#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 11 Juli 2019

TOP 5 Goedkoop parkeren Brussel Airport

Top 5 Goedkoop Parkeren Brussel Airport

Wilt u graag goedkoop parkeren bij Brussel Zaventem? Dan bent u hier helemaal aan het juiste adres. Bij Vliegen en Parkeren vergelijken we namelijk alle mogelijkheden voor het parkeren Brussel Airport met elkaar, zodat u nooit teveel betaald voor uw parking! Bovendien zijn we al sinds 2013 actief in het parkeren rondom vliegveld Brussel, u bent dus meteen verzekerd van een veilige, ervaren & betrouwbare parkeergelegenheid. Voor meer informatie over één van onderstaande parkeergelegenheden, klik op het logo of de naam in de tekst.

1. Sky Parking Zaventem, € 48,00/8dagen, € 6,00/dag

Nummer 1 in de lijst van 2019, is Sky Parking Zaventem. Bij hen is het goedkoop parkeren Brussel geen enkel probleem. Voor slechts € 48 euro bieden zij een uitstekende shuttle service aan. De parking bevindt zich op slechts 10 minuten reisafstand van de lucthaven, waardoor u in no-time de weg naar het vliegtuig kunt vervolgen. Sky Parking Zaventem is 24 uur per dag geopend en dus maken uw reistijden niets uit! U kunt hier zelfs ’s nachts terecht om uw auto te parkeren of op te halen.

2. Aeropark1000, € 49,00/8dagen, € 6,13/dag

Ook bij Aeropark1000 kunt u goedkoop parkeren bij vliegveld Brussel. Dit is een aanbieder die tevens beschikt over een uitstekende shuttle service. Binnen slechts 7 minuten staat u op de luchthaven en ook deze parking is 24-uur per dag geopend. Bekijk ook de foto’s en lees overige informatie door op het logo van Aeropark te klikken.

3. Uparking, € 58,00/8dagen, € 7,25/dag

De derde voordelige parking is Uparking. Naast het feit dat zij ook 24 uur per dag geopend zijn, beschikken zij tevens over verschillende veiligheidsfaciliteiten zoals camera’s, omheining en een slagboom. Uw auto wordt hier op een geasfalteerd en verlicht terrein geparkeerd.

4. Holiday Inn, € 59,50/8dagen, € 7,44/dag

Voor slechts € 60 euro kunt u 8 dagen parkeren bij Holiday Inn Parking. Dit is de parking van een hotel, waardoor u gewoon de sleutels kunt behouden gedurende uw afwezigheid! Wij kunnen ons voorstellen dat dit erg prettig is, wanneer u wilt goedkoop parkeren Brussel Airport. De shuttle dienst van Holiday Inn rijdt met een vast schema en is enkel beschikbaar tussen 4:05-10:30 en 18:00 – 23:40 uur. Houd hier dus rekening mee in uw boeking!

5. Express Parking Zaventem, € 80,00/8dagen, € 10,00/dag

Laatste in het rijtje van goedkoop parkeren Brussel staat Express Parking. Dit is een aanbieder die een uitstekende shuttle service biedt. Binnen slechts 5 minuten staat u op de luchthaven en ook deze parking is 24-uur per dag geopend. Daarnaast is het overdekt parkeren hier mogelijk. Express Parking is echt van alle markten thuis dus!

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste een maand van tevoren in de periode augustus 2019
* Enkel de beschikbare parkeerproducten in bovengenoemde periode zijn toegevoegd in het overzicht

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )