P1 Eindhoven Airport

Airport-Eindhoven-P1 (zonder P8)

Vliegt u binnenkort vanaf Eindhoven Airport en zoekt u nog een parkeerplaats Eindhoven Airport? Wellicht is P1 Eindhoven Airport dan een goede keuze. Deze locatie is ideaal voor zakenreizigers of voor liefhebbers van gemak met een groot budget.

In dit artikel vertellen we u alles over het parkeren op Eindhoven Airport P1, zoals de kosten, het parkeerproces en het boekings- en annuleringsbeleid.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Eindhoven Airport
ParkingKosten per weekService 
P1 Eindhoven Airport
€ 308,00 - week
€ 38,50 - dag
Lopen
1 min
Meer info
Euro Parking - Valet€ 85,00 - week
€ 10,62 - dag
Valet
0 min
Meer info
Airport Eindhoven Parking€ 85,00 - week
€ 10,62 - dag
Lopen
1 min
Meer info
EazzyPark€ 85,00 - week
€ 10,62 - dag
Valet
0 min
Meer info
Euro Parking - Sleutelbehoud€ 105,00 - week
€ 13,12 - dag
Lopen
400 min
Meer info
Schippers Stop€ 105,00 - week
€ 13,13 - dag
Shuttle
8 min
Meer info

Disclaimer: kosten per week is gelijk aan 8 dagen (bijvoorbeeld maandag t/m maandag).

In bovenstaand overzicht ziet u de prijzen voor het parkeren P1 Eindhoven Airport, ook wel P1 Gold genoemd. De alternatieve parkeerplaatsen die eronder staan zijn gelegen rondom de luchthaven, waarbij u parkeert op loopafstand of met een shuttleservice.

Wilt u een completer overzicht zien van de tarieven van zowel officiële als alternatieve parkings zien? Bekijk dan de parkeertarieven van Eindhoven Airport.

 

De parkeerservice van P1 Eindhoven

P1 Eindhoven AirportIndien u op zoek bent naar een Eindhoven Airport parking en dit bij een officiële parkeerplaats van de luchthaven dan kunt u onder andere terecht bij P1 Gold Eindhoven Airport. Hier parkeert u direct tegenover de vertrekhal in de gloednieuwe parkeergarage, u bent slechts 1 minuut onderweg. De parkeergarage wordt gebruikt voor zowel lang parkeren als kiss & ride.

🚶 ParkeermethodeLoopafstand
↪️ Reistijd1 min
🔑 SleutelbehoudSleutel zelf meenemen
🕕 Openingstijden24/7
  • Parkeren op een officiële parkeerplaats tegenover de terminal
  • Overdekte parkeergarage
  • 24/7 geopend
  • Slechts 1 minuut lopen naar de vertrekhal
  • In- en uitrijden middels kentekenherkenning
  • Elektrische laadpalen
  • Sleutelbehoud

 

Het parkeren Eindhoven Airport P1 doet u in een nieuwe en moderne parkeergarage. De verdiepingen 2, 3 en 4 bieden allen overdekte parkeerplaatsen aan. Zo staat uw auto dus beschermd tegen de weersomstandigheden.

De parkeergarage van P1 ligt direct tegenover de terminal. Dit betekent dat u slechts 1 minuut onderweg bent naar de vertrekhal. Daarnaast bent u nooit aan het zoeken, u rijdt gewoon richting de luchthaven en ziet de parkeergarage vanzelf!

Het is bijna een must tegenwoordig, maar toch noemenswaardig. Het Eindhoven Airport parkeren P1 kan ook inclusief elektrische opladen. Parkeer uw auto op een laadplaats en zodoende in een volgeladen auto terugrijden. Daarnaast zijn er ook plaatsen beschikbaar voor mindervaliden. 

 

De tarieven van Eindhoven Airport P1

Zoals u in bovenstaand prijsoverzicht al kon zien is P1 parkeren Eindhoven Airport erg prijzig. Het grootste voordeel is natuurlijk dat u op zeer korte loopafstand van de luchthaven af zit en dat u uw eigen autosleutel mee mag nemen. Toch zijn er genoeg alternatieven op korte loopafstand te vinden voor zeker de helft van de prijs.

Goed om te weten is dat de tarieven voor Eindhoven P1 verschillen per periode. Zo liggen de prijzen hoger tijdens schoolvakanties en zijn de prijzen in de winter wat lager. Parkeert u bij P1 Eindhoven zonder vooraf een reservering te maken, dan betaalt u € 405 voor 8 dagen parkeren. U kunt dus beter vooraf een reservering maken. Verder is het ook belangrijk om te weten dat als u, bijvoorbeeld door vertraging, een dag later terugkomt, dan wordt er € 45 per extra dag gerekend.

 

Het boekings- en annuleringsbeleid

Het maken van een boeking voor Gold Parking P1 Eindhoven Airport doet u via de website van Eindhoven Airport zelf. Betalen kan met iDeal, Bancontact, Visa, Mastercard, Giropay of PayPal. 

Moet u plots annuleren? Dan kan dit tot 12:00 de dag voor de startdatum. Via ‘Beheer mijn boeking’ kunt u zowel annuleren als uw boeking aanpassen. Indien u tijdens het maken van de reservering een annuleringsoptie voor € 5 heeft toegevoegd, kunt u tot het laatste moment op de dag van aankomst nog annuleren.

 

Disclaimer:

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode juli 2024.
  • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Eindhoven Airport parkeren website.
  • Let op: P1 Airport Eindhoven is niet via onze website te reserveren. U vindt ons parkeeraanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving