#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 19 Mei 2017

P8 Eindhoven Airport parkeren info

P8 Eindhoven Airport Parkeren

LET OP: P8 Eindhoven is momenteel niet beschikbaar. Het is onduidelijk of en wanneer deze locatie weer beschikbaar wordt. Deze parkeerplaats is niet via onze website te reserveren, de officiële parkeerplaatsen zijn in het beheer van Eindhoven Airport zelf. 

Goedkoop parkeren bij Eindhoven Airport is mogelijk bij de officiële P8 locatie. Deze parkeergelegenheid wordt door Eindhoven Airport zelf benoemd tot budget locatie. Het grootste verschil met P3, P4 en P5 is dat P8 niet gelegen is op loopafstand. U wordt namelijk gebracht en gehaald middels een shuttlebus. De reisduur van deze shuttlebus is 10 minuten en deze is bij de prijs inbegrepen. U vindt de budget P8 parkeerlocatie bij de high tech campus.

Deze shuttle parkeervorm is een veelgeboekte manier van parkeren, omdat het veel kosten bespaart. U hoeft op die manier namelijk niet op de luchthaven, maar in de buurt daarvan te parkeren. Hoe het shuttle parkeren precies in zijn werk gaat, kunt u lezen op onze pagina over parkeervormen, of bekijk het instructiefilmpje!

 

Goedkoop lang parkeren Eindhoven Airport

Zoals hierboven benoemd, bespaart het shuttle parkeren vaak vele kosten. Dat is fijn, want zo houdt u een extra centje over voor tijdens de reis! Behalve de P8 locatie van Eindhoven Airport zelf, zijn er ook veel alternatieve shuttle parkings bij Eindhoven die zelfs dichterbij én goedkoper zijn! Om hiervan een totaalbeeld te schetsen, ziet u hieronder alle vergelijkbare parkings in een oogopslag staan!

Lang Parkeren Eindhoven

8 dagen

14 dagen

Afstand

P8 (official)

€ 56,00

€ 91

10 min met shuttle

Schipperstop

€ 56,50

€ 81,50

8 min met shuttle

Eazzy Park

€ 90

€ 84,50

1 min met shuttle

Park and Fly Meet and Greet

€ 67

€ 102

1 min lopen

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode juni 2017.
* De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Eindhoven Airport parkeren website.

 

Lang parkeren Eindhoven Airport via Vliegen en Parkeren

Zo ziet u maar, de ‘budgetparking’ van de luchthaven is niet zo budget. Er zijn meerdere parkeermogelijkheden bij Eindhoven Airport die dezelfde service aanbieden, maar dan goedkoper en dichterbij het vliegveld. Op die manier bent u minder reistijd kwijt en bespaart u kosten! Voor meer informatie over bovenstaande parkings, klik op hun naam voor foto’s en overige info over bijvoorbeeld service-/veiligheidsfaciliteiten. Boek vooraf uw parking en bespaar nog meer kosten, hierbij geldt: Hoe eerder u reserveert, hoe goedkoper! Het reserveren duurt slechts 2 minuutjes en u hoeft hiervoor geen account aan te maken! 

Parkeren bij Park and Fly Eindhoven

Als u kiest voor Park and Fly dan heeft u een ruime keuze uit diverse parkeergelegenheden die allemaal te bereiken zijn op loopafstand. Dit varieert tussen de 150 en 650 meter. Hun Meet en Greet locatie, is de dichtstbijzijnde. Hier kunt u lekker zelf parkeren en u hoeft dus geen extra reistijd in te plannen. Neem het beste van twee werelden bij Park and Fly, boek voordelig uw parkeerplek en loop slechts 1 minuutje naar de terminal!

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )