#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 04 Okt 2019

Parkeertarieven Schiphol

Gaat u op vliegreis vanaf Schiphol Airport en bent u benieuwd naar de parkeermogelijkheden en bijbehorende tarieven? In dit artikel zetten wij alles voor u op een rijtje. We beschrijven de officiële parkeermogelijkheden, de shuttle parkeeraanbieders en valet parkeeraanbieders.

Let op: P6 Valet en Terminal valet zijn niet via onze website te reserveren. U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op de groene 'Zoeken' knop de klikken. Wij hebben Schiphol al voor u geselecteerd!

 

Parkeeraanbieder

Kosten per week

(8 dagen)

Kosten per dag

Parkeervorm

Transfer tijd

Sleutel- behoud

Shuttle parkeeraanbieders

24/7 Parking

€ 36,49

€ 4,56

Shuttle

9 min

X

The Shuttle Guys

€ 37,00

€ 4,63

Shuttle

15 min

24/7 Parking Premium

€ 37,44

€ 4,68

Shuttle

9 min

Valet Parkeeraanbieders

24/7 Valet Parking

€ 59,97

€ 7,50

Valet

0 min

X

Parking Point

€ 59,98

€ 7,50

Valet

0 min

X

The Valet Guys

€ 60,00

€ 7,50

Valet

0 min

X

Officiële Parkeermogelijkheden

P3 Lang

€ 67,50

€ 8,44

Shuttle

5 min

P3 Lang Overdekt

€ 80,00

€ 10,00

Shuttle

5 min

P6 Valet

€ 129,00

€ 16,13

Valet

0 min

X

P1 Holiday

€ 131,50

€ 16,44

Loopafstand

3 - 6 min

Terminal Valet

€ 332,50

€ 40,31

Valet

0 min

X

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode oktober 2019.
  • De prijzen van de officiële airport producten komen direct van de officiële Schiphol Airport parkeren website.
  • Klik in de tabel op de naam van de aanbieder voor meer verdiepende informatie. 

 

In de bovenstaande tabel van de parkeerkosten Schiphol zult u direct zien dat er enorme prijsverschillen zijn. Er kan een verschil van bijna € 300 optreden voor dezelfde 8 dagen parkeren. We hebben alle officiële beschikbare parkeermogelijkheden en de drie meest voordelige shuttle en valet parkeeraanbieders opgenomen in de tabel. P4 Schiphol was niet beschikbaar in de geselecteerde periode en dus is dit niet ons gehele aanbod. U vindt ons gehele aanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren, Schiphol is hier al geselecteerd.

De getoonde prijzen zijn inclusief shuttle- en valetservice en u betaalt geen extra reserveringskosten. De tarieven parkeren Schiphol van de parkeeraanbieders waar sleutelbehoud mogelijk is, is inclusief het behouden van uw sleutel. U betaalt dus niet meer dan dat u in de tabel ziet! Bekijk eens ons gehele aanbod en kom erachter hoe veel u kunt besparen!

 

De Shuttle Parkeeraanbieders

24:7 Parking Schiphol24-7 Parking

Wilt u besparen op uw kosten parkeren Schiphol? Dan is 24-7 Parking een hele goede optie. Deze aanbieder is zoals de naam al doet vermoeden 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. U wordt bediend middels shuttleservice, de reistijd hiervan bedraagt ongeveer 9 minuten. U kunt, tegen meerprijs, ervoor kiezen om overdekt te parkeren.

 

The Shuttle Guys SchipholThe Shuttle Guys

The Shuttle Guys is hanteert nagenoeg de laagste betreft de lang parkeren Schiphol tarieven, het is op het moment van schrijven de op een na voordeligste aanbieder. U kunt 24/7 genieten van de aangeboden services en u kunt uw autosleutels behouden tijdens uw reis. U parkeert op ongeveer 15 minuten reistijd van Schiphol, dit is exclusief een eventuele wachttijd. 

 

24:7 Parking Premium Schiphol24-7 Parking Premium

Wilt u besparen op de parkeren Schiphol kosten en uw sleutel behouden? De premium variant van 24-7 parking ligt op het hetzelfde adres als 24-7 Parking. Bij 24-7 Parking Premium kunt u echter wel kiezen voor de veel gevraagde optie sleutelbehoud. Uw auto staat ook hier op een uitstekend beveiligde parkeerplaats die voorzien is van camera's en 24-uurs bewaking. 

 

 

De Valet Parkeeraanbieders

24:7 Valet Parking24/7 Valet Parking

Wilt u besparen op de prijs parkeren Schiphol en dat met een valet service, dat kan! Bij 24/7 Valet Parking kunt u net als alle andere aanbieders 24/7 parkeren en gebruik maken van de valetservice. Uw auto wordt geparkeerd door een chauffeur op een uitermate goed beveiligde parkeerplaats. Uw auto wordt daarbij netjes geïnspecteerd. 

 

Parking Point Valet SchipholParkingPoint

Bij ParkingPoint kunt u kiezen voor zowel een shuttle- als valetservice. De valetservice is iets duurder maar levert u minimaal tijdsverlies en maximaal gemak op. De parkeerplaats is voorzien van voertuig inspectie, camera’s, omheining en een slagboom. Er is de mogelijkheid uw auto elektrisch op te laden tijdens uw afwezigheid.

 

The Valet Guys SchipholThe Valet Guys

De Schiphol parkeertarieven bij The Valet Guys zijn nog steeds zeer voordelig te noemen. U betaalt hier nog steeds minimaal de helft van het bedrag ten opzichte van de valetserivces van Schiphol. Uw De parkeerplaats is voorzien van 24-uurs bewaking, elektrische laadplaatsen en is 24/7 geopend. U kunt uw auto ook overdekt laten parkeren.

 

 

De Officiële Parkeermogelijkheden

P3 Schiphol
P3 Lang Parkeren Schiphol, € 67,50 of € 80,00

Bij P3 Schiphol Airport kunt u kiezen voor een onoverdekte parkeerplaats en een parkeerplaats in de parkeergarage. De overdekte parkeerplaats is natuurlijk iets prijziger dan de onoverdekte. U parkeert in combinatie met een shuttleservice die u in 5 minuten tijd naar de luchthaven brengt, de shuttlebussen rijden om de 10 minuten. 

 

P1 Schiphol
P1 Holiday Parking Schiphol Airport, € 131,50

De optie P1 Holiday Parking is vergelijkbaar met de P1 Kort Parkeren parking, omdat zij zich op dezelfde locatie bevinden. Het grote verschil is dat men hier langer dan 48 uur kan parkeren en daarnaast kunt u hier wel vooraf een reservering maken. Voor de rest zijn de voorzieningen vrijwel hetzelfde.

 

P6 Valet Schiphol
P6 Valet Parkeren Schiphol, € 129,00

Wilt u wat luxer parkeren en geen gebruik maken van bovenstaande shuttle services? Dan is P6 Valet Schiphol een optie. Dit biedt Schiphol aan op twee verschillende locaties. Enerzijds kan men de P6 valet parking boeken, anderzijds biedt Schiphol de terminal valet parking aan. Bij beide is het online reserveren noodzakelijk, dit kunt u doen tot 4 uur voorafgaand aan de reis.
 

Terminal Valet Schiphol
Terminal Valet Parking Schiphol, € 322,50

In tegenstelling tot bovenstaande parking, staat uw auto hier volledig overdekt gedurende de reisperiode. U geniet van dezelfde luxe voorwaarden en dus staat u binnen no-time in de vertrekhal. Ook bij deze valet parking is het online reserveren noodzakelijk. Bij de Terminal Valet Parking staan snelheid en comfort centraal alleen hier zijn de Schiphol parkeren tarieven ook op aangepast.

 

Overzicht van de officiële parkeermogelijkhedenParkeermogelijkheden Schiphol

In de afbeelding kunt u eenvoudig zien waar alle officiële parkeermogelijkheden gevestigd zitten. Hierbij hebben we een aantal relevante en dichtbij gelegen steden en richtingen genoteerd zodat u een perfect beeld kunt krijgen waar de parkeerplaatsen precies gelokaliseerd zitten. 

Zoals u kunt zien liggen P1 Schiphol en P6 Schiphol direct bij de luchthaven. De parkeerplaatsen van P3 Schiphol en P4 Schiphol liggen respectievelijk op 5 en 10 minuten afstand. De shuttleservices vertrekken hier iedere 10 minuten en dit 24 uur per dag 7 dagen per week. 

De lokaties van de shuttle en valet parkeeraanbieders vindt u op de desbetreffende pagina van de aanbieder. Deze vindt u eenvoudig door op de naam of op het logo te klikken in dit artikel. Hier kunt u ook direct foto's zien om een goede impressie van de parkeerplaats te krijgen. 

 

Het proces, van het vergelijken tot aan het parkeren

1. U vindt ons beschikbare aanbod door de juiste luchthaven en uw reisdata in te voeren, wij tonen direct het beschikbare aanbod in uw periode en zo zie u eenvoudig de kosten lang parkeren Schiphol. Dit aanbod staat standaard gesorteerd op prijs, het kan echter ook nog gesorteerd worden op reistijd en beoordeling. In de legenda aan de linkerzijde kunt het aanbod ook nog eens filteren op basis van de gewenste parkeervorm, het behouden van uw sleutels of het opladen van een elektrische auto. 

2. Zodra u uw gewenste parkeerplaats heeft gevonden hoeft u alleen nog maar op reserveren te klikken. In het reserveringsformulier vult u alle gegevens in en kunt u nog kiezen voor een annuleringsverzekering. Met deze annuleringsverzekering, die 9% van het totaalbedrag is, kunt u tot aan het moment van het parkeren annuleren. Mocht u niet voor een annuleringsverzekering kiezen dan kunt u tot 24 uur voor aanvang annuleren en krijgt u het betaalde bedrag minus 15% teruggestort. Zodra u alles heeft doorgevoerd kunt u direct online betalen en zo bent u voorzien van een parkeerplaats!

3. Na het maken van een reservering ontvangt u een reserveringsbevestiging via de mail, deze is ook direct te downloaden via onze website. Op deze reserveringsbevestiging vindt u al uw persoonlijke gegevens, alle contactgegevens van de gekozen parkeeraanbieder en een uitgebreide beschrijving van het parkeerproces. 

4. Bij het parkeren toont u de reserveringbevestiging, dit kan zowel digitaal als geprint. Zodra uw gegevens zijn gecheckt kunt u parkeren, de aanwijzingen volgen en genieten van uw welverdiende vakantie!

 

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )