#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 04:00 - 00:00
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9
Bekijk beoordelingen

Eazzypark valet Eindhoven

Wellicht kent u deze parking al van haar uitstekende shuttle service. Wilt u echter graag valet parkeren Eindhoven Airport? Ook dat kan bij Eazzypark valet Eindhoven. Het verlichte terrein beschikt over een afgesloten omheining en wordt bewaakt door verschillende camera’s. De parkeerplaats is bereikbaar via een slagboom en er is geen sprake van een maximale doorrijhoogte. Dit maakt Valet Eazzypark Eindhoven ook geschikt voor hoge voertuigen. Voorafgaand het parkeren, wordt er een voertuiginspectie uitgevoerd. Dit gebeurt in de videostraat, waar uw auto gefotografeerd wordt van alle kanten. Zo heeft u de zekerheid dat uw auto hetzelfde terugkeert als dat u deze hebt aangeleverd. Tijdens het parkeren, ontvangt u netjes hulp met uw koffers.

Lees meer
Contactlocatie Valet Luchthavenweg 61, Eindhoven
Adres parkeerplaats Ekkersrijt, Eindhoven
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met EazzyPark Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over EazzyPark Valet
EazzyPark Valet wordt gemiddeld beoordeeld met 9
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Inge Peeters- 01-10-2019 "Super !!! Volgende keer weer !"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
esmee goesten- 27-09-2019 "Alles verliep heel soepel, geen wachtrij en ideaal tegenover de ingang van de luchthaven."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 02-08-2019 "Prima gegaan. Tevoren inchecken verkortte de afhandeling ter plaatse."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Auto afdragen dichtbij de luchthaven en dus niet ver hoeven lopen is ideaal. Prima service ook."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ger Verdonschot- 19-12-2017 "Was even wachten op de terugweg maar vriendelijk ontvangen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Karel S- 19-12-2017 "2 keer prima optijd en duidelijke afspraken met het instorten van de parkeergarage"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Hoe parkeert u bij Eazzypark valet Eindhoven?

Zoals eerder vermeld, geniet u bij deze parking van een valet service. Dit houdt in dat uw auto voor u geparkeerd wordt door een professionele chauffeur van Eazzypark valet Eindhoven Airport. Dit maakt het een zeer comfortabele manier van parkeren waarbij u minimaal tijdsverlies lijdt. U kunt namelijk bij de terminal uit- en weer instappen, zodat u nooit ver hoeft te lopen. U hoeft enkel circa 30 minuten van te voren contact op te nemen met Eazzypark valet Airport Eindhoven, zodat zij weten dat u onderweg bent. Uw auto zal ook bij terugkomst, voor u voorgereden worden. Zo kunt u direct uw reis vervolgen en bent u weer vlot op weg naar huis!

Beoordelingen Eazzypark valet Eindhoven

Omdat wij klanttevredenheid erg hoog in het vaandel hebben staan, luisteren wij graag naar uw ervaring. Om die reden krijgt iedere klant de mogelijkheid om een review achter te laten. Om toekomstige klanten te informeren, zijn al deze reviews beschikbaar op onze website. Zo is ook Eindhoven Airport Eazzypark Valet beoordeeld. Neem gerust een kijkje tussen de reviews en weet zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan.

 
Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )