P8 en P9 Frankfurt Airport

Airport-Frankfurt-P8-P9

Er zijn veel manieren om de grootste Duitse luchthaven te bereiken, bijvoorbeeld met de auto. Maar waar kan ik het beste parkeren op Frankfurt Airport? U kunt onder andere parkeren bij P8 Frankfurt en P9 Frankfurt. In dit artikel vertellen wij alles over beide parkeerterreinen. 

Wilt u parkeren bij P8 Frankfurt of P9 Frankfurt? Klik op de link of onderstaande button en reserveer eenvoudig uw parkeerplaats direct online, tegen zeer scherpe tarieven!

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Frankfurt am Main Airport
ParkingKosten per weekService 
P8 Frankfurt Airport
€ 163,80 - week
€ 20,48 - dag
Lopen
3 min
Reserveer
P9 Frankfurt Airport
€ 163,80 - week
€ 20,48 - dag
Lopen
3 min
Reserveer
Best Valet Park Service€ 50,00 - week
€ 6,25 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Parkride24€ 52,00 - week
€ 6,50 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Parking Brothers€ 53,00 - week
€ 6,62 - dag
Shuttle
15 min
Reserveer
Parking Brothers Valet€ 57,00 - week
€ 7,12 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Skyway Parking€ 57,00 - week
€ 7,12 - dag
Valet
0 min
Reserveer

Disclaimer: kosten per week is gelijk aan 8 dagen (bijvoorbeeld maandag t/m maandag).

 

Alle informatie over P8 en P9 Frankfurt

P9P8Garages P8 en P9 zijn onderdeel van Terminal Parking op Frankfurt Airport. Deze naam verwijst naar de locatie dicht bij de vertrekhal, je loopt er zo heen. Vooral voor wie naar Terminal 2 moet is P9 en P8 ideaal gelegen bij de luchthaven Frankfurt am Main. Lopen naar Terminal 2 duurt slechts 2 minuten, waardoor u zo voor de incheckbalie staat.

Doordat elke parkeerplaats overdekt is, hoeft u niet naar het weerbericht te kijken. Vrouwen en gehandicapten mogen dicht bij de liften parkeren in de parkeergarage P8 Frankfurt. Inrijden is mogelijk voor voertuigen tot 2,10 meter. Is uw auto hoger? Dan is Holiday Parking Frankfurt Airport een goed, onoverdekt alternatief.

P8 P9 Frankfurt in één oogopslag:

🚗 ParkeerterreinOverdekt
🚶 ParkeerserviceLoopafstand (1 min)
🕔 Openingstijden24/7
🔏 BeveiligingCamerabeveiliging
  • Locatie: 100 meter van Terminal 2
  • Terminal parkeerzone
  • Overdekte parkeerplaatsen in ondergrondse parkeergarage
  • Maximale ingangshoogte: 2,10 meter
  • Openingstijden: 24/7 geopend

Boek P8 Frankfurt online →

Boek P9 Frankfurt online →

 

Meer informatie over de parkeertarieven

U bent slechts een paar meter verwijderd van P8 Frankfurt / P9 Frankfurt en Terminal 2. Een korte wandeling en directe toegang tot de terminal - geen twijfel mogelijk, u parkeert hier op een ideale locatie en verliest geen tijd met omwegen of lange transfers. Een blik op de parkeertarieven van P8 & P9 leert echter dat de ligging zo dicht bij de terminal niet erg handig is.

5,00 euro wordt in rekening gebracht voor een uur parkeren in de ondergrondse parkeergarage P9 of P8 Frankfurt Airport en 35,00 euro voor een dag.

Zonder vertraging naar de terminal gaan is best comfortabel, maar het kost ook hoge kosten, zoals te zien is aan de parkeertarieven van P8 / P9 Frankfurt Airport. Een parkeerplaats op Frankfurt Airport hoeft echter niet duur te zijn. Er zijn meer mogelijkheden dan de luchthavenparking zelf biedt - check private parking via onze zoekbalk of in de tabel hierboven.

 

Vergelijk parkeertarieven in Frankfurt en bespaar

Ook al biedt Frankfurt Airport veel parkeerfaciliteiten en vooral parkeergarages op het luchthaventerrein, dit zijn lang niet alle mogelijkheden om uw auto tijdens de reis te parkeren. Het loont de moeite om parkeerplaatsen en prijzen te vergelijken! 

Veel particuliere operators bieden hun service in het gebied tegen een lagere prijs aan en meestal hoeft u het niet zonder comfort te doen - bijvoorbeeld dankzij een valetservice in Frankfurt. Als alternatief zijn er ook aanbiedingen met een pendeldienst. Vul uw reistijd in en vind uw goedkope parkeerplaats op Frankfurt Airport.

 

Disclaimer:

  • Let op: U kunt via Vliegen en Parkeren geen parkeerplaats reserveren bij P8 Frankfurt en P9 Frankfurt, dit kan via de website van Vliegenenparkeren.Park.Aero. Via de zoekbalk worden de aanbiedingen van Vliegen en Parkeren weergegeven.
  • Let op: Alle informatie is enkel voor informatieve doeleinden en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
  • Let opBovenstaande prijzen gelden voor een reservering in de maand april 2024, ten minste 2 weken van tevoren gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving