Parkeertarieven Bremen Airport

ParkingTarifs

In dit artikel vertellen wij alles over het Vliegveld Bremen parkeren, de parkeermogelijkheden, de bijbehorende tarieven en creëren we een duidelijk overzicht. Gaat u op reis vanaf Bremen Airport en wilt u meer weten over de kosten parkeren Bremen Airport? Lees dan vooral verder!

Let op: de officiële parkeerplaatsen bij Bremen Airport zijn niet via onze website te reserveren. Ons parkeeraanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op de groene ‘Zoeken’ knop te klikken. 

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Bremen Airport

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)Kosten per dagParkeervormTransfer tijdSleutelbehoud
MyParkPoint€ 24,00€ 3,00Shuttle13 min
Parkservice Bremen - shuttle€ 38,00€ 4,75Shuttle6 min
Parkservice Bremen - valet€ 58,00€ 7,25Valet1 minX
P2 Bremen€ 66,10€ 8,26Loopafstand4 min
P1 Bremen€ 91,00€ 11,38Loopafstand1 min

 

 

Meer info over de parkeertarieven bij Bremen Airport


In het bovenstaande overzicht kunt u in één oogopslag zien wat de Bremen Airport parkeertarieven zijn. De officiële mogelijkheden zijn beide parkeerplaatsen op loopafstand en beiden niet te reserveren via onze website. De shuttle- en valet parkeeraanbieders zijn veruit de goedkoopste opties en zijn direct via onze website te reserveren.


Alle drie de parkeeraanbieders bieden een parkeerplaats aan middels shuttleservice en zitten op drie tot tien minuten van de luchthaven. Een van de drie parkings bedient u tevens met een valetservice. Tijdens een week parkeren kunt u al tientallen euro’s besparen en u levert niets in op service en reistijd.

 

 

Meer info over de parkeermogelijkheden bij Bremen Airport

 

MyParkPoint

€ 24.00 - 8 dagen

MyParkPoint Bremen AirportBij de meest voordelige parkeeraanbieder MyParkPoint parkeert u inclusief shuttleservice, deze brengt u in ongeveer 10 minuten naar de luchthaven. De parkeerplaats is geopend van 04:00 tot 00:00 en u kunt uw autosleutels behouden tijdens uw reis. Uw auto staat geparkeerd op een nette en goed beveiligde parkeerplaats.

 • Prijs: € 24,00 (€ 3,00 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. shuttle

 

Boek nu →

 

 

Parkservice Bremen

€ 38,00 - 8 dagen

Parkservice Bremen

De op een na meest voordelige aanbieder, op het moment van schrijven, is Parkservice Bremen. Deze tweede plaats wordt echter gedeeld met Parkflug24. Bij Parkservice Bremen parkeert u middels een shuttleservice, u bent hierbij ongeveer 6 minuten onderweg, dit is exclusief eventuele wachttijd. 

 • Prijs: € 38,00 (€ 4,75 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. shuttle

 

Boek nu →

 

 

Parkservice Bremen Valet

€ 58,00 - 8 dagen

Parkservice Bremen valetParkservice Bremen komt voor een tweede keer voor in deze lijst, ditmaal met een valetservice. Met Parkservice Bremen valet levert u uw auto direct af bij de luchthaven en wordt deze geparkeerd door een chauffeur van de parking. Zo bent u minimaal tijd kwijt en kunt u dus zo snel mogelijk weer door naar de luchthaven. 

 • Prijs: € 58,00 (€ 7,25 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. valet

 

Boek nu →

 

 

P2 Bremen Airport

€ 66,10 - 8 dagen

P2 Bremen Airport

Ook hier parkeert u overdekt, wel zo fijn om te weten dat uw auto goed beschermd staat bij P2 Bremen Airport. Hier betaalt u echter ook voor, de tarieven zijn meer dan tweemaal zo hoog dan bij de alternatieve gelegenheden. U parkeert op 150 meter afstand, dus bent u ongeveer 5 minuten onderweg naar de luchthaven. 

 • Prijs: € 66,10 (€ 8,27 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats op loopafstand

 

Meer info →

 

 

P1 Bremen Airport

€ 91,00 - 8 dagen

P1 Bremen Airport

Wilt u de laagst mogelijke tarieven parkeren Bremen Airport, dan bent u bij P1 Bremen Airport niet goed uiit Dit is namelijk de duurste parkeeroptie rondom Vliegveld Bremen. De overdekt parkeerplaats ligt op 100 meter afstand van de luchthaven wat betekent dat u ongeveer 4 minuten onderweg bent.

 • Prijs: € 91,00 (€ 12,38 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats op loopafstand

 

Meer info →

 

Parkflug24

Parkflug24 Bremen AirportBij Parkflug24 zijn de openingstijden 04:00 tot 23:00, de parkeerplaats is dus niet 24/7 geopend zoals de naam wellicht doet vermoeden. De shuttlebus brengt u in ongeveer 3 minuten naar de luchthaven en ook hier kunt u uw autosleutels behouden. U kunt tegen een kleine meerprijs ook overdekt parkeren, zo staat uw auto goed beschermd tegen de elementen. 

 • Prijs: Niet beschikbaar
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. shuttle

 

Boek nu →

 

Disclaimer

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode juni 2022.
 • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Bremen Airport parkeren website.

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker