Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!
Vergelijken 15.01.2021

TOP 5 Goedkoop Parkeren Bremen Airport

Top-5-frame3

- Overzicht van goedkoopste parkeerplaatsen bij Bremen Airport -

Gaat u op vliegreis vanaf Bremen Airport? Dan wilt u het vliegveld Bremen parkeren natuurlijk zo voordelig én betrouwbaar mogelijk doen. In dit artikel vertellen wij alles over de meeste voordelige parkeeropties!

Let op: de officiële parkeerplaatsen bij  Airport zijn niet via onze website te reserveren. Ons parkeeraanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op de groene ‘Zoeken’ knop te klikken. 

 

Parkeertarieven bij Bremen Airport

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)Kosten per dagParkeervormTransfer tijd
Parkservice Bremen€ 26,00€ 3,25Shuttle6 Min
MyParkPoint€ 26,00€ 3,25Shuttle10 Min
Parkflug24€ 34,00€ 4,25Shuttle3 Min
Parkservice Bremen - valet€ 54,00€ 6,75Valet0 Min
P2 Bremen Airport€ 73,50€ 9,19Loopafstand4 Min

 

Parkservice Bremen Airport1. Parkservice Bremen, € 26,00 - 8 dagen

Op plek nummer 1 in de lijst van Luchthaven Bremen Goedkoop Parkeren bevindt zich Parkservice Bremen. De parkeerplaats is 24/7 geopend, dit geldt ook voor de shuttleservice. De shuttlebus brengt u in ongeveer 6 minuten naar de luchthaven en u kunt uw autosleutels zelf meenemen op reis. 

 • Prijs: € 26,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice


Boek nu →

 

MyParkPoint Bremen Airport2. MyParkPoint, € 30,00 - 8 dagen

Wilt u echt zeker zijn van goedkoop parkeren Luchthaven Bremen, dan is MyParkPoint (gedeeld) de beste optie! U parkeert hier op 10 minuten van de luchthaven in combinatie met een shuttleservice. De parkeerplaats en shuttleservice zijn beschikbaar van 04:00 tot 00:00 en u dient uw autosleutels af te geven tijdens uw reis.

 • Prijs: € 26,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice


Boek nu →

 

ParkFlug24 Bremen Airport3. ParkFlug24, € 33,99 - 8 dagen

Op plaats twee in onze lijst van Bremen Airport goedkoop parkeren vindt u ParkFlug24. Ook hier parkeert u met een shuttleservice, de reistijd bedraag hier slechts 3 minuten exclusief wachttijd. De parkeerplaats is geopend van 04:00 tot 23:00 en u dient de autosleutels af te geven.

 • Prijs: € 33,99 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice


Boek nu →

 

Parkservice Bremen Airport valet4. Parkservice Bremen valet, € 54,00 - 8 dagen

Nogmaals in deze top 5 van de goedkoopste parkeeropties bij Bremen Airport, Parkservice Bremen valet. Middels een valetservice parkeert u comfortabeler en met minder tijdsverlies, hierdoor is deze service doorgaans prijziger dan een shuttleservice. In dit geval dient u uiteraard uw sleutels in te leveren.

 • Prijs: € 54,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief valetservice


Boek nu →

 

P2 Bremen Airport5. P2 Bremen Airport, € x - 8 dagen

Let op: deze parkeerplaats is niet via onze website te reserveren en op het moment van schrijven niet beschikbaar. P2 Bremen Airport is een officiële parkeerplaats van Bremen Airport. Hier parkeert u op 150 meter loopafstand van de luchthaven, zodoende bent u ongeveer 5 minuten onderweg.

 • Prijs: € 73,50 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats op loopafstand

 

Uitleg van het vergelijkings- en boekingsproces

Weet u na het lezen van dit artikel genoeg en wilt u een parkeerplaats boeken? Dit kan op meerdere manieren! U vindt het parkeeraanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren, zo vindt u alle beschikbare parkeeropties. Bekijk ook eens ons handige overzicht van de parkeertarieven bij Bremen Airport, zo ziet u alles in één oogopslag!

Weet u al welke aanbieder u wilt reserveren? Klik dan simpelweg op de link en u komt terecht op een webpagina, geheel gewijd aan deze parkeeraanbieder. Hier vindt u alle informatie, zodoende weet u precies wat u kunt verwachten op de dag van parkeren. Vanuit hier kunt u de betreffende parking ook direct reserveren, na betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail. Op deze bevestiging vindt u de benodigde contactgegevens en een uitgebreide beschrijving van het parkeerproces. 

 

Disclaimer van de prijzen

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste een maand van tevoren in de periode februari 2021.
 • Enkel de beschikbare parkeerproducten in bovengenoemde periode zijn toegevoegd in het overzicht

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker