Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

P1 Hamburg Airport

Airport-Hamburg-P1

- Alle informatie over de parkeerplaats P1 Hamburg Airport -

Wanneer u op vakantie gaat via de luchthaven van Hamburg, moet u ook een parkeerplaats reserveren voor uw auto. Wanneer u niet van tevoren een parkeerplaats reserveert, dan kan Parkeren Hamburg Airport behoorlijk duur zijn. Het is dan ook zaak om van tevoren goed te informeren naar de parkeermogelijkenheden en bijbehorende tarieven. In dit artikel zetten wij alle informatie van parkeergarage P1 op een rijtje.

Let op: P1 Hamburg Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Hamburg Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijk en direct reserveren. 

 

De Parkeertarieven rondom Hamburg Airport

In de onderstaande tabel ziet u een overzicht van de parkeertarieven bij P1 Hamburg Airport en een aantal alternatieve parkeermogelijkheden. In de tabel vindt u naast de tareiven ook de reisafstand, parkeervorm en openingstijden van iedere parkeerplaats. Klik op de naam van de aanbieder voor meer informatie zoals reviews, foto's van de parkeerplaats en de aanwezige veiligheidsfaciliteiten. 

 

ParkeeraanbiederKosten per week
(8 dagen)
Kosten per dagReisafstandParkeervormOpenings
-tijden

PMS Park & Fly

€ 40,00

€ 5,00

10 min

Shuttle Parkeren

04:00 - 00:00

Classic Parking

€ 50,47

€ 6,31

11 min

Shuttle Parkeren

03:00 - 00:00

SaS Parking

€ 51,50

€ 6,44

6 min

Shuttle Parkeren

03:00 - 00:00

Park4Fly

€ 55,00

€ 6,88

1 min

Valet Parkeren

03:00 - 00:00

P1 Hamburg Happy Parking

€ 43,00

€ 5,38

5 min

Loopafstand

24/7

P1 Hamburg Holiday

€ 73,00

€ 9,13

2 min

Loopafstand

24/7

P1 Hamburg Terminals

€ 83,00

€ 10,38

2 min

Loopafstand

24/7

 

P1 Hamburg AirportAlle informatie over P1 Hamburg Airport

De parkeergarage P1 ligt op ongeveer 150 meter van terminal 1. Het is dus een makkelijke optie wanneer u vanaf terminal 1 vliegt. De parkeergarage kent overdekte parkeerplaatsen en maar liefst 6 verdiepingen. De parkeerplaatsen van niveau 1 tot en met niveau 5 zijn de zogeheten ‘vakantie’ parkeerplaatsen. U kunt hier parkeren met een minimale duratie van 4 dagen en er is een maximale doorijhoogte van 2 meter. Wanneer u zoek bent naar kort parkeren Hamburg Airport of wanneer u een auto heeft die hoger is dan 2 meter, dan kunt u uw auto kwijt op niveau 0. Hier is de maximale doorrijhoogte 3 meter en is de minimale parkeer duratie 6 uur. U dient uiterlijk 48 uur van tevoren te annuleren bij P1 om administratiekosten te onltopen. 

 

Alle informatie over Vliegen en Parkeren

U kunt voor onaangemane verrassingen komen te staan wanneer u niet van tevoren een parkeerplaats reserveert. U kunt veel te veel betalen en de parkeerplaatsen kunnen ook vol zijn. Wanneer u via Vliegen en Parkeren reserveert heeft u gegarandeerd een voordelige én betrouwbare parkeerplaats. U kunt het aanbod eenvoudig vergelijken door de sortering aan te passen naar uw specifieke wensen. U vindt het beschikbare aanbod door het juiste vliegveld en uw reisdata in te vullen. U betaalt bij ons geen reserverings- of andere extra kosten. U heeft goedkoop parkeren Luchthaven Hamburg al binnen enkele minuten geregeld!

 

- Bovenstaande prijzen gelden voor reservering in de maand oktober 2020, ten minste 2 weken van te voren gereserveerd. 
- De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Hamburg Airport parkeren website.​

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker