Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

P8 en P9 Hamburg Airport

Airport-Hamburg-P8-P9

Gaat u op reis vanaf Hamburg Airport en wil u meer weten over het parkeren bij Hamburg Airport? De prijzen op en rondom de luchthaven van Hamburg kunnen nogal variëren. In dit artikel vindt u alle informatie over de P8 en P9 van Hamburg Airport.

Let op: P8 en P9 Hamburg Airport zijn niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Hamburg Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijk en direct reserveren. 

 

Parkeertarieven P8 en P9 Hamburg Airport

Indien u zoekt naar het goedkoop parkeren Hamburg Airport, zult u vast al opgemerkt hebben dat de officiële parking mogelijkheden niet de voordeligste zijn. P8 en P9 komen dan nog wel het beste uit de test, maar dat heeft ook te maken de locatie. De afstand naar de luchthaven is relatief hoog en om hier te parkeren moet men aan een bepaalde periode (van minimaal 4 dagen) voldoen. De parkeerplekken zijn online te reserveren via de website van Hamburg Airport. Heeft u hier online een parking geboekt, maar wilt u deze annuleren? Doe dit dan voor 48 uur van te voorafgaand aan de reis! 

Let op: P8 Hamburg Aiport en P9 Hamburg Airport waren op het moment van schrijven niet beschikbaar. 

 

ParkeeraanbiederKosten per week
(8 dagen)
Kosten per dagReisafstandParkeervormOpenings
-tijden

PMS Park & Fly

€ 40,00

€ 5,00

10 min

Shuttle Parkeren

04:00 - 00:00

Classic Parking

€ 50,47

€ 6,31

11 min

Shuttle Parkeren

03:00 - 00:00

SaS Parking

€ 51,50

€ 6,44

6 min

Shuttle Parkeren

03:00 - 00:00

Park4Fly

€ 55,00

€ 6,88

1 min

Valet Parkeren

03:00 - 00:00

P8 & P9 Hamburg

€ x

€ x

7 min

Shuttle Parkeren

03:00 - 00:00

 

Zoals u zelf kunt zien, zijn er alternatieven beschikbaar die zelfs goedkoper zijn dan de ‘budget locatie’ van Hamburg Airport. Een andere en vergelijkbare shuttle provider Public Air Parking heeft 5 minuten meer reistijd, maar hier worden maar liefst 20 euro’s mee bespaard. Zo houdt u een extra centje over voor tijdens de reis!

Het valet parkeren is een erg luxe vorm van parkeren, u hoeft hierbij zelfs helemaal niet te parkeren op Hamburg Airport! U rijdt direct naar de terminal toe en hier neemt een chauffeur de auto van u over. Hij of zij zal u tevens helpen met het uitladen van bagage en bij terugkomst wordt de auto weer netjes voorgereden. Op  die manier kunt u meteen de weg naar het inchecken of naar huis vervolgen; zelfs deze manier van parkeren is goedkoper bij Hamburg Airport, dan dat u kiest voor de low cost parkeerlocatie van luchthaven Hamburg zelf.

 

P8 Hamburg AirportAlle info over parkeergarage P8 en P9 vliegveld Hamburg

Er zijn 7 parkeerniveaus in de parkeergarage P8 en P9 op Hamburg Airport, waarvan de meeste parkeerplekken overdekt zijn. Deze garage valt onder de ‘Holiday Parken’ van de luchthaven, wat in het Nederlands ‘Vakantie Parkeren’ betekent. Zoals de naam al doet vernoemen, is de locatie dus met name bedoeld voor vakantieparkeerders, of wel mensen die willen lang parkeren bij Hamburg Airport. De minimale parkeertijd bedraagt daarom 4 dagen zijn de parkeertarieven zijn relatief lager, zeker in vergelijking met de andere parkeergarages op de luchthaven van Hamburg. Echter, de situatie is niet zo overtuigend. De parkeergarage P2 en P5 liggen direct aan terminal 1 of terminal 2 gelegen. De locatie van P8 of P9 is aanzienlijk verder weg gesitueerd. De afstand tot aan de terminals bedraagt circa 1.5 km en duurt ongeveer 7 minuten (met shuttle bus). Deze shuttles rijden iedere 20 minuten in het tijdbestek van 3:35 en 00:00. Verder, is de maximale inrijdhoogte op P8 en P9 ongeveer 2 meter.

 

- Bovenstaande prijzen gelden voor reservering in de maand oktober 2020, ten minste 2 weken van te voren gereserveerd.
- De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Hamburg Airport parkeren website.​

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker