P1 Hamburg Airport

Airport-Hamburg-P1

Wilt u parkeren bij Hamburg Airport en bent u op zoek naar meer informatie over P1 Hamburg Airport? Wij helpen u graag verder, in dit artikel zetten wij alle informatie van parkeergarage P1 Hamburg op een rijtje.

Wilt u parkeren bij P1 Hamburg? Klik op de link of onderstaande button en reserveer eenvoudig uw parkeerplaats direct online, tegen zeer scherpe tarieven!

Parkeren bij P1 Hamburg Airport?
> Vergelijk de parkeermogelijkheden hier <

 

De Parkeertarieven van P1 Hamburg

 

ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 
P1 Hamburg Airport€ 138,00 - week
€ 17,25 - dag
Loopafstand
> 3 min
Reserveer
Classic Parking€ 79,00 - week
€ 9,88 - dag
Shuttle
> 6 min
Reserveer
PMS Park & Fly€ 79,00 - week
€ 9,88 - dag
Shuttle
> 10 min
Reserveer

 

Alle informatie over P1 Hamburg Airport

P1 Hamburg Airport

De parkeergarage Hamburg P1 ligt op ongeveer 150 meter van terminal 1. Het is dus een makkelijke optie wanneer u vanaf terminal 1 vliegt. Evenals P2 Hamburg is de parkeergarage voor het grootste gedeelte overdekt, waardoor uw auto beschermt wordt tegen weersinvloeden. Het is mogelijk om te parkeren met en zonder reservering, al bent u met reservering een stuk goedkoper uit.

Behalve P1 Hamburg Airport kunt u ook gebruik maken van andere officiële parkeerplaatsen zoals P4 Hamburg en P5 Hamburg welke direct aan terminal 2 liggen. Tevens is ook het goedkopere P8/P9 Hamburg beschikbaar op 1,5 kilometer loopafstand van terminal 2.

Boek P1 Hamburg online →

 

Het parkeerterrein

De parkeergarage beschikt over overdekte parkeerplaatsen en maar liefst 6 verdiepingen. De in totaal 9.200 parkeerplaatsen van niveau 1 tot en met niveau 5 zijn de zogeheten ‘vakantie’ parkeerplaatsen. U kunt hier parkeren met een minimale duratie van 4 dagen en er is een maximale doorijhoogte van 2 meter. Wanneer u zoek bent naar kort parkeren Hamburg Airport of wanneer u een auto heeft die hoger is dan 2 meter, dan kunt u uw auto kwijt op niveau 0. Hier is de maximale doorrijhoogte 3 meter en is de minimale parkeer duratie slechts 6 uur. Dit heet de Terminal Smart Zone en daar kunt u dus ook kort parkeren Hamburg Airport.

 

Het parkeerproces

Wanneer u gaat parkeren kunt u inrijden op kentekenherkenning wanneer u vooraf heeft gereserveerd. Dit werkt zeer eenvoudig. U rijdt tot de slagboom waarbij de kentekenscanner uw kenteken zal lezen en de slagboom opent. Na het parkeren hoeft u uw sleutel niet in te leveren en loopt u slechts 150 meter naar terminal 1 toe. Dit is ongeveer 2-3 minuten lopen met uw bagage. Ook terminal 2 is bereikbaar vanaf deze parkeergarage, waarbij de loopafstand ongeveer 7 minuten is. 

 

De service van P1 Hamburg samengevat:

🚗 ParkeerterreinOverdekt
🚶 ParkeerserviceLoopafstand (3 min)
🕔 Openingstijden24/7
🔏 BeveiligingCamerabeveiliging
  • 9.200 parkeerplaatsen
  • 150 meter loopafstand tot terminal 1
  • Inclusief en exclusief reservering beschikbaar
  • Kentekenherkenning
  • Grotendeels overdekt
  • Minimaal 4 dagen parkeren

Boek P1 Hamburg online →

 

Meer informatie over de parkeertarieven

In de bovenstaande tabel ziet u een overzicht van de parkeertarieven bij Hamburg Airport P1 en een aantal alternatieve parkeermogelijkheden. Zoals u kunt zien in ons artikel over de parkeertarieven bij Hamburg Airport zit er een groot verschil tussen de kosten van de officiële parkeerplaatsen en de alternatieve parkeerplaatsen.

In de tabel hieronder vindt u naast de tarieven voor een week parkeren bij P1 Hamburg Airport ook de prijzen van het alternatieve aanbod. Tevens is ook de reisafstand, parkeervorm en openingstijden van iedere parkeerplaats hier te zien. Klik op de naam van de aanbieder voor meer informatie zoals reviews, foto's van de parkeerplaats en de aanwezige veiligheidsfaciliteiten. 

 

Meer informatie over alternatieve parkeermogelijkheden

U kunt voor onaangemane verrassingen komen te staan wanneer u niet van tevoren een parkeerplaats reserveert. U kunt veel te veel betalen en de parkeerplaatsen kunnen ook vol zijn. Wanneer u via Vliegen en Parkeren reserveert heeft u gegarandeerd een voordelige én betrouwbare parkeerplaats. U kunt het aanbod eenvoudig vergelijken door de sortering aan te passen naar uw specifieke wensen.

U vindt het beschikbare aanbod door het juiste vliegveld en uw reisdata in te vullen. U betaalt bij ons geen reserverings- of andere extra kosten. U heeft goedkoop parkeren Luchthaven Hamburg al binnen enkele minuten geregeld! Hieronder vindt u meer informatie over het alternatieve parkeeraanbod waar u uit kunt kiezen.

Parkeren bij Hamburg Airport?
> Vergelijk de parkeermogelijkheden hier <

 

PMS Park & Fly

PMS Park & Fly Hamburg AirportWanneer u voordelig wilt parkeren is PMS Park & Fly een zeer goede keuze. De prijs is laag maar de shuttleservice wordt zeer goed beoordeeld, dus u hoeft zich geen zorgen te maken. Na het parkeren mag u uw eigen autosleutel meenemen op reis en wordt u binnen 10 minuten naar de luchthaven gebracht. De parking is geopend van 04:00 tot 00:00 en beschikt over camerabewaking.

Boek online →

 

 

Classic Parking

Classic Parking Hamburg AirportTevens een zeer goede keuze is Classic Parking. Met een uitstekende beoordeling voor haar shuttleservice en de beveiliging van het terrein krijgt u zeker geen spijt van uw keuze. De parking is geopend van 03:00 tot 00:00, waarbij u na het parkeren in 9 minuten naar de luchthaven gebracht wordt. Tegen meerprijs kunt u uw auto ook overdekt parkeren, zodat deze beschermd is tegen weersinvloeden.

Boek online →

 

Park4Fly

Park4Fly Hamburg AirportParkeren bij deze parkeeraanbieder kunt u doen met zowel shuttle- als valetservice. Zo brengt Park4Fly Shuttle u na het parkeren in slechts 6 minuten naar de luchthaven toe, terwijl u bij Park4Fly Valet direct uitstapt bij de luchthaven. Beide services zijn beschikbaar van 03:30 tot 00:00 en worden 24 uur per dag bewaakt met camerabewaking. Het parkeerterrein is verhard, verlicht en veilig afgesloten.

Boek shuttle → Boek valet →

 

 

Disclaimer:

  • Let op: U kunt via Vliegen en Parkeren geen parkeerplaats reserveren bij P1 Hamburg, dit kan via de website van Vliegenenparkeren.Park.Aero. Via de zoekbalk worden de aanbiedingen van Vliegen en Parkeren weergegeven.
  • Let op: Alle informatie is enkel voor informatieve doeleinden en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
  • Let op: Bovenstaande prijzen gelden voor een reservering in de maand september 2022, ten minste 2 weken van te voren gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving