#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Parkeren Hamburg Airport

Voorheen opereerde deze luchthaven onder de naam Hamburg-Fuhlsbüttel, maar vanaf 2016 overleed Bondskanselier, tevens Hamburger ‘Helmut Schmidt’. Het vliegveld heet sindsdien officieel Hamburg Airport Helmut Schmidt, maar wordt vaak met haar bijnaam Hamburg Airport aangesproken. Hamburg Airport is één van de internationale vluchthavens in Duitsland. Het vliegveld van Hamburg staat als vijfde op de lijst van grootste Duitse luchthavens en is gesitueerd op 8,5 km vanaf het tweede – grootste Duitse stadcentrum Hamburg. Daarbij, is dit werelds’ oudste luchthaven die nog op zijn oorspronkelijke locatie in exploitatie is. De geschiedenis van het vliegveld gaat namelijk terug tot aan het jaar 1911!

In het afgelopen jaar startten bijna 18 miljoen vliegreizigers hier aan hun reis. De luchthaven is een hub voor Lufthansa dochtermaatschappij Eurowings en voor prijsvechters Easyjet en Ryanair. Vanwege toenemende aantallen vliegverkeer reizigers, ontstaat er o.a. een schaarste aan parkeerplaatsen. Het parkeren bij vliegveld Hamburg is daardoor niet altijd even makkelijk. Bovendien, is het parkeren op de luchthaven vaak prijzig en moet u ook nog een eindje lopen. Alle informatie over de alternatieven en het parkeren vliegveld Hamburg vindt u hieronder.

Adres Flughafenstr. 1-3, 22335 Hamburg, Duitsland, 22335, Hamburg, Duitsland
Kaart bekijken

Hoe werkt Vliegen en Parkeren?

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Ga voorbereid op reis

Hamburg Airport is te bereiken met zowel het OV als met de auto. In 2008 werd er een tunnel aangelegd vanaf ‘Hamburg-Ohlsdorf’ en werd de luchthaven aangesloten op de S-Bahn van Hamburg. Hiermee werd er een directe verbinding gecreëerd van het centrum naar het vliegveld. De reistijd van die rit bedraagt circa 25 minuten. Daarnaast is vliegveld Hamburg uitstekend te bereiken met de auto. De luchthaven is gelegen aan de B433 die aansluit op de A7. Komt u met de auto? Zorg dan wel dat u vooraf uw parking al geboekt heeft, want zeker in het hoogseizoen wordt het lastig parkeren op luchthaven Hamburg. Het vliegveld zelf beschikt namelijk maar over 6 parkeergelegenheden. Gelukkig wordt de Airport geholpen door de parkeeraanbieders rondom Hamburg. Deze bieden dezelfde service goedkoper aan en vangen het grote aantal reizigers mede op. Bij Vliegen en Parkeren lichten we deze parkings graag voor u uit, omdat u daarmee op uw parkeerkosten kunt besparen. Wat uw parkeerwensen ook zijn, op onze website vindt u altijd een geschikte parking!

Parkeervormen bij Hamburg Airport

Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht.
Valet parkeren Valet parkeren U rijdt direct naar de luchthaven, aldaar overhandigt u uw auto aan een chauffeur die hem voor u parkeert.

Het parkeren bij Hamburg Airport kan op 3 verschillende manieren. U kunt ervoor kiezen om direct, zonder reservering naar de luchthaven te rijden. Dan kunt u kiezen voor de P1 locatie van de luchthaven zelf, waarbij u nauwelijks hoeft te lopen naar de terminal. Echter, hiervoor betaalt u uiteraard de hoofdprijs. Een ander uiterste is het shuttle parkeren. Dit wordt aangeboden door de Public Air Parking, die zich maar op 12 minuten van de luchthaven bevindt. U rijdt direct naar hun adres toe, waarna u de auto parkeert. De weg naar het vliegveld wordt vervolgd middels hun shuttle service. Met hun shuttle dienst maken zij het goedkoop lang parkeren Hamburg Airport mogelijk. De derde optie betreft het valet parkeren. Dit alternatief is de meest luxe, maar niet de meest dure mogelijkheid. U rijdt hierbij direct naar de terminal van Hamburg en kunt meteen de weg naar het inchecken vervolgen. De chauffeur van parking PMS Park & Fly staat al op u te wachten en zal het parkeren voor u volbrengen. Bij terugkomst rijdt hij of zij de auto weer netjes voor. Op die manier hoeft u niet met uw bagage te lopen en hoeft u geen extra reistijd in de plannen. Neem het beste van twee werelden, met de valet services. Waar de voorkeur ook naar uit gaat, op Vliegen en Parkeren vindt u informatie alle drie bovenstaande mogelijkheden.

Timo

Waarom reserveren via Vliegen en Parkeren?

Bent u op zoek naar de meest geschikte Hamburg Parking, maar met oog op uw portemonnee? Bij Vliegen en Parkeren begrijpen we heel goed dat u geld wilt besparen op parkeerkosten. U houdt op die manier ten slotte een centje over voor tijdens de reis. Maar goedkoop parkeren vliegveld Hamburg is niet het enige wat wij inzichtelijk maken. Door jarenlange ervaring weten we, dat niet alle parkings even betrouwbaar zijn. De parkeeraanbieders op onze website zijn gescreend en werken al sinds 2013 met ons samen. Dat betekent, dat we niet alleen voordelige, maar ook betrouwbare producten kunnen aanbieden. Zo kunt u genieten van lage parkeerprijzen én met een gerust hart op vakantie. Heeft u nog vragen of wie wij zijn, of wilt u misschien persoonlijk parkeeradvies? Bel, app of mail ons dan gerust! Wij helpen u graag op weg.

Onafhankelijk

Parkeren Hamburg Airport kan goedkoop, maar dit doen we bij Vliegen en Parkeren op een eerlijke en transparante manier. Als objectief platform, laten wij u alle mogelijkheden zien. Dit baseren wij op uw reiswensen en reisdata. Daarna laten we de keuze uiteraard aan u over. De prijzen van beschikbare parkings worden dagelijks up-to-date gehouden en zijn daarmee accuraat. Voor een weloverwogen keuze, bekijk ook de foto’s van de parking en onderaan de parking pagina vindt u alle veiligheids-/servicefaciliteiten.

Betrouwbaar

Door onze ervaring in de parkeerbranche sinds 2013. Kennen wij onze parkeerproducten en parkeeraanbieders erg goed. We hebben regelmatig contact met de parkings en terugkerende klanten worden gevraagd hun parkeerservice te beoordelen. Op die manier blijven wij op de hoogte van de kwaliteit van de parkings en kunnen we de hoge kwaliteit van ons platform waarborgen.

De laagste prijs

Ieder dag, is ons Vliegen en Parkeren team bezig met het scoren van de beste en scherpste parkeerdeals. Dit doen we speciaal voor onze Vlaamse en Nederlandse vliegreizigers. Middels onderhandelingen en het screenen van andere websites/prijzen proberen we het goedkoop parkeren Hamburg Airport voor u mogelijk te maken. Is uw perfecte parking ergens goedkoper? Laat het ons dan weten!

Veilig reserveren

Uw betaling is volstrekt betrouwbaar, dat komt omdat de website is voorzien van het SSL-certificiaat. Deze is te herkennen aan het groene slotje. Bovendien, lopen alle betalingen via de bekende en betrouwbare payment provider: Multi Safepay. 

Reviews en ervaringen van het parkeren bij Hamburg Airport

Hierboven is al kort benoemd dat alle parkings worden beoordeeld door terugkerende vliegreizigers. Wij kunnen u natuurlijk vertellen dat onze parkeeraanbieders betrouwbaar zijn, maar dat kunnen onze klanten nog veel beter! Bovendien, kunnen zij met hun reviews een inspiratiebron zijn, of advies geven aan toekomstige klanten. Wij hopen dat u, door o.a. hun ervaringen, een weloverwogen goede keuze in uw parking maakt. Zo kunt u lekker zorgeloos aan de reis beginnen. Bent u net terug van de reis en wilt u graag een review plaatsen? Mail ons dan gerust, want ook uw verhaal telt!

Hamburg Airport

Parkeren op vliegveld Hamburg, Tarieven en Locaties

Op reis via vliegveld Hamburg en u wilt graag alle informatie over het parkeren? Er zijn verschillende mogelijkheden om te parkeren bij Hamburg Airport. Zelf beschikt de luchthaven over 6 officiële P-locaties, die on-airport gevestigd zijn. De tarieven van deze officiële vliegveld parkeervoorzieningen, hebben we voor u op een rijtje gezet. Deze vindt u terug in de link hieronder.

Tevens vindt u alternatieve, goedkopere mogelijkheden in de link terug. Deze alternatieven, zijn vergelijkbaar met de on-airport services en minstens zo betrouwbaar. Het is zonde om teveel te betalen voor het parkeren, dus vraag uzelf af waar de voorkeur naar uit gaat. Bovendien, kan er stress worden voorkomen door vooraf uw parkeerplek te boeken. Zo bent u namelijk verzekerd van een plaatsje en hoeft u niet vlak voor de reis nog op zoek naar een vrije parkeerplek.

Het boeken van een parking bij Hamburg, is al binnen twee minuten gebeurd en hiervoor is geen account nodig. U ontvangt direct na de reservering een bevestiging waarop alle stappen van het parkeren nog eens kort maar duidelijk worden uitgelegd. Tevens de tijdstippen en de verwachte aankomsttijd worden hierin verduidelijkt. Heeft u dan nog vragen, of wilt u iets wijzigen? Contact gerust ons klantenservice! Alle informatie over de on-airport parkeertarieven en locaties, vindt u via onderstaande knop.

Wilt u nog meer informatie ontvangen over Hamburg Airport? Via onderstaande link vindt u alle weetjes, feitjes en aanvullende info over vliegveld Hamburg! 

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )