#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 04 Nov 2019

P0 Eindhoven Airport

Wanneer u gaat parkeren bij Eindhoven Airport dan is P0 Gold Eindhoven Airport de meest comfortabele maar ook veruit meest prijzige optie. Wij vertellen u alles over deze parkeerplaats en de alternatieven.

Let op: P0 Eindhoven Airport is niet via onze website te reserveren. Ons parkeeraanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijken en direct reserveren. 

 

De Parkeertarieven van P0 Eindhoven

Parkeeraanbieder

Kosten per week

(8 dagen)

Kosten per dag

Parkeervorm

Transfer tijd

P0 Eindhoven Airport

P0 excl. reservering

€ 138,00

€ 16,00

Loopafstand

2 min

P0 incl. reservering

€ 98,00

€ 12,25

Loopafstand

2 min

Budget Parkeeraanbieders

Euro Parking

€ 55,00

€ 6,88

Valet

0 min

Schippersstop

€ 62,00

€ 7,75

Shuttle

8 min

EA Parkeren

€  63,16

€ 7,90

Shuttle

18 min

EazzyPark

€ 66,00

€ 8,25

Shuttle

1 min

Park4You

€ 69,00

€ 8,63

Valet

1 min

EazzyPark

€ 90,00

€ 11,25

Valet

0 min

Central Parking

€ 93,98

€ 11,75

Valet

1 min

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode november 2019.
* De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Eindhoven Airport parkeren website.

 

Vergelijking van de parkeertarieven

In de bovenstaande tabel ziet u de prijzen van P0 Gold Eindhoven tegenover de tarieven van de budget parkeeraanbieders die direct via onze website te reserveren zijn. P0 Gold is verdeeld in het parkeren zonder en met online reservering.

In bovenstaande tabel wordt duidelijk dat de parkeeraanbieders rondom de luchthaven nagenoeg dezelfde service aanbieden tegen een beduidend lagere prijs. U bent wat langer onderweg maar uw auto staat op uitstekend beveiligde parkeerplaatsen die uitgebreid voorzien zijn van servicemogelijkheden.

Voor meer informatie, klikt u op de naam van de desbetreffende parkeeraanbieder in de tabel. Daar vindt u de beschikbaarheid, foto’s, reviews en alle overige informatie. Reserveren duurt slechts twee minuutjes en zo bent u verzekerd van een voordelige en betrouwbare parkeerplaats bij Eindhoven Airport.  

 

Alle informatie over het parkeren bij P0 Eindhoven

U parkeert op loopafstand op slechts 2 minuten van de luchthaven. De P0 parking is gesitueerd recht tegenover de terminal, aan de Luchthavenweg 25, 5657 EA Eindhoven.

Wanneer u parkeert op P0 Eindhoven dan betaalt u € 2,50 per half uur tot een maximum van 6 uur. Na deze 6 uur betaalt u het dagtarief, dit staat niet vermeld op de website maar dit is na berekening op basis van 8 dagen parkeren (vol tarief) € 16 gebleken.

Wanneer u een online reservering heeft gemaakt dan betreedt u het terrein dankzij kentekenherkenning. U verlaat ook het terrein dankzij hetzelfde systeem, het is dus belangrijk om het kenteken geheel correct in te voeren. Zonder online reservering trekt u simpelweg een kaartje en betaalt u deze bij terugkomst.

 

Vergelijk en Reserveren via Vliegen en ParkerenParkeermogelijkheden Eindhoven Airport

Door de juiste luchthaven en uw reisdata te selecteren vindt u het beschikbare aanbod. Dit aanbod is eenvoudig te sorteren en te filteren om het vergelijkingsproces te vereenvoudigen. U kunt uw gewenste parkeerplaats direct reserveren. U vult uw persoonlijke gegevens in, betaalt direct online met een van de verscheidene betaalmethodes en zo bent u voorzien van een parkeerplaats! U ontvangt vervolgens een reserveringsbevestiging via de mail (deze is ook direct online te downloaden) waarop alle informatie over het parkeren staat vermeld. Alvast een fijne reis!

Wilt u een overzicht hebben van de officiële parkeermogelijkheden? Bekijk eens de ‘maps’ afbeelding. Hierin is schematisch te zien waar alle parkeermogelijkheden gevestigd zitten. Let op: de afbeelding is gebaseerd op het op dat moment beschikbare parkeeraanbod en kan wellicht niet geheel up-to-date zijn. De P0 locatie ligt direct tegenover de P1 parkeergelegenheid van Eindhoven Airport.

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b