P5 Hamburg Airport

Airport-Hamburg-P5

Wanneer u via Hamburg Airport vliegt moet u ook denken aan het parkeren Hamburg Airport. Dit kan onder andere bij P5 Hamburg Airport. In dit artikel vertellen wij alles over de parkeerplaats P5 Hamburg en zetten we deze tegenover een aantal alternatieve parkeermogelijkheden. 

Wilt u parkeren bij P5 Hamburg? Klik op de link of onderstaande button en reserveer eenvoudig uw parkeerplaats direct online, tegen zeer scherpe tarieven!

Parkeren bij P5 Hamburg Airport?
> Vergelijk alle parkeermogelijkheden hier <

 

De Parkeertarieven van P5 Hamburg

ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 
P5 Business Hamburg Airport€ 302,00 - week
€ 37,75 - dag
Loopafstand
> 1 min
Reserveer
Park In Fly Out€ 61,00 - week
€ 7,63 - dag
Shuttle
> 15 min
Reserveer
Shuttleservice Norderstedt
€ 61,00 - week
€ 7,63 - dag
Shuttle
> 6 min
Reserveer
Parkservice Flughafen Hamburg
€ 71,00 - week
€ 8,88 - dag
Shuttle
> 6 min
Reserveer
TRC Park & Fly
€ 71,00 - week
€ 8,88 - dag
Shuttle
> 2 min
Reserveer
Five Star Park & Fly
€ 73,00 - week
€ 9,13 - dag
Shuttle
> 5 min
Reserveer
Parkpool€ 89,00 - week
€ 11,13 - dag
Shuttle
> 7 min
Reserveer
VOPI Park & Fly€ 99,00 - week
€ 12,38 - dag
Shuttle
> 5 min
Reserveer

 

Alle informatie over P5 Hamburg Airport

P5 Hamburg Airport

P5 Hamburg ligt in de buurt van P1 Hamburg en P2 Hamburg en daardoor heel erg dicht bij Hamburg Airport. U hoeft maar een minuut te lopen en bent in de vertrekhal. Het is mogelijk om deze parkeerplaats te reserveren, maar ook zonder kunt u erop rijden. Wij adviseren echter om altijd te reserveren, want dan weet u zeker dat u terechtkunt, en bent u doorgaans goedkoper uit.

Officiële alternatieven voor P5 Vliegveld Hamburg zijn P4 Hamburg en P8/P9 Hamburg.

Boek P5 Hamburg online →

 

Het parkeerterrein

Deze overdekte parkeergarage wordt goed beveiligd en heeft maar liefst 8 verdiepingen. Het bijzondere aan deze parkeergarage is dat u in kunt rijden met een QR-code, geen gedoe met kaartjes die u kwijt kunt raken. Wilt u dus lang parkeren Hamburg Airport op korte afstand en met gemakkelijke toegang, dan is P5 een uitstekende optie. Pas wel op, want de maximale inrijhoogte van parkeergarage P4 Hamburg is 2 meter.

 

Het parkeerproces

Het is al eerder vermeld dat de auto op korte loopafstand staat van de vertrekhal. Het is echt een kwestie van de straat oversteken doordat deze garage maar 50 meter ligt van de voordeur. Zowel bij het in- als het uitrijden scant u een QR-code om de slagboom te heffen. Een reservering vooraf is dus heel handig voor de doorstroming.

 

De service van P5 Hamburg samengevat: 

🚗 ParkeerterreinOverdekt
🚶 ParkeerserviceLoopafstand (1 min)
🕔 Openingstijden24/7
🔏 BeveiligingCamerabeveiliging
  • 577 parkeerplaatsen, verdeeld over 8 verdiepingen
  • Parkeren op slechts 50 meter loopafstand van de terminal
  • Entree middels kentekenherkenning
  • Overdekte parkeergarage
  • 24/7 geopend

Boek P5 Hamburg online →

 

Alle informatie over het alternatieve parkeeraanbod

U betaalt veel voor het aangeboden gemak en comfort van P5. U levert hier bijna niks in op gemak en comfort, vooral wanneer u kiest voor valet parkeren Hamburg Airport. Hierbij rijdt u direct naar de terminal en wordt uw auto overgenomen door een chauffeur van de parking.

U bespaart vooral veel geld wanneer u kiest voor shuttle parkeren Hamburg Airport. Hierbij wordt u met een shuttlebus vervoert tussen de parkeerplaats en het vliegveld. Hierbij bent u maximaal 10 minuten reistijd in de shuttlebus kwijt. U vindt alle informatie over onze parkeervormen op de parkeervormen pagina.

Parkeren bij Hamburg Airport?
> Vergelijk alle parkeermogelijkheden hier <

 

Disclaimer:

  • Let op: U kunt via Vliegen en Parkeren geen parkeerplaats reserveren bij P5 Hamburg, dit kan via de website van Vliegenenparkeren.Park.Aero. Via de zoekbalk worden de aanbiedingen van Vliegen en Parkeren weergegeven.
  • Let op: Alle informatie is enkel voor informatieve doeleinden en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
  • Let opBovenstaande prijzen gelden voor een reservering in de maand december 2023, ten minste 2 weken van te voren gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving