Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

Parkeertarieven Bremen Airport

ParkingTarifs

In dit artikel vertellen wij alles over het Vliegveld Bremen parkeren, de parkeermogelijkheden, de bijbehorende tarieven en creëren we een duidelijk overzicht. Gaat u op reis vanaf Bremen Airport en wilt u meer weten over de kosten parkeren Bremen Airport? Lees dan vooral verder!

Let op: de officiële parkeerplaatsen bij Bremen Airport zijn niet via onze website te reserveren. Ons parkeeraanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op de groene ‘Zoeken’ knop te klikken. 

 

ParkeeraanbiederParkeervormKosten per week (8 dagen)Kosten per dagTransfer tijd

Officiële Parkeermogelijkheden

P1 Bremen

€ x

€ x

Loopafstand

4 min

P2 Bremen

€ x

€ x

Loopafstand

5 min

Budget Parkeeraanbieders

Parkservice Bremen

€ 26,00

€ 3,25

Shuttle Parking

6 min

MyParkPoint

€ 26,00

€ 3,25

Shuttle Parking

10 min

Parkflug24

€ 33,99

€ 4,25

Shuttle Parking

3 min

Parkservice Bremen valet

€ 54,00

€ 6,75

Valet Parking

0 min

 

Overzicht van de parkeertarieven bij Bremen Airport

In het bovenstaande overzicht kunt u in één oogopslag zien wat de Bremen Airport parkeertarieven zijn. De tabel is verdeeld in twee secties, de officiële parkeermogelijkheden en de budget parkeeraanbieders. De officiële mogelijkheden zijn beide parkeerplaatsen op loopafstand en beiden niet te reserveren via onze website. De niet beschikbare locatie is doorgaans de duurste optie. De budget parkeeraanbieders zijn veruit de goedkoopste opties en zijn direct via onze website te reserveren. Alle drie de parkeeraanbieders bieden een parkeerplaats aan middels shuttleservice en zitten op drie tot tien minuten van de luchthaven. Tijdens een week parkeren kunt u al tientallen euro’s besparen en u levert niets in op service en reistijd.

 

Budget Parkeeraanbieders

Parkservice Bremen AirportParkservice Bremen

De meest voordelige aanbieder, op het moment van schrijven, is Parkservice Bremen. Deze eerste plaats wordt echter gedeeld met MyParkPoint. Bij Parkservice Bremen parkeert u middels een shuttleservice, u bent hierbij ongeveer 6 minuten onderweg, dit is exclusief eventuele wachttijd. 

 

MyParkPoint Bremen AirportMyParkPoint

Bij de gedeelde meest voordelige parkeeraanbieder MyParkPoint parkeert u inclusief shuttleservice, deze brengt u in ongeveer 10 minuten naar de luchthaven. De parkeerplaats is geopend van 04:00 tot 00:00 en u kunt uw autosleutels behouden tijdens uw reis. Uw auto staat geparkeerd op een nette en goed beveiligde parkeerplaats.

 

parkflug24 bremenParkflug24

Bij Parkflug24 zijn de openingstijden 04:00 tot 23:00, de parkeerplaats is dus niet 24/7 geopend zoals de naam wellicht doet vermoeden. De shuttlebus brengt u in ongeveer 3 minuten naar de luchthaven en ook hier kunt u uw autosleutels behouden. U kunt tegen een kleine meerprijs ook overdekt parkeren, zo staat uw auto goed beschermd tegen de elementen. 

 

Parkservice Bremen Airport ValetParkservice Bremen Valet

Parkservice Bremen komt voor een tweede keer voor in deze lijst, ditmaal met een valetservice. Met Parkservice Bremen valet levert u uw auto direct af bij de luchthaven en wordt deze geparkeerd door een chauffeur van de parking. Zo bent u minimaal tijd kwijt en kunt u dus zo snel mogelijk weer door naar de luchthaven. 

 

Officiële Parkeermogelijkheden

P1  Bremen AirportP1 Bremen Airport

Wilt u de laagst mogelijke tarieven parkeren Bremen Airport, dan bent u bij P1 Bremen Airport niet goed uiit Dit is namelijk de duurste parkeeroptie rondom Vliegveld Bremen. De overdekt parkeerplaats ligt op 100 meter afstand van de luchthaven wat betekent dat u ongeveer 4 minuten onderweg bent.

 

P2 Bremen AirportP2 Bremen Airport

Ook hier parkeert u overdekt, wel zo fijn om te weten dat uw auto goed beschermd staat bij P2 Bremen Airport. Hier betaalt u echter ook voor, de tarieven zijn meer dan tweemaal zo hoog dan bij de alternatieve gelegenheden. U parkeert op 150 meter afstand, dus bent u ongeveer 5 minuten onderweg naar de luchthaven. 

 

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode september 2020.
* De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Bremen Airport parkeren website.

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker