Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

P4 Hamburg Airport

Airport-Hamburg-P4

Gaat u uw reis starten vanaf de Luchthaven van Hamburg? Vergeet dan niet het Parkeren Hamburg Airport te regelen! Wij zetten alle informatie over de opties rondom Hamburg Airport in onze blogartikelen. In dit artikel vindt u alle informatie en tarieven van parkeerplaats P4 Hamburg en een aantal alternatieve opties. 

Let op: P4 Hamburg Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Hamburg Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijk en direct reserveren. 

 

Tarieven voor het Parkeren bij Hamburg Airport

De parkeergarage Hamburg P4 is een zeer gemakkelijke optie wanneer u op reis gaat vanaf Hamburg Airport. Het parkeren doet u op loopafstand en kunt zelf uw elektrische auto kwijt. U betaalt hier echter ook voor. Wij hebben onderzocht wat een week parkeren kost bij Hamburg Airport P4 en het alternatieve parkeeraanbod. U onderstaande tabel ziet u de hoe groot de verschillen zijn.

 

ParkeeraanbiederKosten per week
(8 dagen)
Kosten per dagReisafstandParkeervormOpenings
-tijden

PMS Park & Fly

€ 40,00

€ 5,00

10 min

Shuttle Parkeren

04:00 - 00:00

Classic Parking

€ 50,47

€ 6,31

11 min

Shuttle Parkeren

03:00 - 00:00

SaS Parking

€ 51,50

€ 6,44

6 min

Shuttle Parkeren

03:00 - 00:00

Park4Fly

€ 55,00

€ 6,88

1 min

Valet Parkeren

03:00 - 00:00

P8 & P9 Hamburg

€ x

€ x

7 min

Shuttle Parkeren

03:00 - 00:00

 

P4 Hamburg AirportAlle informatie betreft P4 Hamburg Airport

Net als P1 en P2 ligt parkeergarage P4 op loopafstand van de twee terminals van Hamburg Airport. P4 ligt precies tegenover de locaties van P1 en P2. Deze beveiligde parking heeft 3 verdiepingen waarvan 2 overdekt. Het bijzondere aan deze parkeergarage zijn de speciale parkeerplaatsen voor elektrische auto’s. Wilt u dus lang parkeren Hamburg Airport met een elektrische auto, dan is dit een optie voor u. Deze parkeerplaatsen zijn extra breed en zijn stuk voor stuk voorzien van oplaadpunten voor een elektrische auto. De parkeerplaatsen voor elektrische auto’s bevinden zich op niveau 0 en zijn natuurlijk exclusief voor elektrische auto’s. Let wel op, er geld een maximaal gewicht van 2,5 ton voor parkeergarage P4.

 

Alle informatie over Vliegen en Parkeren

U kunt ons aanbod zeer eenvoudig vergelijken. U vult het juiste vliegveld en uw reisdata in en wij tonen direct ons beschikbare aanbod. U kunt het aanbod eenvoudig vergelijken door uw voorkeuren aan te geven in de legenda aan de linkerzijde of door de sortering aan te passen. U kunt vervolgens gelijk uw gewenste parkeerplaats reserveren, u betaalt geen reserverings- of andere extra kosten. Binnen 5 minuten bent u voorzien van een voordelige parkeerplaats. Mocht u vragen hebben, maak dan gerust gebruik van onze gratis klantenservice. Wij helpen u graag op weg!

 

- Bovenstaande prijzen gelden voor reservering in de maand oktober 2020, ten minste 2 weken van te voren gereserveerd. 
- De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Hamburg Airport parkeren website.​

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker