P8 Eindhoven Airport

Airport-Eindhoven-P8

Bent u op zoek naar een parkeerplaats Vliegveld Eindhoven en wilt u meer info over de P8 Eindhoven? In het verleden was deze parkeerplaats een voordelige en veel geboekte optie. Tegenwoordig is het parkeerterrein echter permanent gesloten. 

Er zijn echter nog tal van vergelijkbare opties te boeken. In dit artikel gaan we dieper in op de service van Eindhoven P8 en vergelijkbare alternatieven. 

Parkeren bij Eindhoven Airport?
Vergelijk alle parkeermogelijkheden hier

 

De Parkeertarieven van P8 Eindhoven Airport en alternatieve parkeergelegenheden

ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 
P8 Eindhoven AirportPermanent geslotenShuttle
> 10 min
Bekijk
Park & Fly P26
€ 128,00 - week
€ 16,00 - dag
Loopafstand
> 600 meter
Reserveer
Park & Fly P24€ 135,00 - week
€ 16,88 - dag
Loopafstand
> 400 meter
Reserveer
Park4You€ 135,00 - week
€ 16,88 - dag
Valet
> 300 meter
Reserveer
SchippersStop
€ 141,00 - week
€ 17,63 - dag
Shuttle
> 8 min
Reserveer
Hotel 46
€ 149,00 - week
€ 18,63 - dag
Taxi
> 9 min
Reserveer
Euro-Parking€ 150,00 - week
€ 18,75 - dag
Valet
> 400 meter
Reserveer
1 Stop Parking€ 151,00 - week
€ 18,88 - dag
Shuttle
> 8 min
Reserveer
EazzyPark€ 156,00 - week
€ 19,50 - dag
Valet
> 250 meter
Reserveer
Park & Fly P21
€ 157,00 - week
€ 19,63 - dag
Loopafstand
> 400 meter
Reserveer
Euro-Parking Sleutelbehoud€ 230,00 - week
€ 28,75 - dag
Loopafstand
> 400 meter
Reserveer

 

De officiële parkeerplaatsen van een luchthaven zijn vaak prijzige opties. Het parkeren P8 Eindhoven was voor geruime tijd de meest voordelige optie wanneer u enkel de officiële p-parkeerplaatsen in beschouwing nam. Wij krijgen vaak vragen of Eindhoven P8 nog beschikbaar is en waar deze gereserveerd kan worden. Het parkeerterrein is helaas permanent gesloten en zal naar alle verwachtingen dus niet meer beschikbaar komen. 

Zoals u in de bovenstaande tabel kunt zien is zonder de aanwezigheid van P8 Eindhoven Airport gelukkig nog steeds mogelijk om voordelig te parkeren. U kunt reserveren bij een valet parking, shuttle parking en u kunt parkeren op loopafstand. Los van de parking P8 Eindhoven is alles in de bovenstaande tabel direct via onze website te reserveren.

Bekijk u liever een totaaloverzicht van de mogelijkheden en prijzen? Bekijk ons artikel omtrent de parkeertarieven bij Eindhoven Airport voor alle informatie!

 

Meer Informatie over P8 Eindhoven

P8 Eindhoven AirportZoals eerder benoemd is deze parkeerplaats permanent gesloten en zal deze naar alle waarschijnlijkheid niet meer beschikbaar gesteld worden. In tegenstelling tot de overige p-parkeerplaatsen geschiedt het P8 parkeren Eindhoven met een shuttleservice. U parkeert op ongeveer 10 minuten reistijd van de luchthaven bij de High Tech Campus te Eindhoven. Het parkeren Eindhoven Airport P8 adres lag op ongeveer 11 kilometer afstand.

 

Samenvatting van de service bij het P8 Parkeerterrein

🚗 ParkeerterreinOnoverdekt
🚶 ParkeerserviceShuttleservice
🕔 Openingstijden24/7
🔏 BeveiligingCamerabeveiliging
  • Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
  • 10 minuten reistijd
  • Entree middels kentekenherkeninng
  • Let op: Permanent gesloten

 

Meer Informatie over de alternatieve parkeerplaatsen

Gelukkig hoeft u zich geen zorgen te maken, er zijn genoeg alternatieven voor het Eindhoven Airport parkeren P8. In de bovenstaande tabel vindt u enkele parkeeraanbieders, dit is echter niet het gehele aanbod. Hieronder volgt een overzicht per parkeervorm:

 

Parkeren inclusief shuttleservice

Blauw shuttlebusjeZoals gezegd parkeerde u bij P8 Vliegveld Eindhoven P8 middels een shuttleservice. Op het moment van schrijven kunt u een shuttle parkeerplaats reserveren bij 1 Stop Parking en Schippersstop. Liever wat meer luxe tijdens het vervoer naar de luchthaven? Kies dan voor het parkeren bij Hotel 46, waar een taxi u naar de luchthaven brengt.

Deze parkeerterreinen rekenen uiteraard verschillende tarieven en kunnen ook verschillen in het aanbod van service, faciliteiten en veiligheid. Wilt u alle shuttle parkeermogelijkheden bj Eindhoven Airport vergelijken? Bekijk dan onze pagina omtrent het lang parkeren bij Eindhoven Airport. 

 

Parkeren inclusief valetservice

Blauw icoon valet parkerenParkeert u liever middels een valetservice? Ook hiervoor zijn meerdere opties! Op het moment van schrijven kunt u een valet parkeerplaats reserveren bij EazzyPark , Park4You en Euro-Parking.

Ook de valetservices verschillen in prijs en het aanbod van service, faciliteiten en veiligheid. Wilt u alle valet parkeermogelijkheden bj Eindhoven Airport vergelijken? Bekijk dan onze pagina omtrent het valet parkeren bij Eindhoven Airport

 

Parkeren op loopafstand

Blauw poppetje met een kofferAls een van de weinige luchthavans zijn er rondom Eindhoven Airport ook parkeerplaatsen op loopafstand beschikbaar, die niet beheerd worden door de luchthaven zelf. Op het moment van schrijven kunt u een parkeerplaats op loopafstand reseveren op drie verschillende locaties: Park & Fly P21, Park & Fly P22, Park & Fly P24, Park & Fly P26 en Euro-Parking.

 

Meer informatie over het vergelijkings- en reserveringsproces

Alle opgesomde parkeerplaatsen hierboven zijn direct te reserveren via onze website. Klik simpelweg op de naam van de aanbieder of selecteer bovenaan de pagina uw reisdata en klik op de groene ‘Zoeken’ button. U kunt de parkeermogelijkheden vervolgens eenvoudig vergelijken, sorteren en filteren op basis van uw criteria. 

Zoekt u een zo goedkoop mogelijke parkeerplaats? Sorteer dan simpelweg op de laagste prijs of bekijk onze top 5 goedkoop parkeren Eindhoven Airport

De reservering is compleet zodra u de betaling voltooid heeft. U ontvangt een bevestiging van uw reservering per e-mail. Hierop staan alle gegevens over het parkeren en de contactgegevens van de gekozen parkeeraanbieder. U ziet het, er zijn genoeg alternatieven voor het parkeren Vliegveld Eindhoven P8. U vindt ze allemaal op onze website!

 

Disclaimer

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode mei 2023.
  • De officiële parkeerplaatsen van Eindhoven Airport zijn niet via onze website te reserveren.

 

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving