Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

Parkeren Eindhoven Airport P0, P1, P3, P4, P5 of P8?

Airport-Eindhoven-Parken

Tijdens het plannen van uw reis moet u ook rekening houden met Parkeren Eindhoven Airport. Dit kan op een van de P-locaties bij het vliegveld of u kunt lang parkeren Eindhoven Airport bij een van de omliggende parkings. In dit artikel zoomen we in op parkeren bij een van de P-locaties van Eindhoven Airport zelf.

Let op: de P-parkeerplaatsen bij Eindhoven Airport zijn niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Eindhoven Airport website. Ons parkeeraanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op de groene ‘Zoeken’ knop te klikken. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijken en direct reserveren. 

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Eindhoven Airport

ParkeeraanbiederKosten per week
(8 dagen)
Kosten per dagParkeervormTransfer tijdSleutelbehoud

Budget Parkeeraanbieders

SchippersStop€ 39,99€ 5,00Shuttle8 min-
Park & Fly P26€ 43,26€ 5,41Loopafstand600M
Park & Fly P24€ 49,44€ 6,18Loopafstand400M
Park4You€ 49,95€ 6,24Valet1 min-
Euro Parking€ 49,95€ 6,24Valet1 min-

Officiële Parkeermogelijkheden

P0 Gold€ x€ xLoopafstand2 min
P1 Gold€ 170,00€ 21,25Loopafstand1 min
P3 Silver€ 96,00€ 12,00Loopafstand5 min
P4 Bronze€ 76,00€ 9,50Loopafstand7 min

P5 Bronze

€ 68,00€ 8,50Loopafstand7 min
P8 Shuttle€ x€ xShuttle10 min

 

Algemene informatie over de parkeermogelijkheden

Alle tarieven van de officiële parkeermogelijkheden zijn exclusief reservering, de tarieven met online reservering kunnen afwijken. De parkeerplaatsen P3 Eindhoven en P8 Eindhoven zijn op het moment van schrijven niet beschikbaar. Het is niet duidelijk wanneer deze weer beschikbaar zijn en of ze überhaupt weer beschikbaar komen.

In de prijzentabel is het eenvoudig te zien dat de officiële parkeermogelijkheden zeer prijzig kunnen zijn. U kunt tot maar liefst € 118,00 besparen op een parkeertermijn van slechts 8 dagen. Via ons aanbod levert u daarnaast weinig tot niets in op service. Alle parkeerplaatsen liggen nabij de luchthaven en bij de valetservices heeft u dezelfde afhandelingstijd als de officiële mogelijkheden.

Wij gaan alle officiële mogelijkheden verder beschrijven, zo heeft u een beter beeld van de mogelijkheden en kunt u een weloverwogen keuze maken. We gaan ze chronologisch af en tonen daarbij een schematische weergave van Eindhoven Airport en de bijbehorende parkeerplaatsen. 

 

P0 Eindhoven AirportP0 Eindhoven Airport

Let op: deze parkeerplaats is op het moment van schrijven niet beschikbaar. De parkeerplaats P0 Gold is de op een na duurste parkeerplaats van Eindhoven Airport. U parkeert op slechts 2 minuten lopen, er is een beperkt aantal parkeerplaatsen dus tijdens het hoogseizoen is deze parkeerplaats al snel vol.

 

P1 Eindhoven AirportP1 Eindhoven Airport

De duurste parkeerplaats van Eindhoven Airport is tevens ook de nieuwste. P1 Gold zit gevestigd in de gloednieuwe parkeergarage direct tegenover de terminal. Hier parkeert u overdekt, veilig, maar tegen zeer hoge tarieven.

 

P3 Eindhoven AirportP3 Eindhoven Airport

Lekker dicht bij Eindhoven Airport parkeren doet u bij P3 Silver. Een alternatief dat net wat duurder is dan de rest en ligt op 5 minuten lopen tot het vliegveld. Eindhoven Airport lang parkeren is met P3 parkeren redelijk geprijsd en lekker dichtbij!

 

P4 Eindhoven AirportP4 Eindhoven Airport

De P4 Bronze locatie krijgt de namen ‘Bronze parking Eindhoven’ en ‘Budget’. U parkeert in de recent opgeleverde overdekte parkeergarage bij Eindhoven Airport. Nadat u uw auto heeft geparkeerd bent u binnen 7 minuten lopen op het vliegveld.

 

P5 Eindhoven AirportP5 Eindhoven Airport

Eindhoven Airport parkeren op de P5 Bronze is net zo ver als de P4 locatie alleen deze parking ligt aan de andere kant van het vliegveld. P5 parkeren is net wat goedkoper dan P4 omdat deze locatie niet overdekt is. De afstand blijft dus wel hetzelfde, 9 minuten lopen.

 

P8 Eindhoven AirportP8 Eindhoven Airport

Let op: deze parkeerplaats is op het moment van schrijven niet beschikbaar. Indien het u enkel gaat om de prijs en u graag wilt goedkoop parkeren op Eindhoven Airport dan kiest u wel voor p8, of niet? P8 Shuttle is de goedkoopste parking die aangeboden wordt door Eindhoven Airport ‘zelf’. Echter, bevindt deze locatie zich tot 10 minuten rijden van het vliegveld. De shuttle van en naar het vliegveld zit wel bij de prijs inbegrepen en rijdt 4 keer per uur.

 

Bekijk ons aanbod en reserveer eenvoudigParkeeroverzicht Eindhoven Airport

Wilt u wél voordelig parkeren tijdens uw vakantie? U vindt ons aanbod door bovenaan de pagina onder ‘Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie!’ uw vertrek- en retourdatum te selecteren en vervolgens op de groene ‘Zoeken’ knop te klikken.

Wij laten u direct ons beschikbare aanbod zien. Dit aanbod kunt u sorteren en filteren naar wens om zo binnen enkele minuten al uw ideale parkeerplaats gevonden en gereserveerd te hebben.

Na het maken van een reservering ontvangt u een reserveringsbevestiging waarop alle informatie netjes staat vermeld. U krijgt een beschrijving van het parkeerproces, de contactgegevens van de parkeeraanbieder en uw persoonlijke gegevens staan hierbij ook vermeld.

 

  • De prijzen van de officiële airport producten komen direct van de officiële Eindhoven Airport parkeren website, de kosten voor het parkeren hier zijn exclusief online reservering.
  • Klik in de tabel op de naam van de parkeeraanbieder voor meer verdiepende informatie. 
  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen in de periode juli 2020.

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker