Eindhoven Airport Vertrek en Aankomst

Eindhoven vertrek en aankomst

Heeft u een vliegticket geboekt vanaf Eindhoven Airport en wilt u weten wat de tijden zijn van de Eindhoven Airport departures?

In dit artikel kunt u precies zien wat de vluchttijden zijn voor vertrek én aankomende vluchten. Dat laatste is vooral handig wanneer u iemand komt ophalen op de luchthaven en wilt weten wanneer het vliegtuig gaat landen.

 

Tijden van vertrek Eindhoven Airport

Indien u binnenkort op reis gaat, is het altijd verstandig om de tijden voor Eindhoven Airport vertrek in de gaten te houden. Zo weet u zeker dat u tijdig aanwezig bent. Soms wordt de vlucht vervroegd, maar vaker nog is er vertraging waardoor u wat meer speelruimte hebt.

Bent u al op de luchthaven, dan kunt u nog even plaatsnemen in ‘The Bar’ voor een drankje voordat u naar de gate van vertrek gaat.

Hieronder ziet u de tijden van Eindhoven Airport vertrek en aankomst. Standaard krijgt u de vertrekkende vluchten, oftewel departures, te zien. Wanneer u op ‘Arrivals’ klikt, krijgt u ook de vluchten te zien die geland zijn of nog moeten landen op deze luchthaven.

 

Aankomsttijden op Eindhoven Airport

Net zoals de vertrekkende vluchten is het ook mogelijk om online de Eindhoven Airport arrivals te bekijken. Ideaal als u een familielid of vriend ophaalt van de luchthaven, want zo kunt u precies de tijd van landen zien. In de wereld van vluchten is er nogal eens vertraging, dus het in de gaten houden van de actuele tijden is zeer aan te raden.

In de handige tabel hierboven kunt u alle Eindhoven Airport vluchten zien voor de gekozen datum. Standaard ziet u de actuele vluchten die landen en opstijgen met daarbij de bijbehorende tijd van landen of opstijgen. 

 

Parkeren op de luchthaven

Gaat u zelf op reis, houd dan de tijden van vertrek Eindhoven Airport bij de hand. Het is zeer aan te raden om enkele dagen tot weken voor vertrek het parkeren bij Eindhoven Airport te reserveren. Zo voorkomt u stress bij het zoeken naar een parkeerplaats én bespaart u geld. Een vooraf gereserveerde parkeerplaats is namelijk een stuk goedkoper dan ter plaatse pas een parking zoeken.

Komt u alleen iemand ophalen, controleer dan de arrivals Eindhoven Airport en maak gebruik van de Kiss & Ride. Hier kunt u 15 minuten gratis parkeren en daarna wordt het € 3,50 per half uur, tot maximaal 5 uur. Houdt hier dus rekening mee en rijd pas de parkeergarage in voor Kiss & Ride wanneer degene die u ophaalt bijna in de aankomsthal terug is.

Parkeren op loopafstand

Bijzonder bij Eindhoven Airport is dat er veel mogelijkheden zijn voor parkeren op loopafstand. De luchthaven is geopend van 04:30 tot 23:00, wat betekent dat de vluchten Eindhoven Airport ook tussen die tijden vertrekken. Toch is het wel prettig als u wat extra ruimte hebt en daarom zijn enkele locaties op loopafstand 24 uur per dag geopend. Hierbij kunt u denken aan Park & Fly P26 en Park & Fly P24

Shuttle parkeren

Bent u op zoek naar een goedkope parkeerplaats, dan is dit vaak in combinatie met een shuttleservice. Hierbij is het extra belangrijk om de tijden van Airport Eindhoven vertrek in de gaten te houden, omdat u afhankelijk bent van een shuttlebus met de bijbehorende reistijd. Deze reistijd loopt op tot maximaal 8 minuten, maar dit is exclusief wachttijd op de parkeerplaats. Voordelige opties zijn SchippersStop en EazzyPark.

Parkeren met valetservice

Ondanks dat deze luchthaven vrij compact is, kunt u ook hier kiezen voor valetservice. Wel zijn deze valetservices anders dan bij andere luchthavens, omdat u uw auto afgeeft op enkele honderden meters van de luchthaven bij een zogenoemde bufferzone. Vanaf hier parkeert de chauffeur uw auto op een ander parkeerterrein en loopt u binnen enkele minuten de vertrekhal in. Dit kan bijvoorbeeld bij Park4You, Euro-Parking en EazzyPark Valet.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving