P4 Frankfurt Airport

Airport-Frankfurt-P4

Wilt u parkeren bij Frankfurt Airport? De parkeergarage Frankfurt Airport P4 is primair gericht op zakelijk parkeren. Met extra brede staanplaatsen en een uiterst gunstige ligging is het ideaal voor zakenreizigers, aangezien u geen tijd verspilt aan parkeren. In dit artikel vertellen wij alles over P4 Frankfurt! 

Wilt u parkeren bij P4 Frankfurt? Klik op de link of onderstaande button en reserveer eenvoudig uw parkeerplaats direct online, tegen zeer scherpe tarieven!

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Frankfurt am Main Airport
ParkingKosten per weekService 
P4 Business Frankfurt
€ 171,40 - week
€ 21,43 - dag
Lopen
2 min
Reserveer
Parking Brothers Valet A€ 59,00 - week
€ 7,37 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Wepark€ 59,00 - week
€ 7,37 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Parking Brothers Valet B€ 59,00 - week
€ 7,37 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Skyblue Parking€ 60,00 - week
€ 7,50 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Clean Valet Park Service€ 62,00 - week
€ 7,75 - dag
Valet
0 min
Reserveer

Disclaimer: kosten per week is gelijk aan 8 dagen (bijvoorbeeld maandag t/m maandag).

 

Alle informatie over P4 Frankfurt

P4Parkeergarage P4 is vanwege de gunstige ligging aan de noordkant van het luchthaventerrein een uitstekende optie om dicht in de buurt van het vliegveld de auto neer te zetten. U rijdt door de slagbomen, vindt een plek, steekt buiten de straat over en voegt u tussen de andere reizigers die met hun koffers op weg zijn naar de incheckbalie. Het is mogelijk om met of zonder reservering binnen te rijden, de parkeergarage is 24/7 toegankelijk.

De auto is beschut tegen weer en wind, en speciale doelgroepen zoals vrouwen en gehandicapten kunnen een plek krijgen dicht bij de uitgang. Het is niet toegestaan om met een LPG-auto naar binnen te rijden. De maximale inrijhoogte is 2,10 meter, bestuurders van grotere voertuigen kunnen daarom beter uitwijken naar Holiday Parking Frankfurt Airport.

P4 Frankfurt in één oogopslag:

🚗 ParkeerterreinOverdekt
🚶 ParkeerserviceLoopafstand (1 min)
🕔 Openingstijden24/7
🔏 BeveiligingCamerabeveiliging
  • Locatie: 100 meter van Terminal 1
  • Maximale ingangshoogte: 2,10 meter
  • Overdekte parkeerplaats in de parkeergarage
  • Keuze uit Secure en Premium Parking

Boek P4 Frankfurt online →

 

Meer informatie over de parkeertarieven

De P4 op Frankfurt Airport biedt veel diensten - en dat op een toplocatie direct bij Terminal 1. De parkeerplaatsen daar zijn navenant duur, vooral voor lang parkeren op Frankfurt Airport. U betaalt € 6,00 per uur in de parkeergarage P4 in Frankfurt; het maximale dagtarief is € 39,00. Een termijn van 8 dagen parkeren kost maar liefst € 181,50.

 

Online vergelijken en reserveren

Een prijsvergelijking voor parkeren op Frankfurt Airport kan de moeite waard zijn. Zo'n vergelijking is mogelijk met Vliegen en Parkeren en vindt u veel aanbiedingen om goedkoop te parkeren op Frankfurt Airport. Nadat u uw reisdata heeft ingevoerd, toont ons platform u beschikbare parkeerplaatsen in Frankfurt. Een tip voor bijzonder comfortabel en tijdbesparend parkeren is de Valet Parking Frankfurt!

 

Disclaimer:

  • Let op: U kunt via Vliegen en Parkeren geen parkeerplaats reserveren bij P4 Frankfurt, dit kan via de website van Vliegenenparkeren.Park.Aero. Via de zoekbalk worden de aanbiedingen van Vliegen en Parkeren weergegeven.
  • Let op: Alle informatie is enkel voor informatieve doeleinden en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
  • Let opBovenstaande prijzen gelden voor een reservering in de maand juni 2024, ten minste 2 weken van te voren gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving