P2 en P3 Frankfurt Airport

Frankfurt-maps-NL

Bent u op zoek naar een parkeerplaats bij Frankfurt am Main Airport? In de parkeergarages P2 Frankfurt en P3 Frankfurt Airport kunt u direct bij terminal 1 parkeren. Deze parkeerterreinen zijn ideaal voor mensen die geen tijd willen verliezen met het parkeren op de luchthaven. 

Wilt u parkeren bij P2 Frankfurt of P3 Frankfurt? Klik op de link of onderstaande button en reserveer eenvoudig uw parkeerplaats direct online, tegen zeer scherpe tarieven!

Parkeren bij P2 Frankfurt of P3 Frankfurt?
> Vergelijk de parkeermogelijkheden hier <

 

De Parkeertarieven van P2 en P3 Frankfurt

 

ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 
P2 Frankfurt€ 154,80 - week
€ 19,35 - dag
Loopafstand
> 7 min
Reserveer
P3 Frankfurt€ 154,80 - week
€ 19,35 - dag
Loopafstand
> 7 min
Reserveer
AP+S€ 69,00 - week
€ 8,63 - dag
Shuttle
> 12 min
Reserveer
Aeropark Service€ 75,00 - week
€ 9,38 - dag
Shuttle
> 12 min
Reserveer
Parken & Shuttle€ 82,00 - week
€ 10,25 - dag
Shuttle
> 12 min
Reserveer
Alpha Parks€ 83,00 - week
€ 10,38 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
Infiniti Parking€ 83,00 - week
€ 10,38 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer

 

Alle informatie over P2 Frankfurt Airport

P2Als u op reis gaat, wilt u ook uw auto veilig houden. In de parkeergarage P2 in Frankfurt is uw auto overdekt en dus beschermd tegen weer en wind. Door de ideale ligging bij Terminal 1 kunt u snel inchecken. Het is daarom zeer geschikt als het voor u belangrijk is om bijzonder dichtbij Terminal 1 op de luchthaven van Frankfurt te parkeren. Reizigers kunnen in een paar minuten de 300 meter naar Terminal 1 lopen.

Als u uw auto nog dichterbij wilt parkeren, kan P4 Frankfurt op de luchthaven van Frankfurt ook interessant zijn. Als u zo dichtbij mogelijk bij terminal 2 wilt parkeren, dan kunt u terecht bij P8 en P9 Frankfurt. Indien u zo goedkoop mogelijk wilt parkeren tijdens uw vakantie, dan is Holiday Parking Frankfurt de beste optie. 

In P2 Frankfurt zijn ook invalidenparkeerplaatsen beschikbaar. Deze is te bereiken via P4 in parkeerrij 225. Elektrische oplaadpunten zijn te vinden op niveau 14 in parkeerrij 1406. Ook zijn er parkeerplaatsen voor vrouwen op niveau 12, parkeerrij 1210. Houdt er rekening mee dat er een maximale inrijhoogte is van 2,10 meter. 

Boek P2 Frankfurt online →

 

De service van P2 samengevat:

🚗 ParkeerterreinOverdekt
🚶 ParkeerserviceLoopafstand (7 min)
🕔 Openingstijden24/7
🔏 BeveiligingCamerabeveiliging
 • Locatie: 300 meter tot Terminal 1
 • Overdekte parkeerplaats in de parkeergarage
 • Invalidenparkeerplaatsen beschikbaar
 • Opladen van e-auto's mogelijk
 • Inrijhoogte: Maximaal 2,10 meter

 

Alle informatie over P3 Frankfurt Airport

P3De parkeergarage P3 Frankfurt lijkt erg op de parkeergarage P2 Frankfurt. Deze parkeerfaciliteit ligt ook op slechts 300 meter van Terminal 1. Binnen enkele minuten bent u bij de terminal en de check-in. U kunt met een gerust hart aan uw reis beginnen, want uw auto staat voornamelijk beveiligd in een parkeergarage. Ook hier, in de parkeergarage Frankfurt P3, is de maximale inrijhoogte 2,10 meter. U vindt parkeerplaatsen voor vrouwen op niveau 13 in parkeerrij 1210.

Bent u benieuwd naar de overige parkeermogelijkheden en de bijbehorende tarieven? Bekijk dan eens ons artikel over de parkeertarieven bij Frankfurt Airport

Boek P3 Frankfurt online →

 

De service van P3 samengevat:

🚗 ParkeerterreinOverdekt
🚶 ParkeerserviceLoopafstand (7 min)
🕔 Openingstijden24/7
🔏 BeveiligingCamerabeveiliging
 • Locatie: 300 meter tot Terminal 1
 • Overdekte parkeerplaatsen in de parkeergarage
 • Vrouwenparkeerplaatsen beschikbaar
 • Inrijhoogte: Maximaal 2,10 meter

 

Meer informatie over de parkeertarieven

De parkeertarieven voor een parkeerplaats in P2 of P3 zijn vrij duur voor langer parkeren op Frankfurt Airport. Als u op zoek bent naar een aanbieding voor goedkoop parkeren op de luchthaven van Frankfurt, dan kunnen particuliere parkeeraanbieders u helpen.

De prijzen voor maximaal een uur in P2 en P3 zijn € 5,00 en voor een hele dag € 35,00. Een hele week met 8 dagen kost € 215,00.

 
ParkeertermijnKosten P2 en P3
Per 30 minuten€ 1,00
Per 60 minuten€ 5,00
Per dag€ 35,00
Per week€ 215,00

 

Online vergelijken en reserveren

Aanbiedingen van particuliere parkeeraanbieders boekt u eenvoudig online bij Vliegen en Parkeren. U kunt bijvoorbeeld direct aanbieders vinden voor valet parking Frankfurt, waarmee u direct naar de luchthaven kunt rijden - zonder overstap en lange wachttijden. Gebruik de zoekbalk en vind ongecompliceerde particuliere aanbieders in Frankfurt.

Parkeren bij Frankfurt Airport?
> Vergelijk de parkeermogelijkheden hier <

 

Disclaimer:

 • Let op: U kunt via Vliegen en Parkeren geen parkeerplaats reserveren bij P2 Frankfurt en P3 Frankfurt, dit kan via de website van Vliegenenparkeren.Park.Aero. Via de zoekbalk worden de aanbiedingen van Vliegen en Parkeren weergegeven.
 • Let op: Alle informatie is enkel voor informatieve doeleinden en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
 • Let opBovenstaande prijzen gelden voor een reservering in de maand september 2022, ten minste 2 weken van te voren gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving