P4 Hamburg Airport

Airport-Hamburg-P4

Gaat u uw reis starten vanaf de Luchthaven van Hamburg? Vergeet dan niet het Parkeren Hamburg Airport te regelen! Wij zetten alle informatie over de opties rondom Hamburg Airport in onze blogartikelen. In dit artikel vindt u alle informatie en tarieven van parkeerplaats P4 Hamburg en een aantal alternatieve opties. 

Wilt u parkeren bij P4 Hamburg? Klik op de link of onderstaande button en reserveer eenvoudig uw parkeerplaats direct online, tegen zeer scherpe tarieven!

Parkeren bij P4 Hamburg Airport?
> Vergelijk alle parkeermogelijkheden hier <

 

 

De Parkeertarieven van P4 Hamburg

 

ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 
P4 Hamburg Airport€ 175,00 - week
€ 21,88 - dag
Loopafstand
> 1 min
Reserveer
Classic Parking€ 79,00 - week
€ 9,88 - dag
Shuttle
> 6 min
Reserveer
PMS Park & Fly€ 79,00 - week
€ 9,88 - dag
Shuttle
> 10 min
Reserveer

 

Alle informatie over P4 Hamburg Airport

P4 Hamburg Airport

Net als P1 Hamburg en P2 Hamburg ligt P4 Hamburg ook op loopafstand van de twee terminals van Hamburg Airport. Het parkeerterrein ligt precies tegenover de locaties van P1 en P2. U kunt dit parkeerterrein betreden inclusief én exclusief reservering, het is echter altijd aan te raden voor een parkeerplaats met reservering te gaan.

U kunt naast P4 Vliegveld Hamburg ook de andere officiële parkeerplaatsen P5 Hamburg en P8/P9 Hamburg overwegen.

Boek P4 Hamburg online →

 

Het parkeerterrein

Deze beveiligde parking heeft 3 verdiepingen waarvan 2 overdekt en biedt plaats aan maar liefst 1.818 auto's. Het bijzondere aan deze parkeergarage zijn de speciale parkeerplaatsen voor elektrische auto’s. Wilt u dus lang parkeren Hamburg Airport met een elektrische auto, dan is dit een optie voor u. 

Deze parkeerplaatsen zijn extra breed en zijn stuk voor stuk voorzien van oplaadpunten voor een elektrische auto. De parkeerplaatsen voor elektrische auto’s bevinden zich op niveau 0 en zijn natuurlijk exclusief voor elektrische auto’s. Let wel op, er geld een maximaal gewicht van 2,5 ton voor parkeergarage P4 Hamburg.

 

Het parkeerproces

Zoals gezegd parkeert u uw auto op loopafstand van de luchthaven. U bent na het parkeren slechts enkele minuten onderweg aangezien de parkeerplaats op ongeveer 100 meter ligt van de luchthaven. U betreedt bij zowel aankomst als terugkomst het parkeerterrein met behulp van kentekenherkenning. Mocht u gereserveerd hebben dan gaat de slagboom dus automatisch open en hoeft u dus geen parkeerticket te nemen. 

 

De service van P4 Hamburg samengevat: 

🚗 ParkeerterreinOverdekt
🚶 ParkeerserviceLoopafstand (1 min)
🕔 Openingstijden24/7
🔏 BeveiligingCamerabeveiliging
  • 1.818 parkeerplaatsen
  • 100 meter loopafstand
  • Inclusief en exclusief reservering
  • Kentekenherkenning
  • Elektrisch laden mogelijk

Boek P4 Hamburg online →

 

Meer informatie over de parkeertarieven

De parkeergarage Hamburg P4 is een zeer gemakkelijke optie wanneer u op reis gaat vanaf Hamburg Airport. Het parkeren doet u op loopafstand en kunt zelf uw elektrische auto kwijt. U betaalt hier echter ook voor, zoals ook te zien is in ons artikel over de parkeertarieven bij Hamburg Airport.

Wij hebben onderzocht wat een week parkeren kost bij Hamburg Airport P4 en het alternatieve parkeeraanbod. In de onderstaande tabel ziet u, waar u kunt parkeren en hoe groot de verschillen in parkeertarieven en servicemogelijkheden zijn. 

 

Alle informatie over de alternatieve parkeermogelijkheden

U kunt ons aanbod zeer eenvoudig vergelijken. U vult het juiste vliegveld en uw reisdata in en wij tonen direct ons beschikbare aanbod. U kunt het aanbod eenvoudig vergelijken door uw voorkeuren aan te geven in de legenda aan de linkerzijde of door de sortering aan te passen.

U kunt vervolgens gelijk uw gewenste parkeerplaats reserveren, u betaalt geen reserverings- of andere extra kosten. Binnen 5 minuten bent u voorzien van een voordelige parkeerplaats. Mocht u vragen hebben, maak dan gerust gebruik van onze gratis klantenservice. Hieronder vindt u meer informatie over de alternatieve parkeeropties! 

Parkeren bij Hamburg Airport?
> Vergelijk alle parkeermogelijkheden hier <

 

Classic Parking

Classic Parking Hamburg AirportWanneer u op zoek bent naar een parking op korte afstand van de luchthaven, dan is Classic Parking een goede keuze! Hier parkeert u op een terrein voorzien van camerabewaking, waarbij het mogelijk is om tegen meerprijs overdekt te parkeren. De parking is geopend tussen 03:00 en 00:00 en de reistijd bedraag 9 minuten.

Boek online →

 

 

PMS Park & Fly

Logo PMS Park & Fly HamburgDe parkeeraanbieder PMS Park & Fly is op het moment van schrijven de goedkoopste optie bij Hamburg Airport. Hier parkeert u met een shuttleservice die u in ongeveer 10 minuten naar de luchthaven rijdt, let wel op dat dit exclusief afhandelings- en wachttijd is. De parkeerplaats en de shuttleservice zijn beschikbaar van 04:00 tot 00:00. 

Boek online →

 

 

Park4Fly

Logo Park4Fly HamburgU heeft de parkeeraanbieder al tweemaal kunnen zien in de prijstabel. U kunt namelijk kiezen voor Park4Fly shuttle en Park4Fly valet, dus twee verschillende parkeervormen. In beide gevallen kunt de service gebruiken van 03:30 tot 00:00 en geniet u van scherpe tarieven. Kies dus simpelweg uw geprefereerde parkeervorm en maak uw reservering!

Boek shuttle → Boek valet →

 

 

Disclaimer:

  • Let op: U kunt via Vliegen en Parkeren geen parkeerplaats reserveren bij P4 Hamburg, dit kan via de website van Vliegenenparkeren.Park.Aero. Via de zoekbalk worden de aanbiedingen van Vliegen en Parkeren weergegeven.
  • Let op: Alle informatie is enkel voor informatieve doeleinden en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
  • Let opBovenstaande prijzen gelden voor een reservering in de maand september 2022, ten minste 2 weken van te voren gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving