Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

P8 Eindhoven Airport

Airport-Eindhoven-P8

Bent u op zoek naar een parkeerplaats Vliegveld Eindhoven en wilt u meer info over de P8 Eindhoven? In het verleden was deze parkeerplaats een voordelige en veel geboekte optie. Tegenwoordig is het parkeerterrein echter permanent gesloten. 

Er zijn echter nog tal van vergelijkbare opties te boeken. In dit artikel gaan we dieper in op de service van Eindhoven P8 en vergelijkbare alternatieven. 

 

Overzicht van P8 Eindhoven en de alternatieve Parkeermogelijkheden

ParkeeraanbiederKosten per week
(8 dagen)
Kosten per dagParkeervormTransfer tijdOpenings-
tijden
P8 EindhovenPermanent geslotenPermanent geslotenShuttle10 minX
Schippersstop€ 39,99€ 5,00Shuttle8 min05:00 - 02:00
Park & Fly P26€ 41,20€ 5,15Loopafstand600M24/7
Park4You€ 49,95€ 6,24Valet1 min05:00 - 00:00
Euro-Parking€ 49,95€ 6,24Valet1 min05:00 - 23:00
Park & Fly P24€ 51,50€ 6,44Loopafstand400M24/7

 

De officiële parkeerplaatsen van een luchthaven zijn vaak prijzige opties. Het parkeren P8 Eindhoven was voor geruime tijd de meest voordelige optie wanneer u enkel de officiële p-parkeerplaatsen in beschouwing nam. Wij krijgen vaak vragen of Eindhoven P8 nog beschikbaar is en waar deze gereserveerd kan worden. Het parkeerterrein is helaas permanent gesloten en zal naar alle verwachtingen dus niet meer beschikbaar komen. 

Zoals u in de bovenstaande tabel kunt zien is zonder de aanwezigheid van P8 Eindhoven Airport gelukkig nog steeds mogelijk om voordelig te parkeren. U kunt reserveren bij een valet parking, shuttle parking en u kunt parkeren op loopafstand. Los van de parking P8 Eindhoven is alles in de bovenstaande tabel direct via onze website te reserveren.

 

Meer Informatie over P8 Eindhoven

P8 Eindhoven AirportZoals eerder benoemd is deze parkeerplaats permanent gesloten en zal deze naar alle waarschijnlijkheid niet meer beschikbaar gesteld worden. In tegenstelling tot de overige p-parkeerplaatsen geschiedt het P8 parkeren Eindhoven met een shuttleservice. U parkeert op ongeveer 10 minuten reistijd van de luchthaven bij de High Tech Campus te Eindhoven. Het parkeren Eindhoven Airport P8 adres lag op ongeveer 11 kilometer afstand.

Samenvatting van de service bij het P8 Parkeerterrein

  • Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
  • 10 minuten reistijd
  • Entree middels kentekenherkeninng
  • Permanent gesloten

 

Meer Informatie over de alternatieve parkeerplaatsen

Gelukkig hoeft u zich geen zorgen te maken, er zijn genoeg alternatieven voor het Eindhoven Airport parkeren P8. In de bovenstaande tabel vindt u vijf parkeeraanbieders, dit is echter niet het gehele aanbod. Hieronder volgt een overzicht per parkeervorm:

 

Meer informatie over het vergelijkings- en reserveringsproces

Alle opgesomde parkeerplaatsen hierboven zijn direct te reserveren via onze website. Klik simpelweg op de naam van de aanbieder of selecteer bovenaan de pagina uw reisdata en klik op de groene ‘Zoeken’ button. De reservering is compleet zodra u de betaling voltooid heeft. U ontvangt een bevestiging van uw reservering per e-mail. Hierop staan alle gegevens over het parkeren en de contactgegevens van de gekozen parkeeraanbieder. U ziet het, er zijn genoeg alternatieven voor het parkeren Vliegveld Eindhoven P8. U vindt ze allemaal op onze website!

 

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode juli 2020.
  • De officiële parkeerplaatsen van Eindhoven Airport zijn niet via onze website te reserveren.

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker