondom Eindhoven Airport

Eindhoven Airport heeft ontzettend veel parkeermogelijkheden, wij creëren graag een goed beeld van de mogelijkheden en tarieven van parkeren Airport Eindhoven. Rondom de luchthaven kunt u parkeren op drie verschillende manieren, namelijk shuttle parkeren, valet parkeren en parkeren op loopafstand.

 

Shuttle Parkeren Eindhoven AirportParkeren inclusief shuttleservice

Wanneer u Eindhoven Airport parkeren zo voordelig mogelijk wilt doen dan is shuttle parking de beste optie. Hierbij parkeert u nabij de luchthaven en wordt u vervoert middels een shuttlebus.

 • SchippersStop is de meest voordelige parkeeroptie. Hier parkeert u op 8 minuten reistijd van Eindhoven Airport en is geopend van 05:00 tot 02:00 uur.

 

Valet Parkeren Eindhoven AirportParkeren inclusief valetservice

Wanneer u gemak prefereert boven lage tarieven dan kunt u kiezen voor valet parkeren. U levert uw auto direct in bij de luchthaven of bij een valet bufferzone en u auto wordt geparkeerd door een chauffeur van de parkeeraanbieder. Hieronder een klein overzicht van het parkeren Eindhoven Vliegveld.

 • Park & Fly Valet is de meest voordelige valet optie. De parkeerplaats en service zijn 24/7 beschikbaar en uw auto wordt op een zeer veilige locatie geparkeerd.
 • Easy Valet is de officiële valetservice van Eindhoven Airport. Een zeer eenvoudige en comfortabele parkeeroptie, maar ook een van de duurste. Deze parkeerplaats is niet te reserveren via onze website.

 

Parkeren op loopafstand bij Eindhoven AirportParkeren op loopafstand

Rondom Eindhoven Airport zijn er veel parkeerplaatsen op loopafstand. Het is ook een van de weinige vliegvelden waar er on-officiële parkeerplaatsen op loopafstand beschikbaar zijn. Hieronder volgt een klein overzicht van parking Eindhoven Airport direct bij de luchthaven.

 • Park & Fly P24 is een on-officiële parking met meerdere parkeerplaatsen rondom Eindhoven Airport. Op P24 parkeert u op ongeveer 5 minuten loopafstand en heeft scherpe tarieven.
 • P3 Silver is een officiële parkeerplaats. Hier parkeert u op ongeveer 5 minuten van de luchtaven, de tarieven liggen hoger dan bij andere parkings en is niet via onze website te reserveren.
 • P4 Bronze ligt op ongeveer 7 minuten lopen, hier kunt u overdekt parkeren tegen scherpe tarieven en dat maakt het een interessante optie. Deze parkeerplaats is niet via onze website te reserveren. 

 

lijsticoon Aantal parkings vergeleken +/- 10
troffee-icoon Best beoordeeld EA Parkeren
geldicoon Meest betaalbaar Euro Parking*
afstandicoon Dichtst bij luchthaven Park & Fly P22
* Deze parking was op het moment van schrijven het voordeligst. De prijzen van ons aanbod zijn echter altijd aan verandering onderhevig.

 

Meer info over Eindhoven Airport

Het vliegveld van Eindhoven is de snelst groeiende regionale luchthaven van Europa. In de volksmond wordt het ook nog wel eens ‘vliegbasis Eindhoven’ of ‘Welschap’ genoemd. Op jaarbasis reizen er meer dan 6 miljoen passagiers via Eindhoven Airport en daarmee is het de grootste regionale luchthaven van Nederland. Op onze website vindt u alle informatie over deze luchthaven maar wij zijn voornaamlijk gespecialiceerd in parkeren vliegveld Eindhoven.

Gezien de geringe bereikbaarheid van Eindhoven Airport middels het openbaar vervoer, komen er  veel reizigers met de auto en dat geeft behoorlijk wat parkeerdrukte. U heeft verschillende opties zoals parkeren op loopafstand, shuttle parkeren en valet parking. Vanwege de stijgende populariteit van parkeren Luchthaven Eindhoven is het aan te raden om uw parkeerplaats vooraf al online te reserveren. Een parkeerplaats reserveren bij Eindhoven Airport doet u in slechts 2 minuten en zonder reserveringskosten.

 

Wat u moet weten over het Parkeren bij Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is een goed voorbeeld van een luchthaven waar men veruit het liefst met de auto heen reist. De heeft te maken met meerdere factoren:

Eindhoven Airport is moeizaam te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf het treinstation Eindhoven Centraal dient u een bus te pakken, hiervoor kunt u buslijnen 10, 400 of 401 pakken. Deze rijden ’s ochtends vroeg en ’s avonds laat niet. Daarnaast bent u zeker nog een half uur onderweg vanaf Eindhoven Centraal station, met de auto kunt u er al binnen 10 minuten zijn.

Het is al een lange periode chaotisch rondom Eindhoven Airport. Dit heeft veel te maken met de groei maar voornamelijk de werkzaamheden. Vanwege het instorten van een parkeergarage zijn veel werkzaamheden en dus ook de bijkomende chaos behoorlijk uitgesteld.

Door deze chaos is de kiss & ride parkeerplaats bijzonder klein en moeilijk toegankelijk. U kunt tijdens spitsuren tot tientallen minuten wachten tot u eindeijk het terein kunt betreden.

 

Extra Nuttige Informatie

Wilt u meer weten over ons, Eindhoven Airport of de bijbehorende parkeerproducten? Bekijk eens onze blogartikelen of onze algemene voorwaarden. 

 • De 5 meest voordelige parkeeraanbieders bij Eindhoven Airport vindt u hier
 • Een overzicht van de parkeertarieven bij Eindhoven Airport vindt u hier
 • De beste parkeeropties voor een langere termijn vindt u hier
 • De valet parkeermogelijkheden bij Eindhoven Airport vindt u hier
 • Onze algemene voorwaarden vindt u hier
Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b