#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 19 Maart 2019

TOP 5 Goedkoop Parkeren Schiphol

Top 5 Goedkoop Parkeren Schiphol

Parkeren rondom vliegvelden duur? Wij dachten van niet! Wij hebben onderzoek gedaan naar de 5 meest voordelige parkeeropties rondom Schiphol Airport. In dit artikel lees je alles over goedkoop parkeren Schiphol en je zult erachter komen dat je heel gemakkelijk kunt besparen. Via onze website kun je parkeren Schiphol eenvoudig vergelijken en direct reserveren. Speciaal voor jou zetten we de 5 meest goedkope parkings bij Schiphol Airport op een rijtje!

1. Budget Shuttle, € 38,49/8dagen, € 4,81/dag

De nummer één in onze lijst van goedkoopste parkeren Schiphol is Budget Shuttle. Deze parking beschikt over een uitstekende shuttle service waarvan de reistijd ongeveer 12 minuten bedraagt. Met deze parking, die 24/7 geopend is, bent u verzekerd van 24-uurs bewaking, camera’s, omheining, een slagboom en nog veel meer!

2. 24-7 Parking, € 39,99/8dagen, € 5,00/dag

24/7 Parking staat op een respectabele derde plek in onze lijst van voordelig parkeren Schiphol. 24-7 Parking is een veel geboekte parking bij Schiphol omdat zij over een groot assortiment aan producten beschikken. Het shuttle-/valet parkeren is beide namelijk mogelijk en u kunt hier zelfs overdekt parkeren. Zoals de naam al doet vernoemen is deze parking 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend.

3. Drive-up Services, € 41,99/8dagen, € 5,25/dag

Ook bij Drive-Up Services, die op een mooie 4de plek staat, is het goedkoop parkeren op Schiphol gemakkelijk geregeld. Met hun shuttle service brengen zij wekelijks veel reizigers naar het vliegveld. De reisafstand van Drive up Services naar Schiphol airport bedraagt slechts 8 minuten!

4. 24-7 Parking Premium, € 47,95/8dagen, € 5,99/dag

Bij 24-7 Parking Premium parkeert u op hetzelfde adres als de normale variant van 24-7 Parking. U heeft hier echter de keuze om uw autosleutel te behouden, ook wel zo fijn! Goedkoop parkeren op Schiphol doet u met een shuttleservice, de reistijd bedraagt 8 minuten en wordt 24/7 gedaan! 

5. Move on Parking Schiphol, € 49,95/8dagen, € 6,24/dag

Move On Parking is een veel geboekte aanbieder en nummer twee in onze top 5 van parkeren Schiphol goedkoop. Zij bevinden zich op maar 8 minuten reisafstand van de luchthaven en zijn erg geliefd onder de reizigers vanwege hun sleutelbehoud optie en het feit dat ze 24/7 geopend zijn. Move On Parking is de meest voordelige parking met de optie tot sleutelbehoud en dus heel populair onder onze klanten!

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode april 2019. 

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )