#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 28 Jan 2018

P4 Eindhoven Airport parkeren

P4 Eindhoven Airport

Vliegen vanaf Eindhoven Airport heeft als voordeel dat u veel voordelige mogelijkheden hebt om er te parkeren. Uniek aan Eindhoven Airport is dat er ontzettend veel parkings gelegen zijn op loopafstand. De P4 locatie van Eindhoven is zo een parking. U hoeft hierna slechts 7 minuutjes te lopen naar de terminal. Bovendien, is de prijs voor 8 dagen parkeren rond de € 70 euro, beginnend bij een dagtarief van € 11 euro. Reserveren is hierbij niet verplicht, maar wordt wel aanbevolen. De garage is namelijk gedeeltelijk overdekt en daardoor geliefd onder onze vliegreizigers. Heeft u een reservering gemaakt, dan kunt u gemakkelijk in- en uitrijden middels de kentekenherkenning! De P4 locatie van Eindhoven kunt u reserveren tot maar liefst 24 uur van te voren! 

Let op: P4 Eindhoven Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Eindhoven Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijk en direct reserveren. 

Goedkoop lang parkeren Eindhoven Airport

Het parkeren op de officele parkings van Eindhoven Airport is vaak niet de goedkoopste parkeermogelijkheid. Zoals hierboven omschreven zijn er veel parkeermogelijkheden gevestigd op loopafstand van de luchthaven en die maken wij graag voor u inzichtelijk. Vergelijkbare P4 parkings vindt u hieronder in de tabel. Zo ziet u gemakkelijk wat de verschillende parkeertarieven zijn. 

Lang Parkeren Eindhoven

8 dagen

14 dagen

Afstand

P4 (official)

€ 67,50

€ 99

7 min lopen

Park and Fly Meet and Greet

€ 67

€ 102

2 min lopen

Park and Fly Valet

€ 74,50

€ 109,50

1 min lopen

Eazzy Park Valet

€ 90

€ 125

1 min lopen

Park and Fly Valet overdekt

€ 100

€ 152,50

1 min lopen

 

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode februari 2018.
* De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Eindhoven Airport parkeren website.

 

Zoals u kunt zien zijn er ook parkeerfaciliteiten die nog minder loopafstand van u vragen. Met name Park and Fly Meet and Greet is een erg populaire locatie, omdat deze maar op 290 meter van de terminal gevestigd is. Dit is nog dichterbij het dan het meerendeel van de officiele vliegveld parkings! De laatste drie parkeermogelijkheden in het overzicht, betreffen valet services en deze worden hieronder extra toegelicht. Het valet parkeren is namelijk een erg luxe parkeervorm, waarbij niet u, maar een chaufeur voor u gaat parkeren! U rijdt als het ware direct naar de terminal, waar u de auto overhandigt. Bij terugkomst belt u de chauffeur en dan wordt uw auto weer voorgereden. Wilt u toch  graag zelf de auto wegzetten, bekijk dan ook eens onze shuttle parkings rondom Eindhoven Airport om nog meer kosten te besparen!

Goedkoop een parkeerplaats reserveren

Via Vliegenenparkeren.nl vergelijkt en reserveert u gemakkelijk een parkeerplaats bij het vliegveld. Alle aanbieders zijn 100% betrouwbaar en bij Eindhoven Airport is het merendeel zelfs gunstiger gelegen dan de opties van Eindhoven Airport zelf. U reserveert via ons met het grootste gemak een parkeerplaats zonder dat u daar extra kosten voor betaalt. Bovendien kunt u ons altijd bereiken via chat, mail of telefoon!

Parkeren bij Park & Fly Meet en Greet

Een zeer populaire parking op Vliegen en Parkeren is de Meet & Greet locatie van Park en Fly Eindhoven. Goedkoop parkeren vliegveld Eindhoven doe je op deze locatie ook nog eens op 290 meter loopafstand. Park en Fly is de enigste parking rondom  vliegveld Eindhoven waarbij je parkeert op loopafstand en je autosleutels mee mag nemen.

EazzyPark Eindhoven, het gemak van combi parkeren

Parkeren bij deze parking verdient wat extra uitleg. EazzyPark is de specialist op het gebied van combi parkeren. U parkeert uw auto tegenover de vertrekhal bij het vliegveld en laat uw sleutels achter. Terwijl je op vakantie bent rijdt de medewerker van de parking de auto naar de beveiligde locatie. Bij terugkomst wordt u naar deze locatie gereden in Ekkersrijt en kun je direct huiswaarts keren.

Het advies van Vliegen en Parkeren

Op het parkeren bij Eindhoven Airport kunt u gemakkelijk €20 besparen. Wij raden u aan om alle parkeermogelijkheden daarom goed te bekijken. Zo maakt u een weloverwogen keuze en weet u zeker dat u niet teveel betaalt. Kijk in onze TOP 5 goedkoop parkeren Eindhoven Airport of kijk voor het volledige aanbod van Eindhoven Airport, op de pagina met alle beschikbare parkings.

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )