Top 5 Goedkoop Parkeren Bremen Airport

Top-5-frame3

- Overzicht van de goedkoopste parkeerplaatsen bij Bremen Airport -

Gaat u op vliegreis vanaf Bremen Airport? Dan wilt u het vliegveld Bremen parkeren natuurlijk zo voordelig én betrouwbaar mogelijk doen. In dit artikel vertellen wij alles over de meeste voordelige parkeeropties!

U vindt het beschikbare parkeeraanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op de groene ‘Zoeken’ knop te klikken. 

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Bremen Airport

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)Kosten per dagParkeervormTransfer tijdSleutelbehoud
MyParkPoint€ 24,00€ 3,00Shuttle13 min
Parkservice Bremen - Shuttle€ 35,00€ 4,38Shuttle6 min
Parkflug24€ 35,00€ 4,38Shuttle5 min
Parkservice Bremen - Valet€ 55,00€ 6,88Valet1 minX
P1 Bremen€ 91,00€ 11,38Loopafstand1 min

 

In de bovenstaande tabel ziet u in een vereenvoudigd en handig overzicht wat de goedkoopste parkeerplaatsen bij Bremen Airport zijn. De gekozen periode is een parkeertermijn van 8 dagen in november 2021. Ziet u liever een totaaloverzicht van de parkeertarieven? Selecteer dan bovenaan deze pagina uw reisdata, klik op zoeken en vergelijk de mogelijkheden.

U kunt de gewenste parkeerplaats direct via onze website reserveren. Na afronding van uw reservatie ontvangt u een bevestiging en voucher per mail. Bewaar deze goed, want deze toont u op de dag van het parkeren aan de parking, om uw gegevens te accorderen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op!

 

Parkeren bij Bremen Airport?
Vergelijk alle parkeermogelijkheden hier

 

1. MyParkPoint

€ 24,00 - 8 dagen

MyParkPoint Bremen Airport

Wilt u echt zeker zijn van goedkoop parkeren Luchthaven Bremen, dan is MyParkPoint de beste optie! U parkeert hier op 10 minuten van de luchthaven in combinatie met een shuttleservice. De parkeerplaats en shuttleservice zijn beschikbaar van 04:00 tot 00:00 en u dient uw autosleutels af te geven tijdens uw reis.

 • Prijs: € 24,00 (€ 3,00 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud


Boek nu →

 

 

2. Parkservice Bremen

€ 35,00 - 8 dagen

Parkservice Bremen Airport

Op plek nummer 2 in de lijst van Luchthaven Bremen Goedkoop Parkeren bevindt zich Parkservice Bremen. De parkeerplaats is 24/7 geopend, dit geldt ook voor de shuttleservice. De shuttlebus brengt u in ongeveer 6 minuten naar de luchthaven en u kunt uw autosleutels zelf meenemen op reis. 

 • Prijs: € 35,00 (€ 4,38 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud


Boek nu →

 

 

3. Parkflug24

€ 35,00 - 8 dagen

Parkflug24 Bremen AirportEen andere goedkope parking Bremen Airport is Parkflug24. Zoals de naam al zegt kunt u hier 24 uur per dag parkeren en dat met sleutelbehoud. U wordt na het parkeren met de shuttlebus naar de luchthaven gebracht in ongeveer 5 minuten. Het terrein is omheind, afgesloten en voorzien van camerabewaking.

 • Prijs: € 35,00 (€ 4,38 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats met shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud


Boek nu →

 

 

4. Parkservice Bremen valet

€ 55,00 - 8 dagen

Parkservice Bremen Airport valet

Nogmaals in deze top 5 van de goedkoopste parkeeropties bij Bremen Airport, Parkservice Bremen valet. Middels een valetservice parkeert u comfortabeler en met minder tijdsverlies, hierdoor is deze service doorgaans prijziger dan een shuttleservice. In dit geval dient u uiteraard uw sleutels in te leveren.

 • Prijs: € 55,00 (€ 6,88 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief valetservice
 • Extra service: Auto wassen mogelijk


Boek nu →

 

 

5. P1 Bremen Airport

€ 91,00 - 8 dagen

Groen "P1" icoon

Let op: deze parkeerplaats is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de website van Bremen Airport. Last but not least kunt u ook terecht bij P1 Bremen Airport, de duurste officiële parkeerplaats. U parkeert daarentegen wel op slechts 1 minuut van de luchthaven en doet dit in een overdekte parkeergarage met een overdekte looproute richting de luchthaven. 

 • Prijs: € 91,00 (€ 11,38 per dag)
 • Service: Overdekte parkeerplaats op 1 minuut loopafstand
 • Extra service: Sleutelbehoud


Meer info →

 

 

Uitleg van het vergelijkings- en boekingsproces

Weet u na het lezen van dit artikel genoeg en wilt u een parkeerplaats boeken? Dit kan op meerdere manieren! U vindt het parkeeraanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren, zo vindt u alle beschikbare parkeeropties. Bekijk ook eens ons handige overzicht van de parkeertarieven bij Bremen Airport, zo ziet u alles in één oogopslag!

 

De gewenste parkeerplaats vinden en reserveren

Weet u al welke aanbieder u wilt reserveren? Klik dan simpelweg op de link en u komt terecht op een webpagina, geheel gewijd aan deze parkeeraanbieder. Hier vindt u alle informatie, zodoende weet u precies wat u kunt verwachten op de dag van parkeren.

 

Reserveringsbevestiging en parkeervoucher

Vanuit hier kunt u de betreffende parking ook direct reserveren, na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail. Op deze bevestiging vindt u de benodigde contactgegevens en een uitgebreide beschrijving van het parkeerproces. 

 

Samenvatting van de top 5 goedkoopste parkeerplaatsen bij Bremen Airport

🚗 Parkeervorm(en)Shuttle, Valet & Loopafstand
🏆 Best beoordeeldParkservice Bremen - shuttle
💶 Goedkoopste optieMyParkPoint
📍 Dichtst bij luchthavenParkservice Bremen - valet

 

Disclaimer van de prijzen

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste een maand van tevoren in de periode juli 2022
 • Enkel de beschikbare parkeerproducten in bovengenoemde periode zijn toegevoegd in het overzicht

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker