P4 Frankfurt Airport

Frankfurt-maps-NL

Wilt u parkeren bij Frankfurt Airport? De parkeergarage Frankfurt Airport P4 is primair gericht op zakelijk parkeren. Met extra brede staanplaatsen en een uiterst gunstige ligging is het ideaal voor zakenreizigers, aangezien u geen tijd verspilt aan parkeren. In dit artikel vertellen wij alles over P4 Frankfurt! 

Wilt u parkeren bij P4 Frankfurt? Klik op de link of onderstaande button en reserveer eenvoudig uw parkeerplaats direct online, tegen zeer scherpe tarieven!

Parkeren bij P4 Frankfurt Airport?
> Vergelijk de parkeermogelijkheden hier <

 

De Parkeertarieven van P4 Frankfurt

 

ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 
P4 Frankfurt€ 173,20 - week
€ 21,65 - dag
Loopafstand
> 2 min
Reserveer
AP+S€ 69,00 - week
€ 8,63 - dag
Shuttle
> 12 min
Reserveer
Aeropark Service€ 75,00 - week
€ 9,38 - dag
Shuttle
> 12 min
Reserveer
Parken & Shuttle€ 82,00 - week
€ 10,25 - dag
Shuttle
> 12 min
Reserveer
Alpha Parks€ 83,00 - week
€ 10,38 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
Infiniti Parking€ 83,00 - week
€ 10,38 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer

 

Alle informatie over P4 Frankfurt

P4Perfect om te parkeren bij Frankfurt Airport Terminal 1: De parkeergarage P4 op de luchthaven van Frankfurt is centraal gelegen bij Terminal 1, op slechts 100 meter afstand en is dus nog dichterbij dan de parkeergarages P2 Frankfurt en P3 Frankfurt. Het adres van P4 Vliegveld Frankfurt is Arrivals Arch, 60549 Frankfurt am Main en ligt dus direct op het adres van Frankfurt Airport.

De ondergrondse parkeergarage is te bereiken via een aparte ingang naar de parkeergarage, waardoor u nog meer tijd bespaart. Dit aanbod is vooral voordelig wanneer tijd van essentieel belang is. Ook spontane en frequent flyers kunnen van dit aanbod profiteren. De bijzonder brede parkeerplaatsen bieden u comfort en de mogelijkheid om brede voertuigen te parkeren.

De maximale toegangshoogte is 2,10 meter. Er is ook de mogelijkheid om Secure Parking of Premium Parking te boeken in de parkeergarage Frankfurt P4.

Boek P4 Frankfurt online →

 

Secure Parking

Met de optie Secure Parking Frankfurt kunt u uw voertuig parkeren op een parkeerplaats die gesloten is achter kluisdeuren en zo kunt u genieten van maximale veiligheid. Dit gebied wordt te allen tijde bewaakt, er kan hier niets met uw auto gebeuren. Er kunnen ook aanvullende diensten worden geboekt. U kunt bijvoorbeeld voertuigonderhoud of een tankbeurt boeken of profiteren van de werkplaats. U kunt uw reis beginnen in de wetenschap dat er voor uw auto wordt gezorgd.

 

Premium Parking

De Premium Parking Frankfurt is vooral geschikt voor frequent flyers die vaak een parkeerplaats nodig hebben op de luchthaven van Frankfurt. Hier kunt u voor lange tijd een persoonlijke, extra brede parkeerplaats reserveren. De reservering gaat in bij minimaal 3 maanden. U kunt dan onbeperkt gebruik maken van deze parkeerplaats.

 

De service van P4 Frankfurt samengevat:

🚗 ParkeerterreinOverdekt
🚶 ParkeerserviceLoopafstand (100 meter)
🕔 Openingstijden24/7
🔏 BeveiligingCamerabeveiliging
  • Locatie: 100 meter van Terminal 1
  • Maximale ingangshoogte: 2,10 meter
  • Overdekte parkeerplaats in de parkeergarage
  • Keuze uit Secure en Premium Parking

Boek P4 Frankfurt online →

 

Meer informatie over de parkeertarieven

De P4 op Frankfurt Airport biedt veel diensten - en op een toplocatie direct bij Terminal 1. De parkeerplaatsen daar zijn navenant duur, vooral voor lang parkeren op Frankfurt Airport. U betaalt EUR 6,00 per uur in de parkeergarage P4 in Frankfurt; het maximale dagtarief is 39,00 euro. Een termijn van 8 dagen parkeren kost maar liefst 173,20 euro.

 

Online vergelijken en reserveren

Een prijsvergelijking voor parkeren op Frankfurt Airport kan de moeite waard zijn. Zo'n vergelijking is mogelijk met Vliegen en Parkeren en vindt u veel aanbiedingen om goedkoop te parkeren op Frankfurt Airport. Nadat u uw reisdata heeft ingevoerd, toont ons platform u beschikbare parkeerplaatsen in Frankfurt. Een tip voor bijzonder comfortabel en tijdbesparend parkeren is de Valet Parking Frankfurt!

Vul bovenaan deze pagina uw reisdata in en start de vergelijking, of klik op de onderstaande button.

Parkeren bij Frankfurt Airport?
> Vergelijk de parkeermogelijkheden hier <

 

Disclaimer:

  • Let op: U kunt via Vliegen en Parkeren geen parkeerplaats reserveren bij P4 Frankfurt, dit kan via de website van Vliegenenparkeren.Park.Aero. Via de zoekbalk worden de aanbiedingen van Vliegen en Parkeren weergegeven.
  • Let op: Alle informatie is enkel voor informatieve doeleinden en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
  • Let opBovenstaande prijzen gelden voor een reservering in de maand september 2022, ten minste 2 weken van te voren gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving