P2 Hamburg Airport

Airport-Hamburg-P2

Wilt u uw auto parkeren bij Hamburg Airport en bent u op zoek naar meer informatie over parkeerterrein P2 Hamburg Airport? Wij zetten alle informatie over P2 Hamburg voor u op een rijtje, en vergelijken het parkeerterrein met een aantal alternatieve parkeermogelijkheden. 

Wilt u parkeren bij P2 Hamburg? Klik op de link en reserveer eenvoudig uw parkeerplaats direct online, tegen zeer scherpe tarieven!

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Hamburg Airport
ParkingKosten per weekService 
P2 Happy Hamburg Airport
€ 109,00 - week
€ 13,63 - dag
Lopen
2 min
Reserveer
P2 Holiday Hamburg Airport
€ 113,00 - week
€ 14,13 - dag
Lopen
2 min
Reserveer
Mr. Park & Fly€ 67,00 - week
€ 8,37 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Parkservice Flughafen Hamburg€ 71,00 - week
€ 8,87 - dag
Shuttle
6 min
Reserveer
Park King€ 71,00 - week
€ 8,87 - dag
Shuttle
7 min
Reserveer
Park in Fly out€ 73,00 - week
€ 9,12 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
VOPI Park & Fly€ 73,99 - week
€ 9,24 - dag
Shuttle
5 min
Reserveer

Disclaimer: kosten per week is gelijk aan 8 dagen (bijvoorbeeld maandag t/m maandag).

 

De parkeerservice van P2 Hamburg Airport

P2 Hamburg Airport

P2 Hamburg is een van de officiële locaties van de luchthaven en parkeren doet u op loopafstand van de luchthaven. De parkeergarage ligt op 50 meter loopafstand van Terminal 1. Een gemakkelijke parkeerservice, net als P1 Hamburg en P4 Hamburg bent u zo bij de incheckbalie.

De parkeergarage bestaat uit 9 verdiepingen en telt 569 parkeerplaatsen. Er zit een aanzienlijk prijsverschil tussen hier inrijden met en zonder reservering, uw komst vooraf aanmelden is absoluut raadzaam.

Er zijn nog meer opties om dichtbij te staan zoals P5 Hamburg en P8/P9 Hamburg.

🚗 ParkeerterreinOverdekt
🚶 ParkeerserviceLoopafstand (1 min)
🕔 Openingstijden24/7
🔏 BeveiligingCamerabeveiliging
  • 569 parkeerplaatsen, verdeeld over 9 verdiepingen
  • De eerste 7 verdiepingen zijn geheel overdekt
  • Verdieping 8 is deels overdekt en verdieping 9 is geheel buiten
  • 50 meter loopafstand van terminal 1 en 300 meter loopafstand van terminal 2
  • Inrijden met QR-code / kentekenherkenning
  • Maximale inrijhoogte van 2 meter

De parkeergarage van Hamburg P2 schiet met 9 verdiepingen enorm de hoogte in. Er zijn 3 liften aanwezig, u hoeft dus niet te sjouwen met uw bagage over meerdere verdiepingen. Inrijden gaat helemaal digitaal met een QR-code en er is ruimte voor voertuigen tot 2 meter hoog. 

De eerste 7 verdiepingen zijn geheel overdekt. Verdieping 8 is deels overdekt en verdieping 9 is geheel onoverdekt. U kunt geen specifieke plaats reserveren, u parkeert dus op een vrije locatie. 

Het is raadzaam om vooraf een plek te reserveren, want u bent doorgaans niet de enige die zo dichtbij wilt staan. Ongepland inrijden is ook mogelijk, maar in dat geval wordt u een hoger tarief aangerekend.

Boek P2 Hamburg online →

 

Parkeertarieven P2 Hamburg Airport

De parkeertarieven kunnen verschillen wanneer u zonder of met reservering parkeert. De prijstabel bovenaan deze pagina toont de tarieven voor een week parkeren inclusief reservering. 

Wilt u liever geen reservering maken? Dan betaalt u andere tarieven. De parkeertarieven zonder reservering vindt u hieronder. 

TermijnTarieven P2 Hamburg
Eerste 30 minuten€ 4,00
Eerste uur€ 8,00
Per extra 30 minuten€ 4,00
Per dag€ 32,00
Per week€ 130,00
Per extra dag€ 5,00

 

Annuleringsbeleid P2 Hamburg Airport

De luchthaven zelf raadt aan om van tevoren een reservering te plaatsen. Niet alleen bent u verzekerd van een parkeerplaats, u parkeert ook tegen scherpere tarieven. U kunt al snel tientallen euro's besparen door vooraf te reserveren. 

Indien u een reservering hebt gemaakt en wilt annuleren, dan kan dit voor € 4,00 uiterlijk 12 uur voor aanvang van uw reservering. 

 

Disclaimer:

  • Let op: U kunt via Vliegen en Parkeren geen parkeerplaats reserveren bij P2 Hamburg, dit kan via de website van Vliegenenparkeren.Park.Aero. Via de zoekbalk worden de aanbiedingen van Vliegen en Parkeren weergegeven.
  • Let op: Alle informatie is enkel voor informatieve doeleinden en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
  • Let opBovenstaande prijzen gelden voor een reservering in de maand juni 2024, ten minste 2 weken van te voren gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving