Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!
Vergelijken 02.07.2020

P8 Eindhoven Airport

Airport-Eindhoven-P8

Bent u op zoek naar een parkeerplaats Vliegveld Eindhoven en wilt u meer info over de P8 Eindhoven? Wij zetten alles op een rijtje!

Let op: P8 Eindhoven is momenteel niet beschikbaar en is niet via onze website te reserveren. U vindt het beschikbare parkeeraanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken.

 

Overzicht van P8 Eindhoven en de alternatieve Parkeermogelijkheden

ParkeeraanbiederKosten per week
(8 dagen)
Kosten per dagParkeervormTransfer tijdOpenings-
tijden

Budget Parkeeraanbieders

Schippersstop€ 39,99€ 5,00Shuttle8 min05:00 - 02:00
Park & Fly P26€ 41,20€ 5,15Loopafstand600M24/7
Park4You€ 49,95€ 6,24Valet1 min05:00 - 00:00
Euro-Parking€ 49,95€ 6,24Valet1 min05:00 - 23:00
Park & Fly P24€ 51,50€ 6,44Loopafstand400M24/7
P8 Eindhoven€ X€ XShuttle10 min

 

De officiële parkeerplaatsen van een luchthaven zijn vaak prijzige opties. Het parkeren P8 Eindhoven was voor geruime tijd de meest voordelige optie wanneer u enkel de officiële p-parkeerplaatsen in beschouwing nam. Wij krijgen vaak vragen of Eindhoven P8 nog beschikbaar is en waar deze gereserveerd kan worden. Hier kunnen wij helaas geen duidelijkheid over geven, de parkeerplaats is al geruime tijd niet beschikbaar en dit lijkt voorlopig nog zo te blijven.

Zoals u in de bovenstaande tabel kunt zien is het mogelijk nóg voordeliger te parkeren dan bij P8 Eindhoven Airport. U kunt reserveren bij een valet parking, shuttle parking en u kunt parkeren op loopafstand. Los van de parking P8 Eindhoven is alles in de bovenstaande tabel direct via onze website te reserveren.

 

Meer Informatie over P8 EindhovenP8 Eindhoven Airport

Zoals eerder benoemd is deze parkeerplaats momenteel niet te reserveren en is het onduidelijk wanneer en óf deze parkeerplaats nog aangeboden gaat worden. In tegenstelling tot de overige p-parkeerplaatsen geschiedt het P8 parkeren Eindhoven met een shuttleservice. U parkeert op ongeveer 10 minuten reistijd van de luchthaven bij de High Tech Campus te Eindhoven. Het parkeren Eindhoven Airport P8 adres ligt op ongeveer 11 kilometer afstand.

 

Meer Informatie over de alternatieve parkeerplaatsen

Gelukkig hoeft u zich geen zorgen te maken, er zijn genoeg alternatieven voor het Eindhoven Airport parkeren P8. In de bovenstaande tabel vindt u vijf parkeeraanbieders, dit is echter niet het gehele aanbod. Hieronder volgt een overzicht per parkeervorm:

 

Alle opgesomde parkeerplaatsen hierboven zijn direct te reserveren via onze website. Klik simpelweg op de naam van de aanbieder of selecteer bovenaan de pagina uw reisdata en klik op de groene ‘Zoeken’ button. De reservering is compleet zodra u de betaling voltooid heeft. U ontvangt een bevestiging van uw reservering per e-mail. Hierop staan alle gegevens over het parkeren en de contactgegevens van de gekozen parkeeraanbieder. U ziet het, er zijn genoeg alternatieven voor het parkeren Vliegveld Eindhoven P8. U vindt ze allemaal op onze website!

 

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode juli 2020.
  • De officiële parkeerplaatsen van Eindhoven Airport zijn niet via onze website te reserveren.

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker