P5 Hamburg Airport

Airport-Hamburg-P5

Wanneer u via Hamburg Airport vliegt moet u ook denken aan het parkeren Hamburg Airport. In dit artikel vertellen wij alles over de parkeerplaats P5 Hamburg en vergelijken we deze met een aantal alternatieve parkeermogelijkheden. 

Wilt u parkeren bij P5 Hamburg? Klik op de link en reserveer eenvoudig uw parkeerplaats direct online, tegen zeer scherpe tarieven!

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Hamburg Airport
ParkingKosten per weekService 
P5 Business Hamburg Airport
€ 186,00 - week
€ 23,25 - dag
Lopen
1 min
Reserveer
TRC Park & Fly€ 75,00 - week
€ 9,37 - dag
Shuttle
2 min
Reserveer
Park in Fly out€ 85,00 - week
€ 10,62 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
PMS Park & Fly€ 86,00 - week
€ 10,75 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
Parkhalle Norderstedt€ 89,00 - week
€ 11,12 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
Sparfuchs€ 90,00 - week
€ 11,25 - dag
Shuttle
5 min
Reserveer

Disclaimer: kosten per week is gelijk aan 8 dagen (bijvoorbeeld maandag t/m maandag).

 

De parkeerservice van P5 Hamburg Airport

P5 Hamburg Airport

Indien u als zakelijke reizigers op zoek bent naar een parkeerplaats bij Hamburg Airport dan bent u bij P5 Hamburg aan het juiste adres. Het parkeerterrein, ook wel P5 Business Hamburg genoemd, ligt direct bij terminal 2. 

De parkeergarage telt maar liefst 8 verdiepingen en u parkeert altijd overdekt. Houdt rekening met een maximale inrijhoogte van 2 meter! U betreedt de parkeergarage van Hamburg P5 middels kentekenherkenning. 

🚗 ParkeerterreinOverdekt
🚶 ParkeerserviceLoopafstand (1 min)
🕔 Openingstijden24/7
🔏 BeveiligingCamerabeveiliging
  • Parkeerplaats voor zakelijke reizigers
  • 577 overdekte parkeerplaatsen, verdeeld over 8 verdiepingen
  • Parkeren op slechts 50 meter loopafstand van de terminal
  • Entree middels QR-code
  • Maximale inrijhoogte 2 meter
  • 24/7 geopend

Wilt u als zakelijke reiziger parkeren op korte afstand en met gemakkelijke toegang, dan is P5 Hamburg een uitstekende optie. Pas wel op, want de maximale inrijhoogte van parkeergarage is 2 meter.

De overdekte parkeergarage Hamburg Airport P5 wordt goed beveiligd en heeft maar liefst 8 verdiepingen. Het bijzondere aan deze parkeergarage is dat u in kunt rijden met een QR-code, geen gedoe met kaartjes die u kwijt kunt raken.

U kunt de parkeergarage simpelweg oprijden en u kunt tevens een online reservering maken. Wij raden aan om een plaats te reserveren, zo geniet van scherpere tarieven en bent u verzekerd van een parkeerplaats. 

Naast P5 Hamburg kunt u ook terecht bij de andere officiële parkeerlocaties P1 Hamburg, P2 HamburgP4 Hamburg en P8/P9 Hamburg.

Boek P5 Hamburg online →

 

Parkeertarieven P5 Hamburg Airport

Parkeren bij P5 Vliegveld Hamburg is enorm comfortabel, dichterbij gaat u namelijk niet parkeren. Deze gemakkelijke service komt echter met een prijskaartje, het is namelijk de duurste officiële parkeerplaats van de luchthaven. 

U kunt parkeren inclusief of exclusief reservering. Indien u inclusief reservering wilt parkeren dan raden we u aan om de prijzen online te vergelijken via deze link. Indien u zonder reservering parkeert dan betaalt u zodra u terugkomt van uw reis. In dit geval betaalt u de onderstaande tarieven. 

ParkeertermijnKosten
Per 30 minuten€ 4,00
Per uur€ 8,00
Dagtarief€ 37,00
Additionele dag€ 37,00
Per week€ 296,00
Per 2 weken€ 592,00

 

Annuleringsbeleid P5 Hamburg Airport

Wanneer u een online reservering maakt dan betaalt u altijd inclusief servicekosten van € 6,00. U kunt tot 12 uur voor uw reservering annuleren, binnen 12 uur voor aankomst is het niet meer mogelijk. Indien u op tijd annuleert dan betaalt u standaard € 6,00 annuleringskosten. 

 

Disclaimer:

  • Let op: U kunt via Vliegen en Parkeren geen parkeerplaats reserveren bij P5 Hamburg, dit kan via de website van Vliegenenparkeren.Park.Aero. Via de zoekbalk worden de aanbiedingen van Vliegen en Parkeren weergegeven.
  • Let op: Alle informatie is enkel voor informatieve doeleinden en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
  • Let opBovenstaande prijzen gelden voor een reservering in de maand augustus 2024, ten minste 2 weken van te voren gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving