Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

P4 Eindhoven Airport

Airport-Eindhoven-P4

Op zoek naar een parking Airport Eindhoven en u wilt meer informatie over de parkeerplaats P4 Eindhoven Airport? Wij vertellen alles over deze parkeerplaats, de bijbehorende tarieven en de alternatieve parkeermogelijkheden.

 

Parkeertarieven van P4 Eindhoven & alternatieve opties

ParkeeraanbiederKosten per week
(8 dagen)
Kosten per dagParkeervormTransfer tijdSleutel-
behoud
P4 Eindhoven (incl. reservering)€ 76,00€ 9,50Loopafstand7 min
P4 Eindhoven (excl. reservering)€ 200,00€ 25,00Loopafstand7 min
Park & Fly P26€ 32,00€ 4,00Loopafstand600M
Euro Parking€ 36,00€ 4,50Loopafstand400M
Park4You€ 36,40€ 4,55Valet1 minX
Schippersstop € 36,45€ 4,56Shuttle8 minX
Park & Fly P24€ 37,00€ 4,63Loopafstand400M

 

Het parkeren bij een van de de officele parkings van Eindhoven Airport is meestal niet de meest voordelige optie. Zoals u in de bovenstaande tabel kunt zien is het parkeren P4 Eindhoven prijziger dan bij de alternatieve parkeermogelijkheden. Met name de tarieven van P4 Eindhoven Airport zonder reservering liggen hoog, u kunt al eenvoudig  tot € 75,70 besparen voor dezelfde parkeertermijn. 

U parkeert met evenveel gemak en nagenoeg dezelfde service- en veiligheidsvoorzieningen. U vindt al deze voorzieningen van een parkeeraanbieder door op de desbetreffende naam te klikken in de tabel. Zo kunt u eenvoudig zien voor welke faciliteiten u betaalt en u kunt ook al foto's van de parkeerplaats bekijken, zo weet u precies waarvoor u betaalt. 

 

Meer informatie over P4 Eindhoven

P4 Eindhoven AirportLet op: Eindhoven Airport P4 is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de website van Eindhoven Airport. Wanneer u kiest voor parkeren Vliegveld Eindhoven P4 dan parkeert u op loopafstand van de luchthaven, het adres van de parkeerplaats is Luchthavenweg 25, 5657 EA te Eindhoven. Eindhoven P4, ook wel de P4 Bronze Parking genoemd, ligt op 7 minuten loopafstand van de terminal naast P3 Eindhoven Airport. Eenmaal in de buurt van Eindhoven Airport staat alles met bewegwijzering aangegeven, u zult de parkeerplaats dus eenvoudig vinden.

Wanneer u online een reservering heeft gemaakt dan krijgt u na het maken van een reservering een toegangscode, hiermee kunt u het terrein oprijden. Het is ook mogelijk het parkeerterrein te betreden middels kentekenherkenning. Wanneer u geen reservering heeft gemaakt dan trekt u bij de slagboom een kaartje. Dit kaartje dient u goed te bewaren, u betaalt namelijk bij terugkomst op basis van het inrijkaartje.

Zodra u de auto geparkeerd heeft kunt u eenvoudig te voet naar de luchthaven, de route staat duidelijk aangegeven. Het Eindhoven Airport parkeren P4 is te combineren met een overdekte parkeerplaats, online is er geen informatie te vinden over (eventuele) extra tarieven van het overdekt parkeren. 

 

Hieronder vindt u een korte samenvatting van het Eindhoven Airport P4 parkeerterrein

  • Onoverdekte parkeerplaats op 7 minuten loopafstand van de vertrekhal
  • Betreden zowel inclusief als exclusief reservering
  • 24/7 geopend
  • Entree middels kentekenherkenning (mits u een reservering hebt)

 

Meer informatie over de alternatieve parkeermogelijkheden 

Er zijn genoeg alternatieven voor het parkeren Eindhoven Airport P4, er zijn namelijk meerdere alternatieve parkeeraanbieders actief nabij Eindhoven Airport. U kunt hier parkeren inclusief shuttleservice, valetservice en ook op loopafstand. 


Alle bovengenoemde parkeerplaatsen zijn direct via onze website te reserveren. U ontvangt per e-mail een reserveringsbevestiging na afronding van de betaling. U kunt deze bevestiging ook direct online downloaden. Bewaar deze goed, u dient deze namelijk bij de hand te houden op het moment van parkeren. Selecteer bovenaan de pagina uw reisdata om ons gehele aanbod te vinden en kom er zelf achter hoeveel u kunt besparen!

 

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode juni 2021
  • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Eindhoven Airport parkeren website.
  • Let op: P4 Eindhoven Airport is niet via onze website te reserveren. Ons parkeeraanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op 'Zoeken' te klikken. 

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker