Top 5 Goedkoop Parkeren Schiphol

- Overzicht van de goedkoopste parkeerplaatsen bij Schiphol Airport -

In dit artikel vertellen wij alles over het parkeren Schiphol en maken we een opsomming van de meest voordelige parkeeropties bij deze luchthaven. 

U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op de groene 'Zoeken' knop te klikken. Wij hebben Schiphol al voor u geselecteerd! Gaat u binnenkort op reis vanaf Schiphol? Bekijk dan ook ons artikel over de drukte op Schiphol, zodat u goed voorbereid op reis kunt.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Schiphol Airport
ParkingKosten per weekService 
Green Parking€ 48,00 - week
€ 6,00 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
Mobihub Schiphol Rijk€ 56,00 - week
€ 7,00 - dag
OV
7 min
Reserveer
Xclusive Parking€ 62,25 - week
€ 7,78 - dag
Shuttle
8 min
Reserveer
Vakantie Parking€ 62,25 - week
€ 7,78 - dag
Shuttle
8 min
Reserveer
Comfort Parking€ 62,25 - week
€ 7,78 - dag
Shuttle
5 min
Reserveer

Disclaimer: kosten per week is gelijk aan 8 dagen (bijvoorbeeld maandag t/m maandag).

In het bovenstaande overzicht omtrent goedkoop lang parkeren Schiphol ziet u de vijf meest voordelige parkeeropties bij Schiphol. U kunt alle parkeermogelijkheden vergelijk door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op zoeken te klikken. 

1. Green Parking Locatie M (€ 48,00 / week)

GreenParking Schiphol Locatie M

Als u op zoek bent een parking Schiphol goedkoop, dan kunt u bijvoorbeeld terecht bij de nummer één: Green Parking. Het afgesloten parkeerterrein ligt op ongeveer 10 minuten reisafstand van de luchthaven af. Bij aankomst opent u de slagboom met een barcode, waarna u uw auto parkeert. Vervolgens brengt een shuttlebus u naar de vertrekhal toe. U hoeft uw autosleutels niet af te geven na het parkeren. De parkeerplaats en bijbehorende shuttleservice zijn 24 uur per dag geopend.

  • Openingstijden: 24/7
  • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
  • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

2. MOBIHUB P+R Schiphol-Rijk (€ 56,00 / week)

MOBIHUB | P+R - Schiphol Rijk

Op de tweede plaats in deze goedkoop parkeren bij Schiphol lijst vindt u Mobihub Schiphol Rijk. Deze parkeerplaats werkt net even anders dan de meeste parkeerlocaties. Nadat u uw auto geparkeerd hebt, reist u met Connexxion bus 180 of 181 naar Schiphol toe. Arriveert u 's nachts? Dan wordt er een taxi voor u gereserveerd. De rit duurt in beide gevallen ongeveer 14 minuten. U hoeft uw autosleutel niet in te leveren na het parkeren en u kunt gebruik maken van laadpalen om uw elektrische auto op te laden.

  • Openingstijden: 24/7
  • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief OV / Taxi
  • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

3. Xclusive Parking - Shuttle (€ 62,25 / week)

Xclusive Parking

Op de derde plaats vindt u Xclusive Parking, een goede keuze voor parkeren Schiphol goedkoop. Deze parkeeraanbieder is 24 uur per dag geopend, waarbij u na het parkeren in ongeveer 8 minuten met de shuttlebus naar de luchthaven gebracht wordt. U hoeft uw autosleutel niet in te leveren, want uw auto wordt niet meer verplaatst. Het verharde parkeerterrein is voorzien van camerabewaking voor de veiligheid. Tevens is er verlichting, een wachtruimte en toilet aanwezig. Zo kunt u in alle comfort wachten op de shuttlebus.

  • Openingstijden: 24/7
  • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
  • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

4. Vakantie Parking (€ 62,25 / week)

Vakantie Parking

Vakantie Parking vinden we terug op de vierde plek, waardoor u hier nog steeds kunt parkeren bij Schiphol goedkoop. Deze shuttle parkeeraanbieder brengt u na het parkeren in ongeveer 8 minuten naar de luchthaven toe. U kunt 24 uur per dag hier terecht om uw auto te parkeren. Nadien hoeft u uw autosleutel niet in te leveren, maar deze neemt u zelf mee op reis. Het parkeerterrein is voorzien van 20 bewakingscamera's, zodat u er zeker van kan zijn dat uw voertuig veilig geparkeerd staat tijdens uw reis.

  • Openingstijden: 24/7
  • Service: (On)overdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
  • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

5. Comfort Parking - Shuttle (€ 62,25 / week)

Comfort Parking

Voordelig parkeren Schiphol op een verhard en beveiligd terrein doet u bij Comfort Parking, die u terugvindt op de vijfde plaats. U kunt 24 uur per dag terecht bij deze parkeerplaats, waarbij u na het parkeren in slechts 5 minuten naar de luchthaven gebracht wordt in een moderne shuttlebus. Daarbij hoeft u uw autosleutel niet in te leveren, wat zorgt voor extra veiligheid. De camerabewaking houdt het parkeerterrein 24/7 in de gaten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw auto terwijl u op reis bent.

  • Openingstijden: 24/7
  • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
  • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

Een parkeerplaats bij Schiphol vergelijken en reserveren

green-parking-goedkoop-parkeren-schiphol

Als u op vliegreis gaat vanaf Schiphol dan wilt u natuurlijk ook bij Schiphol goedkoop parkeren. U vindt het beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken. U kunt het aanbod vervolgens eenvoudig vergelijken en direct uw gewenste parkeerplaats reserveren. 

 

De opties sorteren en filteren

Wilt u zeker zijn van goedkoop Schiphol parkeren op een slimme manier zoeken? Probeer dan eens onze filter- en sorteermogelijkheden. Bent u bijvoorbeeld bewust op zoek naar een valet parking Schiphol? Selecteer dan simpelweg de parkeervorm valet parkeren en wij tonen enkel de juiste opties. 

 

Uw reservering en parkeervoucher

Na afronding van de boeking bent u niet alleen verzekerd van een voordelige en betrouwbare parkeerplaats, wij leveren ook alle benodigde informatie aan. In uw reserveringsbevestiging vindt u een uitgebreide beschrijving van het parkeerproces en de benodigde contactgegevens van ons én de parkeeraanbieder. Uw auto parkeren Schiphol goedkoop is gemakkelijker gedaan dan gezegd!

 

Het parkeeraanbod bij Schiphol samengevat

🚗 Aantal parkeerplaatsen34
🏆 Best beoordeeldComfort Parking
💶 GoedkoopsteVakantie Parking
📍 Dichtst bij luchthavenComfort Parking

 

Disclaimer van de parkeertarieven

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode maart 2024
  • Wilt u goedkoop parkeren op Schiphol? Vergelijk alle mogelijkheden, selecteer de gewenste parkeerplaats en ga onbezorgd op reis!

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving