#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Parkeren Hamburg Airport

Update COVID-19
Annuleringsverzekering mogelijk, bekijk de voorwaarden hier

Vergelijk het parkeeraanbod rondom Hamburg Airport en boek direct uw gewenste parkeerplaats. Middels onze vergelijkings- en boekingstool vindt én reserveert u in no time een voordelige en betrouwbare parkeerplaats. 

Maakt u een vliegreis vanaf hamburg Airport? Dan zoekt u waarschijnlijk ook nog naar een parkeerplaats bij Hamburg Airport. Via onze website vindt u het parkeeraanbod door uw aankomst- en retourdatum te selecteren, wij tonen direct het de beschikbare parkeerproducten. U kunt uw gewenste keuze direct online reserveren, zo bent u van tevoren al voorzien van een parkeerplaats en zodoende kunt u met een onbezorgd gevoel op reis gaan!

 

Open aanbiederlijst
Adres Flughafenstr. 1-3, 22335 Hamburg, Duitsland, 22335, Hamburg, Duitsland
Kaart bekijken

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Parkeervormen bij Hamburg Airport

Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht.
Valet parkeren Valet parkeren U rijdt direct naar de luchthaven, aldaar overhandigt u uw auto aan een chauffeur die hem voor u parkeert.
Aanbieders bij Hamburg Airport worden gemiddeld beoordeeld met een 4.8 Klanten die via ons een parkeerplaats geboekt hebben, beoordelen aanbieders gemiddeld met een 4.8/10, gebaseerd op 4 reviews.

De verschillende parkeervormen bij Hamburg AirportParkeermogelijkheden Hamburg Airport

Het parkeren bij luchthaven Hamburg kan op 3 verschillende manieren. U kunt ervoor kiezen om direct, zonder reservering naar de luchthaven te rijden. Dit is dichtbij, maar hiervoor betaalt u uiteraard de hoofdprijs. Gelukkig bieden zowel het shuttle- als valet parkeren een goedkoper alternatief op de hoge parkeertarieven van het vliegveld. Op ons platform kunt u iedere Hamburg Airport parking direct reserveren!

 

Parkeeraanbieders met shuttleservice

Hamburg Airport parking met een shuttle service, bespaart u de meeste parkeerkosten. U parkeert namelijk niet direct op de luchthaven, maar in de buurt daarvan. De enkele minuten extra reistijd kunnen tientallen euro’s besparen voor tijdens de reis, zeker wanneer u wilt lang parkeren!

  • Classic Parking is de goedkoopste parkeeroptie. De reistijd tot aan vliegveld Hamburg bedraagt slechts 11 minuten en deze parking is iedere dag geopend van 03:00 – 00:00
  • Parkhalle Norderstedt wordt behoorlijk goed beoordeeld door onze klanten! De reistijd tot aan de luchthaven bedraagt circa 16 minuten , maar het behouden van de sleutels is hier mogelijk!

 

Valet parkeeraanbieders

Wilt u liever tijd dan geld besparen? Dan vindt u het valet parkeren wellicht een stukje interessanter. Deze luxe parking Hamburg Airport is tevens boekbaar via ons platform!

  • PMS Park & Fly beschikt over een uitstekende valet service! Deze parkeeraanbieders is 24 uur per dag geopend en zelfs het laten wassen van uw auto hier mogelijk! Er is tevens de optie om overdekt te parkeren, tegen een meerprijs van slechts € 15. 

 

De parkeerinfo van Hamburg Airport samengevat

lijsticoon Aantal parkings vergeleken +/- 9
troffee-icoon Best beoordeeld PMS Park & Fly
geldicoon Meest betaalbaar PMS Park & Fly*
afstandicoon Dichtstbij de luchthaven SaS Parking

 

Meer informatie over Hamburg Airport

Voorheen opereerde deze luchthaven onder de naam Hamburg-Fuhlsbüttel, maar vanaf 2016 overleed Bondskanselier, tevens Hamburger ‘Helmut Schmidt’. Het vliegveld heet sindsdien officieel Hamburg Airport Helmut Schmidt, maar wordt vaak met haar bijnaam Hamburg Airport aangesproken. Hamburg Airport is één van de internationale vluchthavens in Duitsland. Het vliegveld van Hamburg staat als vijfde op de lijst van grootste Duitse luchthavens en is gesitueerd op 8,5 km vanaf het tweede – grootste Duitse stadcentrum Hamburg. Daarbij, is dit werelds’ oudste luchthaven die nog op zijn oorspronkelijke locatie in exploitatie is. De geschiedenis van het vliegveld gaat namelijk terug tot aan het jaar 1911!

In het afgelopen jaar startten bijna 18 miljoen vliegreizigers hier aan hun reis. De luchthaven is een hub voor Lufthansa’s dochtermaatschappij Eurowings en voor prijsvechters Easyjet en Ryanair. Vanwege het toenemende vliegverkeer, ontstaat er o.a. een schaarste aan parkeerplaatsen. Het parkeren bij vliegveld Hamburg is daardoor niet altijd even makkelijk. Bovendien, is het parkeren op de luchthaven vaak prijzig en moet u ook nog een eindje lopen. Alle informatie over het parkeren Hamburg airport en de alternatieven vindt u hieronder.

 

De voordelen van parkeren rondom Hamburg Airport

Hamburg Airport is te bereiken met zowel het OV als met de auto. In 2008 werd er een tunnel aangelegd vanaf ‘Hamburg-Ohlsdorf’ en werd de luchthaven aangesloten op de S-Bahn van Hamburg. Hiermee werd er een directe verbinding gecreëerd van het centrum naar het vliegveld. De reistijd van die rit bedraagt circa 25 minuten. Daarnaast is vliegveld Hamburg uitstekend te bereiken met de auto. De luchthaven is gelegen aan de B433 die aansluit op de A7. Komt u met de auto? Zorg dan wel dat u vooraf uw parking al geboekt heeft, want zeker in het hoogseizoen wordt het lastig parkeren op luchthaven Hamburg. Het vliegveld zelf beschikt namelijk maar over 6 parkeergelegenheden.

Gelukkig wordt de Airport geholpen door de parkeeraanbieders rondom Hamburg. Deze bieden dezelfde service goedkoper aan en vangen het grote aantal reizigers mede op. Bij Vliegen en Parkeren lichten we deze parkings graag voor u uit, omdat u daarmee op uw parkeerkosten kunt besparen. Wat uw parkeerwensen ook zijn, op onze website vindt u altijd een geschikte parking!

 

Overige nuttige informatie

Wilt u graag meer weten over onze services, de parkeerproducten of Hamburg Airport? Bekijk onze blogartikelen of scroll eens door de FAQ-pagina!

  • Een overzicht van de parkeertarieven bij Hamburg Airport vindt u hier
  • Onze algemene voorwaarden vindt u hier
Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b