P4 Eindhoven Airport

Airport-Eindhoven-P4 (zonder P8)

Bent u op zoek naar een parking Airport Eindhoven en u wilt meer informatie over P4 Eindhoven Airport? Wij vertellen alles over deze parkeerplaats, de bijbehorende tarieven en de alternatieve parkeermogelijkheden.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Eindhoven Airport
ParkingKosten per weekService 
P4 Eindhoven Airport
€ 123,37 - week
€ 15,42 - dag
Lopen
6 min
Informatie
Schippers Stop€ 110,00 - week
€ 13,75 - dag
Shuttle
8 min
Reserveer
Park 4 You€ 112,00 - week
€ 14,00 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Airport Eindhoven Parking€ 113,00 - week
€ 14,12 - dag
Lopen
1 min
Reserveer
EazzyPark€ 113,00 - week
€ 14,12 - dag
Valet
0 min
Reserveer
1 Stop Parking€ 115,00 - week
€ 14,38 - dag
Shuttle
8 min
Reserveer

Disclaimer: kosten per week is gelijk aan 8 dagen (bijvoorbeeld maandag t/m maandag).

Het parkeren bij een van de officiële parkings van Eindhoven Airport is meestal niet de meest voordelige optie. Zoals u in de bovenstaande tabel kunt zien is het parkeren bij Eindhoven Airport P4 prijziger dan bij de alternatieve parkeermogelijkheden. Daarnaast kunt u alleen op P4 terecht wanneer u van tevoren reserveert.

U parkeert met evenveel gemak en nagenoeg dezelfde service- en veiligheidsvoorzieningen. U vindt al deze voorzieningen van een parkeeraanbieder door op de desbetreffende naam te klikken in de tabel. Zo kunt u eenvoudig zien voor welke faciliteiten u betaalt en u kunt ook al foto's van de parkeerplaats bekijken, zo weet u precies waarvoor u betaalt. 

 

De parkeerservice van P4 Eindhoven

P4 Eindhoven AirportWanneer u kiest voor Eindhoven Airport parkeren P4, dan parkeert u op loopafstand van de luchthaven. Het adres van de parkeerplaats is Luchthavenweg 25, 5657 EA te Eindhoven. P4 Eindhoven, ook wel de P4 Bronze Parking genoemd, ligt op 6 minuten loopafstand van de terminal naast P3 Eindhoven Airport.

Hieronder vindt u een korte samenvatting van de Eindhoven Airport P4 parkeergarage

🚗 ParkeerterreinOnoverdekt
🚶 ParkeerserviceLoopafstand
🔁 Reistijd6 minuten
🕔 Openingstijden24/7
  • Onoverdekte parkeerplaats op 6 minuten loopafstand van de vertrekhal
  • Betreden is alleen mogelijk met reservering
  • De parkeergarage is overdekt
  • Op het dak parkeert u onoverdekt
  • 24/7 geopend
  • Entree middels kentekenherkenning
  • Maximale doorrijhoogte 2,10 m

 

Eenmaal in de buurt van Eindhoven Airport staat alles met bewegwijzering aangegeven, u zult de parkeergarage dus eenvoudig vinden. U parkeert simpelweg op loopafstand van Eindhoven Airport, hierbij bent u ongeveer 6 minuten onderweg. Zodra u de auto geparkeerd heeft bij Eindhoven P4, kunt u eenvoudig te voet naar de luchthaven. De route staat duidelijk aangegeven.

Het in- en uitrijden gaat middels kentekenherkenning, welke u heeft opgegeven bij het maken van de boeking. Mocht dit niet werken, dan kunt u ook altijd de reservering via uw mobiel scannen bij de slagboom.

Wanneer kiest voor het parkeren Eindhoven Airport P4, dan is dit grotendeels overdekt. De P4 locatie bestaat namelijk uit een grote parkeergarage. Enkel op het dak parkeert u niet overdekt. Er geldt dus altijd een maximale doorrijhoogte van 2,10. Houd hier rekening mee als u in een hoog voertuig rijdt, zoals een bus. In beide gevallen bent u ongeveer 6 minuten te voet onderweg, aangezien beide opties zich op hetzelfde terrein te vinden zijn. 

 

Tarieven van P4 Eindhoven Airport

Het parkeren P4 Eindhoven is alleen mogelijk met een online reservering. Dat betekent dat de prijzen online ook steeds veranderen, waardoor de prijzen bijvoorbeeld hoger zijn tijdens schoolvakanties en in de zomerperiode. Het is dus niet te zeggen hoeveel een dag of week parkeren precies kost, omdat dit geheel afhankelijk is van de reisdata. Wel kunnen we u een schatting geven op basis van de nu geldende prijs. Zoals u in de prijstabel hierboven heeft gezien, kosten een week parkeren in mei 2024 bijvoorbeeld € 132,86. Wanneer we kijken naar een andere week in de winterperiode, dan is de prijs veelal € 94,90 per 8 dagen parkeren.

 

Boekings- en annuleringsbeleid Eindhoven P4

Heeft u ervoor gekozen om te P4 parkeren Eindhoven, dan boekt u dit online via de luchthaven website. Wees correct bij het invullen van de reisdata, want het is niet mogelijk om zomaar langer te parkeren. Moet u vanwege onvoorziene omstandigheden, bijvoorbeeld als uw vlucht geannuleerd wordt, toch een dag langer parkeren, dan betaalt u € 30 per extra kalenderdag aan overschrijdingstarief. Dit betaalt u met uw ticket bij de betaalautomaat op het parkeerterrein. Het is geen probleem als u iets later uw auto ophaalt, zolang dit maar binnen 2 uur na het verlopen van uw parkeerreservering is.

Wanneer u het parkeren Eindhoven P4 heeft gereserveerd, maar uw plannen veranderen toch, dan kunt u altijd annuleren. Doe dit via de Beheer mijn boeking link onderaan uw boekingsbevestiging. Daar kunt u annuleren zonder extra kosten, mits dit op tijd gebeurt. U kunt namelijk bij P4 Eindhoven annuleren tot de dag voor de ingangsdatum, tot 12:00. Dit geldt ook voor het wijzigen van de boeking.

Als u bij het boeken heeft gekozen voor een annuleringsoptie, kunt u tot het laatste moment op de dag van parkeren nog annuleren. De restitutie wordt dan binnen 3 tot 10 werkdagen overgemaakt.

 

Disclaimer

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode juni 2024
  • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Eindhoven Airport parkeren website.
  • Let op: P4 Eindhoven Airport is niet via onze website te reserveren. Ons parkeeraanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op 'Zoeken' te klikken. 

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving