#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04:00 - 00:00
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9
Bekijk beoordelingen

EazzyPark Valet Eindhoven Airport

Het parkeren bij externe aanbieders is de laatste jaren enorm in populariteit gegroeid. Naast de lagere prijzen bieden deze aanbieders ook een meer dan uitstekende service. Er worden veelal 2 parkeervormen van vliegveld Eindhoven parkeren aangeboden maar dit geldt ook zeker voor de overige vliegvelden. Een ding is zeker, u parkeert uw auto altijd veilig en goedkoop door middel van ons grote aanbod van geregistreerde aanbieders. Vliegen en Parkeren werkt uitsluitend met betrouwbare aanbieders waar u met een gerust hart uw auto achter kunt laten, zoals EazzyPark. EazzyPark heeft naast haar parkeerplekken een breed assortiment van producten en diensten. Heeft uw auto nog een schoonmaakbeurt nodig of wilt u hem graag fonkelnieuw terug doordat de auto is gepolijst? Ook dat is mogelijk bij EazzyPark. U kunt dus met een onbezorgd gevoel op vakantie, ook wanneer u kiest voor lang parkeren vliegveld Eindhoven.

Lees meer
Contactlocatie Valet Luchthavenweg 61, Eindhoven
Adres parkeerplaats Ekkersrijt, Eindhoven
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met EazzyPark Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over EazzyPark Valet
EazzyPark Valet wordt gemiddeld beoordeeld met 9
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Inge Peeters- 01-10-2019 "Super !!! Volgende keer weer !"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
esmee goesten- 27-09-2019 "Alles verliep heel soepel, geen wachtrij en ideaal tegenover de ingang van de luchthaven."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 02-08-2019 "Prima gegaan. Tevoren inchecken verkortte de afhandeling ter plaatse."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Auto afdragen dichtbij de luchthaven en dus niet ver hoeven lopen is ideaal. Prima service ook."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ger Verdonschot- 19-12-2017 "Was even wachten op de terugweg maar vriendelijk ontvangen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Karel S- 19-12-2017 "2 keer prima optijd en duidelijke afspraken met het instorten van de parkeergarage"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Eindhoven Airport Parking via Vliegen en Parkeren

Vergelijk het parkeeraanbod rondom Eindhoven Airport gemakkelijk en snel via Vliegen en Parkeren. Ons ruime aanbod van lang parkeren eindhoven airport kunt u vergelijken op basis van verschillende variabelen. U kunt de vergelijking dus naar uw eigen hand zetten en zo dus gemakkelijk uw ideale parkeerplek vinden. Na uw reservering ontvangt u een reserveringsbevestiging waarin alle informatie netjes op een rijtje staat. Op onze veel gestelde vragen pagina kunt u gemakkelijk vinden hoe wij te werk gaan. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u gebruik maken van onze gratis klantenservice.

Valet Parking met EazzyPark

Via EazzyPark kunt u voordelig gebruik maken van valet parking Eindhoven. Valet parking Eindhoven gaat als volgt in zijn werking: U rijdt met uw eigen auto naar luchthaven Eindhoven toe, in plaats van uw auto op vliegveld Eindhoven te parkeren overhandigt u uw auto aan een van de medewerkers van EazzyPark tegenover het vliegveld. De chauffeur helpt u met uw koffers en vervolgens gaat u met een gerust hart op vakantie en zal de chauffeur de auto parkeren op het bewaakte terrein van Eazzy Park. Bij terugkomst neemt u contact op (telefoonnummer staat op de reservering) met EazzyPark en zij zullen uw auto voorrijden waardoor u direct uw reis kunt vervolgen! Een uitstekende service én goedkoop parkeren vliegveld Eindhoven.

 
Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )