#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 31 Juli 2019

Parkeertarieven Schiphol

Parkeertarieven Schiphol Airport

Schiphol is een enorm drukke luchthaven en het merendeel van de vliegreizigers komt met de auto naar de luchthaven. Dit geeft met name in de zomervakanties problemen. Parkeren Schiphol kan op verschillende manieren. De officiële on-airport parking lichten we uit in dit artikel en deze zetten we tegenover onze producten. Zo ziet u alle verschillen, overeenkomsten en parkeertarieven Schiphol in één overzicht en kunt u een weloverwogen keuze maken.

Wij krijgen vaak de vraag: wat kost parkeren Schiphol en wat zijn de mogelijkheden? Er zijn slechts vijf locaties en deze verschillen enorm. Het is daarom extra belangrijk dat u weet wat deze verschillen zijn, want zo kunt u met een gerust hart aan de reis beginnen! De kosten parkeren Schiphol ziet u in onderstaande tabel in een handig overzicht. Hierin vermelden wij de prijzen van 8 dagen parkeren, de prijzen voor overschrijding van uw parkeerperiode en de reistijd. Bekijk zelf hoeveel u kunt besparen!

 

Parkeeraanbieder

Parkeervorm

Kosten per week

(8 dagen)

Kosten per dag

Transfer tijd

Officiële Parkeermogelijkheden

P1 Kort / Holiday Parkeren

Loopafstand

€ 131,50

€ 16,44

3 – 6 min

P3 Lang Parkeren Terrein

Shuttle

€ 97,50

€ 12,19

5 min

P3 Lang Parkeren Garage

Shuttle

€ 112,50

€ 14,06

5 min

P4 Basic parking

Shuttle

Uitverkocht

Uitverkocht

10 min

P6 Valet Parkeren

Valet

€ 129,00

€ 16,13

0 min

Terminal Valet Parking

Valet

€ 332,50

€ 41,56

0 min

Budget Parkeeraanbieders

Budget Shuttle

Shuttle

€ 42,49

€ 5,31

9 min

24/7 Parking

Shuttle

€ 43,49

€ 5,44

9 min

Drive Up Services

Shuttle

€ 46,50

€ 5,81

8 min

24/7 Parking Premium

Shuttle

€ 48,44

€ 6,06

9 min

Move On Parking

Shuttle

€ 49,95

€ 6,24

8 min

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode september 2019.
* De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Schiphol parkeren website.

 

Overzicht van de parkeertarieven bij Schiphol Airport

In de bovenstaande tabel van de parkeerkosten Schiphol zult u direct zien dat er enorme prijsverschillen zijn. Er kan een verschil van bijna € 300 optreden voor dezelfde 8 dagen parkeren. De officiële parkeerproducten bieden het parkeren aan in de vormen aan van shuttle parking, valet parking en parkeren op loopafstand. Shuttle parkeren is hierbij de meest voordelige parkeervorm omdat je reistijd langer is dan bij de andere parkeeropties. Al onze producten, dus van Budget Shuttle tot en met Move On Parking, bieden allen shuttle parkeren aan. De vijf getoonde parkeeraanbieders zijn de meest voordelige voor 8 dagen in september. De getoonde prijzen zijn inclusief shuttleservice en u betaalt geen extra reserveringskosten. U kunt als extra optie kiezen voor annuleringsverzekering. Hiermee kunt u tot het moment van parkeren kosteloos annuleren, zonder annuleringsverzekering kan dit tot 24 uur van tevoren. 

 

Budget Parkeeraanbieders

logo budget shuttle

Budget Shuttle

Wanneer u zeker wilt zijn van een voordelige parkeerplaats dan is Budget Shuttle de ideale optie. U bespaart al snel tot tientallen euro’s ten opzichte van de officiële P-producten. Bij Budget Shuttle parkeert u in de vorm van shuttle parking, de reistijd bedraagt ongeveer 9 minuten. Daarnaast is de parking 24/7 geopend, u hoeft zich dus nooit zorgen te maken over de openingstijden!

 

logo 247 parking

24-7 Parking

24-7 Parking is zoals de naam al doet vermoeden 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. U wordt bediend middels shuttleservice, de reistijd hiervan bedraagt ongeveer 9 minuten. U kunt, tegen meerprijs, ervoor kiezen om overdekt te parkeren. Zo weet u zeker dat uw auto beschermd is tegen alle elementen tijdens uw afwezigheid!

 

logo drive up services

Drive Up Services

Bij Drive Up services parkeert u net zoals onze andere opties bij de parkeerplaats en wordt vervolgens met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De parkeerplaats is voorzien van 24-uurs bewaking, camera’s en is afgesloten middels een slagboom. Uw auto is zoals u ziet in goede handen!

 

logo 247 parking premium

24-7 Parking Premium

De premium variant van 24-7 parking ligt op het hetzelfde adres als 24-7 Parking. Bij 24-7 Parking Premium kunt u echter kiezen voor de veel gevraagde optie sleutelbehoud. De auto staat ook hier op een uitstekend beveiligde parkeerplaats die voorzien is van de nodige veiligheid, faciliteiten en service.

 

logo move on parking

Move On Parking

Move On Parking is de laatste aanbieder in dit tarieven Schiphol parkeren artikel. De parkeerplaats ligt op ongeveer 8 minuten reistijd van Schiphol en is 24/7 geopend. Deze nette geasfalteerde parkeerplaats zonder maximale doorrijhoogte biedt u de optie aan om uw autosleutels te behouden tijdens uw reis.

 

 

De Officiële Parkeermogelijkheden

p1 schphol

P1 Kort parkeren Schiphol Airport

Wilt u minder dan 48 uur parkeren op Schiphol Airport? Dan is de P1 Kort Parkeren vliegveld Schiphol wellicht de meest geschikte optie! Binnen slechts 6 minuten staat u al in de vertrekhal, het elektrisch opladen van uw auto is mogelijk en u kunt kiezen uit wel- of niet overdekt parkeren. Bovendien, is online reservering bij deze P1 parking niet nodig.
 

p1 holiday schiphol

P1 Holiday Parking Schiphol Airport

De optie Holiday Parking van Schiphol is vergelijkbaar met de P1 Kort Parkeren parking, omdat zij zich op dezelfde locatie bevinden. Het grote verschil is dat men hier langer dan 48 uur kan parkeren en daarnaast kunt u hier wel vooraf een reservering maken. Voor de rest zijn de voorzieningen vrijwel hetzelfde.
 

p4 basic schiphol

P4 Basis Parking Schiphol

Bij P4 Schiphol parkeren, geniet u van de lage prijzen en kunt u eenvoudig parkeren. Wilt u gebruik maken van deze shuttle service parkeervoorziening? Zorg er dan voor dat u op tijd een online reservering maakt, op die manier weet u zeker dat u goedkoop kunt parkeren bij vliegveld Schiphol én bent u verzekerd van een parkeerplek. Bovendien is het vooraf maken van een reservering op deze parking verplicht.
 

p6 valet schipholP6 Valet Parkeren Schiphol

Wilt u wat luxer parkeren en geen gebruik maken van bovenstaande shuttle services? Dan bent u wellicht geïnteresseerd in het valet parkeren. Dit biedt Schiphol aan op twee verschillende locaties. Enerzijds kan men de P6 valet parking boeken, anderzijds biedt Schiphol de terminal valet parking aan. Bij beide is het online reserveren noodzakelijk, dit kunt u doen tot 4 uur voorafgaand aan de reis.
 

terminal valet schiphol

Terminal Valet Parking Schiphol

In tegenstelling tot bovenstaande parking, staat uw auto hier volledig overdekt gedurende de reisperiode. U geniet van dezelfde luxe voorwaarden en dus staat u binnen no-time in de vertrekhal. Ook bij deze valet parking is het online reserveren noodzakelijk. Bij de Terminal Valet Parking staan snelheid en comfort centraal alleen hier zijn de Schiphol parkeren tarieven ook op aangepast.

 

 

 

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )