#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten

Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie!

Selecteer het vliegveld en de gewenste data en vergelijk direct een groot aanbod aan betrouwbare parkeeraanbieders rondom vliegvelden.
Vergelijken 03 Jan 2019

Parkeertarieven Schiphol Airport

Parkeertarieven Schiphol Airport

Het grote Schiphol Airport ontving in 2017 maar liefst 68,5 miljoen passagiers en is daarmee de derde grootste luchthaven van Europa! Ondanks het vliegveld prima te bereiken valt met het OV, komt het merendeel van de vliegreizigers met de auto naar de luchthaven. Dit geeft, met name in de zomervakanties problemen. Het parkeren op Schiphol Airport zelf, kan op verschillende manieren. De officiële on-airport parking lichten we uit in dit artikel. Zo ziet u alle verschillen, overeenkomsten en parkeertarieven in één overzicht en kunt u een weloverwogen keuze maken voor het lang parkeren vliegveld Schiphol.

Men zou misschien verwachten dat Schiphol beschikt over oneindig veel officiële parkeerfaciliteiten in verband met de grote hoeveelheid reizigers. Echter, dit zijn slechts vijf locaties en deze verschillen enorm. Het is daarom extra belangrijk dat u weet wat deze verschillen zijn, want zo kunt u met een gerust hart aan de reis beginnen! Wilt u meer informatie ontvangen over een Schiphol Parking in onderstaande rij? Klik dan op de link in de tekst en ontvang aanvullende informatie over de desbetreffende parkeerlocatie.

P1 Kort parkeren Schiphol Airport

Wilt u minder dan 48 uur parkeren op Schiphol Airport? Dan is de P1 Kort Parkeren vliegveld Schiphol wellicht de meest geschikte optie! Binnen slechts 6 minuten staat u al in de vertrekhal, het elektrisch opladen van uw auto is mogelijk en u kunt kiezen uit wel- of niet overdekt parkeren. Bovendien, is online reservering bij deze P1 parking niet nodig. Let wel op, staat u langer dan 48 uur geparkeerd op de P1 Kort Parkeren? Dan worden de parkeerkosten met € 100 euro verhoogd! Meer weetjes en/of belangrijke informatie over P1 Kort Parkeren Schiphol Airport, klik op de link.

P1 Holiday Parking Schiphol Airport

​​

De Holiday Parking van Schiphol is vergelijkbaar met de P1 Kort Parkeren parking, omdat zij zich op dezelfde locatie bevinden. Het grote verschil is dat men hier langer dan 48 uur kan parkeren en daarnaast kunt u hier wel vooraf een reservering maken. Voor de rest zijn deze parkeren Schiphol voorzieningen vrijwel hetzelfde. Hierbij kunt u tevens in de parkeergarage of op het P1 parkeerterrein terecht. De parkeertarieven zijn vergelijkbaar en binnen zes minuten staat u al in de terminal.

P3 Lang parkeren Schiphol

Op P3 lang parkeren Schiphol kunt u terecht vanaf 3 dagen parkeren. Deze locatie werd voorheen Schiphol Smart Parking genoemd en zoals de naam al doet vernoemen, hier staat u slim geparkeerd! Zeker wanneer u goedkoop wilt lang parkeren, kunt u hier kosten besparen. De locatie is niet direct op-, maar in de buurt van Schiphol gevestigd. U wordt met een shuttle bus naar de luchthaven gebracht en daarom is het parkeren hier voordelig. Vooraf online reserveren is niet verplicht, maar wij adviseren om dit wel te doen omdat de parkeertarieven dan aanzienlijk lager liggen. Zowel het overdekt, als onoverdekt parkeren is hier mogelijk. Al deze verschillende parkeertarieven en aanvullende informatie vindt u terug in ons artikel over P3 Smart Parking Schiphol.

P4 Basis Parking Schiphol

Bij P4 Schiphol parkeren, geniet u van de lage prijzen en kunt u eenvoudig parkeren. Deze parking is nog goedkoper dan de P3 lang parkeren Schiphol locatie en wordt daarom veelvuldig geboekt. Wilt u gebruik maken van deze shuttle service parkeervoorziening? Zorg er dan voor dat u op tijd een online reservering maakt, op die manier weet u zeker dat u goedkoop kunt parkeren bij vliegveld Schiphol én bent u verzekerd van een parkeerplek. Bovendien is het vooraf maken van een reservering op deze parking verplicht. U kunt later naar binnen rijden middels hun kentekenherkenning. Overdekt parkeren is niet mogelijk op de P4. Voor alle informatie, klik op bovenstaande link.

P6 Valet Parkeren Schiphol

Wilt u wat luxer parkeren en geen gebruik maken van bovenstaande shuttle services? Dan bent u wellicht geïnteresseerd in het valet parkeren. Dit biedt Schiphol aan op twee verschillende locaties. Enerzijds kan men de P6 valet parking boeken, anderzijds biedt Schiphol de terminal valet parking aan. Bij beide is het online reserveren noodzakelijk, dit kunt u doen tot 4 uur voorafgaand aan de reis. Met name de locatie en de tarieven verschillen van elkaar. Bij deze valet parking, rijdt u naar de P6 garage en levert u de sleutels in aan de balie. Uw auto wordt hierna verplaatst naar een onoverdekt parkeerterrein gedurende uw reis. Schiphol garandeert dat uw auto nooit meer dan 12km extra op de teller heeft staan bij terugkomst.

Terminal Valet Parking Schiphol

In tegenstelling tot bovenstaande parking, staat uw auto hier volledig overdekt gedurende de reisperiode. U geniet van dezelfde luxe voorwaarden en dus staat u binnen no-time in de vertrekhal. Zoals de naam al doet vermoeden, staat u geparkeerd vlak bij de luchthaven. De km stand loopt daarom op tot een maximum van slechts 3km. Ook bij deze valet parking is het online reserveren noodzakelijk. Bij de Terminal Valet Parking staat snelheid en comfort centraal!

Prijsoverzicht lang parkeren Schiphol

Om het overzicht te bewaren, zetten we bovengenoemde officiële on-airport parkings met hun parkeertarieven in één tabel. Hieronder vindt u de actuele parkeerprijzen per 8 of 14 dagen. Kiest u voor het goedkoop parkeren Schiphol, of voor het luxe parkeren Schiphol? De keuze is reuze, maar deze laten we uiteraard graag aan u over!

 

8 dagen

14 dagen

P4 Basis Parking Schiphol

€ 52,50

€ 87,50

P3 Lang parkeren Terrein

€ 57,50 met boeking

€ 102,50 zonder boeking

 

€ 95,50 met boeking

€ 115 zonder boeking

 

P3 Lang parkeren Garage

€ 80 met boeking

€ 112,50 zonder boeking

 

€ 105  met boeking

€ 165 zonder boeking

 

P6 Valet Parkeren

€ 129

€ 146,50

P1 Holiday Parking

€ 131,50

€ 170

Terminal Valet Parking

€ 332,50

€ 665

 

Bovenstaande parkeertarieven komen van de officiële Schiphol Parkeren website

Persoonlijk advies van Vliegen en Parkeren

Gratis tips en overige info over het lang parkeren Schiphol vindt u op Vliegen en Parkeren. Al sinds 2013 zijn wij actief in het scoren van de beste parkeerdeals voor onze Nederlandse en Vlaamse vliegreizigers. Destijds werden wij het eerste onafhankelijke, objectieve vergelijkingsplatform waar men tegen de beste prijs verzekerd werd van een parking rondom verscheidene luchthavens. Met inmiddels jarenlange ervaring hebben we een heus parkingportfolio weten samen te stellen en kennen we onze parkeerproducten erg goed! Het goedkoop lang parkeren bij Schiphol is helemaal niet moeilijk, u hoeft er ook helemaal niet lang naar te zoeken. Via onze website vult u eenvoudig uw reisdata in en wij gaan samen met u op zoek naar de meest voordelige of best passende parking! Het reserveren van uw perfecte parking kost slechts twee minuutjes en hiervoor hoeft u niet eens een account aan te maken! Bekijk foto’s, beschikbaarheid, tarieven, reisafstand en informatie over service- en veiligheidsfaciliteiten per parking op onze website door op het logo van de parking te klikken. Onlangs zetten wij de 5 meest voordelige parkings op een rijtje, voor de beste parkeerdeals bekijk onze top 5 goedkoop parkeren Schiphol Airport! Heeft u nog vragen, kijk dan in onze FAQ of contact onze gratis klantenservice! Bij Vliegen en Parkeren helpen we u graag op weg!

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )