P5 Hamburg Airport

Airport-Hamburg-P5

Wanneer u via Hamburg Airport vliegt moet u ook denken aan het parkeren Hamburg Airport. In dit artikel vertellen wij alles over de parkeerplaats P5 Hamburg en vergelijken we deze met een aantal alternatieve parkeermogelijkheden. 

Wilt u parkeren bij P5 Hamburg? Klik op de link en reserveer eenvoudig uw parkeerplaats direct online, tegen zeer scherpe tarieven!

 

Prijstabel van P5 Hamburg

ParkingKosten per weekService 
P5 Business Hamburg Airport€ 302,00 - week
€ 37,75 - dag
Lopen
1 min
Reserveer
Park Service Flughafen Hamburg
€ 71,00 - week
€ 8,88 - dag
Shuttle
6 min
Reserveer
Park King
€ 71,00 - week
€ 8,88 - dag
Shuttle
7 min
Reserveer
Sky Parking€ 85,00 - week
€ 10,63  - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
Hansa Parking P6€ 85,00 - week
€ 10,63 - dag
Shuttle
8 min
Reserveer
Vopi Park & Fly€ 85,00 - week
€ 10,63  - dag
Shuttle
5 min
Reserveer

Disclaimer: kosten per week is gelijk aan 8 dagen (bijvoorbeeld maandag t/m maandag).

 

De parkeerservice van P5 Hamburg Airport

P5 Hamburg Airport

Indien u als zakelijke reizigers op zoek bent naar een parkeerplaats bij Hamburg Airport dan bent u bij P5 Hamburg aan het juiste adres. Het parkeerterrein, ook wel P5 Business Hamburg genoemd, ligt direct bij terminal 2. 

De parkeergarage telt maar liefst 8 verdiepingen en u parkeert altijd overdekt. Houdt rekening met een maximale inrijhoogte van 2 meter! U betreedt de parkeergarage van Hamburg P5 middels kentekenherkenning. 

🚗 ParkeerterreinOverdekt
🚶 ParkeerserviceLoopafstand (1 min)
🕔 Openingstijden24/7
🔏 BeveiligingCamerabeveiliging
  • Parkeerplaats voor zakelijke reizigers
  • 577 overdekte parkeerplaatsen, verdeeld over 8 verdiepingen
  • Parkeren op slechts 50 meter loopafstand van de terminal
  • Entree middels QR-code
  • Maximale inrijhoogte 2 meter
  • 24/7 geopend

Wilt u als zakelijke reiziger parkeren op korte afstand en met gemakkelijke toegang, dan is P5 Hamburg een uitstekende optie. Pas wel op, want de maximale inrijhoogte van parkeergarage is 2 meter.

De overdekte parkeergarage Hamburg Airport P5 wordt goed beveiligd en heeft maar liefst 8 verdiepingen. Het bijzondere aan deze parkeergarage is dat u in kunt rijden met een QR-code, geen gedoe met kaartjes die u kwijt kunt raken.

U kunt de parkeergarage simpelweg oprijden en u kunt tevens een online reservering maken. Wij raden aan om een plaats te reserveren, zo geniet van scherpere tarieven en bent u verzekerd van een parkeerplaats. 

Naast P5 Hamburg kunt u ook terecht bij de andere officiële parkeerlocaties P1 Hamburg, P2 HamburgP4 Hamburg en P8/P9 Hamburg.

Boek P5 Hamburg online →

 

Parkeertarieven P5 Hamburg Airport

Parkeren bij P5 Vliegveld Hamburg is enorm comfortabel, dichterbij gaat u namelijk niet parkeren. Deze gemakkelijke service komt echter met een prijskaartje, het is namelijk de duurste officiële parkeerplaats van de luchthaven. 

U kunt parkeren inclusief of exclusief reservering. Indien u inclusief reservering wilt parkeren dan raden we u aan om de prijzen online te vergelijken via deze link. Indien u zonder reservering parkeert dan betaalt u zodra u terugkomt van uw reis. In dit geval betaalt u de onderstaande tarieven. 

ParkeertermijnKosten
Per 30 minuten€ 4,00
Per uur€ 8,00
Dagtarief€ 37,00
Additionele dag€ 37,00
Per week€ 296,00
Per 2 weken€ 592,00

 

Annuleringsbeleid P5 Hamburg Airport

Wanneer u een online reservering maakt dan betaalt u altijd inclusief servicekosten van € 6,00. U kunt tot 12 uur voor uw reservering annuleren, binnen 12 uur voor aankomst is het niet meer mogelijk. Indien u op tijd annuleert dan betaalt u standaard € 6,00 annuleringskosten. 

 

Disclaimer:

  • Let op: U kunt via Vliegen en Parkeren geen parkeerplaats reserveren bij P5 Hamburg, dit kan via de website van Vliegenenparkeren.Park.Aero. Via de zoekbalk worden de aanbiedingen van Vliegen en Parkeren weergegeven.
  • Let op: Alle informatie is enkel voor informatieve doeleinden en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
  • Let opBovenstaande prijzen gelden voor een reservering in de maand maart 2024, ten minste 2 weken van te voren gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving