#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen
Parkeren bij Hamburg Airport

Hamburg Airport, in Duitsland bekend als Flughafen Hamburg, is één van de internationale vluchthavens van Duitsland. Het vliegveld Hamburg scoort vijfde op de ranglijst van grootste Duitse luchthavens en is gesitueerd op 8,5 km vanaf het tweede- grootste Duitse stadscentrum Hamburg. Afgelopen jaar starten bijna 18 miljoen vluchtreizigers hier aan hun reis. Vanwege de toenemende reizigers, ontstaat er een schaarste aan parkeerplekken. Het parkeren bij vliegveld Hamburg is daardoor niet altijd even makkelijk. Bovendien, is het parkeren op de luchthaven vaak prijzig en moet u nog een eindje lopen. Gelukkig bieden we bij Vliegen en Parkeren ook de voordelige mogelijkheden om rondom het airport van Hamburg te parkeren. 

Open aanbiederlijst

Aanbieders bij Hamburg Airport

Parkhalle NorderstedtClassic Parking
Adres Flughafenstr. 1-3, 22335 Hamburg, Duitsland, 22335, Hamburg, Duitsland
Kaart bekijken
Hoe werkt Vliegen en Parkeren?
1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeerd.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.
Parkeervormen bij Hamburg Airport
Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttle bus naar deluchthaven gebracht.
Valet parkeren Valet parkeren U rijdt direct naar de luchthaven, aldaar overhandigt u uw auto aan een chauffeur die hem voor u parkeert.

Alles over de parkings van Vliegen en Parkeren

Wij bij Vliegen en Parkeren willen het grote aanbod aan parkings inzichtelijk maken en de zoektocht vereenvoudigen. Samen met onze Nederlandse vluchtreizigers gaan we op zoek naar hun ideale parkeerplek. Op die manier kan men kosten besparen en tegelijkertijd betrouwbaar parkeren bij luchthaven Hamburg. Op basis van uw reiswensen, zoeken we naar de meest geschikte parking. We laten hierbij objectief alle mogelijkheden rondom het airport zien. U kunt de parkings selecteren op prijs, locatie en beoordelingen. Voor meer informatie over wie wij zijn en wat we doen, kijk op de pagina over ons. Voor vragen over het parkeren bij Hamburg airport, raadpleeg onze gratis klantenservice

Shuttle parkeren bij Hamburg Airport

Het shuttle parkeren is een veel voorkomende parkeervorm bij Hamburg airport. Dit is voordeliger, omdat u niet direct op het airport zelf parkeert maar in de buurt van. Het goedkoop parkeren rondom luchthaven Hamburg wordt mogelijk gemaakt door de shuttle aanbieders op ons platform. Deze parkings brengen u middels een shuttle service op en neer naar het vliegveld, waardoor u niet op het airport zelf hoeft te zoeken naar een parkeerplek. Bovendien, bespaart u kosten door het vooraf reserveren van een betrouwbare parking. Het lang parkeren bij Hamburg airport hoeft dus helemaal niet duur te zijn! Voor meer info over parkeren bij vliegveld Hamburg, kijk in onze FAQ.

Valet parkeren bij Hamburg Airport

De tweede parkeermogelijkheid betreft het valet parkeren. Dit houdt in dat u überhaupt niet hoeft te parkeren op- of rondom het vliegveld, maar dat u dit uit handen geeft aan een chauffeur. Een erg luxe parkeervorm dus! U rijdt hierbij direct naar het terminal van Hamburg, waar het parkeerproces van u wordt overgenomen door een medewerker van de geboekte parking. Bij terugkomst belt u de chauffeur en hij/zij rijdt de auto weer voor. Dit is erg handig, omdat u zo geen extra reistijd hoeft in te plannen. Bovendien wordt deze parkeervorm vaak aangeraden bij reizende ouderen en/of jonge kinderen, omdat u geen lange afstand naar de auto hoeft te lopen. De reis naar huis wordt zo eenvoudig vervolgd. Voor meer informatie over het shuttle- of valet parkeren, klik op onze pagina over parkeervormen en kijk de instructiefilmpjes.

 

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )