P8 en P9 Frankfurt Airport

Frankfurt-maps-NL

Er zijn veel manieren om de grootste Duitse luchthaven te bereiken, bijvoorbeeld met de auto. Maar waar kan ik het beste parkeren op Frankfurt Airport? U kunt onder andere parkeren bij P8 Frankfurt en P9 frankfurt. In dit artikel vertellen wij alles over beide parkeerterreinen. 

Wilt u parkeren bij P8 Frankfurt of P9 Frankfurt? Klik op de link of onderstaande button en reserveer eenvoudig uw parkeerplaats direct online, tegen zeer scherpe tarieven!

Parkeren bij P8 of P9 Frankfurt?
> Vergelijk de parkeermogelijkheden hier <

 

De Parkeertarieven van Holiday Parking Frankfurt

 

ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 
P8 Frankfurt€ 163,80 - week
€ 20,48 - dag
Loopafstand
> 100 meter
Reserveer
P9 Frankfurt€ 163,80 - week
€ 20,48 - dag
Loopafstand
> 100 meter
Reserveer
Skyblue Parking€ 77,00 - week
€ 9,63 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
AlpaParks€ 80,00 - week
€ 10,00 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
Phoenix Parkservice€ 89,00 - week
€ 11,13 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
FRA-ACCES Service€ 90,00 - week
€ 11,25 - dag
Shuttle
> 15 min
Reserveer
Parkride24€ 92,00 - week
€ 11,50 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
Parkstation Karma24
€ 94,00 - week
€ 11,75 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
Skyparking24
€ 94,00 - week
€ 11,75 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
Clean Valet Park Service
€ 94,00 - week
€ 11,75 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer

 

Alle informatie over P8 en P9 Frankfurt

P9P8De ondergrondse parkeergarages P8 en P9 maken deel uit van het parkeergedeelte Terminal Parking op Frankfurt Airport. Parkeerplaatsen in dit gebied bevinden zich zeer dicht bij de vertrekhallen en u kunt er gemakkelijk naartoe lopen. De P9 en P8 zijn bij uitstek geschikt voor parkeren in Terminal 2 op de luchthaven Frankfurt am Main, aangezien ze zich op slechts 100 meter lopen van Terminal 2 bevinden. Reizigers zijn bijzonder snel bij het inchecken voor vluchten vanaf Terminal 2.

Uw voertuig is veilig in alle weersomstandigheden, want alle parkeerplaatsen zijn overdekt. Er zijn extra parkeerplaatsen voor vrouwen en ook gehandicaptenparkeerplaatsen in de parkeergarage P8 Frankfurt. De maximale instaphoogte is 2,10 m. Is uw voertuig hoger? Lees dan meer over de buitenparkeergarage Holiday Parking Frankfurt Airport.

P8 P9 Frankfurt in één oogopslag:

🚗 ParkeerterreinOverdekt
🚶 ParkeerserviceLoopafstand (1 min)
🕔 Openingstijden24/7
🔏 BeveiligingCamerabeveiliging
  • Locatie: 100 meter van Terminal 2
  • Terminal parkeerzone
  • Overdekte parkeerplaatsen in ondergrondse parkeergarage
  • Maximale ingangshoogte: 2,10 meter
  • Openingstijden: 24/7 geopend

Boek P8 Frankfurt online →   Boek P9 Frankfurt online →

 

Meer informatie over de parkeertarieven

U bent slechts een paar meter verwijderd van P8 Frankfurt / P9 Frankfurt en Terminal 2. Een korte wandeling en directe toegang tot de terminal - geen twijfel mogelijk, u parkeert hier op een ideale locatie en verliest geen tijd met omwegen of lange transfers. Een blik op de parkeertarieven van P8 & P9 leert echter dat de ligging zo dicht bij de terminal niet erg handig is.

5,00 euro wordt in rekening gebracht voor een uur parkeren in de ondergrondse parkeergarage P9 of P8 Frankfurt Airport en 35,00 euro voor een dag.

Zonder vertraging naar de terminal gaan is best comfortabel, maar het kost ook hoge kosten, zoals te zien is aan de parkeertarieven van P9 / P8 Frankfurt Airport. Een parkeerplaats op Frankfurt Airport hoeft echter niet duur te zijn. Er zijn meer mogelijkheden dan de luchthavenparking zelf biedt - check private parking via onze zoekbalk of in de tabel hierboven.

 

Vergelijk parkeertarieven in Frankfurt en bespaar

Ook al biedt Frankfurt Airport veel parkeerfaciliteiten en vooral parkeergarages op het luchthaventerrein, dit zijn lang niet alle mogelijkheden om uw auto tijdens de reis te parkeren. Het loont de moeite om parkeerplaatsen en prijzen te vergelijken! 

Veel particuliere operators bieden hun service in het gebied tegen een lagere prijs aan en meestal hoeft u het niet zonder comfort te doen - bijvoorbeeld dankzij een valetservice in Frankfurt. Als alternatief zijn er ook aanbiedingen met een pendeldienst. Vul uw reistijd in en vind uw goedkope parkeerplaats op Frankfurt Airport.

Parkeren bij Frankfurt Airport?
> Vergelijk de parkeermogelijkheden hier <

 

Disclaimer:

  • Let op: U kunt via Vliegen en Parkeren geen parkeerplaats reserveren bij P8 Frankfurt en P9 Frankfurt, dit kan via de website van Vliegenenparkeren.Park.Aero. Via de zoekbalk worden de aanbiedingen van Vliegen en Parkeren weergegeven.
  • Let op: Alle informatie is enkel voor informatieve doeleinden en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
  • Let opBovenstaande prijzen gelden voor een reservering in de maand september 2023, ten minste 2 weken van te voren gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving