#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 08 Juli 2020

Parkeertarieven Schiphol

Gaat u op vliegreis vanaf Schiphol Airport en zoekt u naar Schiphol parkeren? We voorzien u graag van alle informatie over de kosten parkeren Schiphol en bijbehorende mogelijkheden. 

Let op: u vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Schiphol Airport al geselecteerd.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Schiphol

Parkeeraanbieder Kosten per week (8 dagen) Kosten per dag Parkeervorm Transfer tijd Sleutelbehoud


Budget Parkeeraanbieders
 

24/7 Parking Premium € 45,95 € 5,74 Shuttle 9 min
The Shuttle Guys € 45,96 € 5,75 Shuttle 15 min
Move On Parking € 49,95 € 6,24 Shuttle 8 min
ParkFly € 55,00 € 6,88 Shuttle 12 min -
The Valet Guys € 56,00 € 7,00 Valet 0 min -


Officiële Parkeermogelijkheden
 

P3 Schiphol Terrein € 65,63 € 8,20 Shuttle 5 min
P3 Schiphol Garage € 73,50 € 9,19 Shuttle 5 min
P6 Valet € 129,00 € 16,13 Valet 2 min -
P1 Holiday € 138,08 € 17,26 Loopafstand 3 - 6 min

Terminal Valet

€ 332,50 € 41,56 Valet 0 min -

 

Vaak krijgen wij de vraag 'wat kost parkeren op Schiphol'. In de bovenstaande tabel van de parkeerkosten Schiphol zult u direct zien dat er enorme prijsverschillen zijn. Er kan een verschil van bijna € 300 optreden voor dezelfde 8 dagen parkeren. We hebben alle beschikbare officiële parkeermogelijkheden en de vijf meest voordelige parkeeraanbieders opgenomen in de tabel. P4 Schiphol was niet beschikbaar in de geselecteerde periode. In het overzicht vindt u niet ons gehele aanbod. U vindt ons gehele aanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren, Schiphol is hier al geselecteerd.

De getoonde prijzen zijn inclusief shuttle- en valetservice en u betaalt geen extra reserveringskosten. De tarieven parkeren Schiphol van de parkeeraanbieders waar sleutelbehoud mogelijk is, is inclusief het behouden van uw sleutel. U betaalt dus niet meer dan dat u in de tabel ziet! Bekijk eens ons gehele aanbod en kom erachter hoe veel u kunt besparen!

 

De Budget Parkeeraanbieders

24:7 Parking Premium Schiphol
24-7 Parking Premium

Wilt u besparen op de parkeren Schiphol kosten en uw sleutel behouden? De premium variant van 24-7 parking ligt op het hetzelfde adres als 24-7 Parking. Bij 24-7 Parking Premium kunt u echter wel kiezen voor de veel gevraagde optie sleutelbehoud. Uw auto staat ook hier op een uitstekend beveiligde parkeerplaats die voorzien is van camera's en 24-uurs bewaking. 

 

The Shuttle Guys Schiphol
The Shuttle Guys

Wilt u besparen op uw tarieven lang parkeren Schiphol? Dan is The Shuttle Guys een hele goede optie. Deze aanbieder is zoals de naam al doet vermoeden wordt u bedient middels shuttleservice, de reistijd hiervan bedraagt ongeveer 15 minuten. U kunt, tegen meerprijs, ervoor kiezen om overdekt te parkeren en het parkeren kunt u 24/7 doen. 

 

Move On Parking Schiphol
Move On Parking

De Schiphol parkeertarieven bij Move On Parking zijn nog steeds zeer voordelig te noemen. U betaalt hier nog steeds minimaal de helft van het bedrag ten opzichte van de shuttleserivces van Schiphol. Uw De parkeerplaats is voorzien van 24-uurs bewaking, elektrische laadplaatsen en is 24/7 geopend. U kunt uw auto ook overdekt laten parkeren.

 

ParkFly Schiphol
ParkFly

ParkFly is interessant betreft de lang parkeren Schiphol tarieven, het is op het moment van schrijven de een van de voordeligste aanbieders. U kunt 24/7 genieten van de aangeboden services en u kunt uw autosleutels behouden tijdens uw reis. U parkeert op ongeveer 15 minuten reistijd van Schiphol, dit is exclusief een eventuele wachttijd.

 

The Valet Guys Schiphol
The Valet Guys

Wilt u besparen op de prijs parkeren Schiphol inclusief een valetservice, dat kan! Bij The Valet Guys kunt u net als alle andere aanbieders 24/7 parkeren en gebruik maken van de valetservice. Uw auto wordt geparkeerd door een chauffeur op een uitermate goed beveiligde parkeerplaats. Uw auto wordt daarbij netjes geïnspecteerd. 

 

 

De Officiële Parkeermogelijkheden

P3 Schiphol
P3 Lang Parkeren Schiphol

Bij P3 Schiphol Airport kunt u kiezen voor een onoverdekte parkeerplaats en een parkeerplaats in de parkeergarage. De overdekte parkeerplaats is natuurlijk iets prijziger dan de onoverdekte. U parkeert in combinatie met een shuttleservice die u in 5 minuten tijd naar de luchthaven brengt, de shuttlebussen rijden om de 10 minuten. 

 

P1 Schiphol
P1 Holiday Parking Schiphol Airport

De optie P1 Holiday Parking is vergelijkbaar met de P1 Kort Parkeren parking, omdat zij zich op dezelfde locatie bevinden. Het grote verschil is dat men hier langer dan 48 uur kan parkeren en daarnaast kunt u hier wel vooraf een reservering maken. Voor de rest zijn de voorzieningen vrijwel hetzelfde.

 

P6 Valet Schiphol
P6 Valet Parkeren Schiphol

Let op: P6 Valet Schphol is  niet via onze website te reserveren. Wilt u wat luxer parkeren en graag gebruik maken van een valetservice? Dit biedt Schiphol aan op twee verschillende locaties. Dit kan men bij de P6 Valet Parking boeken en bij de onderstaande parking. Bij beide is het online reserveren noodzakelijk, dit kunt u doen tot 4 uur voorafgaand aan de reis.
 

Terminal Valet Schiphol
Terminal Valet Parking Schiphol

Let op: Terminal Valet Parking is  niet via onze website te reserveren. In tegenstelling tot bovenstaande parking, staat uw auto hier volledig overdekt gedurende de reisperiode. U geniet van dezelfde luxe voorwaarden en dus staat u binnen no-time in de vertrekhal. Ook bij deze valet parking is het online reserveren noodzakelijk. 

 

Overzicht van de officiële parkeermogelijkhedenParkeermogelijkheden Schiphol

In de afbeelding kunt u eenvoudig zien waar alle officiële parkeermogelijkheden gevestigd zitten. Hierbij hebben we een aantal relevante en dichtbij gelegen steden en richtingen genoteerd zodat u een perfect beeld kunt krijgen waar de parkeerplaatsen precies gelokaliseerd zitten. 

Zoals u kunt zien liggen P1 Schiphol en P6 Schiphol direct bij de luchthaven. De parkeerplaatsen van P3 Schiphol en P4 Schiphol liggen respectievelijk op 5 en 10 minuten afstand. De shuttleservices vertrekken hier iedere 10 minuten en doen dit 24 uur per dag 7 dagen per week. 

De lokaties van de shuttle en valet parkeeraanbieders vindt u op de desbetreffende pagina van de aanbieder. Deze vindt u eenvoudig door op de naam of op het logo te klikken in dit artikel. Hier kunt u ook direct foto's zien om een goede impressie van de parkeerplaats te krijgen. Zo krijgt u een betere visualisatie van de parkeren Schiphol tarieven bij de verschillende aanbieders. 

 

Het proces, van het vergelijken tot aan het parkeren

1. U vindt ons beschikbare aanbod door de juiste luchthaven en uw reisdata in te voeren, wij tonen direct het beschikbare aanbod in uw periode en zo zie u eenvoudig de kosten lang parkeren Schiphol. Dit aanbod staat standaard gesorteerd op prijs, het kan echter ook nog gesorteerd worden op reistijd en beoordeling. In de legenda aan de linkerzijde kunt het aanbod ook nog eens filteren op basis van de gewenste parkeervorm, het behouden van uw sleutels of het opladen van een elektrische auto. 

2. Zodra u uw gewenste parkeerplaats heeft gevonden hoeft u alleen nog maar op reserveren te klikken. In het reserveringsformulier vult u alle gegevens in en kunt u nog kiezen voor een annuleringsverzekering. Met deze annuleringsverzekering, die 9% van het totaalbedrag is, kunt u tot aan het moment van het parkeren annuleren. Mocht u niet voor een annuleringsverzekering kiezen dan kunt u tot 24 uur voor aanvang annuleren en krijgt u het betaalde bedrag minus 15% teruggestort. Zodra u alles heeft doorgevoerd kunt u direct online betalen en zo bent u voorzien van een parkeerplaats!

3. Na het maken van een reservering ontvangt u een reserveringsbevestiging via de mail, deze is ook direct te downloaden via onze website. Op deze reserveringsbevestiging vindt u al uw persoonlijke gegevens, alle contactgegevens van de gekozen parkeeraanbieder en een uitgebreide beschrijving van het parkeerproces. 

4. Bij het parkeren toont u de reserveringbevestiging, dit kan zowel digitaal als geprint. Zodra uw gegevens zijn gecheckt kunt u parkeren, de aanwijzingen volgen en genieten van uw welverdiende vakantie!

 

Disclaimer van de parkeertarieven

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode juli 2020.
  • De prijzen van P6 Valet en Terminal Valet komen direct van de officiële Schiphol Airport parkeren website. Deze zijn niet via onze website te reserveren.

 

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b