P8 en P9 Hamburg Airport

Airport-Hamburg-P8-P9

Gaat u op reis vanaf Hamburg Airport en wil u meer weten over het parkeren bij Hamburg Airport? In dit artikel vindt u alle informatie over de parkeerterreinen P8 en P9 van Hamburg Airport.

Wilt u parkeren bij P8 Hamburg of P9 Hamburg? Klik op de link en reserveer eenvoudig uw parkeerplaats direct online, tegen zeer scherpe tarieven!

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Hamburg Airport
ParkingKosten per weekService 
P8 & P9 Happy Hamburg Airport
€ 59,00 - week
€ 7,38 - dag
Lopen
25 min
Reserveer
P8 & P9 Holiday Hamburg Airport
€ 63,00 - week
€ 7,88 - dag
Lopen
25 min
Reserveer
Mr. Park & Fly€ 67,00 - week
€ 8,37 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Park King€ 71,00 - week
€ 8,87 - dag
Shuttle
7 min
Reserveer
Parkservice Flughafen Hamburg€ 71,00 - week
€ 8,87 - dag
Shuttle
6 min
Reserveer
Park in Fly out€ 73,00 - week
€ 9,12 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
VOPI Park & Fly€ 73,99 - week
€ 9,24 - dag
Shuttle
5 min
Reserveer

Disclaimer: kosten per week is gelijk aan 8 dagen (bijvoorbeeld maandag t/m maandag).

 

De parkeerservice van P8 Hamburg en P9 Hamburg

P8 Hamburg AirportDe parkeerterreinen P8 Hamburg Airport en P9 Hamburg Airport zijn de goedkoopste officiële parkeermogelijkheden. De locaties zijn onder te verdelen in twee verschillende opties, P8 en P9 Happy Parking (Smart) en P8 en P9 Holiday Parking. 

U parkeert op dezelfde locatie, het verschil vindt u terug in de annuleringsvoorwaarden. Bij P8 en P9 Happy Parking kunt u kosteloos annuleren en betaalt u geen reserveringstoeslag, dit is wel het geval bij P8 en P9 Holiday Parking. 

🚗 ParkeerterreinOverdekt
🚶 ParkeerserviceLoopafstand (25 min)
🕔 Openingstijden24/7
🔏 BeveiligingCamerabeveiliging
 • 1.098 overdekte parkeerplaatsen verdeeld over 7 verdiepingen
 • Op 1,5 kilometer afstand van de terminals
 • Minimale parkeertermijn 4 dagen
 • 25 minuten loopafstand
 • Enkel beschikbaar met online reservering
 • Kentekenherkenning of QR-code
 • Overdekte parkeergarage
 • Max. inrijhoogte 2 meter
 • 24/7 geopend

Er zijn 7 parkeerniveaus in de parkeergarage P8 en P9 op Hamburg Airport, waarvan de meeste plekken overdekt zijn. Het toetreden van de parkeerplaats doet u middels een QR-code. Bij aankomst kunt u simpelweg parkeren en na het parkeren loopt u in ongeveer 25 minuten naar de luchthaven. 

Deze garage valt onder het ‘Holiday Parken’ van de luchthaven. Zoals de naam al doet vernoemen, is de locatie dus met name bedoeld voor vakantieparkeerders, oftewel mensen die willen lang parkeren bij Hamburg Airport. De minimale parkeertijd bedraagt 4 dagen, daarom zijn de parkeertarieven interessanter, zeker in vergelijking met de andere parkeergarages op de luchthaven van Hamburg.

De parkeergarages P2 Hamburg en P5 Hamburg liggen direct aan terminal 1 of terminal 2. De locatie van P8 of P9 is aanzienlijk verder weg gesitueerd. De afstand tot aan de terminals bedraagt circa 1.5 km en er is géén shuttlebus beschikbaar. U dient dit stuk dus te lopen, 25 minuten zelfs. Verder, is de maximale inrijhoogte op P8 en P9 ongeveer 2 meter.

Boek P8 Hamburg online →   

Boek P9 Hamburg online →

 

Parkeertarieven P8 en P9 Hamburg

De prijs van P8/P9 Hamburg Airport is relatief laag in vergelijking met de overige officiële parkeerplaatsen. De prijzen vindt u enkel online, omdat de locatie exclusief beschikbaar is met online reservering. Het is dus niet mogelijk het parkeerterrein op te rijden en achteraf te betalen. 

Een alternatief is bijvoorbeeld parkeergarage P1 Hamburg. Deze parkeergarage ligt op loopafstand van de luchthaven en hier bent u al binnen enkele minuten, zo'n 150 meter, in de vertrekhal van Hamburg.

 

Annuleringsbeleid P8 en P9 Hamburg

Het grootste verschil tussen P8/P9 Happy Parking en P8/P9 Holiday vindt u terug in het annuleringsbeleid en de reserveringskosten. Indien u kiest voor de Happy Parking Hamburg Airport dan betaalt u geen extra reserveringskosten en kunt u gratis annuleren. Indien u kiest voor de Holiday Parking Hamburg Airport dan betaalt u € 4,00 indien u uw reservering wilt annuleren. 

 

Disclaimer:

 • Let op: U kunt via Vliegen en Parkeren geen parkeerplaats reserveren bij P8 Hamburg en P9 Hamburg, dit kan via de website van Vliegenenparkeren.Park.Aero. Via de zoekbalk worden de aanbiedingen van Vliegen en Parkeren weergegeven.
 • Let op: Alle informatie is enkel voor informatieve doeleinden en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
 • Let opBovenstaande prijzen gelden voor een reservering in de maand juni 2024, ten minste 2 weken van tevoren gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving