Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

Parkeertarieven Frankfurt Airport

Parken-Flughafen-Frankfurt-Karte

Gaat u op reis vanaf Frankfurt am Main Airport en zoekt u parkeren Luchthaven Frankfurt? Wij geven u graag alle informatie betreft de parkeerkosten Frankfurt Airport.

Let op: de officiële P-parkeerplaatsen van Frankfurt Airport zijn niet via onze website te reserveren. Ons parkeeraanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op de groene 'Zoeken' knop te klikken.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Frankfurt Airport

ParkeeraanbiederKosten per week
(8 dagen)
Kosten per dagParkeervormTransfer tijdOpenings-
tijden
Budget Parkeeraanbieders
Parkspace24€ 59,00€ 7,38Valet0 min24/7
Parkheld24€ 63,00€ 7,88Valet0 min24/7
PT Planet Park Terminal€ 68,00€ 8,50Valet0 min24/7
Frankfurt Airport Parking shuttle€ 68,00€ 8,50Shuttle15 min24/7
Park Box€ 97,00€ 12,13Valet0 min05:00 - 00:00
Officiële Parkeermogelijkheden
Terminal Parking€ 55,00 - € 210,00€ 6,88 - € 26,25Loopafstand300M24/7
Business Parking€ 79,00 - € 234,00€ 9,88 - € 29,25Loopafstand80M24/7
eParking€ 239,00€ 29,88Loopafstand100M24/7

 

De tarieven en parkeermogelijkheden toegelichtParkeermogelijkheden Frankfurt Airport

In de bovenstaande tabel en afbeelding ziet u een handig een overzicht van de parkeerkosten Frankfurt Airport, de parkeermogelijkheden en bijbehorende locaties per individuele parkeerplaats. De tarieven zijn verdeeld over de twee terminals van Frankfurt Airport. Alle informatie over de officiële parkeeraanbieders komt van de officiële website van de luchthaven van Frankfurt. U kunt zien dat er drie verschillende parkeervormen beschikbaar zijn, namelijk shuttle parkeren, valet parkeren en parkeren op loopafstand. Het parkeren op loopafstand is niet via onze website te reserveren en het valet parkeren enkel via onze website en andere boekingsplatformen. Wilt u naast de kosten parkeren Frankfurt Airport wat meer informatie hebben over de aanbieders, lees dan verder.

 

Budget parkeeraanbieders

Parkspace24Parkspace24 Frankfurt Airport

Ook Parkspace24 geeft u een breed scala in de mogelijkheden. U parkeert in combinatie met een valetservice, hierbij levert u uw auto af bij de luchthaven en wordt deze aldaar overgenomen door een chauffeur van de parking. Uw auto kan tegen meerprijs overdekt geparkeerd worden. Houdt rekening met een nachttoeslag van € 35,00!

 

Parkheld24Parkheld24 Frankfurt Airport

Ook bij Parkheld24  parkeert u in de vorm van valet parkeren. De valetbufferzone ligt direct bij de luchthaven en u kunt 24/7 gebruik maken van de aangeboden services. Zodoende bent u altijd snel weer op weg, eerste even een controle van de auto, en u kunt op ieder moment van de dag én nacht parkeren. 

 

PT Planet Park TerminalPT Planet Park Terminal Frankfurt Airport

Zoals eerder benoemd kunt u ook kiezen voor PT Planet Park Terminal. Uw auto wordt op dezelfde nette en veilige parkeerplaats geparkeerd maar omdat u met een valetservice parkeert hoeft u dit niet zelf te doen! Ook hier kunt u 24/7 parkeren, uw auto overdekt (laten) parkeren en zelfs uw auto laten wassen.

 

Frankfurt Airport Parking - shuttleFrankfurt Airport Parking

Bij Frankfurt Airport Parking heeft u een ruime keuze in de parkeermogelijkheden. U kunt kiezen voor zowel Frankfurt Airport Parking shuttle als valet parking en u kunt daarnaast ook overdekt parkeren. De parkeerplaats ligt op ongeveer 15 minuten reistijd en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. 

 

Park Box - ValetPark Box Frankfurt Airport

Park Box is de meest voordelige parkeeraanbieder bij Frankfurt am Main Airport. U parkeert hier in combinatie met een bij de prijs inbegrepen shuttleservice, deze service en de parkeerplaats zijn 24/7 geopend. De reistijd bedraagt ongeveer 15 minuten en de parkeerplaats is uitgebreid voorzien in veiligheids- en servicefaciliteiten.

 

Parkeertarieven Frankfurt Airport Terminal 1

P4 eParking & P4 BusinessP4 Frankfurt Airport

Zoals de naam al doet vermoeden zijn dit respectievelijk de parkeerplaatsen inclusief elektrische laadplaatsen en de business parkeerplaatsen. Op beide parkeerplaatsen parkeert u op slechts 100 meter afstand van de luchthaven. Deze servicemogelijkheden en gemak worden ook doorgerekend in de tarieven en daarom zijn dit de duurste parkeerplaatsen.  

 

P2 & P3 FrankfurtP2 Frankfurt Airport

P2 Frankfurt en P3 Frankfurt liggen beide direct bij terminal 1, u parkeert op slechts 300 meter afstand. Deze parkeerplaatsen zijn beter geschikt voor lang parkeren maar nog steeds vrij prijzig. U kunt hier tevens overdekt parkeren.

 

Holiday ParkingHoliday Parking Frankfurt Airport

Zoals de naam al doet vermoeden is dit een geschikte optie wanneer u op vakantie gaat en wilt parkeren. De aangeboden tarieven maken het zeer aantrekkelijk, u parkeert echter wel verder van de luchthaven en hierdoor bent u meer tijd kwijt. U parkeert op 10 kilometer afstand van de luchthaven.

 

Parkeertarieven Frankfurt Airport Terminal 2

P8 eParkingP8 Frankfurt Airport

Dit is de meest geschikte parkeerplaats wanneer u met een elektrische auto komt, uw auto wilt opladen en vertrekt vanaf terminal 2. Deze parkeerplaats is dus voorzien van elektrische laadplaatsen en ligt op slechts 100 meter afstand van het vliegveld. Dit is de duurste parkeeroptie bij terminal 2.

 

P8 & P9 FrankfurtP8 Frankfurt Airport

P8 Frankfurt en P9 Frankfurt liggen beiden op ongeveer 100 meter loopafstand van de luchthaven. U kunt uw auto hier overdekt parkeren en doet dit zeer dichtbij de luchthaven. Dit zijn prima opties wanneer u uw reis start vanaf terminal 2. Er zijn echter voordeligere mogelijkheden. 

 

Holiday ParkingHoliday Parking Frankfurt Airport

Dit is de meest voordelige officiële optie bij terminal 2 van Frankfurt Airport. Deze tarieven van deze parkeerplaats maken het parkeren tijdens een vakantie of andere gelegenheden zeer aantrekkelijk. U parkeert op 11 kilometer afstand en wordt bedient middels een shuttleservice.

 

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode september 2020.
  • Enkel de beschikbare parkeerproducten in bovengenoemde periode zijn toegevoegd in het overzicht.

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker