#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Parkeren Frankfurt Airport

Frankfurt am Main; in het Nederlands Frankfort aan de Main wordt over het algemeen afgekort tot Frankfurt. Dit is de vijfde stad van Duitsland en anno 2018 is Frankfurt een Europese metropool. Het is daarom niet gek dat de luchthaven Frankfurt am Main tot de grootste vliegvelden van Europa behoort. Frankfurt beschikt over twee terminals die met een shuttlebaan, de zogenoemde Skyline, aan elkaar verbonden zijn. De shuttle baan vervoert ongeveer 10 miljoen passagiers per jaar. Jaarlijks landen en vertrekken hier circa 475.000 vluchten van 99 airlines.

Als u wilt parkeren op luchthaven Frankfurt, moet u hier van te voren over nadenken. Hierbij helpen wij u bij Vliegen en Parkeren graag een handje. Na jarenlange ervaring in de parkeerbranche rondom luchthavens, weten we waar u zoeken moet. Sinds 2013 zijn we o.a. actief in het parkeren Frankfurt Airport en daarom adviseren wij u graag bij het vinden van uw ideale parking! Ons platform zal u onmiddellijk alle aanbiedingen en mogelijkheden laten zien, om te lang parkeren Frankfurt Airport. Al deze aanbiedingen kunnen op onze website worden geboekt, uiteraard zonder reserveringskosten.

Open aanbiederlijst
Adres Frankfurt am Main Airport, 60547, Frankfurt, Duitsland
Kaart bekijken

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Parkeervormen bij Frankfurt am Main Airport

Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht.
Valet parkeren Valet parkeren U rijdt direct naar de luchthaven, aldaar overhandigt u uw auto aan een chauffeur die hem voor u parkeert.

De verschillende parkeermogelijkheden bij Frankfurt Main Airportparkeermogelijkheden frankfurt main airport

Categorie Beste optie
Best beoordeeld: Bork Box Frankfurt
Goedkoopste Shuttle parking: ParkKing
Goedkoopste Valet parking: Valet24
Parkeren op Loopastand P-Locaties
Aantal Parkeermogelijkheden: 5 Parkeerplaatsen

 

Bij Frankfurt am Main heeft men drie manieren van parkeren. De meest voordelige is het shuttle parkeren, hierna volgt het valet parkeren en als laatste kunt u ook parkeren op loopafstand. Via Vliegen en Parkeren kunt u uw shuttle of valet service boeken, zoals hieronder staat omschreven. Het parkeren op loopafstand kan alleen geboekt worden via de officiële Frankfurt Main vliegveld website.

Parkeeraanbieders met shuttleservice

Er zijn meerdere parkeeraanbieders beschikbaar, die u zullen vervoeren naar de luchthaven zonder op het vliegveld zelf te parkeren. Vanwege de lage parkeertarieven zijn deze erg populair, zeker wanneer u wilt lang parkeren.  

  • ParKing is de goedkoopste optie. De reistijd tot Frankfurt am Main bedraagt ongeveer 15 minuten en de shuttlebussen hebben een flexibel rijschema.
  • Aeropark Service ligt op ongeveer 12 minuten reistijd van de luchthaven en ook hier rijden de bussen volgens een flexibel schema.
  • Frankfurt Airport Parking brengt u in slechts 15 minuten naar het vliegveld. Bovendien is het overdekt parkeren hier mogelijk.

Valet parkeeraanbieders

Wilt u tijd besparen met parkeren en vlot de weg naar het inchecken vervolgen? Dat kan, er is namelijk tevens de mogelijkheid om valet te parkeren.

  • Park Box Frankfurt is een parking die het valet parkeren relatief goedkoop aanbiedt. Deze parking is 24 uur per dag geopend en dus kunt u hier op ieder moment van de dag terecht.

Parkings op loopafstand

Het parkeren Frankfurt Airport kunt u tevens doen op loopafstand. Deze mogelijkheid doet zich met name voor bij de officiële parkeergelegenheden, in het bezit van de luchthaven zelf. Zoals u kunt zien in de kaart hiernaast beschikt Frankfurt am Main over meerdere locaties. De parkings die hieronder worden benoemd, zijn slechts een kleine greep van het grote aanbod rondom de luchthaven.

  • Terminal 1 de parkings P2, P3 en P4 worden aangeraden indien uw reis begint in terminal 1, deze zijn dan namelijk het dichtstbij gelegen. 
  • Terminal 2 de parkings P8 en P9 zijn het meest gunstig gelegen wanneer u vliegt vanuit het tweede terminal. 

Reserveer een parkeerplaats bij Frankfurt am Main

Er zijn verschillende redenen waarom het Frankfurt am Main parkeren een van de beste opties is indien uw vlucht vanaf daar vertrekt. U kunt ook met het OV gaan, maar dat is natuurlijk tijdrovend en bovendien bent u afhankelijk van tijdstippen en/of eventuele vertragingen. Luchthaven Frankfurt Main is zeer eenvoudig te bereiken met de auto.

Om kosten te besparen kunt u het beste uw parking in voren boeken. Daarbij geldt, hoe eerder u reserveert hoe beter. De parkeertarieven kunnen namelijk naar mate de tijd worden aangepast door parkings en vol geraken. Wees er dus op tijd bij zodat u zeker bent van een plaatsje!

Om meer te weten

Onze algemene voorwaarden vindt u hier

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )