#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 10 Dec 2019

 

Top 5 Goedkoop Parkeren Schiphol

TOP 5 Goedkoop Parkeren Schiphol

In dit artikel vertellen wij alles over het parkeren Schiphol en maken we een opsomming van de meest voordelige parkeeropties bij deze luchthaven. 

Let op: U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op de groene 'Zoeken' knop te klikken. Wij hebben Schiphol al voor u geselecteerd!

 

 

Goedkoop Parkeren Schiphol Vergelijken

Parkeeraanbieder Kosten per week (8 dagen) Kosten per dag Parkeervorm Transfer tijd Sleutelbehoud
24/7 Parking  € 36,49 € 4,32 Shuttle 9 Min -
The Shuttle Guys € 37,00 € 4,38 Shuttle 15 Min
24/7 Parking Premium € 37,44 € 4,61 Shuttle 9 Min
Move On Parking € 49,95 € 6,24 Shuttle 9 Min
ParkFly € 50,00 € 6,25 Shuttle 8 Min -

 

24:7 Parking Schiphol
1. 24:7 Parking, € 34,59 - 8 dagen

24/7 Parking staat op de eerste plaats in onze lijst van voordelig parkeren Schiphol. 24-7 Parking is een veel geboekte parking bij Schiphol omdat zij over een groot assortiment aan producten beschikken. Het shuttle-/valet parkeren is beide namelijk mogelijk en u kunt hier zelfs overdekt parkeren. Zoals de naam al doet vernoemen is deze parking 24/7 geopend.

 

The Shuttle Guys Schiphol
2. The Shuttle Guys, € 35,00 - 8 dagen

The Shuttle Guys staat op een hele nette tweede plaats in onze opsomming van het parkeren Schiphol goedkoop. U parkeert op 15 minuten afstand en u kunt uw autosleutels meenemen op reis. De parkeerplaats is onder andere voorzien van camera’s, omheining en een slagboom. Het terrein is daarnaast netjes verlicht en geasfalteerd.  

 

24:7 Parking Premium
3. 24-7 Premium Parking, € 36,84 - 8 dagen

Op een mooie derde plaats in de lijst van Schiphol parkeren goedkoop; 24-7 Parking Premium. Bij 24-7 Parking Premium parkeert u op hetzelfde adres als de normale variant van 24-7 Parking. U heeft hier echter de keuze om uw autosleutel te behouden, ook wel zo fijn! Goedkoop parkeren op Schiphol doet u met een shuttleservice, de reistijd bedraagt 8 minuten en wordt 24/7 gedaan! 

 

Move On Parking
4. Move On Parking, € 49,95 - 8 dagen

De nummer vier in onze lijst van het goedkoopste parkeren Schiphol is Move On Parking. Deze parking beschikt over een uitstekende shuttle service waarvan de reistijd ongeveer 8 minuten bedraagt. Met deze parking, die 24/7 geopend is, parkeert u op een parkeerplaats zonder maximale inrijhoogte en u kunt uw autosleutels zelf meenemen. 

 

ParkFly Schiphol
5. ParkFly, € 50,00 - 8 dagen

Ook bij ParkFly, die op een mooie vijfde plek staat, is het goedkoop lang parkeren Schiphol gemakkelijk geregeld. Met hun shuttle service brengen zij wekelijks veel reizigers naar het vliegveld. De reisafstand van de parkeerplaats van ParkFly naar Schiphol airport bedraagt 12 minuten en ook hier kunt u 24/7 gebruik maken van de services. 

 

 

Vergelijk de parkeertarieven bij Schiphol

Als u op vliegreis gaat vanaf Schiphol dan wilt u natuurlijk ook Schiphol goedkoop parkeren. U vindt het beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken. U kunt het aanbod vervolgens eenvoudig vergelijken en direct uw gewenste parkeerplaats reserveren. Zo heeft u binnen enkele minuten een voordelige én betrouwbare parkeerplaats geboekt. Jij wilt toch ook goedkoop parkeren bij Schiphol!

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode december 2019.
  • Klik in de tabel op de naam van de aanbieder voor meer verdiepende informatie. 

 

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )