Parkeren Eindhoven Airport P0, P1, P3, P4, P5 of P8?

Airport-Eindhoven-Parken

Tijdens het plannen van uw reis moet u ook rekening houden met parkeren Eindhoven Airport. Dit kan op een van de P-locaties bij het vliegveld of u kunt lang parkeren Eindhoven Airport bij een van de omliggende parkings. In dit artikel zoomen we in op parkeren bij een van de P-locaties van Eindhoven Airport zelf.

Let op: de P-parkeerplaatsen bij Eindhoven Airport zijn niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Eindhoven Airport website. Ons parkeeraanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op de groene ‘Zoeken’ knop te klikken. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijken en direct reserveren. 

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Eindhoven Airport

ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 
Schippersstop
€ 75,00 - week
€ 9,38 - dag
Shuttle
> 8 min
Reserveer
GreenParking
€ 76,50 - week
€ 9,56 - dag
Shuttle
> 18 min
Reserveer
EazzyPark€ 78,00 - week
€ 9,75 - dag
Shuttle
> 1 min
Reserveer
1 Stop Parking€ 85,00 - week
€ 10,63 - dag
Shuttle
> 8 min
Reserveer
EazzyPark Valet€ 89,00 - week
€ 11,13 - dag
Valet
> 1 min
Reserveer
Park4You
€ 107,99 - week
€ 13,50 - dag
Valet
> 300 meter
Reserveer
Euro-Parking - Valet
€ 139,50 - week
€ 17,44 - dag
Valet
> 400 meter
Reserveer
Hotel 46
€ 149,00 - week
€ 18,63 - dag
Taxi
> 9 min
Reserveer
Euro-Parking - Sleutelbehoud
€ 185,00 - week
€ 13,13 - dag
Loopafstand
> 400 meter
Reserveer
Hotel 46 Park Sleep Fly
€ 229,00 - week
€ 28,63 - dag
Park, sleep & fly
> 9 min
Reserveer
P5 Bronze (official)€ 308,00 - week
€ 38,50 - dag
Loopafstand
> 7 min
Meer info
P4 Bronze+ (official)€ 308,00 - week
€ 38,50 - dag
Loopafstand
> 6 min
Meer info
P3 Silver (official)€ 308,00 - week
€ 38,50 - dag
Loopafstand
> 4 min
Meer info
P1 Gold (official)€ 308,00 - week
€ 38,50 - dag
Loopafstand
> 1 min
Meer info

 

Algemene informatie over de parkeermogelijkheden

Alle tarieven van de officiële parkeermogelijkheden zijn inclusief reservering, de tarieven zonder online reservering kunnen afwijken. De parkeerplaatsen P0 Eindhoven en P8 Eindhoven zijn op het moment van schrijven niet beschikbaar. Het is niet duidelijk wanneer deze weer beschikbaar zijn en of ze überhaupt weer beschikbaar komen.

In de prijzentabel is het eenvoudig te zien dat de officiële parkeermogelijkheden zeer prijzig kunnen zijn. U kunt tot maar liefst € 100,00 besparen op een parkeertermijn van slechts 8 dagen. Via ons aanbod levert u daarnaast weinig tot niets in op service. Alle parkeerplaatsen liggen nabij de luchthaven en bij de valetservices heeft u dezelfde afhandelingstijd als de officiële mogelijkheden.

Wij gaan alle officiële mogelijkheden verder beschrijven, zo heeft u een beter beeld van de mogelijkheden en kunt u een weloverwogen keuze maken. We gaan ze chronologisch af en tonen daarbij een schematische weergave van Eindhoven Airport en de bijbehorende parkeerplaatsen. 

 

P0 Eindhoven AirportP0 Eindhoven Airport

Let op: deze parkeerplaats is op het moment van schrijven permanent gesloten
De parkeerplaats P0 Gold is de op een na duurste parkeerplaats van Eindhoven Airport. U parkeert op slechts 2 minuten lopen, er is een beperkt aantal parkeerplaatsen dus tijdens het hoogseizoen is deze parkeerplaats al snel vol.

 

P1 Eindhoven AirportP1 Eindhoven Airport

De duurste parkeerplaats van Eindhoven Airport is tevens ook de nieuwste. P1 Gold zit gevestigd in de gloednieuwe parkeergarage direct tegenover de terminal. Hier parkeert u overdekt, veilig, maar tegen zeer hoge tarieven. Tevens ligt hier de Kiss & ride en kunt u uw elektrische auto opladen.

 

P3 Eindhoven AirportP3 Eindhoven Airport

Lekker dicht bij Eindhoven Airport parkeren doet u bij P3 Silver. Een alternatief dat net wat duurder is dan de rest en ligt op 4 minuten lopen tot het vliegveld. Eindhoven Airport lang parkeren is met P3 parkeren redelijk geprijsd en lekker dichtbij!

 

P4 Eindhoven AirportP4 Eindhoven Airport

De P4 Bronze locatie krijgt de namen ‘Bronze parking Eindhoven’ en ‘Budget’. U parkeert in de recent opgeleverde overdekte parkeergarage bij Eindhoven Airport. Nadat u uw auto heeft geparkeerd bent u binnen 6 minuten lopen op het vliegveld.

 

P5 Eindhoven AirportP5 Eindhoven Airport

Eindhoven Airport parkeren op de P5 Bronze is net zo ver als de P4 locatie alleen deze parking ligt aan de andere kant van het vliegveld. P5 parkeren is net wat goedkoper dan P4 omdat deze locatie niet overdekt is. De afstand blijft dus wel hetzelfde, 7 minuten lopen.

 

P8 Eindhoven AirportP8 Eindhoven Airport

Let op: deze parkeerplaats is op het moment van schrijven permanent gesloten
Indien het u enkel gaat om de prijs en u graag wilt goedkoop parkeren op Eindhoven Airport dan kiest u wel voor lang parkeren Eindhoven Airport P8, of niet? P8 Shuttle is de goedkoopste parking die aangeboden wordt door Eindhoven Airport ‘zelf’. Echter, bevindt deze locatie zich tot 10 minuten rijden van het vliegveld. De shuttle van en naar het vliegveld zit wel bij de prijs inbegrepen en rijdt 4 keer per uur.

 

Bekijk ons aanbod en reserveer eenvoudigParkeeroverzicht Eindhoven Airport

Wilt u wél voordelig parkeren tijdens uw vakantie? U vindt ons aanbod door bovenaan de pagina onder ‘Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie!’ uw vertrek- en retourdatum te selecteren en vervolgens op de groene ‘Zoeken’ knop te klikken. Wij laten u direct ons beschikbare aanbod zien. Dit aanbod kunt u sorteren en filteren naar wens om zo binnen enkele minuten al uw ideale parkeerplaats gevonden en gereserveerd te hebben.

We hebben voor u hieronder ons aanbod alvast op een rij gezet.

 

Eazzypark

Logo EazzyparkEazzypark is al jarenlang een betrouwbare en scherp geprijste optie voor het parkeren bij de luchthaven. U kunt kiezen uit twee smaken; Eazzypark shuttle en Eazzypark valet. Beide services zijn beschikbaar van 04:00 tot 00:00, dus in principe binnen de openingstijden van de luchthaven. Uw auto wordt geparkeerd op een nette en goed beveiligde parkeerplaats. 

Boek shuttle → Boek valet →

 

Park & Fly P26

Park & Fly P26 Eindhoven AirportVoor een lage prijs parkeren op slechts 600 meter van de luchthaven doet u bij Park & Fly P26. De meeste parkings zijn tijdens de avonduren gesloten, maar bij deze parking kunt u 24/7 in- en uitrijden. Tevens mag u uw eigen autosleutels mee op reis nemen. Er is camerabewaking aanwezig en het parkeerterrein is netjes verhard, verlicht en voorzien van een slagboom.

Boek nu →

 

 

Park & Fly P24

Park & Fly P24 Eindhoven AirportVan het zelfde bedrijf als bovenstaande parking maar dan nét wat dichterbij: Park & Fly P24. U parkeert hier op slechts 400 meter van de luchthaven af en u hoeft uw autosleutels niet in te leveren na het parkeren. De slagboom opent met kentekenherkenning of QR-code en is 24 uur per dag geopend. Voor de veiligheid hangen er bewakingscamera's en is er 24-uurs bewaking. Het parkeerterrein is goed afgesloten en volledig verhard en verlicht.

Boek nu →

 

SchippersStop

SchippersStop Eindhoven AirportOp enige afstand van de luchthaven ligt SchippersStop. Na het parkeren wordt u met een shuttlebus in 8 minuten naar de luchthaven gebracht. Het parkeren is mogelijk tussen 05:00 en 02:00, maar de parkeeraanbieder houdt altijd rekening met de eerste en de laatste vlucht. Het terrein is goed afgesloten tegen indringers en voorzien van 24-uurs camerabewaking. Tevens wordt uw auto middels voertuiginspectie gecontroleerd op schade, zodat dit voorkomen kan worden.

Boek nu →

 

1 Stop Parking

1 Stop Parking Eindhoven AirportGelegen op dezelfde locatie als bovenstaande parking is 1 Stop Parking. U parkeert hier met sleutelbehoud, wat betekent dat u uw eigen autosleutels mee mag nemen op reis. De parking is geopend van 05:00 tot 02:00, waarbij de shuttlebus u in 8 minuten naar de luchthaven toe brengt. Het terrein is afgesloten en voorzien van camerabewaking. Tegen meerprijs kunt u uw auto laten wassen tijdens uw reis.

Boek nu →

 

Park4You

Park4You Eindhoven AirportBij Park4You parkeert u inclusief valetservice, maar dan wel op 400 meter afstand van de luchthaven. De valet bufferzone is geopend van 05:00 tot 00:00, waarna uw auto nog ergens anders geparkeerd wordt. Tegen meerprijs kunt u ook uw auto laten wassen tijdens uw reis. Het parkeerterrein is omheind, afgesloten en voorzien van camerabewaking. Tevens wordt u netjes geholpen met uw bagage en is er starthulp aanwezig.

Boek nu →

 

Euro-Parking

Euro-Parking Eindhoven AirportU kunt zowel valet parkeren (op 400 meter afstand) of op loopafstand met sleutelbehoud bij Euro-Parking. Kiest u voor het parkeren op loopafstand, dan parkeert u uw auto op 400 meter afstand van de luchthaven en loopt u daarna met uw autosleutel naar de terminal toe. Het parkeren bij Euro-Parking Valet doet u door uw auto bij de valet bufferzone af te geven op 400 meter van de terminal af. uw auto wordt daarna nog ergens anders geparkeerd. Beide zijn geopend van 05:00 tot 23:00, waarbij altijd rekening gehouden wordt met de eerste en laatste vlucht.

Boek loopafstand→ Boek valet →

 

 

Disclaimer

  • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Eindhoven Airport parkeren website.​
  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode september 2023.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving