P8 Eindhoven Airport

Airport-Eindhoven-P8

Bent u op zoek naar een parkeerplaats Vliegveld Eindhoven en wilt u meer info over het parkeren Eindhoven Airport P8? In het verleden was deze parkeerplaats een voordelige en veel geboekte optie. Tegenwoordig is het parkeerterrein echter permanent gesloten. 

Er zijn echter nog tal van vergelijkbare opties te boeken. In dit artikel gaan we dieper in op de service van Eindhoven P8 en vergelijkbare alternatieven. 

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Eindhoven Airport
ParkingKosten per weekService 
P8 Eindhoven Airport
Permanent geslotenLopen
10 min
Informatie
Euro Parking - Valet€ 69,50 - week
€ 8,68 - dag
Valet
4 min
Reserveer
Airport Eindhoven Parking€ 85,00 - week
€ 10,62 - dag
Lopen
1 min
Reserveer
EazzyPark€ 85,00 - week
€ 10,62 - dag
Valet
1 min
Reserveer
Park & Fly P26€ 99,00 - week
€ 12,37 - dag
Lopen
6 min
Reserveer
Park & Fly P24€ 103,00 - week
€ 12,87 - dag
Lopen
4 min
Reserveer

Disclaimer: kosten per week is gelijk aan 8 dagen (bijvoorbeeld maandag t/m maandag).

De officiële parkeerplaatsen van een luchthaven zijn vaak prijzige opties. Het parkeren op P8 Bronze Parking Eindhoven was voor geruime tijd de meest voordelige optie wanneer u enkel de officiële P-parkeerplaatsen in beschouwing nam. Wij krijgen vaak vragen of Eindhoven P8 nog beschikbaar is en waar deze gereserveerd kan worden. Het parkeerterrein is helaas permanent gesloten en zal naar alle verwachtingen dus niet meer beschikbaar komen. 

Zoals u in de bovenstaande tabel kunt zien is zonder de aanwezigheid van P8 Eindhoven Airport gelukkig nog steeds mogelijk om voordelig te parkeren. Bekijk u liever een totaaloverzicht van de mogelijkheden en prijzen? Bekijk ons artikel omtrent de parkeertarieven bij Eindhoven Airport voor alle informatie!

 

De parkeerservice van P8 Eindhoven

P8 Eindhoven AirportZoals eerder benoemd is deze parkeerplaats permanent gesloten en zal deze naar alle waarschijnlijkheid niet meer beschikbaar gesteld worden. In tegenstelling tot de overige P-parkeerplaatsen geschiedt het P8 parkeren Eindhoven met een shuttleservice. U parkeert op ongeveer 10 minuten reistijd van de luchthaven bij de High Tech Campus te Eindhoven. Het adres P8 Eindhoven Airport lag op ongeveer 11 kilometer afstand.

 

Samenvatting van de service bij het P8 Parkeerterrein

🚗 ParkeerterreinOnoverdekt
🚶 ParkeerserviceShuttleservice
🕔 Openingstijden24/7
🔏 BeveiligingCamerabeveiliging
  • Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
  • 10 minuten reistijd
  • Entree middels kentekenherkenning
  • Let op: Permanent gesloten

 

Meer Informatie over de alternatieve parkeerplaatsen

Gelukkig hoeft u zich geen zorgen te maken, er zijn genoeg alternatieven voor het lang parkeren Eindhoven Airport P8. In de bovenstaande tabel vindt u enkele parkeeraanbieders, dit is echter niet het gehele aanbod. Hieronder volgt een overzicht per parkeervorm:

 

Parkeren inclusief shuttleservice

Blauw shuttlebusjeZoals gezegd parkeerde u inclusief vervoer met de Eindhoven Airport parkeren P8 shuttlebus. Op het moment van schrijven kunt u een shuttle parkeerplaats reserveren bij Green Parking, 1 Stop Parking en Schippersstop

Deze parkeerterreinen rekenen uiteraard verschillende tarieven en kunnen ook verschillen in het aanbod van service, faciliteiten en veiligheid.

 

Parkeren inclusief valetservice

Blauw icoon valet parkerenParkeert u liever middels een valetservice als alternatief op P8 Eindhoven? Ook hiervoor zijn meerdere opties! Op het moment van schrijven kunt u een valet parkeerplaats reserveren bij EazzyPark, Park4You en Euro-Parking Valet. Ook Park & Fly Easy Valet biedt een valetservice aan nabij de luchthaven.

Ook de valetservices verschillen in prijs en het aanbod van service, faciliteiten en veiligheid. Wilt u alle valet parkeermogelijkheden bij Eindhoven Airport vergelijken? Bekijk dan onze pagina omtrent het valet parkeren bij Eindhoven Airport

 

Parkeren op loopafstand

Blauw poppetje met een kofferAls een van de weinige luchthavens zijn er rondom Eindhoven Airport ook parkeerplaatsen op loopafstand beschikbaar, die niet beheerd worden door de luchthaven zelf. Op het moment van schrijven kunt u een parkeerplaats op loopafstand reserveren op drie verschillende locaties: Airport Eindhoven Parking, Euro-Parking, Park & Fly P26, Park & Fly P24 en Park & Fly P21.

 

Meer informatie over het vergelijkings- en reserveringsproces

Alle opgesomde parkeerplaatsen hierboven zijn direct te reserveren via onze website. Klik simpelweg op de naam van de aanbieder of selecteer bovenaan de pagina uw reisdata en klik op de groene ‘Zoeken’ button. U kunt de parkeermogelijkheden vervolgens eenvoudig vergelijken, sorteren en filteren op basis van uw criteria. 

Zoekt u een zo goedkoop mogelijke parkeerplaats? Sorteer dan simpelweg op de laagste prijs of bekijk onze top 5 goedkoop parkeren Eindhoven Airport

De reservering is compleet zodra u de betaling voltooid heeft. U ontvangt een bevestiging van uw reservering per e-mail. Hierop staan alle gegevens over het parkeren en de contactgegevens van de gekozen parkeeraanbieder.

U ziet het, er zijn genoeg alternatieven voor P8 Bronze Eindhoven. U vindt ze allemaal op onze website!

 

Disclaimer

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode juli/augustus 2024.
  • De officiële parkeerplaatsen van Eindhoven Airport zijn niet via onze website te reserveren.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving