Top 5 Goedkoop Parkeren Frankfurt Main

Top-5-frame3

- Overzicht van de goedkoopste parkeerplaatsen bij Frankfurt am Main Airport -

Gaat u op reis vanaf Frankfurt am Main Airport? In dit artikel vertellen wij u alles over het parkeren Frankfurt Am Main en de meest voordelige parkeeropties. 

U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Frankfurt Airport al geselecteerd.

 

Top 5 Goedkoop parkeren bij Frankfurt am Main Airport

ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 

Skyway Parking

€ 70,00 - week
€ 8,75 - dag

Valet
> 0 min

Reserveer

Dein Parker

€ 72,00 - week
€ 9,00 - dag

Shuttle
> 7 min

Reserveer

SkyBlue Parking

€ 72,00 - week
€ 9,00 - dag

Valet
> 0 min

Reserveer

Parkride24

€ 74,00 - week
€ 9,25 - dag

Valet
> 0 min

Reserveer

Aeropark Service

€ 79,00 - week
€ 9,88 - dag

Valet
> 0 min

Reserveer

 

In het bovenstaande overzicht vindt u de vijf meest voordelige parkeeropties bij Frankfurt am Main Airport. Bent u op zoek naat een totaaloverzicht van de parkeerplaatsen en tarieven bij Frankfurt Airport? Bekijk dan eens ons overzicht van de parkeertarieven Frankfurt Airport.

 

In vergelijking met de officiële parkeerplaatsen bespaart u al snel tientallen euro's voor dezelfde parkeerperiode, met wellicht een nog comfortabeler service. Wilt u meer weten over een specifieke aanbieder? Klik dan in de tabel op de naam van de aanbieder. Hier vindt u informatie als klantreviews, foto's en nog veel meer.

 

Parkeren bij Frankfurt am Main Airport?
> Vergelijk alle parkeermogelijkheden hier <

 

Meer informatie over de goedkoopste parkeermogelijkheden

 

 

1. Skyway Parking

€ 70,00 - 8 dagen

Logo Dein Parker Frankfurt AirportOp de eerste plek in de lijst van goedkoop parkeren Frankfurt Am Main vindt u de valetservice van Skyway Parking. De verharde parkeerplaats is voorzien van 24-uurs camerabewaking.  De parking is 24/7 geopend en er zijn ook elektrische laadpalen beschikbaar tegen meerprijs. Liever overdekt parkeren? Ook dat is mogelijk tegen een toeslag. 

 • Prijs: € 70,00 (€ 8,75 per dag)
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats inclusief valetservice
 • Extra service: Auto laden mogelijk


Boek nu →

 

 

2. ParkInsel24

€ 75,00 - 8 dagen

Clean Valet Park Service Frankfurt Airport logoOp de tweede plaats en een van de meest voordelige parkeeropties van het moment is de shuttleservice van ParkInsel24. U rijd met de auto naar de terminal van de luchthaven waar u de auto overgeeft aan de chauffeur van ParkInsel24. Deze parking is 24/7 geopend met een nachttoeslag tussen 00:00 en 05:00. Het parkeerterrein is omheind, afgesloten en voorzien van camerabewaking. Als u een elektrische auto rijdt, kan deze tegen betaling opgeladen worden tijdens het parkeren. Daarnaast kan uw auto gereinigd of volgetankt worden. 

 • Prijs: € 72,00 (€ 9,00 per dag)
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Elektrisch laden, reinigen of voltanken mogelijk

 

Boek nu →

 

3. Parcar

€ 72,00 - 8 dagen

Logo Parcar Frankfurt Airport

Nummer drie in de lijst en daardoor een zeer goedkope parking Frankfurt Main: Parcar. U parkeert hier met een zeer comfortabele valetservice, waarbij u tegen meerprijs ook uw auto kunt  laten opladen of voltanken. Deze parking is 24/7 geopend met nachttoeslag tussen 21:00 en 06:00.

 • Prijs: € 72,00 (€ 9,00 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief valetservice
 • Extra service: opladen of voltanken mogelijk

 

Boek nu →

 

4. Parkride24

€ 74,00 - 8 dagen

Logo SkyParking24 Frankfurt AirportOp nummer vier in onze lijst van goedkoop parkeren Frankfurt vindt u Parkride24. U parkeert hier inclusief valetservice, waarbij de chauffeur uw auto voor u parkeert. De parking is, zoals de naam al zegt, 24/7 geopend. U kunt tegen meerprijs ook uw auto laten wassen, opladen of overdekt laten parkeren tijdens uw reis.

 • Prijs: € 74,00 (€ 9,25 per dag)
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats inclusief valetservice
 • Extra service: Auto wassen mogelijk


Boek nu →

 

5. Frankfurt Valet Service

€ 79,00 - 8 dagen

ParkArea51 Frankfurt AirportOp de vijfde plaats in ons artikel over goedkoop parkeren luchthaven Frankfurt vindt u Frankfurt Valet Service. Deze parking is geopend van 05:00 - 00:00 en bedient u middels een valetservice. Hierbij rijdt u naar de luchthaven en wordt de auto daar overgenomen door een chauffeur. Er is de mogelijkheid om overdekt te parkeren tegen meerprijs. Ook beschikt deze parking over een carwash om de auto te wassen.

 • Prijs: € 79,00 (€ 9,88 per dag)
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats inclusief valetservice
 • Extra service: Auto wassen mogelijk

 

Boek nu →

 

 

 

Het proces van Vergelijken en Reserveren

Zoals al eerder benoemd, kunt u de parkeerplaatsen bij Keulen Airport eenvoudig vergelijken en tevens de ideale parking direct reserveren. Dit proces is net zo makkelijk als iedere andere online bestelling, zoals u hieronder kunt zien. 

 

Hoe werkt het vergelijken?

Het vergelijkings- en reserveringsproces werkt zeer eenvoudig. U selecteert de luchthaven van vertrek en selecteert vervolgens uw vertrek- en retourdata en wij tonen direct de beschikbare parkeermogelijkheden. U kunt uw gewenste parking direct reserveren of u nu kiest voor valet- of shuttle parkeren bij Frankfurt Airport.

 

Hoe werkt het reserveren?

U vult simpelweg uw gegevens in, betaalt direct online en u ontvangt een bevestiging per e-mail. Hierop vindt u alle benodigde informatie omtrent het parkeren. 

 

Samenvatting van de top 5 goedkoopste parkeerplaatsen bij Frankfurt Airport

🚗 Aantal parkeerplaatsen30
🏆 Best beoordeeldParcar
💶 GoedkoopsteSkyway Parking
📍 Dichtst bij luchthavenParkInsel24

 

Disclaimer

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met een reservering tenminste een maand van te voren in de periode April 2023
 • Enkel de beschikbare parkeerproducten in bovengenoemde periode zijn toegevoegd in het overzicht. 

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving