Park, Sleep & Fly Frankfurt

Vergelijk de mogelijkheden voor een park, sleep & fly arrangement bij Frankfurt Airport en boek eenvoudig uw gewenste hotel inclusief parkeerplaats
Voer uw reisgegevens in en vergelijk het beschikbare aanbod!
timo pop
Large terminal

Hoe gaat het in zijn werk?

Vergelijk park, sleep en fly arrangementen bij Frankfurt Airport en reserveer direct uw gewenste hotel inclusief parkeerplaats. Onze vergelijkings- en boekingstool helpt u in no time met het vinden én boeken van een voordelige en betrouwbaar park sleep fly Frankfurt Airport arrangement.

Als uw volgende vlucht vanaf de luchthaven van Frankfurt heel vroeg in de ochtend of heel laat in de avond vertrekt en u toch uitgerust en zonder stress aan uw reis wilt beginnen, dan is Park Sleep and Fly Frankfurt de juiste keuze.

Als u deze service boekt, ontvangt u een parkeerplaats voor uw voertuig én een overnachting in een hotel. Dit betekent dat u zich de stress kunt besparen van het zoeken naar een parkeerplaats en in het midden in de nacht naar het vliegveld moet reizen.

Ontdek onze sleep park fly Frankfurt Airport arrangement en boek eenvoudig online!

Waarom kiezen voor Vliegen en Parkeren?
  • Best prices Altijd de laagste prijs
  • Short booking time Binnen 2 minuten gereserveerd
  • No reservation needed Geen reserveringskosten

Procedure Park, Sleep & Fly Frankfurt

Is dit de eerste keer dat u over sleep park fly Frankfurt hoort? Dan leest u hieronder alles over deze dienst, het proces is heel eenvoudig.

De eerste stap is het reserveren van een park sleep fly Frankfurt International Airport arrangement. Geef aan op welke tijdstippen u op de parkeerplaats aankomt en wanneer u de parkeerplaats verlaat. Na het reserveren ontvangt u per e-mail uw boekingsbevestiging, die u bij aankomst aan de parkeeraanbieder laat zien.

In de boekingsbevestiging vindt u ook alle details waarmee u rekening moet houden bij aankomst en vertrek.

De heenreis

Op de dag van aankomst rijdt u naar het  hotel frankfurt airport park sleep & fly en laat u uw voertuig daar achter. Vervolgens loopt u naar het nabijgelegen hotel, checkt u daar in en krijgt u uw kamer toegewezen. De volgende ochtend wordt u per shuttleservice naar de luchthaventerminal van Frankfurt gebracht. Houdt er rekening mee dat niet ieder hotel een pendeldienst aanbiedt!

De terugreis

Bij terugkomst belt u de parkeerplaats om u te melden. Het telefoonnummer staat op uw boekingsbevestiging. Vervolgens wordt u door de shuttleservice op de luchthaven van Frankfurt opgehaald en teruggebracht naar uw voertuig. Houdt er rekening mee dat niet ieder hotel een pendeldienst aanbiedt!

Parken-Flughafen-Frankfurt-Karte

Het Frankfurt Park, Sleep and Fly aanbod

De verschillende aanbieders van Park Sleep Fly Frankfurt bieden zowel buitenparkeerplaatsen als overdekte parkeerplaatsen aan. Hieronder hebben wij de verschillende aanbieders voor u op een rij gezet.

 

Mein Flughafenparkplatz P3 eenpersoonskamer: € 164,00 / week

Mein Flughafenparkplatz P3 single roomIndien u op zoek bent naar een voordelige optie voor park sleep fly Frankfurt Flughafen dan is Mein Flughafenparkplatz P3 eenpersoonskamer een goede optie. U parkeert en slaapt bij het Sunset Hotel ***. Houdt er rekening mee dat er geen transfer is inbegrepen, u dient dit dus zelf te regelen!

De naam zegt het al, u overnacht met dit arrangement in een eenpersoonskamer die van alle gemakken voorzien is. Uw auto staat op een beveiligd parkeerterrein en u kunt uw autosleutels zelf meenemen op reis. 

Parkeren en overnachten op de luchthaven van Frankfurt inclusief pendeldienst kost 164,00 euro voor een week.

Reserveer online →

 

Mein Flughafenparkplatz P3 tweepersoonskamer: € 179,00 / week

Mein Flughafenparkplatz P3 double roomReist u met zijn tweeën en wilt u graag een nacht slapen voor u het vliegtuig instapt? Dan kunt u terecht bij het Mein Flughafenparkplatz P3 tweepersoonskamer arrangement, een voordelig en comfortabel sleep park and fly Frankfurt Flighafen arrangement.

U geniet van een overnachting voor maximaal 2 personen in een tweepersoonskamer in het 3-sterren Sunset Hotel. De hotelkamer is voorzien van alle benodigdheden, zoals een tv, airco en een koffiezetapparaat. Houdt er a.u.b. rekening mee dat er geen transfer is inbegrepen. U dient dus op eigen initiatief naar de luchthaven te reizen. De reistijd bedraagt in bijvoorbeeld een taxi ongeveer 6 minuten. 

Parkeren en overnachten op de luchthaven van Frankfurt inclusief pendeldienst kost 179,00 euro voor een week.

Reserveer online →

 

Mein Flughafenparkplatz P1 eenpersoonskamer: € 204,00 / week

Mein Flughafenparkplatz P1 single roomWilt u een Frankfurt Airport park sleep fly arrangement inclusief pendeldienst? De aanbieding Mein Flughafenparkplatz P1 eenpersoonskamer omvat een parkeerplaats en een overnachting in een eenpersoonskamer in het driesterren Sunset Hotel. Het hotel ligt direct naast de parkeerplaats. De pendeldienst brengt u ook in 6 minuten naar de luchthaven van Frankfurt. 

De parkeerplaats is 24 uur per dag geopend, verhard en verlicht. Voor nog meer veiligheid staat het 24/7 onder videobewaking en is het beveiligd met een slagboom. Het opladen van elektrische voertuigen is mogelijk. Het is mogelijk om tegen een toeslag een overdekte parkeerplaats te reserveren.

Parkeren en overnachten op de luchthaven van Frankfurt inclusief pendeldienst kost 204,00 euro voor een week.

Reserveer online →

 

Mein Flughafenparkplatz P1 tweepersoonskamer: € 219,00 / week

Mein Flughafenparkplatz P1 double roomMet de sleep park and fly Frankfurt aanbieding Mein Flughafenparkplatz P1 tweepersoonskamer ontvangt u een parkeerplaats op de buitenparkeerplaats inclusief hotelovernachting in het Sunset Hotel *** voor 2 personen in een tweepersoonskamer. Het hotel en de parkeerplaats liggen direct naast elkaar. 

De shuttletransfer is 24/7 te gebruiken en duurt ca. 6 minuten. Parkeren inclusief shuttleservice is 24 uur per dag mogelijk. Het parkeerterrein is geasfalteerd, verlicht en 24 uur per dag bewaakt door videocamera's. Er is ook een parkeerslagboom. Tegen een meerprijs kunt u uw elektrische auto laten opladen en een overdekte parkeerplaats reserveren.

Parkeren en overnachten op de luchthaven van Frankfurt inclusief pendeldienst kost 219,00 euro voor een week.

Reserveer online →

 

Voordelen Park, Sleep & Fly Frankfurt

De voordelen van het boeken van Frankfurt sleep park fly liggen voor de hand. U kunt de dag voor uw vlucht ontspannen aankomen en hoeft niet langer naar een parkeerplaats te zoeken. In plaats daarvan parkeert u uw auto op de voor u gereserveerde parkeerplaats naast het hotel en wordt u de volgende ochtend uitgerust naar de terminal gereden. 

Parkeren inclusief een hotelaccommodatie is bijzonder praktisch voor zeer late vluchten of vroege ochtendvluchten. Bovendien is deze luxe service niet zo duur als u denkt. U kunt vaak veel geld besparen op uw vakantiebudget in vergelijking met de officiële luchthavenaanbiedingen!

Als u nog vragen heeft over Frankfurt park sleep fly dan kunt u de veelgestelde vragen lezen.

De voordelen van een park, sleep & fly arrangement:

Parkeren inclusief hotelaccommodatie

Optimaal uitgerust op reis

Luchthavenvervoer inbegrepen

Ervaringen Park, Sleep & Fly Frankfurt

Wij vinden het belangrijk om u goed op de hoogte te houden van het park sleep and fly Frankfurt aanbod. Al onze dienstverleners werken professioneel en hebben veel ervaring. Daarom vindt u op onze website echte klantbeoordelingen voor elk van onze aanbieders.

Als u op het logo van de betreffende aanbieder klikt, kunt u de beoordelingen van de betreffende hotel frankfurt airport park sleep & fly bekijken. Omdat al onze klanten die gebruik hebben gemaakt van de service bij terugkomst een verzoek krijgen om de service te beoordelen. Doordat zij de service ter plaatse hebben ervaren, kunnen zij een echte beoordeling geven, wat u weer kan helpen bij het nemen van een beslissing.

Als alternatief kunt u ook de zoekbalk gebruiken om de best beoordeelde opties van een hotel frankfurt airport park, sleep & fly arrangement te bekijken en deze kunt u vervolgens sorteren op “Beste beoordeling”.

 

De mogelijkheden online vergelijken en reserveren

Om zeker te zijn van een Flughafen Frankfurt park sleep fly arrangement, is een reservering noodzakelijk. U kunt de mogelijkheden gemakkelijk vergelijken en direct via onze website reserveren. Zoekt u naar het parkeren Frankfurt Airport zonder hotelovernachting? Ook deze mogelijkheden kunt u eenvoudig vergelijken en reserveren. 

Als u de mogelijkheden wilt vergelijken dan voert u uw reisdata in de zoekbalk in en worden alle beschikbare aanbiedingen weergegeven. Na het vergelijken reserveert u met een paar klikken uw gewenste aanbieding. Wanneer u boekt, ontvangt u een boekingsbevestiging met alle belangrijke details over het proces en ook het telefoonnummer van de aanbieder.

Gerelateerde blogs over deze luchthaven

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving