Holiday Parking Frankfurt

Airport-Frankfurt-Holiday-Parking

Bent u op zoek naar een parkeerplaats bij Frankfurt Airport? U kunt onder andere terecht bij Holiday Parking Frankfurt, een parkeerterrein speciaal ingericht voor vakantiegangers. 

Wilt u parkeren bij Holiday Parking Frankfurt? Klik op de link of onderstaande button en reserveer eenvoudig uw parkeerplaats direct online, tegen zeer scherpe tarieven!

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Frankfurt am Main Airport
ParkingKosten per weekService 
Holiday Parking South Frankfurt
€ 81,90 - week
€ 10,24 - dag
S-Bahn (trein)
15 min
Reserveer
Best Valet Park Service€ 50,00 - week
€ 6,25 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Parkride24€ 52,00 - week
€ 6,50 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Parking Brothers€ 53,00 - week
€ 6,62 - dag
Shuttle
15 min
Reserveer
Parking Brothers Valet€ 57,00 - week
€ 7,12 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Skyway Parking€ 57,00 - week
€ 7,12 - dag
Valet
0 min
Reserveer

Disclaimer: kosten per week is gelijk aan 8 dagen (bijvoorbeeld maandag t/m maandag).

 

Alle informatie over Holiday Parking Gateway Gardens Frankfurt

Holiday ParkingVan alle parkeergarages op het luchthaventerrein in Frankfurt ligt de Holiday Parking-faciliteit op Frankfurt Airport het verst verwijderd van de terminals. In plaats van slechts een paar honderd meter, ligt deze buitenparkeerplaats op de luchthavenring, op enkele kilometers afstand van de luchthaven van Frankfurt. 

Hierdoor parkeert u niet op loopafstand, maar maakt u gebruikt van de lokale S-Bahn, dus vervoer met een trein. Deze service is inbegrepen bij de prijs, u hoeft ter plekke dus geen extra tickets aan te schaffen. 

Boek Holiday Parking Frankfurt online →

 

Het parkeerproces

Bij Frankfurt Holiday Parking betreedt u het parkeerterrein met een speciale QR-code, mits u online gereserveerd hebt. De parkeerduur dient minimaal drie dagen te zijn. Na het parkeren kunt u de S-Bahn naar Terminal 1 nemen. U dient hiervoor voldoende tijd in te plannen, aangezien er wachttijden kunnen zijn en u enkele minuten onderweg bent. 

Vanaf een centrale halte brengt de S-Bahn u elke 15 minuten de 3 kilometer van de Frankfurt Holiday Parking-faciliteit naar de luchthaven en terug naar de parkeerplaats na uw terugkeer. Het ticket voor de S-Bahn zit inbegrepen bij de prijs.

 

De parkeergarage

Deze parkeergarage heeft een maximale inrijhoogte van 2.10 meter en beschikt over 9 parkeerlagen. Op niveau 2 is er de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden, maar deze oplaadpunten kunnen niet gereserveerd worden. U dient dus ter plekke te kijken of er nog laadplaatsen beschikbaar zijn. 

 

Holiday Parking Frankfurt in één oogopslag:

🚗 ParkeerterreinOverdekt
🚋 ParkeerserviceS-Bahn (trein)
🕔 Openingstijden24/7
🔏 BeveiligingCamerabeveiliging
  • Overdekte parkeergarage
  • Ca. 3 km van de terminals
  • S-Bahn vervoer inbegrepen
  • Online reserveren verplicht
  • Maximale ingangshoogte 2.10 meter

Boek Holiday Parking Frankfurt online →

 

Meer informatie over de parkeertarieven

In vergelijking met andere officiële parkeertarieven op Frankfurt Airport, zoals de ondergrondse parkeergarages P8 en P9 Frankfurt Airport bij Terminal 2, met een wekelijkse prijs van meer dan 200 euro, is de parkeerplaats voor Holiday Parken Frankfurt goedkoop - vooral voor langer parkeren bij Frankfurt Luchthaven. Houd er echter rekening mee dat deze parkeerplaats niet direct bij de terminals ligt.

De parkeerplaatsen op de Frankfurt Holiday Car Park zijn beperkt en zeer gewild. U kunt hier alleen parkeren als u eerder online heeft gereserveerd, de parkeerplaatsen zijn meestal al volgeboekt.

 

Meer informatie over de alternatieve parkeeropties

Deze faciliteit is echter niet de enige optie voor een goedkope parkeerplaats op de luchthaven van Frankfurt. Als u geld wilt besparen, vergelijkt u de parkeerprijzen online en reserveert u ruim van tevoren een parkeerplaats. Met Vliegen en Parkeren vindt u voor weinig geld gemakkelijk privéparkeerplaatsen die shuttle of valet service aanbieden.

 

Disclaimer:

  • Let op: U kunt via Vliegen en Parkeren geen parkeerplaats reserveren bij Holiday Parking Frankfurt, dit kan via de website van Vliegenenparkeren.Park.Aero. Via de zoekbalk worden de aanbiedingen van Vliegen en Parkeren weergegeven.
  • Let op: Alle informatie is enkel voor informatieve doeleinden en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
  • Let opBovenstaande prijzen gelden voor een reservering in de maand april 2024, ten minste 2 weken van tevoren gereserveerd.

 

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving