Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

Top 5 Goedkoop Parkeren Frankfurt Main

Top-5-frame3

- Overzicht van goedkoopste parkeerplaatsen bij Frankfurt am Main Airport -

Gaat u op reis vanaf Frankfurt am Main Airport? In dit artikel vertellen wij u alles over het parkeren Frankfurt Am Main en de meest voordelige parkeeropties. 

Let op: u vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Frankfurt Airport al geselecteerd.

 

Top 5 goedkoopste parkeerplaatsen bij Frankfurt am Main Airport

ParkeeraanbiederKosten per week
(8 dagen)
Kosten per dagParkeervormTransfer tijdOpenings-
tijden
Mein Flughafenparkplatz€ 59,00€ 7,38Shuttle11 Min06:00 - 00:00
Parkspace24€ 79,00€ 9,88Valet0 Min24/7
PT Planet Park Terminal - Valet€ 80,00€ 10,00Valet0 Min24/7
Frankfurt Airport Parking€ 88,00€ 11,00Shuttle15 Min24/7
Frapark Airport€ 88,00€ 11,00Shuttle12 Min24/7

 

In het bovenstaande overzicht vindt u de vijf meest voordelige parkeeropties bij Frankfurt am Main Airport. Bent u op zoek naat een totaaloverzicht van de parkeerplaatsen en tarieven bij Frankfurt Airport? Bekijk dan eens ons overzicht van de parkeertarieven Frankfurt Airport.

 

In vergelijking met de officiële parkeerplaatsen bespaart u al snel tientallen euro's voor dezelfde parkeerperiode, met wellicht een nog comfortabeler service. Wilt u meer weten over een specifieke aanbieder? Klik dan in de tabel op de naam van de aanbieder. Hier vindt u informatie als klantreviews, foto's en nog veel meer.

 

 

1. Mein Flughafenparkplatz

€ 59,00 - 8 dagen

Mein Flughafenparkplatz Frankfurt Airport

Op de eerste plaats in ons artikel over goedkoop parkeren Luchthaven Frankfurt vindt u Mein Flughafenparkplatz. Deze parking is geopend van 06:00 tot 00:00 en bedient u middels eens shuttleservice. Hierbij bent u ongeveer 11 minuten onderweg, exclusief eventuele wachttijd. Het is tegen meerprijs mogelijk om uw auto te laten wassen of uw auto elektrisch te laden. 

 • Prijs: € 59,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Elektrische laden mogelijk


Boek nu →

 

 

2. Parkspace24

€ 79,00 - 8 dagen

Parkspace24 Frankfurt Airport

Op de tweede in de lijst van goedkoop parkeren Frankfurt Am Main vindt u de valetservice van Parkspace24. Hier wordt u voorzien middels een valetservice en 24/7 openingstijden. De parkeerplaats is riant voorzien in veiligheids- en service faciliteiten. Daarnaast is het mogelijk, tegen een meerprijs, om uw auto te laten wassen tijdens uw reis.

 • Prijs: € 79,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief valetservice
 • Extra service: Auto wassen mogelijk


Boek nu →

 

 

3. PT Planet Park Terminal Valet

€ 80,00 - 8 dagen

PT Planet Park Terminal logoNummer drie in de lijst en dus nog steeds een goedkope parking Frankfurt Main: PT Planet Park Terminal valet. U parkeert ditmaal met een zeer comfortabele valetservice. Hierbij wordt uw auto overgenomen door een chauffeur van de parking, direct bij de luchthaven. Hier wordt uw auto ook weer teruggebracht en de service is 24/7 beschikbaar. 

 • Prijs: € 80,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief valetservice
 • Extra service: Auto wassen mogelijk


Boek nu →

 

 

4. Frankfurt Airport Parking

€ 88,00 - 8 dagen

Frankfurt Airport Parking logoOp de vierde plaats en een van de meest voordelige parkeeropties van het moment is de shuttleservice van Frankfurt Airport Parking. Toegegeven; deze plaats wordt gedeeld met Frapark Airport. U parkeert met een bij de prijs inbegrepen shuttleservice, de reistijd bedraagt 15 minuten van de parkeerplaats tot de luchthaven en de faciliteiten, veiligheid en service zijn meer dan adequaat.

 • Prijs: € 88,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Overdekt parkeren mogelijk


Boek nu →

 

 

5. Frapark Airport

€ 88,00 - 8 dagen

Frapark Airport logoNummer vijf in onze lijst van goedkoop parkeren Frankfurt staat Frapark Airport. U parkeert op een goed beveiligde parkeerplaats die voorzien is van alle benodigde faciliteiten! Uw auto staat hier beschermd en betrouwbaar en u kunt zelfs uw auto laten wassen. Ook deze parking is 24/7 geopend en voorziet u (inbegrepen bij de prijs) van een parkeerplaats inclusief shuttleservice.

 • Prijs: € 88,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief valetservice
 • Extra service: Overdekt parkeren mogelijk


Boek nu →

 

 

Het proces van Vergelijken en Reserveren

Het vergelijkings- en reserveringsproces werkt zeer eenvoudig. U selecteert de luchthaven van vertrek en selecteert vervolgens uw vertrek- en retourdata en wij tonen direct de beschikbare parkeermogelijkheden. U kunt uw gewenste parking direct reserveren of u nu kiest voor valet- of shuttle parkeren Frankfurt Airport. U vult simpelweg uw gegevens in, betaalt direct online en u ontvangt een bevestiging per e-mail. Hierop vindt u alle benodigde informatie omtrent het parkeren. 

 

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met een reservering tenminste een maand van te voren in de periode oktober 2021.
 • Enkel de beschikbare parkeerproducten in bovengenoemde periode zijn toegevoegd in het overzicht. 

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker