P2 en P3 Frankfurt Airport

Airport-Frankfurt-P2-P3

Bent u op zoek naar een parkeerplaats bij Frankfurt am Main Airport? In de parkeergarages P2 Frankfurt en P3 Frankfurt Airport kunt u direct bij terminal 1 parkeren. Deze parkeerterreinen zijn ideaal voor mensen die geen tijd willen verliezen met het parkeren op de luchthaven. 

Wilt u parkeren bij P2 Frankfurt of P3 Frankfurt? Klik op de link of onderstaande button en reserveer eenvoudig uw parkeerplaats direct online, tegen zeer scherpe tarieven!

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Frankfurt Airport
ParkingKosten per weekService 
P2 Frankfurt Airport
€ 156,80 - week
€ 19,60 - dag
Lopen
7 min
Reserveer
P3 Frankfurt Airport
€ 156,80 - week
€ 19,60 - dag
Lopen
7 min
Reserveer
Parking Brothers Valet A€ 59,00 - week
€ 7,37 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Wepark€ 59,00 - week
€ 7,37 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Parking Brothers Valet B€ 59,00 - week
€ 7,37 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Skyblue Parking€ 60,00 - week
€ 7,50 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Clean Valet Park Service€ 62,00 - week
€ 7,75 - dag
Valet
0 min
Reserveer

Disclaimer: kosten per week is gelijk aan 8 dagen (bijvoorbeeld maandag t/m maandag).

 

Alle informatie over P2 en P3 Frankfurt

P3P2De ondergrondse parkeergarages P2 en P3 maken deel uit van het parkeergedeelte Terminal Parking op Frankfurt Airport. Parkeerplaatsen in dit gebied bevinden zich zeer dicht bij de vertrekhallen en u kunt er gemakkelijk naartoe lopen.

De P3 Frankfurt en P2 Frankfurt locaties zijn bij uitstek geschikt voor parkeren in Terminal 2 op de luchthaven Frankfurt am Main, aangezien ze zich op slechts 100 meter lopen van Terminal 2 bevinden. Reizigers zijn bijzonder snel bij het inchecken voor vluchten vanaf Terminal 2.

Uw voertuig is veilig in alle weersomstandigheden, want alle parkeerplaatsen zijn overdekt. Er zijn extra parkeerplaatsen voor vrouwen en ook gehandicaptenparkeerplaatsen in de parkeergarage P8 Frankfurt. De maximale instaphoogte is 2,10 m. Is uw voertuig hoger? Lees dan meer over de buitenparkeergarage Holiday Parking Frankfurt Airport.

P2 P3 Frankfurt in één oogopslag:

🚗 ParkeerterreinOverdekt
🚶 ParkeerserviceLoopafstand (1 min)
🕔 Openingstijden24/7
🔏 BeveiligingCamerabeveiliging
  • Locatie: 300 meter tot Terminal 1
  • Overdekte parkeerplaatsen in de parkeergarage
  • Parkeerplaatsen voor alleenreizende vrouwen beschikbaar
  • Inrijhoogte: Maximaal 2,10 meter

Boek P2 Frankfurt online →

Boek P3 Frankfurt online →

 

Meer informatie over de parkeertarieven

De parkeertarieven voor een parkeerplaats in P2 of P3 zijn vrij duur voor langer parkeren op Frankfurt Airport. Als u op zoek bent naar een aanbieding voor goedkoop parkeren op de luchthaven van Frankfurt, dan kunnen particuliere parkeeraanbieders u helpen.

De prijzen voor maximaal een uur in P2 en P3 zijn € 5,00 en voor een hele dag € 35,00. Een hele week met 8 dagen kost € 215,00.

 
ParkeertermijnKosten P2 en P3
Per 30 minuten€ 2,00
Per 60 minuten€ 6,00
Per dag€ 39,00
Per week€ 234,00

 

Online vergelijken en reserveren

Aanbiedingen van particuliere parkeeraanbieders boekt u eenvoudig online bij Vliegen en Parkeren. U kunt bijvoorbeeld direct aanbieders vinden voor valet parking Frankfurt, waarmee u direct naar de luchthaven kunt rijden - zonder overstap en lange wachttijden. Gebruik de zoekbalk en vind ongecompliceerde particuliere aanbieders in Frankfurt.

 

Disclaimer:

  • Let op: U kunt via Vliegen en Parkeren geen parkeerplaats reserveren bij P2 Frankfurt en P3 Frankfurt, dit kan via de website van Vliegenenparkeren.Park.Aero. Via de zoekbalk worden de aanbiedingen van Vliegen en Parkeren weergegeven.
  • Let op: Alle informatie is enkel voor informatieve doeleinden en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
  • Let opBovenstaande prijzen gelden voor een reservering in de maand juni 2024, ten minste 2 weken van tevoren gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving