P8 en P9 Hamburg Airport

Airport-Hamburg-P8-P9

Gaat u op reis vanaf Hamburg Airport en wil u meer weten over het parkeren bij Hamburg Airport? De prijzen op en rondom de luchthaven van Hamburg kunnen nogal variëren. In dit artikel vindt u alle informatie over de P8 en P9 van Hamburg Airport.

Wilt u parkeren bij P8 Hamburg of P9 Hamburg? Klik op de link of onderstaande button en reserveer eenvoudig uw parkeerplaats direct online, tegen zeer scherpe tarieven!

Parkeren bij P8 Hamburg of P9 Hamburg?
> Vergelijk de parkeermogelijkheden hier <

 

De Parkeertarieven van P8 en P9 Hamburg

 

ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 
P8-P9 Happy Parking Hamburg Airport€ 59,00 - week
€ 7,38 - dag
Loopafstand
> 25 min
Reserveer
P8-P9 Holiday Parking Hamburg Airport€ 63,00 - week
€ 7,88 - dag
Loopafstand
> 25 min
Reserveer
Parkpool€ 74,00 - week
€ 9,25 - dag
Shuttle
> 7 min
Reserveer
VOPI Park & Fly€ 99,00 - week
€ 12,38 - dag
Shuttle
> 5 min
Reserveer
TRC Park & Fly
€ 105,00 - week
€ 13,13 - dag
Shuttle
> 2 min
Reserveer

 

Alle info over parkeergarage P8 en P9 vliegveld Hamburg

P8 Hamburg AirportDe prijs van P8/P9 Hamburg Airport is relatief laag in vergelijking met de overige officiële parkeerplaatsen. Echter zit hier een groot nadeel aan: er is geen shuttlebus beschikbaar en de parking ligt op 1,5 kilometer afstand van de luchthaven. U dient dus zelf een taxi te nemen of dit stuk te lopen met uw bagage. Bij bijvoorbeeld parkeergarage P1 Hamburg bent u al binnen enkele minuten, zo'n 150 meter, in de vertrekhal van Hamburg.

Boek P8 Hamburg online →   Boek P9 Hamburg online →

 

Het parkeerterrein

Er zijn 7 parkeerniveaus in de parkeergarage P8 en P9 op Hamburg Airport, waarvan de meeste parkeerplekken overdekt zijn. Deze garage valt onder de ‘Holiday Parken’ van de luchthaven, wat in het Nederlands ‘Vakantie Parkeren’ betekent. Zoals de naam al doet vernoemen, is de locatie dus met name bedoeld voor vakantieparkeerders, oftewel mensen die willen lang parkeren bij Hamburg Airport. De minimale parkeertijd bedraagt daarom 4 dagen zijn de parkeertarieven zijn relatief lager, zeker in vergelijking met de andere parkeergarages op de luchthaven van Hamburg.

Echter, de situatie is niet zo overtuigend. De parkeergarages P2 Hamburg en P5 Hamburg liggen direct aan terminal 1 of terminal 2. De locatie van P8 of P9 is aanzienlijk verder weg gesitueerd. De afstand tot aan de terminals bedraagt circa 1.5 km en er is géén shuttlebus beschikbaar. U dient dit stuk dus te lopen, 25 minuten zelfs. Verder, is de maximale inrijhoogte op P8 en P9 ongeveer 2 meter.

 

Het parkeerproces

Het toetreden van de parkeerplaats doet u middels kentekenherkenning. Tijdens het maken van uw reservering geeft u het kenteken door, zodat u bij aankomst gemakkelijk door kunt rijden. U hoeft na het parkeren op één van de 1.098 plaatsen uw sleutel niet af te geven en loopt na het parkeren dus met uw bagage ongeveer 1,5 kilometer naar de terminal toe. U kunt natuurlijk ook zelf een taxi regelen om de reistijd wat te verkorten.

 

De service van P8/P9 Hamburg samengevat:

🚗 ParkeerterreinOverdekt
🚶 ParkeerserviceLoopafstand (25 min)
🕔 Openingstijden24/7
🔏 BeveiligingCamerabeveiliging
  • 1.098 parkeerplaatsen
  • Op 1,5 kilometer afstand van de terminals
  • 25 minuten loopafstand
  • Kentekenherkenning of QR-code
  • Overdekte parkeergarage
  • Max. inrijhoogte 2 meter
  • 24/7 geopend

Boek P8 Hamburg online →   Boek P9 Hamburg online →

 

Alle informatie over de alternatieve parkeermogelijkheden

Ondanks dat de prijs voor P8 en P9 Hamburg relatief laag is, blijft het goedkoper om te kiezen voor één van de alternatieve parkings net buiten de luchthaven. Deze parkeeraanbieders werken met een shuttleservice, waarbij u na het parkeren naar de luchthaven wordt gebracht in een shuttlebus. Zo wordt voorkomen dat u dat er ruim 20 minuten gelopen moet worden met zware bagage.

Begin uw vakantie ontspannen en kies voor een shuttle- of valetservice. Met die laatste parkeermethode stapt u direct bij de luchthaven uit en wordt uw auto voor u geparkeerd.

Parkeren bij Hamburg Airport?
> Vergelijk de parkeermogelijkheden hier <

 

 

Disclaimer:

  • Let op: U kunt via Vliegen en Parkeren geen parkeerplaats reserveren bij P8 Hamburg en P9 Hamburg, dit kan via de website van Vliegenenparkeren.Park.Aero. Via de zoekbalk worden de aanbiedingen van Vliegen en Parkeren weergegeven.
  • Let op: Alle informatie is enkel voor informatieve doeleinden en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
  • Let opBovenstaande prijzen gelden voor een reservering in de maand september 2023, ten minste 2 weken van te voren gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving