Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

P2 Hamburg Airport

Airport-Hamburg-P2

- Alle informatie over de parkeerplaats P2 Hamburg Airport -

Gaat u uw vakantie of reis starten vanaf Hamburg Airport? Het parkeren Luchthaven Hamburg kan normaal zeer prijzig zijn en het kan voorkomen dat een parkeergarage of parkeerplaats vol is. Wij hebben de parkeertarieven van P2 Hamburg Airport onderzocht en zetten de verschillen voor u op een rijtje. 

Let op: P2 Hamburg Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Hamburg Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijk en direct reserveren. 

 

De Parkeertarieven bij Hamburg Airport

U heeft al kunnen lezen dat de annuleringskosten bij parkeergarage P2 behoorlijk hoog liggen. De tarieven van P2 zijn hetzelfde als de tarieven als die van parkeergarage P1. Hierdoor is goedkoop parkeren Hamburg Airport bij P1 of P2 geen optie. Wanneer u een parkeerplaats reserveert via Vliegen en Parkeren dan heeft u zeker weten een goedkope parkeerplaats bij Luchthaven Hamburg. U kunt al snel tientallen euro’s besparen. Wij zetten de tarieven van een week en twee weken parkeren voor u op een rijtje.

 

ParkeeraanbiederKosten per week
(8 dagen)
Kosten per dagReisafstandParkeervormOpenings
-tijden

PMS Park & Fly

€ 40,00

€ 5,00

10 min

Shuttle Parkeren

04:00 - 00:00

Classic Parking

€ 50,47

€ 6,31

11 min

Shuttle Parkeren

03:00 - 00:00

SaS Parking

€ 51,50

€ 6,44

6 min

Shuttle Parkeren

03:00 - 00:00

Park4Fly

€ 55,00

€ 6,88

1 min

Valet Parkeren

03:00 - 00:00

P2 Hamburg

€ 75,00

€ 9,38

2 min

Loopafstand

24/7

 

Zoals u kunt zien in de tabel kunt u bij een week parkeren al € 35,00 besparen. U parkeert dan in de vorm van shuttle parkeren. Hierbij wordt u middels een shuttlebus van de parkeerplaats naar het vliegveld gebracht. U bent, afhankelijk van uw keuze, 6 tot11 minuten onderweg in de shuttlebus. Ook wanneer u kiest voor valet parking kunt u al € 20,00 besparen. Hierbij rijdt u naar de terminal van het vliegveld en wordt uw auto overgenomen door een chauffeur van de parking. Makkelijker gaat het niet worden! U vindt ons beschikbare aanbod door het juiste vliegveld en uw reisdata in te voeren.

 

P2 Hamburg AirportAlle info over P2 Hamburg Airport

De parkeergarage P2 ligt op ongeveer 50 meter lopen van terminal 1 en 2. Het is dus een ideale optie als u van een van deze twee terminal gaat vliegen. P2 kent maar liefst 10 verdiepingen en het gros van de parkeerplaatsen is overdekt. Alleen op de bovenste twee verdiepingen bestaat de kans dat uw auto onoverdekt staat. Wanneer u op zoek bent naar kort parkeren Hamburg Airport, dan kunt u uw auto parkeren in het ‘bedrijvenvak’. Hier kunt u maximaal 3 dagen en 23 uur parkeren. Wanneer op zoek bent naar lang parkeren Hamburg Airport, dan kunt u uw auto parkeren in het ‘vakantiepark’. Hier kunt u vanaf 4 dagen parkeren. Houdt rekening met extra kosten wanneer u annuleert binnen 48 uur voor aanvang. Bij het vakantiepark betaalt € 13,57 annuleringskosten en bij het bedrijvenvak maar liefst € 25!

 

Alle informatie over Vliegen en Parkeren

Wij zijn een online vergelijkings- en boekingsplatform voor parkeerplaatsen rondom vliegvelden. Ons gehele aanbod bestaat uit betrouwbare en gecertificeerde parkeerbedrijven. Rondom Hamburg Airport heeft u de keuze uit shuttle en valet parking, bij beide parkeervormen bent u verzekerd van goedkoop parkeren Hamburg Airport. Zodra u uw ideale parkeerplaats heeft gevonden kunt u deze ook direct reserveren. U heeft al binnen enkele minuten parkeren Vliegveld Hamburg geregeld! U betaalt bij ons geen reserverings- of andere extra kosten. Wij helpen u graag op weg!

 

- Bovenstaande prijzen gelden voor reservering in de maand oktober 2020, ten minste 2 weken van te voren gereserveerd. 
- De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Hamburg Airport parkeren website.​

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker