Parkeertarieven Frankfurt Airport

- In dit artikel vertellen wij u alles over de parkeertarieven bij Frankfurt am Main Airport -

Gaat u op reis vanaf Frankfurt am Main Airport en zoekt u naar het parkeren Luchthaven Frankfurt? Wij geven u graag alle informatie betreft de parkeerkosten Frankfurt Airport.

U vindt het beschikbare parkeeraanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op de groene 'Zoeken' knop te klikken.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Frankfurt am Main Airport

ParkingKosten per weekService 
Parkride 24
€ 49,34 - week
€ 6,17 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Clean Valet Park Service
€ 50,00 - week
€ 6,25 - dag
OV (eigen kosten)
15 min
Reserveer
FRA ACCES
€ 50,00 - week
€ 6,25 - dag
Shuttle
15 min
Reserveer
Parkflow
€ 54,00 - week
€ 6,75 - dag
OV (eigen kosten)
9 min
Reserveer
Skyblue Parking
€ 55,00 - week
€ 6,88 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Wepark
€ 59,00 - week
€ 7,38 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Main Parkhaus
€ 62,00 - week
€ 7,75 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
Park Box Valet
€ 65,00 - week
€ 8,13 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Holiday Parking
€ 72,00 - week
€ 9,00 - dag
Trein
10 min
Reserveer
P2/P3 Frankfurt Airport
€ 167,30 - week
€ 20,91 - dag
Lopen
300 meter
Reserveer
P4 Frankfurt Airport
€ 188,70 - week
€ 23,59 - dag
Lopen
80 meter
Reserveer

Disclaimer: kosten per week is gelijk aan 8 dagen (bijvoorbeeld maandag t/m maandag).

In de bovenstaande tabel en afbeelding ziet u een handig een overzicht van de parkeerprijzen Frankfurt Airport, de parkeermogelijkheden en bijbehorende locaties per individuele parkeerplaats.

Alle bovenstaande mogelijkheden kunnen gebruikt worden voor beide terminals. Bent u meer uit op besparen? Bekijk dan eens onze top 5 goedkoop parkeren Frankfurt Airport voor een kleinschalig en handig overzicht. 

 

Parkride24 (€ 49,34 / week)

ParkArea51 Frankfurt Airport

Als u wilt parkeren Frankfurt Airport heeft u een ruim aanbod aan parkeermogelijkheden. Parkride24 biedt u een valet parking optie aan. Het parkeerproces is eenvoudig. Op de dag van uw heenvlucht rijdt u rechtstreeks naar de luchthaventerminal in Frankfurt. Daar wordt uw voertuig door de valet chauffeur opgehaald en naar de parkeerplaats van Parkride24 gebracht. U staat dus direct bij de terminal en kunt direct naar de incheckbalie lopen. 

 • Prijs (8 dagen): € 49,34 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. valetservice

Boek nu →

 

FRA-ACCES (€ 50,00 / week)

Logo FRA ACCES Frankfurt AirportHet parkeren bij FRA ACCES parkeert u middels een shuttleservice. U parkeert zelf uw auto tussen 04:00 en 00:00 en wordt vervolgens met de shuttlebus in 15 minuten naar de luchthaven gebracht. U kunt tegen een toeslag uw elektrische auto laten opladen of uw auto laten wassen tijdens uw reis. Het terrein is voorzien van camerabewaking en er is een wachtruimte met toilet aanwezig.

 • Prijs (8 dagen): € 50,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. shuttleservice

Boek nu →

 

Clean Valet Park Service (€ 50,00 / week)

Clean Valet Park Service Frankfurt AirportWilt u besparen op uw kosten parkeren Frankfurt Airport? Dan kunt u bij Clean Valet Park Service. Hier is het mogelijk om 24 uur per dag uw auto te laten parkeren middels valetservice. Wel geldt er een nachttoeslag tussen 23:00 en 06:00. Tegen meerprijs kunt u kiezen voor een plek in de overdekte parkeergarage, zodat uw auto beschermt is tegen weersinvloeden. Het interieur van uw auto wordt daarnaast nog gereinigd zonder extra kosten.

 • Prijs (8 dagen): € 50,00 per week
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats incl. valetservice

Boek nu →

 

Parkflow (€ 54,00 / week)

Logo Parkflow Frankfurt AirportGaat uw voorkeur uit naar het reizen met het openbaar vervoer en een goedkope parkeergarage? Dan kiest u voor Parkflow. U parkeert uw auto in een overdekte parkeergarage en loopt vervolgens, met uw autosleutels op zak, naar het treinstation in 2 minuten. Daar neemt u de trein naar Frankfurt Airport. Let op: het treinticket is niet inbegrepen in de prijs! Parkeren doet u tussen 06:00 en 00:00 en dat 7 dagen per week.

 • Prijs (8 dagen): € 54,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. shuttleservice

Boek nu →

 

Skyblue Parking (€ 55,00 / week)

Skyblue Parking Frankfurt Airport

Bij Skyblue Parking parkeert u in combinatie met een valetservice. Hierbij rijdt u direct naar de luchthaven, waar een chauffeur de auto van u overneemt en voor u parkeert. De parkeerservice is 24 uur per dag beschikbaar met nachttoeslag. Rijdt u een elektrische auto? Dan kunt u deze tegen een toeslag laten opladen tijdens uw reis. Ook het laten wassen van uw auto is tegen meerprijs mogelijk.

 • Prijs (8 dagen): € 55,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. valetservice

Boek nu →

 

WePark (€ 59,00 / week)

Logo WePark Frankfurt AirportHeeft u liever een chauffeur die uw auto voor u parkeert? Dan kunt u terecht bij de valetservice van WePark. U overhandigt uw auto en sleutels direct bij de luchthaven en de chauffeur gaat uw auto parkeren. U kunt in de tussentijd alweer door richting de vertrekhal en de gates. 

 • Prijs (8 dagen): € 59,00 per week
 • Service: Overdekte parkeerplaats incl. valetservice

Boek nu →

 

Main Parkhaus (€ 62,00 / week)

Logo Main Parkhaus Frankfurt AirportBent u het liefst zo min mogelijk kwijt betreft de prijzen parkeren Frankfurt Airport? De shuttleservice van Main Parkhaus is geopend van 05:00 tot 00:00. Standaard komt uw auto op een net parkeerterrein welke voorzien is van camerabewaking. U kunt uw auto tegen meerprijs ook overdekt parkeren, zo staat uw auto bescherm tegen de weersomstandigheden. 

 • Prijs (8 dagen): € 62,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. shuttleservice

Boek nu →

 

Park Box (€ 65,00 / week)

Logo Park Box Frankfurt AirportGoedkoop parkeren op afstand doet u onder andere bij Park Box Valet. De parkeerplaats en valetservice zijn beschikbaar van 07:00 tot 17:00. Het buiten parkeerterrein is verhard, verlicht en voorzien van camerabewaking. Uw auto wordt bij het innemen en afgeven netjes geinspecteerd en elektrisch laden is mogelijk. 

 • Prijs (8 dagen): € 65,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. valetservice

Boek nu →

 

Holiday Parking (€ 72,00 / week)

Holiday Parking FrankfurtZoals de naam al doet vermoeden is Holiday Parking Frankfurt een geschikte optie wanneer u op vakantie gaat en wilt parkeren. De aangeboden tarieven maken het zeer aantrekkelijk, u parkeert echter wel verder van de luchthaven en hierdoor bent u meer tijd kwijt. U parkeert op 10 kilometer afstand van de luchthaven.

 • Prijs (8 dagen): € 72,00 per week
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats incl. trein

Boek nu →

 

P2 & P3 Frankfurt (€ 167,30 / week)

P2 en P3 FrankfurtP2 Frankfurt en P3 Frankfurt liggen beide direct bij terminal 1, u parkeert op slechts 300 meter afstand. Deze parkeerplaatsen zijn beter geschikt voor lang parkeren maar nog steeds vrij prijzig. U kunt hier tevens overdekt parkeren.

 • Prijs (8 dagen): € 167,30 per week
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats op loopafstand

Boek nu →

 

P4 eParking & P4 Business (€ 188,70 / week)

P4 FrankfurtZoals de naam al doet vermoeden kunt u bij P4 Frankfurt Airport terecht voor elektrische laadplaatsen en de business parkeerplaatsen. Op beide parkeerplaatsen parkeert u op slechts 100 meter afstand van de luchthaven. Deze servicemogelijkheden en gemak worden ook doorgerekend in de tarieven en daarom zijn dit de duurste parkeerplaatsen.  

 • Prijs (8 dagen): € 188,70 per week
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats op loopafstand

Boek nu →

 

P8 & P9 Frankfurt

P9 FrankfurtDe parkeerterreinen P8 Frankfurt en P9 Frankfurt liggen beiden op ongeveer 100 meter loopafstand van de luchthaven. U kunt uw auto hier overdekt parkeren en doet dit zeer dichtbij de luchthaven. Dit zijn prima opties wanneer u uw reis start vanaf terminal 2. Er zijn echter voordeligere mogelijkheden. 

 • Prijs (8 dagen): Niet beschikbaar
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats op loopafstand

Boek nu →

 

Samenvatting parkeermogelijkheden Frankfurt Airport

Hieronder ziet u in een handig overzicht uit hoeveel mogelijkheden u kunt kiezen, welke parking het best wordt beoordeeld, wat de goedkoopste parking is en welke het dichstbij de luchthaven te vinden is. Het makkelijkst is uiteraard om bovenaan uw reisdata te selecteren en daadwerkelijk het vergelijkingsproces te starten. Zo vindt u het actuele Airport Frankfurt parking aanbod, tijdens uw reisperiode!

🚗 Aantal parkeerplaatsen51
🏆 Best beoordeeldClean Valet Park Service
💶 GoedkoopsteParkride24
📍 Dichtst bij luchthavenMein Flughafenparkplatz

 

Disclaimer

 • Let op: U kunt via Vliegen en Parkeren geen parkeerplaats reserveren bij de officiële Frankfurt Airport P-parkeerplaatsen, dit kan via de website van Vliegenenparkeren.Park.Aero. Via de zoekbalk worden de aanbiedingen van Vliegen en Parkeren weergegeven.
 • Let op: Alle informatie is enkel voor informatieve doeleinden en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
 • Let op: Bovenstaande prijzen gelden voor een reservering in de maand maart 2024, ten minste 2 weken van te voren gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving