Download onze app
Volg ons facebook +31 88 57 00 123 | Nu bereikbaar!
Voer uw datums in
Waar wilt u parkeren? Vertrekdatum Retourdatum
Uw parkeervoorkeur
Sleutel behouden?
Hoe werkt het

Shuttlebus met flexibel rijschema, altijd binnen 30 minuten op weg!

Shuttleservice altijd bij de prijs inbegrepen dus geen onverwachte kosten achteraf!

Op uw reserveringsbevestiging staan alle stappen nogmaals uitgelegd.

Mogelijkheid tot sleutelbehoud wordt weergegeven bij het logo van de aanbieder.

Wij staan garant voor de betrouwbaarheid van de parkeeraanbieders.

Voor vragen en advies staan wij altijd voor u klaar.

Parkeren Frankfurt am Main met Vliegenenparkeren.nl

Goedkoop parkeren in Frankfurt am Main regelt u heel gemakkelijk via Vliegen en Parkeren, door ervoor te kiezen om uw auto op het speciaal daarvoor bestemde, Long-Distance Station te parkeren. Op deze manier is het uitzoeken en boeken van een parkeerplaats voor lang parkeren bij vliegveld Frankfurt heel eenvoudig geworden. Om er van tevoren zeker van te zijn dat u er plaats voor u is, is het raadzaam vooraf te reserveren.

Parkeren luchthaven Frankfurt am Main

Comfort Frankfurt Main Airport Long-Distance Station biedt u 3 verschillende opties met betrekking tot parkeren: shuttle, meet and greet en meet and greet light.

Shuttle parkeren wordt het meest gebruikt en voor u zou deze optie inhouden dat u zelf naar het parkeerterrein voor langparkeren vliegveld Frankfurt rijdt. Bij terugkomst wordt u dan weer opgehaald en naar uw auto terug gebracht. Bij meet and greet heeft u ook nog twee verschillende keuzemogelijkheden. De eerste optie houdt in dat u zelf uw auto inlevert op het station van Frankfurt am Main. Uw auto wordt dan voor u geparkeerd, en op- het moment van uw terugkomst staat de auto bij de terminal al voor u klaar. Er is ook nog een laatste optie: hierbij is het zo dat uw zelf naar het station rijdt en u dus weet hoe en waar uw auto geparkeerd staat gedurende uw afwezigheid. U reist vervolgens zelf verder per shuttle, en ook hierbij staat uw auto weer voor u klaar bij terugkomst.

Parkeren op Frankfurt Airport met gemak geregeld

De parkeertarieven in Frankfurt am Main hangen uiteraard af van de service die u wenst, en de periode dat uw auto geparkeerd staat. Kiest u ervoor uw auto te parkeren op het terrein voor langparkeren vliegveld Frankfurt, dan weet u in ieder geval zeker dat uw auto op een veilige plek staat. Er is constante bewaking gedurende 24 uur per dag. Zo kunt u uw auto met een gerust hart parkeren op Frankfurt Airport wanneer u op reis bent.

Vliegenenparkeren.nl © 2013 - 2017 Alle rechten voorbehouden Bedrijfsgegevens | Klantenservice | Cookies | Sitemap Volg ons facebook