Parkeertarieven Bremen Airport

ParkingTarifs

In dit artikel vertellen wij alles over het Vliegveld Bremen parkeren, de parkeermogelijkheden, de bijbehorende tarieven en creëren we een duidelijk overzicht. Gaat u op reis vanaf Bremen Airport en wilt u meer weten over de kosten parkeren Bremen Airport? Lees dan vooral verder!

Wilt u parkeren bij Bremen Airport? Selecteer bovenaan deze pagina uw reisdata en klik op zoeken, óf klik op de onderstaande button!

Parkeren bij de officiële Bremen Airport parkings?
> Vergelijk de parkeermogelijkheden hier <

 

Overzicht van de parkeertarieven bij Bremen Airport

 

ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 
MyParkPoint€ 24,00 - week
€ 3,00 - dag
Shuttle
> 13 min
Reserveer
Parken Flughafen Bremen
€ 38,00 - week
€ 4,75 - dag
Shuttle
> 12 min
Reserveer
Parkservice Bremen - Shuttle€ 43,00 - week
€ 5,38 - dag
Shuttle
> 4 min
Reserveer
Parkflug24€ 43,00 - week
€ 5,38 - dag
Shuttle
> 5 min
Reserveer
Parken Flughafen Bremen - Valet
€ 58,00 - week
€ 7,25 - dag
Valet
> 0 min
Resekrveer
Parkservice Bremen - Valet€ 63,00 - week
€ 7,88 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
P2 Bremen Airport (official)€ 66,10 - week
€ 8,26 - dag
Loopafstand
> 4 min
Reserveer
P1 Bremen Airport (official)€ 91,00 - week
€ 11,38 - dag
Loopafstand
> 1 min
ReserveerMeer info over de parkeertarieven bij Bremen Airport


In het bovenstaande overzicht kunt u in één oogopslag zien wat de Bremen Airport parkeertarieven zijn. De officiële mogelijkheden zijn beide parkeerplaatsen op loopafstand en beiden niet te reserveren via onze website. De shuttle- en valet parkeeraanbieders zijn veruit de goedkoopste opties en zijn direct via onze website te reserveren.


Alle drie de parkeeraanbieders bieden een parkeerplaats aan middels shuttleservice en zitten op drie tot tien minuten van de luchthaven. Een van de drie parkings bedient u tevens met een valetservice. Tijdens een week parkeren kunt u al tientallen euro’s besparen en u levert niets in op service en reistijd.

 

 

Meer info over de parkeermogelijkheden bij Bremen Airport

 

MyParkPoint

€ 24,00 - 8 dagen

MyParkPoint Bremen AirportBij de meest voordelige parkeeraanbieder MyParkPoint parkeert u inclusief shuttleservice, deze brengt u in ongeveer 10 minuten naar de luchthaven. De parkeerplaats is geopend van 04:00 tot 00:00 en u kunt uw autosleutels behouden tijdens uw reis. Uw auto staat geparkeerd op een nette en goed beveiligde parkeerplaats.

 • Prijs: € 24,00 (€ 3,00 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. shuttle

 

Boek nu →

 

 

Parken Flughafen Bremen

Parken Flughafen Bremen Airport€ 38,00 - 8 dagen

Liever uw autosleutel behouden na het parkeren? Dat kan bij Parken Flughafen Bremen. Na het parkeren wordt u in 12 minuten naar de luchthaven gebracht met de shuttlebus. De rit is inbegrepen voor twee personen. Iedere extra reiziger betaalt € 4,00 p.p. per rit. De parking is 24/7 geopend en beschikt over camerabewaking.

 • Prijs: € 38,00 (€ 4,75 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. shuttle

 

Boek nu →

 

 

Parkservice Bremen

€ 43,00 - 8 dagen

Parkservice Bremen

De op een na meest voordelige aanbieder, op het moment van schrijven, is Parkservice Bremen. Deze tweede plaats wordt echter gedeeld met Parkflug24. Bij Parkservice Bremen parkeert u middels een shuttleservice, u bent hierbij ongeveer 6 minuten onderweg, dit is exclusief eventuele wachttijd. 

 • Prijs: € 43,00 (€ 5,38 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. shuttle

 

Boek nu →

 

 

Parkflug24

€ 43,00 - 8 dagen

Parkflug24 Bremen AirportBij Parkflug24 zijn de openingstijden 04:00 tot 23:00, de parkeerplaats is dus niet 24/7 geopend zoals de naam wellicht doet vermoeden. De shuttlebus brengt u in ongeveer 3 minuten naar de luchthaven en ook hier kunt u uw autosleutels behouden. U kunt tegen een kleine meerprijs ook overdekt parkeren, zo staat uw auto goed beschermd tegen de elementen. 

 • Prijs: € 43,00 (€ 5,38 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. shuttle

 

Boek nu →

 

 

Parken Flughafen Bremen Valet

Parken Flughafen Bremen Valet€ 58,00 - 8 dagen

Op moment van schrijven de goedkoopste valetservice bij Bremen Airport: Parken Flughafen Bremen Valet. U kunt hier 24/7 gebruik maken van de parkeerservice, waarbij u bij Terminal 1 uitstapt. Het parkeerterrein is verhard en voorzien van camerabewaking voor de veiligheid van uw voertuig.

 • Prijs: € 58,00 (€ 7,25 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. valet

 

Boek nu →

 

 

Parkservice Bremen Valet

€ 63,00 - 8 dagen

Parkservice Bremen valetParkservice Bremen komt voor een tweede keer voor in deze lijst, ditmaal met een valetservice. Met Parkservice Bremen valet levert u uw auto direct af bij de luchthaven en wordt deze geparkeerd door een chauffeur van de parking. Zo bent u minimaal tijd kwijt en kunt u dus zo snel mogelijk weer door naar de luchthaven. 

 • Prijs: € 63,00 (€ 7,88 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. valet

 

Boek nu →

 

 

P3 Bremen Airport

€ 30,00 - 8 dagen

P3 Bremen Airport

Kiest u voor het zeer voordelige P3 Bremen Airport, dan kunt u hier enkel parkeren als u vooraf online een reservering maakt. Na het parkeren op het buiten parkeerterrein, loopt u slechts 350 meter naar de terminal toe. Dit komt neer op een wandeling van 5 minuten. 

 • Prijs: € 30,00 (€ 3,75 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats op loopafstand

 

Boek nu →

 

 

P2 Bremen Airport

€ 66,10 - 8 dagen

P2 Bremen Airport

Ook hier parkeert u overdekt, wel zo fijn om te weten dat uw auto goed beschermd staat bij P2 Bremen Airport. Hier betaalt u echter ook voor, de tarieven zijn meer dan tweemaal zo hoog dan bij de alternatieve gelegenheden. U parkeert op 150 meter afstand, dus bent u ongeveer 5 minuten onderweg naar de luchthaven. 

 • Prijs: € 66,10 (€ 8,26 per dag)
 • Service: Overdekte parkeerplaats op loopafstand

 

Boek nu →

 

 

P1 Bremen Airport

€ 91,00 - 8 dagen

P1 Bremen Airport

Wilt u de laagst mogelijke tarieven parkeren Bremen Airport, dan bent u bij P1 Bremen Airport niet goed uiit Dit is namelijk de duurste parkeeroptie rondom Vliegveld Bremen. De overdekte parkeerplaats ligt op 100 meter afstand van de luchthaven wat betekent dat u ongeveer 4 minuten onderweg bent.

 • Prijs: € 91,00 (€ 11,38 per dag)
 • Service: Overdekte parkeerplaats op loopafstand

 

Boek nu →

 

 

Disclaimer

 • Let op: U kunt via Vliegen en Parkeren geen parkeerplaats reserveren bij de officiële airport parkings, dit kan via de website van Vliegenenparkeren.Park.Aero. Via de zoekbalk worden de aanbiedingen van Vliegen en Parkeren weergegeven.
 • Let op: Alle informatie is enkel voor informatieve doeleinden en is niet gegarandeerd up-to-date, correct en volledig. Een week parkeren staat gelijk aan 8 dagen.
 • Let opBovenstaande prijzen gelden voor een reservering in de maand april 2023, ten minste 2 weken van te voren gereserveerd.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving