P4 Hamburg Airport

Airport-Hamburg-P4

Gaat u uw reis starten vanaf de Luchthaven van Hamburg? Vergeet dan niet het Parkeren Hamburg Airport te regelen! In dit artikel vindt u alle informatie en tarieven van parkeerplaats P4 Hamburg en een aantal alternatieve opties. 

Wilt u parkeren bij P4 Hamburg? Klik op de link en reserveer eenvoudig uw parkeerplaats direct online, tegen zeer scherpe tarieven!

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Hamburg Airport
ParkingKosten per weekService 
P4 Mitteldeck Hamburg Airport
€ 244,00 - week
€ 30,50 - dag
Lopen
1 min
Reserveer
Sparfuchs€ 90,00 - week
€ 11,25 - dag
Shuttle
5 min
Reserveer
TRC Park & Fly€ 110,00 - week
€ 13,75 - dag
Shuttle
2 min
Reserveer
Moin Moin Park & Fly€ 118,00 - week
€ 14,75 - dag
Shuttle
5 min
Reserveer
SkyParking - Valet€ 190,00 - week
€ 23,75 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Park in Fly out€ 195,00 - week
€ 24,37 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer

Disclaimer: kosten per week is gelijk aan 8 dagen (bijvoorbeeld maandag t/m maandag).

 

De parkeerservice van P4 Hamburg Airport

P4 Hamburg Airport

Wilt u zo dichtbij mogelijk parkeren bij Hamburg Airport? Dan kunt u terecht bij P4 Hamburg, ook wel P4 Mitteldeck genoemd. Net als P1 Hamburg en P2 Hamburg ligt P4 Hamburg ook op loopafstand van de twee terminals van Hamburg Airport.

Het parkeerterrein ligt precies tegenover de locaties van P1 Hamburg en P2 Hamburg. U kunt dit parkeerterrein betreden inclusief én exclusief reservering, het is echter altijd aan te raden voor een parkeerplaats met reservering te gaan.

U kunt naast P4 Vliegveld Hamburg ook de andere officiële parkeerplaatsen P5 Hamburg en P8/P9 Hamburg overwegen.

🚗 Parkeerterrein(on)overdekt
🚶 ParkeerserviceLoopafstand (1 min)
🕔 Openingstijden24/7
🔏 BeveiligingCamerabeveiliging
  • 2849 parkeerplaatsen verdeeld over 3 verdiepingen
  • Verdiepingen 1 en 2 overdekt, verdieping 3 buiten
  • 50 meter loopafstand van Terminal 1, Terminal 2 en Plaza
  • Entree middels kentekenherkenning
  • Elektrisch laden mogelijk (40 plaatsen)
  • Maximale inrijhoogte 2 meter

De parkeergarage P4 Hamburg heeft 3 verdiepingen waarvan 2 overdekt en biedt plaats aan maar liefst 2849 auto's. Het bijzondere aan deze parkeergarage zijn de speciale parkeerplaatsen voor elektrische auto’s. Wilt u dus lang parkeren Hamburg Airport met een elektrische auto, dan is dit een optie voor u. 

Deze parkeerplaatsen zijn extra breed en zijn stuk voor stuk voorzien van oplaadpunten voor een elektrische auto. De parkeerplaatsen voor elektrische auto’s bevinden zich op niveau 0. Let op: er geldt een maximaal gewicht van 2,5 ton en een maximale inrijhoogte van 2 meter voor parkeergarage P4 Hamburg Airport.

U parkeert op slechts 50 meter loopafstand van Terminal 1, Terminal 2 en Plaza. U betreedt bij zowel aankomst als terugkomst het parkeerterrein met behulp van kentekenherkenning. Mocht u gereserveerd hebben dan gaat de slagboom dus automatisch open en hoeft u dus geen parkeerticket te nemen. 

Boek P4 Hamburg online →

 

Parkeertarieven P4 Hamburg

De parkeergarage Hamburg P4 is een zeer gemakkelijke optie wanneer u op reis gaat vanaf Hamburg Airport. Het parkeren doet u op loopafstand en kunt zelf uw elektrische auto kwijt. U betaalt hier echter ook voor.

In het onderstaande overzicht ziet u gemakkelijk wat u betaald voor het parkeren bij P4 Hamburg. Hierbij wordt er onderscheid gemaakt tussen 'normale' auto's en elektrische auto's. 

TermijnP4 HamburgP4 Hamburg (e - auto's)
Per 30 minuten€ 4,00€ 4,00
Per uur€ 8,00€ 9,00
Extra 30 minuten€ 4,00€ 4,50
Dagtarief€ 37,00 € 39,00
Extra dag€ 37,00€ 39,00

 

Annuleringsbeleid P4 Hamburg

Het is mogelijk om te parkeren met een reservering en u kunt ook simpelweg het parkeerterrein oprijden en bij terugkomst betalen. Indien u een reservering hebt gemaakt dan geniet u van de scherpste tarieven en ben u verzekerd van een parkeerplaats. 

Mocht u uw reservering willen annuleren dan betaalt € 6,00 annuleringskosten. Annuleren is mogelijk tot 12 uur voor aanvang van uw reservering. 

 

Elektrisch laden P4 Hamburg

Het is mogelijk om uw auto elektrisch te laden tijdens uw reis. Alle elektrische laadplaatsen bevinden zich in Hamburg P4 op de begane grond. In totaal zijn er 40 laadplaatsen beschikbaar. Let op: het is niet mogelijk om een laadplaats te reserveren. 

De tarieven voor het laden vindt u bij de ingang van de parkeergarage. U kunt gebruikmaken van een type 2 laadkabel of een Schuko stekker. Het maximale laadvermogen is 3,7 kwh. 

 

Disclaimer:

  • Let op: U kunt via Vliegen en Parkeren geen parkeerplaats reserveren bij P4 Hamburg, dit kan via de website van Vliegenenparkeren.Park.Aero. Via de zoekbalk worden de aanbiedingen van Vliegen en Parkeren weergegeven.
  • Let op: Alle informatie is enkel voor informatieve doeleinden en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
  • Let opBovenstaande prijzen gelden voor een reservering in de maand juli 2024, ten minste 2 weken van tevoren gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving