Top 5 Goedkoop Parkeren Frankfurt am Main

Top-5-frame3

- Overzicht van de goedkoopste parkeerplaatsen bij Frankfurt am Main Airport -

Gaat u op reis vanaf Frankfurt am Main Airport? In dit artikel vertellen wij u alles over het parkeren Frankfurt Am Main en de meest voordelige parkeeropties. 

U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Frankfurt Airport al geselecteerd.

 

Top 5 Goedkoop parkeren bij Frankfurt am Main Airport

ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 

Clean Valet Park Service

€ 49,00 - week
€ 6,13 - dag

Openbaar vervoer
> 15 min

Reserveer

Infiniti Parking

€ 50,00 - week
€ 6,25 - dag

Shuttle
> 12 min

Reserveer

Parkride24

€ 57,00 - week
€ 7,13 - dag

Valet
> 1 min

Reserveer

Skyblue Parking

€ 58,00 - week
€ 7,25 - dag

Valet
> 1 min

Reserveer

Parknow

€ 67,00 - week
€ 8,38 - dag

Valet
> 1 min

Reserveer

 

In het bovenstaande overzicht vindt u de vijf meest voordelige parkeeropties bij Frankfurt am Main Airport. Bent u op zoek naar een totaaloverzicht van de parkeerplaatsen en tarieven bij Frankfurt Airport? Bekijk dan eens ons overzicht van de parkeertarieven Frankfurt Airport.

In vergelijking met de officiële parkeerplaatsen bespaart u al snel tientallen euro's voor dezelfde parkeerperiode, met wellicht een nog comfortabeler service. Wilt u meer weten over een specifieke aanbieder? Klik dan in de tabel op de naam van de aanbieder. Hier vindt u informatie als klantreviews, foto's en nog veel meer.

 

Parkeren bij Frankfurt am Main Airport?
> Vergelijk alle parkeermogelijkheden hier <1. Clean Valet Park Service

€ 49,00 - 8 dagen

Logo Clean Valet Frankfurt Airport

Nummer een in de lijst en daardoor een zeer goedkope parking Frankfurt Main: Clean Valet Park Service. U kunt hier 24 uur per dag terecht, en na het parkeren de trein of bus nemen naar het vliegveld. Over het parkeren en de autosleutel heeft u de volledige regie, en bovendien staat uw auto tijdens de reis beveiligd en tegen een meerprijs droog. 

 • Prijs: € 49,00 (€ 6,13 per dag)
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats exclusief vervoer
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

2. Infiniti Parking

€ 50,00 - 8 dagen

Infiniti Parking Frankfurt AirportOp de tweede plaats in ons artikel over goedkoop parkeren luchthaven Frankfurt vindt u de shuttleservice van Infiniti Parking. Deze parkeerplaats is 24/7 geopend, en kan u op ieder moment met een rit van 12 minuten naar het vliegveld brengen. Als extra opties kunt u terwijl u op reis bent de auto laten wassen of opladen.

 • Prijs: € 50,00 (€ 6,25 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Elektrisch opladen mogelijk

Boek nu →

 

3. Parkride24

€ 57,00 - 8 dagen

Logo Parkride24 Frankfurt AirportOp de derde plek in de lijst van goedkoop parkeren Frankfurt Am Main vindt u het parkeerterrein van Parkride24. Dit is een valetdienst, wat inhoudt dat u naar het vliegveld rijdt waar een chauffeur op u wacht die de auto naar de parkeerplaats rijdt en later weer terugbrengt. Tegen een meerprijs wordt de auto overdekt neergezet.

 • Prijs: € 57,00 (€ 7,13 per dag)
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats exclusief vervoer
 • Extra service: Elektrisch opladen mogelijk

Boek nu →

 

4. Skyblue Parking

€ 58,00 - 8 dagen

Skyblue Frankfurt Airport logoOp de vierde plaats en een van de meest voordelige parkeeropties van het moment is Skyblue Parking. U kunt met deze dienst het grijze asfalt snel inruilen voor de blauwe lucht, want het is een kwestie van naar de terminal rijden en inchecken. De valetchauffer zorgt ervoor dat uw auto naar de beveiligde parkeerplaats wordt gebracht, en brengt deze ook weer terug na de landing. Skyblue is 24 uur per dag open, maar vraagt wel een nachttoeslag tussen 00:00 en 06:00. 

 • Prijs: € 58,00 (€ 7,25 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief valetservice
 • Extra service: Elektrisch opladen mogelijk

Boek nu →

 

5. ParkNow

€ 67,00 - 8 dagen

Logo Parknow Frankfurt AirportOp nummer vijf in onze lijst van goedkoop parkeren Frankfurt vindt u ParkNow. Deze beveiligde, van camera's voorziene parkeerplaats is 24/7 geopend. U zult het echter niet te zien krijgen als u boekt, want de auto wordt door een chauffeur vanaf het vliegveld opgehaald en weer teruggebracht. Als u bereid bent om iets bij te betalen, wordt de auto overdekt neergezet.

 • Prijs: € 67,00 (€ 8,38 per dag)
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats inclusief valetservice
 • Extra service: Elektrisch laden mogelijk

Boek nu →

 

 

Het proces van Vergelijken en Reserveren

Zoals al eerder benoemd, kunt u de parkeerplaatsen bij Frankfurt Airport eenvoudig vergelijken en tevens de ideale parking direct reserveren. Dit proces is net zo makkelijk als iedere andere online bestelling, zoals u hieronder kunt zien. U heeft het goedkoop parkeren Frankfurt Airport al binnen enkele minuten geregeld! 

 

Hoe werkt het vergelijken?

Het vergelijkings- en reserveringsproces werkt zeer eenvoudig. U selecteert de luchthaven van vertrek en selecteert vervolgens uw vertrek- en retourdata en wij tonen direct de beschikbare parkeermogelijkheden. U kunt uw gewenste parking direct reserveren of u nu kiest voor valet of shuttle parkeren bij Frankfurt Airport.

 

Hoe werkt het reserveren?

U vult simpelweg uw gegevens in, betaalt direct online en u ontvangt een bevestiging per e-mail. Hierop vindt u alle benodigde informatie omtrent het parkeren. 

 

Samenvatting van de top 5 goedkoopste parkeerplaatsen bij Frankfurt Airport

🚗 Aantal parkeerplaatsen44
🏆 Best beoordeeldClean Valet Park Service
💶 GoedkoopsteClean Valet Park Service
📍 Dichtst bij luchthavenMein Flughafenparkplatz

 

Disclaimer

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met een reservering tenminste een maand van tevoren in de periode december 2023
 • Enkel de beschikbare parkeerproducten in bovengenoemde periode zijn toegevoegd in het overzicht. 

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving