#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Frankfurt Airport Parking

Frankfurt am Main; in het Nederlands Frankfort aan de Main wordt over het algemeen afgekort tot Frankfurt. Dit is de vijfde stad van Duitsland en anno 2018 is Frankfurt een Europese metropool. Het is daarom niet gek dat de luchthaven Frankfurt am Main tot de grootste vliegvelden van Europa behoort. Frankfurt beschikt over twee terminals die met een shuttlebaan, de zogenoemde Skyline, aan elkaar verbonden zijn. De shuttle baan vervoert ongeveer 10 miljoen passagiers per jaar. Jaarlijks landen en vertrekken hier circa 475.000 vluchten van 99 airlines.

Als u wilt parkeren op luchthaven Frankfurt, moet u hier van te voren over nadenken. Hierbij helpen wij u bij Vliegen en Parkeren graag een handje. Na jarenlange ervaring in de parkeerbranche rondom luchthavens, weten we waar u zoeken moet. Sinds 2013 zijn we o.a. actief in het parkeren Frankfurt Airport en daarom adviseren wij u graag bij het vinden van uw ideale parking! Ons platform zal u onmiddellijk alle aanbiedingen en mogelijkheden laten zien, om te lang parkeren Frankfurt Airport. Al deze aanbiedingen kunnen op onze website worden geboekt, uiteraard zonder reserveringskosten.

Adres 60547, Frankfurt, Duitsland
Kaart bekijken

Hoe werkt Vliegen en Parkeren?

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Ga voorbereid op reis

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dit bespaart veel stress ter plekke en op het vliegveld Frankfurt parkeren is vaak een hectische aangelegenheid. Bovendien moet u de goedkope mogelijkheden vaak vooraf online reserveren en zijn deze veelal volgeboekt. Vliegen en Parkeren helpt u bij het voorkomen van die stress. Op onze site kunt u prive parkeeraanbieders vergelijken én direct boeken. U kunt kiezen uit verschillende opties zoals het shuttle parkeren, of het valet parkeren. De shuttle parkings zijn vaak het voordeligst en deze zijn tot 2 uur voorafgaand aan uw reis te reserveren. De valet parkeerservice is meestal tot 12 uur op voorhand te boeken. Zodra de online boeking gemaakt is, is de parking voor u gereserveerd en komen er geen kosten meer bij. Zo kunt u met een gerust hart aan de reis beginnen!

Parkeervormen bij Frankfurt am Main Airport

Valet parkeren Valet parkeren U rijdt direct naar de luchthaven, aldaar overhandigt u uw auto aan een chauffeur die hem voor u parkeert.

Shuttle parkeren wordt het meest geboekt als het gaat om parkeren Frankfurt Airport. Dit betekent dat u zelf naar het adres voor lang parkeren vliegveld Frankfurt rijdt. De parking zal u vanaf daar naar de luchthaven vervoeren. Bij terugkomst wordt weer opgehaald en terug naar uw auto gebracht.Bij de ‘Meet en Greet’ parkeervorm heeft u twee verschillende keuzemogelijkheden. De eerste optie houdt in dat u zelf uw auto overhandigt op Station Frankfurt am Main. Uw auto wordt hierna voor u geparkeerd. Bij terugkomst rijdt de chauffeur uw auto weer netjes voor. De tweede mogelijkheid is het zelf parkeren. Zo weet u precies waar uw auto geparkeerd staat, gedurende uw afwezigheid. U reist vervolgens zelf verder met de pendel-/shuttledienst en ook hierbij staat uw auto weer voor u klaar bij terugkomst.Wilt u meer informatie over alle parkings op onze website, of wilt u klantervaringen lezen? Kijk dan ook op onze review pagina Frankfurt am Main airport

Timo

Waarom reserveren via Vliegen en Parkeren?

Goedkoop parkeren in Frankfurt am Main regelt u heel gemakkelijk via Vliegen en Parkeren, door ervoor te kiezen om uw auto op het speciaal daarvoor bestemde, Long-Distance Station te parkeren. Op deze manier is het uitzoeken en boeken van een parkeerplaats voor lang parkeren bij vliegveld Frankfurt wel héél eenvoudig. Wilt u verzekerd zijn van een parking? Dan is het raadzaam om vooraf te reserveren. Op ons platform kunt u in één oogopslag alle mogelijkheden met elkaar vergelijken & direct reserveren.

Onafhankelijk

Bij Frankfurt Airport parkeren kan op verschillende manieren, bij Vliegen en Parkeren willen we dat uw auto veilig geparkeerd staat, maar tegen een eerlijke prijs. Hierom doen wij ook alles op een eerlijke en transparante manier. Dat is mogelijk, want als objectief en onafhankelijk platform willen we enkel dat u de beste parkeerdeal scoort!

Betrouwbaar

Bij Frankfurt Airport parkeren kan op verschillende manieren, bij Vliegen en Parkeren willen we dat uw auto veilig geparkeerd staat, maar tegen een eerlijke prijs. Hierom doen wij ook alles op een eerlijke en transparante manier. Dat is mogelijk, want als objectief en onafhankelijk platform willen we enkel dat u de beste parkeerdeal scoort!

De laagste prijs

Bij Frankfurt Airport parkeren kan op verschillende manieren, bij Vliegen en Parkeren willen we dat uw auto veilig geparkeerd staat, maar tegen een eerlijke prijs. Hierom doen wij ook alles op een eerlijke en transparante manier. Dat is mogelijk, want als objectief en onafhankelijk platform willen we enkel dat u de beste parkeerdeal scoort!

Veilig reserveren & betalen

Een reservering maken via Vliegen en Parkeren is veilig want onze website is voorzien van het SSL-certificiaat. Dat kunt u herkennen aan het groene slotje. Daarnaast is ook het betalen volstrekt betrouwbaar. Dat wordt namelijk gedaan via de bekende betalingsprovider Multi Safepay.  

Reviews en ervaringen van het parkeren bij Frankfurt am Main Airport

Zoals hierboven omschreven, vinden wij betrouwbaarheid erg belangrijk. Helaas is het niet mogelijk om bij elke boeking op de parking aanwezig te zijn. Dat houdt in dat onze klanten de parkeerservices in de gaten moeten houden! Het is belangrijk dat zij hun verhaal met ons delen, om op die manier de kwaliteit van het aanbod op ons platform te waarborgen! Uw verhaal telt! Alle terugkerende klanten ontvangen een uitnodiging om hun parkeerervaring met ons te delen. Dit wordt niet alleen gedaan om ons op de hoogte te houden, maar ook om toekomstige klanten te inspireren of adviseren. Heeft u zelf een negatieve- of positieve Frankfurt Airport parking ervaring? Bel gerust onze klantenservice of laat een recensie achter op onze website!

Frankfurt Parkservice
Beoordeling
8.3 Uitstekend
Frankfurt am Main Airport

Parkeren op vliegveld Frankfurt, Tarieven en Locaties

De parkeertarieven in Frankfurt am Main hangen uiteraard af van de service die u wenst, en de periode dat uw auto geparkeerd staat. Kiest u ervoor uw auto te parkeren op het terrein voor langparkeren vliegveld Frankfurt, dan weet u in ieder geval zeker dat uw auto op een veilige plek staat. Er is constante bewaking gedurende 24 uur per dag. Zo kunt u uw auto met een gerust hart parkeren op Frankfurt Airport wanneer u op reis bent.

Het is tevens mogelijk op de luchthaven Frankfurt am Main zelf te parkeren. Deze zogenoemde on-airport parkings hanteren verschillende prijzen. Afhankelijk van de terminal waar u vertrekt, kunt u een boeking maken op de officiële Airportpagina.  De prijzen lopen uiteen van € 42 euro tot € 199 euro! Dus het is interessant om dit van te voren te bekijken. Bij Frankfurt am Main parkeren is in de meeste gevallen op loopafstand, zeker wanneer u bij de luchthaven zelf parkeert. Echter, de op loopafstand gelegen parkeermogelijkheden kosten minimaal € 104 euro. Alles daaronder betreft een shuttle parking, waarbij u dus niet op- maar rondom het vliegveld parkeert.

De shuttle parking van Frankfurt Airport zelf, kost € 42 euro voor 8 dagen. Op ons platform kan u al 8 dagen parkeren bij vliegveld Frankfurt am Main  voor slechts € 36 euro. Bovendien, betreft dit dezelfde pendeldienst service. Al binnen 12 minuten staat u in gewenste terminal! Neem het beste van twee werelden; ga zorgeloos op reis én boek uw goedkoop lang parkeren Frankfurt Airport parking! Toch meer weten over de on-airport tarieven, klik hieronder op de link voor alle info over de parkeertarieven Frankfurt am Main Airport.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )