#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 02 Juli 2020

TOP 5 Goedkoop Parkeren Brussel Airport

Top 5 Goedkoop Parkeren Brussel Airport

 

Gaat u op reis vanaf Brussel Airport? In dit artikel vertellen wij u alles over het parkeren Brussel Airport en de meest voordelige parkeeropties. 

Let op: u vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Brussel Airport al geselecteerd.

 

 

Goedkoop Parkeren Brussel Airport

Parkeeraanbieder Kosten per week (8 dagen) Kosten per dag Parkeervorm Transfer tijd Sleutelbehoud
Sky Parking  € 39,00 € 4,88 Shuttle 10 Min -
Aeropark1000 € 41,00 € 5,13 Shuttle 7 Min -
Park and Go € 41,00 € 5,13 Shuttle 6 Min
Express Parking € 80,00 € 10,00 Shuttle 5 Min -
Sky Parking € 84,00 € 10,50 Valet  0 Min -

 

In de bovenstaande tabel betreft het goedkoop parkeren Brussel Zaventem vindt u in een handig overzicht wat de meest voordelige parkeerplaatsen zijn rondom de luchthaven van Brussel. Wilt u meer informatie over een aanbieder? Dan kunt u op de naam van de parkeeraanbieder klikken in de tabel. Hier vindt u alle informatie over de parkeerplaats en bijbehorende servicemogelijkheden. Ook kunt u op de foto’s de parkeerplaats van tevoren al beschouwen en vindt u ook het adres terug.

 

Sky Parking Brussel Airport1. Sky Parking Shuttle, € 41,00 - 8 dagen

De ontbetwiste nummer 1 in de lijst van goedkoop parkeren Zaventem, is Sky Parking Shuttle. Bij hen is het geen enkel probleem. De parking bevindt zich op slechts 10 minuten reisafstand van de lucthaven, waardoor u in no-time de weg naar het vliegtuig kunt vervolgen. Sky Parking Zaventem is 24 uur per dag geopend en dus maken uw reistijden niets uit! U kunt hier zelfs ’s nachts terecht om uw auto te parkeren of op te halen.

 

Aeropark1000 Brussel Airport2. Aeropark1000, € 49,00 - 8 dagen

Ook bij Aeropark1000 bent u verzekerd van parkeren Zaventem goedkoop. Dit is een aanbieder die tevens beschikt over een uitstekende shuttle service. Binnen slechts 7 minuten staat u op de luchthaven en ook deze parking is 24-uur per dag geopend. Bekijk ook de foto’s en lees overige informatie door op het logo van Aeropark te klikken of door in het vergelijkingsscherm op 'uitgebreide info' te klikken.

 

Park and Go Brussel3. Park and Go, € 49,00 - 8 dagen

Op een gedeelde tweede plaats in onze lijst van goedkoop parkeren Brussel Zaventem vinden we Park and Go. Park and Go, voorheen Park Flug Zaventem, is een shuttle parking. U parkeert uw auto op ongeveer 6 minuten reistijd van de luchthaven. De parkeerplaats van Park and Go is 24/7 geopend en voorzien van 24-uurs bewaking, omheining en een slagboom. Tevens kunt u uw autosleutels zelf meenemen op reis.

 

Express Parking Brussel Airport4. Express Parking Zaventem, € 80,00 - 8dagen

Op de vierde plaats in het rijtje van goedkoop parkeren Brussel staat Express Parking. Dit is een aanbieder die een uitstekende shuttle service biedt. Binnen slechts 5 minuten staat u op de luchthaven en ook deze parking is 24-uur per dag geopend. Daarnaast is het ook mogelijk om overdekt parkeren, zo staat uw auto beschermd tegen de elementen. Overdekt parkeren heeft een meerprijs, deze verschilt op basis van de parkeertermijn. 

 

Sky Parking Valet Brussel Airport5. Sky Parking Valet, € 84,00 - 8 dagen

Op de vijfde plaats in ons artikel over het parkeren Brussel Airport goedkoop vindt u Sky Parking Valet. Dit is de enige valetservice die op het moment van schrijven wordt aangeboden bij Brussel Airport. Uw auto wordt hierbij geparkeerd door een chauffeur van Sky Parking en u levert uw auto af direct bij de vertrekhal. Zo heeft u minimaal tijdsverlies en bent u altijd snel weer op weg.

 

Vergelijk, Reserveer & Parkeer

Voor welke aanbieder u ook kiest, u bent gegarandeerd voorzien van brussel airport parkeren goedkoop. U vind het gehele beschikbare aanbod door bovenaan de pagina Brussel-Zaventem Airport te selecteren en uw reisdata in te voeren. Dit aanbod staat standaard gesorteerd op prijs, dit is aan te passen naar een sortering op basis van reistijd of beoordeling. U kunt de gewenste parkeerplaats direct online reserveren, vul uw persoonlijke gegevens in, betaal direct online, en u bent klaar! U kunt de reserveringsbevestiging direct online downloaden, maar deze krijgt u ook toegestuurd per mail. Op deze reserveringsbevestiging vindt u alle informatie omtrent het parkeren terug. Denk hierbij aan uw persoonlijke gegevens, contactgegevens van de gekozen parkeeraanbieder en een uitgebreide beschrijving van het parkeerproces. 

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen in de periode juni 2020.
  • Klik in de  tabel op de naam van de aanbieder voor meer verdiepende informatie. 

 

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b