Top 5 Goedkoop Parkeren Frankfurt am Main

- Overzicht van de goedkoopste parkeerplaatsen bij Frankfurt am Main Airport -

Gaat u op reis vanaf Frankfurt am Main Airport? In dit artikel vertellen wij u alles over het parkeren Frankfurt Am Main en de meest voordelige parkeeropties. 

U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Frankfurt Airport al geselecteerd.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Frankfurt Airport
ParkingKosten per weekService 
Parking Brothers Valet A€ 59,00 - week
€ 7,37 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Wepark€ 59,00 - week
€ 7,37 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Clean Valet Park Service€ 60,00 - week
€ 7,50 - dag
Valet
0 min
Reserveer
FRA-ACCES€ 70,00 - week
€ 8,75 - dag
Shuttle
15 min
Reserveer
Parkflow€ 72,00 - week
€ 9,00 - dag
OV
9 min
Reserveer

Disclaimer: kosten per week is gelijk aan 8 dagen (bijvoorbeeld maandag t/m maandag).

In het bovenstaande overzicht vindt u de vijf meest voordelige mogelijkheden, ook wel cheap parking Frankfurt Airport genoemd. Bent u op zoek naar een totaaloverzicht van de parkeerplaatsen en tarieven bij Frankfurt Airport? Bekijk dan eens ons overzicht van de parkeertarieven Frankfurt Airport.

In vergelijking met de officiële parkeerplaatsen bespaart u al snel tientallen euro's voor dezelfde parkeerperiode, met wellicht een nog comfortabeler service. Wilt u meer weten over een specifieke aanbieder? Klik dan in de tabel op de naam van de aanbieder. Hier vindt u informatie als klantreviews, foto's en nog veel meer.

1. Parking Brothers Valet A (€ 59,00 / week)

Parking Brothers A

Voor parkeren met valetservice kunt u terecht bij de nummer één in deze lijst van goedkope parking Frankfurt Main, namelijk Parking Brothers Valet A. Dankzij deze comfortabele parkeerservice hoeft u niet zelf te parkeren, maar wordt dit voor u gedaan. U rijdt simpelweg naar de luchthaven toe, waar een chauffeur uw auto overneemt. Dit kunt u 24 uur per dag doen. Het parkeerterrein is verhard, verlicht en voorzien van camerabewaking om de veiligheid van uw voertuig te waarborgen. Tegen meerprijs kunt u tevens uw auto laten wassen.

 • Openingstijden: 24/7
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief valetservice
 • Extra service: Camerabewaking

Boek nu →

2. Wepark (€ 59,00 / week)

WEPARK Frankfurt

Op de tweede plek in de goedkoop parkeren vliegveld Frankfurt lijst staat Wepark. U kunt 24 uur per dag gebruikmaken van deze valetservice, waarbij een chauffeur uw auto ophaalt bij de luchthaven. Tegen meerprijs kunt u ook een plek in de ondergrondse parkeergarage reserveren, zodat uw auto beschermd is tegen alle weersinvloeden. Zowel het buiten als overdekte parkeerterrein is voorzien van camerabewaking welke 24/7 gecontroleerd wordt. U kunt dus met een gerust hart op reis gaan.

 • Openingstijden: 24/7
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats inclusief valetservice
 • Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

3. Clean Valet Park Service (€ 60,00 / week)

Clean Valet Park Service

Voor goedkoop parkeren Frankfurt am Main dient u bij de nummer drie te zijn: Clean Valet Park Service. U parkeert hier zeer voordelig in combinatie met een valetservice, waardoor u weinig tot geen tijd kwijt bent met het parkeren van uw auto. Deze parkeerservice is 24 uur per dag beschikbaar. Tegen meerprijs kunt u ook kiezen voor een overdekte parkeerplaats. Het parkeerterrein is afgesloten en wordt zeer goed beveiligd, zodat u met een gerust hart het vliegtuig in kunt stappen.

 • Openingstijden: 24/7
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats inclusief valetservice
 • Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

4. FRA-ACCES (€ 70,00 / week)

FRA-ACCES

Als vierde in onze lijst van goedkoop parkeren Frankfurt vinden we FRA-ACCES. Het parkeren doet u hier in combinatie met een shuttleservice. Dat betekent dat u na het parkeren in de shuttlebus stapt, waarbij u in ongeveer 15 minuten naar de luchthaven gebracht wordt. Dagelijks tussen 04:00 en 01:00 kunt u gebruik maken van het parkeerterrein en de pendeldienst. Nadat u geparkeerd heeft, hoeft u uw autosleutel niet in te leveren. Tegen meerprijs heeft u daarnaast ook de optie om uw elektrische auto op te laden of uw auto laten schoonmaken.

 • Openingstijden: 04:00 - 01:00
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

5. Parkflow (€ 72,00 / week)

Parkflow

Voor Frankfurt Airport goedkoop parkeren kunt u onder andere terecht bij de nummer vijf: Parkflow. Gedurende 7 dagen per week tussen 06:00 en 00:00 kunt u uw auto parkeren in de overdekte parkeergarage. Er is geen vervoer inbegrepen in de boekingsprijs, dus u dient op eigen kosten met de trein naar Frankfurt Airport te reizen. Dit is echter geen probleem, want er is een hele snelle verbinding met de luchthaven. U mag uw eigen autosleutel meenemen op reis en kunt met een gerust gevoel op vakantie, want de parkeergarage is voorzien van camerabewaking en omheining.

 • Openingstijden: 06:00 - 00:00
 • Service: Overdekte parkeerplaats exclusief vervoer
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

Het proces van Vergelijken en Reserveren

Zoals al eerder benoemd, kunt u de parkeerplaatsen bij Frankfurt Airport eenvoudig vergelijken en tevens de ideale parking direct reserveren. Dit proces is net zo makkelijk als iedere andere online bestelling, zoals u hieronder kunt zien. U heeft het goedkoop parkeren Frankfurt Airport al binnen enkele minuten geregeld! 

 

Hoe werkt het vergelijken?

Het vergelijkings- en reserveringsproces werkt zeer eenvoudig. U selecteert de luchthaven van vertrek en selecteert vervolgens uw vertrek- en retourdata en wij tonen direct de beschikbare parkeermogelijkheden. U kunt uw gewenste parking direct reserveren of u nu kiest voor valet of shuttle parkeren bij Frankfurt Airport.

 

Hoe werkt het reserveren?

U vult simpelweg uw gegevens in, betaalt direct online en u ontvangt een bevestiging per e-mail. Hierop vindt u alle benodigde informatie omtrent het parkeren. 

 

Samenvatting van de top 5 goedkoopste parkeerplaatsen bij Frankfurt Airport

🚗 Aantal parkeerplaatsen51
🏆 Best beoordeeldParkflow
💶 GoedkoopsteBest Valet Park Service
📍 Dichtst bij luchthavenWepark

 

Disclaimer

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met een reservering tenminste een maand van tevoren in de periode juni 2024
 • Enkel de beschikbare parkeerproducten in bovengenoemde periode zijn toegevoegd in het overzicht. 

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving