#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 13 Maart 2020

 

Top 5 Goedkoop Parkeren Schiphol

TOP 5 Goedkoop Parkeren Schiphol

In dit artikel vertellen wij alles over het parkeren Schiphol en maken we een opsomming van de meest voordelige parkeeropties bij deze luchthaven. 

Let op: U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op de groene 'Zoeken' knop te klikken. Wij hebben Schiphol al voor u geselecteerd!

 

 

Goedkoop Parkeren Schiphol Vergelijken

Parkeeraanbieder Kosten per week (8 dagen) Kosten per dag Parkeervorm Transfer tijd Sleutelbehoud
MOBIHUB Budget  € 32,72 € 4,09 Shuttle 9 Min
24/7 Parking € 35,95 € 4,49 Shuttle 9 Min -
ParkFly € 50,00 € 6,25 Shuttle 12 Min -
Move On Parking € 52,45 € 6,56 Shuttle 9 Min
The Valet Guys € 56,00 € 7,00 Valet 10Min -

 

In het bovenstaande overzicht ziet u de vijf meest voordelige parkeeropties bij Schiphol. Bij elke van deze parkeeropties bespaart u tientallen euro's ten opzicht van de officiële parkeerplaatsen. Hierbij levert u weinig tot niets in op de aspecten van service en veiligheid. Hieronder volgt een een korte beschrijven van ieder van deze vijf aanbieders 

 

MOBIHUB Budget Schiphol
1. MOBIHUB Budget, € 32,72 - 8 dagen

Op een mooie derde plaats in de lijst van Schiphol parkeren goedkoop; MOBHUB Budget. Bij MOBIHUB Budget parkeert u op hetzelfde adres als dat van 24-7 Parking. U parkeert echter bij een ander bedrifj en heeft hier echter de keuze om uw autosleutel te behouden, ook wel zo fijn! Goedkoop parkeren op Schiphol doet u met een shuttleservice, de reistijd bedraagt 8 minuten en wordt 24/7 gedaan! 

24:7 Parking Schiphol
2. 24:7 Parking, € 35,95 - 8 dagen

24/7 Parking staat op de tweede plaats in onze lijst van voordelig parkeren Schiphol. 24-7 Parking is een veel geboekte parking bij Schiphol omdat zij over een groot assortiment aan producten beschikken. Het shuttle-/valet parkeren is beide namelijk mogelijk en u kunt hier zelfs overdekt parkeren. Zoals de naam al doet vernoemen is deze parking 24/7 geopend, u kunt dus op ieder moment van de dag parkeren.

ParkFly Schiphol
3. ParkFly, € 50,00 - 8 dagen

Ook bij ParkFly, die op een mooie derde plek staat, is het goedkoop lang parkeren Schiphol gemakkelijk geregeld. Met hun shuttle service brengen zij wekelijks veel reizigers van en naar het vliegveld. De reisafstand van de parkeerplaats van ParkFly naar Schiphol airport bedraagt ongeveer 12 minuten en ook hier kunt u 24/7 gebruik maken van het parkeren en additionele services. 

Move On Parking
4. Move On Parking, € 49,95 - 8 dagen

De nummer vier in onze lijst van het goedkoopste parkeren Schiphol is Move On Parking. Deze parking beschikt over een uitstekende shuttle service waarvan de reistijd ongeveer 8 minuten bedraagt, dit is exclusief eventuele wachttijd. Met deze parking, die 24/7 geopend is, parkeert u op een parkeerplaats zonder maximale inrijhoogte en u kunt uw autosleutels zelf meenemen. 

The Valet Guys Schiphol
5. The Valet Guys, € 35,00 - 8 dagen

The Valet Guys staat op een hele nette vijfde plaats in onze opsomming van het parkeren Schiphol goedkoop. Wanneer u enkel valet parkeermogelijkheden wilt vergelijken dan staat The Valet Guys op de eerste plaats, het is namelijk de enige valet optie in deze lijst! De parkeerplaats is onder andere voorzien van camera’s, omheining en een slagboom. Het terrein is daarnaast netjes verlicht en geasfalteerd.  

 

Vergelijk de parkeertarieven bij Schiphol

Als u op vliegreis gaat vanaf Schiphol dan wilt u natuurlijk ook Schiphol goedkoop parkeren. U vindt het beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken. U kunt het aanbod vervolgens eenvoudig vergelijken en direct uw gewenste parkeerplaats reserveren. Zo heeft u binnen enkele minuten een voordelige én betrouwbare parkeerplaats geboekt. Jij wilt toch ook goedkoop parkeren bij Schiphol!

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode december 2019.
  • Klik in de tabel op de naam van de aanbieder voor meer verdiepende informatie. 

 

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b