P1 Hamburg Airport

Airport-Hamburg-P1

Wilt u parkeren bij Hamburg Airport en bent u op zoek naar meer informatie over P1 Hamburg Airport? In dit artikel zetten wij alle informatie van parkeergarage P1 Hamburg op een rijtje.

Wilt u parkeren bij P1 Hamburg? Klik op de link en reserveer eenvoudig uw parkeerplaats direct online, tegen zeer scherpe tarieven!

 

Prijstabel P1 Hamburg Airport

ParkingKosten per weekService 
P1 Holiday€ 88,00 - week
€ 11,00 - dag
Lopen
3 min
Reserveer
Park King
€ 66,00 - week
€ 8,25 - dag
Shuttle
7 min
Reserveer
Hansa Parking P6€ 67,00 - week
€ 8,38 - dag
Shuttle
8 min
Reserveer
Sky Parking€ 67,00 - week
€ 8,38 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
VOPI Park & Fly€ 68,00 - week
€ 8,50  - dag
Shuttle
5 min
Reserveer
Shuttle Service Norderstedt
€ 69,00 - week
€ 8,63 - dag
Shuttle
6 min
Reserveer

Disclaimer: kosten per week is gelijk aan 8 dagen (bijvoorbeeld maandag t/m maandag).

 

De parkeerservice van P1 Hamburg Airport

P1 Hamburg Airport

P1 Hamburg is een van de goedkoopste officiële parkeerlocaties van de luchthaven. U parkeert in een grotendeels overdekte parkeergarage op 150 meter loopafstand van Terminal 1

Vergelijkbaar met P2 Hamburg en P4 Hamburg ligt P1 Hamburg helemaal niet ver van beide vertrekhallen van Hamburg Airport. De parkeerplaats grenst namelijk direct aan het vliegveld. Het is mogelijk om vooraf te reserveren, maar u kunt ook spontaan het terrein oprijden. Dit is echter wel iets duurder dan met een reservering.

Naast P1 Vliegveld Hamburg bestaan P5 Hamburg en P8/P9 Hamburg als vergelijkbare opties.

🚗 Parkeerterrein(On)overdekt
🚶 ParkeerserviceLoopafstand (3 min)
🕔 Openingstijden24/7
🔏 BeveiligingCamerabeveiliging
 • Parkeergarage met 5 verdiepingen, de vijfde verdieping is niet overdekt
 • 150 meter loopafstand tot terminal 1
 • Twee verschillende opties: Terminal Smart en Holiday Smart
 • Terminal Smart vindt u op de begane grond
 • Holiday Smart vindt u op verdiepingen 1 t/m 5
 • Inclusief en exclusief reservering beschikbaar
 • Entree middels QR-code
 • Minimaal 4 dagen parkeren
 • Maximale inrijhoogte 3 meter bij Terminal Smart en 2 meter bij Holiday Smart

De parkeergarage P1 Hamburg bestaat uit twee delen; Terminal Smart en Holiday Smart. De onderste verdieping, Terminal Smart, heeft een hoge inrit en ruimte voor grote voertuigen. De verdiepingen daarboven, Holiday Smart, bieden plaats voor auto's met een maximale hoogte van 2 meter.

De eerste vier verdiepingen zijn geheel overdekt, de bovenste 5de verdieping is onoverdekt. De wandeling van de auto naar het vliegtuig is goed te doen, de afstand tot de terminal bedraagt slechts 150 meter.

Het betreden van de garage doet u met een QR-code, zowel op de weg naar binnen als op de weg naar buiten. Het is ook mogelijk om zonder reservering gebruik te maken van P1 Hamburg Airport, maar in dat geval kost het u meer geld.

Boek P1 Hamburg online →

 

Parkeertarieven P1 Hamburg Airport

In de bovenstaande tabel ziet u een overzicht van de parkeertarieven bij Hamburg Airport P1 inclusief reservering. Zoals u kunt zien in ons artikel over de parkeertarieven bij Hamburg Airport zit er een groot verschil tussen de kosten van de officiële parkeerplaatsen en de alternatieve parkeerplaatsen.

U kunt echter ook parkeren zonder reservering. In dit geval worden de onderstaande kosten gehanteerd, u betaalt bij terugkomst bij een van de parkeerautomaten. 

TermijnP1 TerminalP1 Holiday
Eerste 30 minuten€ 4,00€ 4,00
Eerste uur€ 8,00€ 8,00
Per 30 minuten€ 4,00€ 4,00
Per dag€ 31,00€ 29,00
Per week€ 119,00€ 109,00
Extra dag€ 5,00€ 5,00

 

Annuleringsbeleid P1 Hamburg Airport

Indien u een reservering hebt gemaakt en wilt annuleren dan is dit mogelijk tot 12 uur voor aanvang van uw reservering. De annuleringskosten bedragen € 4,00 per boeking. 

 

Disclaimer:

 • Let op: U kunt via Vliegen en Parkeren geen parkeerplaats reserveren bij P1 Hamburg, dit kan via de website van Vliegenenparkeren.Park.Aero. Via de zoekbalk worden de aanbiedingen van Vliegen en Parkeren weergegeven.
 • Let op: Alle informatie is enkel voor informatieve doeleinden en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
 • Let op: Bovenstaande prijzen gelden voor een reservering in de maand februari 2024, ten minste 2 weken van te voren gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving