P4 Eindhoven Airport

Airport-Eindhoven-P4 (zonder P8)

Bent u op zoek naar een parking Airport Eindhoven en u wilt meer informatie over de parkeerplaats P4 Eindhoven Airport? Wij vertellen alles over deze parkeerplaats, de bijbehorende tarieven en de alternatieve parkeermogelijkheden.

In dit artikel vindt u de volgende informatie:

 

De Parkeertarieven van P4 Eindhoven Airport

ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 
P4 Eindhoven Airport incl. reservering€ 64,00 - week
€ 8,00 - dag
Loopafstand
> 6 min
Bekijk
P4 Eindhoven Airport excl. reserveringNiet beschikbaar
N.v.t.
Loopafstand
> 6 min
Bekijk
SchippersStop€ 52,00 - week
€ 6,50 - dag
Shuttle
> 8 min
Reserveer
1 Stop Parking
€ 57,00 - week
€ 7,13 - dag
Shuttle
> 8 min
Reserveer
Park4You€ 57,50 - week
€ 7,19 - dag
Valet
> 1 min
Reserveer
EazzyPark Shuttle
€ 58,00 - week
€ 7,25 - dag
Shuttle
> 1 min
Reserveer
Park & Fly P26
€ 67,00 - week
€ 8,38 - dag
Loopafstand
> 600 meter
Reserveer
Park & Fly P24
€ 67,00 - week
€ 8,38 - dag
Loopafstand
> 400 meter
Reserveer
Euro-Parking - Valet
€ 67,50 - week
€ 8,44 - dag
Valet
> 400 meter
Reserveer
EazzyPark Valet
€ 69,50 - week
€ 8,69 - dag
Valet
> 1 min
Reserveer
GreenParking
€ 76,50 - week
€ 9,56 - dag
Shuttle
> 18 min
Reserveer

 

Het parkeren bij een van de de officele parkings van Eindhoven Airport is meestal niet de meest voordelige optie. Zoals u in de bovenstaande tabel kunt zien is het parkeren P4 Eindhoven prijziger dan bij de alternatieve parkeermogelijkheden. Daarnaast kunt u alleen op P4 terecht wanneer u van tevoren reserveert.

U parkeert met evenveel gemak en nagenoeg dezelfde service- en veiligheidsvoorzieningen. U vindt al deze voorzieningen van een parkeeraanbieder door op de desbetreffende naam te klikken in de tabel. Zo kunt u eenvoudig zien voor welke faciliteiten u betaalt en u kunt ook al foto's van de parkeerplaats bekijken, zo weet u precies waarvoor u betaalt. 

 

Meer informatie over P4 Eindhoven

P4 Eindhoven AirportLet op: Eindhoven Airport P4 is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de website van Eindhoven Airport. Wanneer u kiest voor parkeren Vliegveld Eindhoven P4 dan parkeert u op loopafstand van de luchthaven, het adres van de parkeerplaats is Luchthavenweg 25, 5657 EA te Eindhoven. Eindhoven P4, ook wel de P4 Bronze Parking genoemd, ligt op 6 minuten loopafstand van de terminal naast P3 Eindhoven Airport. Eenmaal in de buurt van Eindhoven Airport staat alles met bewegwijzering aangegeven, u zult de parkeerplaats dus eenvoudig vinden.

 

De parkeerservice bij P4 Eindhoven

U parkeert simpelweg op loopafstand van Eindhoven Airport, hierbij bent u ongeveer 6 minuten onderweg. Zodra u de auto geparkeerd heeft kunt u eenvoudig te voet naar de luchthaven, de route staat duidelijk aangegeven. Ook bij terugkomst loopt u weer terug en verlaat u het terrein. 

Wanneer u online een reservering heeft gemaakt dan kunt u het parkeerterrein te betreden middels kentekenherkenning. Ook het uitrijden gaat eenvoudig op kentekenherkenning. Wanneer u geen reservering heeft gemaakt dan trekt u bij de slagboom een kaartje. Dit kaartje dient u goed te bewaren, u betaalt namelijk bij terugkomst op basis van het inrijkaartje.

 

Het parkeerterrein van P4 Eindhoven

Wanneer kiest voor het Eindhoven Airport parkeren P4, dan kunt u dit zowel onoverdekt als overdekt. Het grootste gedeelte van het parkeerterrein is onoverdekt en online is er geen informatie te vinden over (eventuele) extra tarieven van het overdekt parkeren. In beide gevallen bent u ongeveer 6 minuten te wandel, aangezien beide opties op hetzelfde terrein te vinden zijn. 

 

Hieronder vindt u een korte samenvatting van het Eindhoven Airport P4 parkeerterrein

🚗 ParkeerterreinOnoverdekt
🚶 ParkeerserviceLoopafstand
🔁 Reistijd6 minuten
🕔 Openingstijden24/7
  • Onoverdekte parkeerplaats op 6 minuten loopafstand van de vertrekhal
  • Betreden zowel inclusief als exclusief reservering
  • 24/7 geopend
  • Entree middels kentekenherkenning (mits u een reservering hebt)

 

Meer informatie over de alternatieve parkeermogelijkheden 

Er zijn genoeg alternatieven voor het parkeren Eindhoven Airport P4, er zijn namelijk meerdere alternatieve parkeeraanbieders actief nabij Eindhoven Airport. U kunt hier parkeren inclusief shuttleservice, valetservice en ook op loopafstand. 

Meer info over de shuttle parkeermogelijkheden

Icoon van een blauwe shuttlebusRondom Eindhoven Airport zijn meerdere opties te vinden voor een parkeerplaats inclusief shuttleservice, wat een voordelige optie is wanneer u kiest voor lang parkeren Eindhoven Airport. Dit is mogelijk bij SchippersStop, Green Parking en 1 Stop Parking, klik simpelweg op de naam van de betreffende parking voor meer informatie.

Ook bij EazzyPark kunt u shuttle parkeren, waarbij u op de heenweg de auto afgeeft op slechts 250 meter loopafstand van de luchthaven.

De tarieven van alle shuttle parkeeraanbieders zijn inclusief de transfer en bij sommige parkings kunt u uw autosleutels behouden. Parkeren inclusief taxi? Dat kan bij Hotel 46, waarbij u na het parkeren naar de luchthaven wordt gebracht in een privé taxi.

 

Meer info over de valet parkeermogelijkheden

Icoon van een blauwe auto en persoonBij de luchthaven van Eindhoven kunt u ook terecht bij verschillende Eindhoven Airport valet parkeermogelijkheden. Deze service kunt u namelijk boeken bij Park4You, Euro-Parking en EazzyPark. Ook hier zijn de tarieven altijd inclusief service van de chauffeur. Zowel bij het aankomst moment als het terugkomst moment wordt uw auto uitvoerig geïnspecteerd, zo weet u dat uw auto in goede handen is. 

 

Meer info over de parkeerplaatsen op loopafstand

Icoon van blauw poppetje met een koffer

Waar bij de meeste luchthaven de parkeerplaats op loopafstand enkel beheert worden door de luchthaven zelf, is Eindhoven Airport hierop een uitzondering. Dit is namelijk mogelijk bij Park & Fly P21, Park & Fly P22, Park & Fly P24, Park & Fly P26 en Euro Parking Sleutelbehoud.

Bij de Park & Fly opties parkeert middels een inrijcode en bij Euro Parking is er een werknemer aanwezig. In beide gevallen kunt u uw autosleutels behouden. 

 

Meer info over het vergelijken en reserveren

Alle bovengenoemde parkeerplaatsen zijn direct via onze website te reserveren. U ontvangt per e-mail een reserveringsbevestiging na afronding van de betaling. U kunt deze bevestiging ook direct online downloaden. Bewaar deze goed, u dient deze namelijk bij de hand te houden op het moment van parkeren. Selecteer bovenaan de pagina uw reisdata om ons gehele aanbod te vinden en kom er zelf achter hoeveel u kunt besparen!

 

Disclaimer

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode december 2023
  • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Eindhoven Airport parkeren website.
  • Let op: P4 Eindhoven Airport is niet via onze website te reserveren. Ons parkeeraanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op 'Zoeken' te klikken. 

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving