#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Vliegenenparkeren.nl Nederlands
  • 04 - 24
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.7
Bekijk beoordelingen

EazzyPark Valet Eindhoven Airport

Het parkeren bij externe aanbieders is de laatste jaren enorm in populariteit gegroeid. Naast de lagere prijzen bieden deze aanbieders ook een meer dan uitstekende service. Er worden veelal 2 parkeervormen van vliegveld Eindhoven parkeren aangeboden maar dit geldt ook zeker voor de overige vliegvelden. Een ding is zeker, u parkeert uw auto altijd veilig en goedkoop door middel van ons grote aanbod van geregistreerde aanbieders. Vliegen en Parkeren werkt uitsluitend met betrouwbare aanbieders waar u met een gerust hart uw auto achter kunt laten, zoals EazzyPark. EazzyPark heeft naast haar parkeerplekken een breed assortiment van producten en diensten. Heeft uw auto nog een schoonmaakbeurt nodig of wilt u hem graag fonkelnieuw terug doordat de auto is gepolijst? Ook dat is mogelijk bij EazzyPark. U kunt dus met een onbezorgd gevoel op vakantie, ook wanneer u kiest voor lang parkeren vliegveld Eindhoven.

Contactlocatie Valet Luchthavenweg 61, Eindhoven
Adres parkeerplaats Ekkersrijt, Eindhoven
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met EazzyPark Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Ja Verzekerd
Shuttle: Uw auto is verzekerd tegen schade het is echter zéér belangrijk dat u hier foto's van maakt en dit direct meldt bij de parking.
Valet: Het is van belang dat u bij aflevering van de auto samen met de chauffeur de auto controleerd op zowel de heen als terugreis zodat eventuele schades geconstateerd kunnen worden. De aanwezige schades zijn vastgesteld op het formulier, u mag hier voor de zekerheid een foto van maken.
Leaseauto: Het verschilt per contract wie er gemachtigd zijn om in uw auto te rijden, controleer dit dus vooraf.
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, zodoende is er altijd iemand aanwezig. Parkeergelegenheden die niet 24 uur per dag geopend zijn worden in ieder geval ook beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel camerabewaking.
Ja Voertuig inspectie
Bij veel parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dit niet op het initiatief van de parking gebeurd kunt hier navraag naar doen. Daarnaast is het altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend wel houden zij atlijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen
Klanten over EazzyPark Valet
EazzyPark Valet wordt gemiddeld beoordeeld met 8.7
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Karel S- 19-12-2017 "2 keer prima optijd en duidelijke afspraken met het instorten van de parkeergarage"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ger Verdonschot- 19-12-2017 "Was even wachten op de terugweg maar vriendelijk ontvangen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Auto afdragen dichtbij de luchthaven en dus niet ver hoeven lopen is ideaal. Prima service ook."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Eindhoven Airport Parking via Vliegen en Parkeren

Vergelijk het parkeeraanbod rondom Eindhoven Airport gemakkelijk en snel via Vliegen en Parkeren. Ons ruime aanbod van lang parkeren eindhoven airport kunt u vergelijken op basis van verschillende variabelen. U kunt de vergelijking dus naar uw eigen hand zetten en zo dus gemakkelijk uw ideale parkeerplek vinden. Na uw reservering ontvangt u een reserveringsbevestiging waarin alle informatie netjes op een rijtje staat. Op onze veel gestelde vragen pagina kunt u gemakkelijk vinden hoe wij te werk gaan. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u gebruik maken van onze gratis klantenservice.

Valet Parking met EazzyPark

Via EazzyPark kunt u voordelig gebruik maken van valet parking Eindhoven. Valet parking Eindhoven gaat als volgt in zijn werking: U rijdt met uw eigen auto naar luchthaven Eindhoven toe, in plaats van uw auto op vliegveld Eindhoven te parkeren overhandigt u uw auto aan een van de medewerkers van EazzyPark tegenover het vliegveld. De chauffeur helpt u met uw koffers en vervolgens gaat u met een gerust hart op vakantie en zal de chauffeur de auto parkeren op het bewaakte terrein van Eazzy Park. Bij terugkomst neemt u contact op (telefoonnummer staat op de reservering) met EazzyPark en zij zullen uw auto voorrijden waardoor u direct uw reis kunt vervolgen! Een uitstekende service én goedkoop parkeren vliegveld Eindhoven.

 
Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )