#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 26 Sept 2018

TOP 5 Goedkoop parkeren Brussel Airport

Top 5 Goedkoop Parkeren Brussel Airport

Op zoek naar een goedkope parking Zaventem? Dan bent u helemaal aan het juiste adres. Omdat er jaarlijks veel Nederlandse vliegreizigers aan hun reis starten op Brussel Airport, zetten wij graag alle goedkope parkeermogelijkheden voor hen op een rijtje! Op Brussel airport parkeren, loopt namelijk al gauw op in de kosten. Gelukkig kunnen wij met onze partner parkings het goedkoop parkeren Brussel Airport toch aanbieden, middels de shuttle parkeervorm. Dat houdt in dat u niet op, maar nabij de luchthaven parkeert. Al onderstaande parkings bevinden zich in een straal van 10 minuten reisafstand waardoor nauwelijks extra reistijd kwijt bent. Bovendien, wordt u voor de terminal afgezet en op die manier neemt u het beste van twee werelden: U hoeft niet te lopen en u bespaart op uw parkeerkosten! Zo houdt u nog een extra centje over voor de reis…

1. Holiday Inn, € 45,50/8dagen, € 5,69/dag

De nummer één goedkoop parkeren Brussel Airport is Holiday Inn Parking. Let wel: Hier geldt nu een tijdelijke deal waarmee zij de allergoedkoopste zijn. Bovendien parkeert u hier bij een hotel op de parkeerplaats, waardoor u gewoon de sleutels kunt behouden! Wij kunnen ons voorstellen dat dat wel prettig is, wanneer u goedkoop wilt lang parkeren Brussel Airport. De shuttle dienst van Holiday Inn rijdt met een vast schema en is enkel beschikbaar tussen 4:05-10:30 en 18:00 – 23:40 uur. Houdt hier dus rekening mee in uw boeking!

2. Sky Parking Zaventem, € 48,00/8dagen, € 7,25/dag

Ook Sky Parking Zaventem biedt een shuttle service aan. De parking bevindt zich op slechts 10 minuten reisafstand van de lucthaven, waardoor u in no-time de weg naar het vliegtuig kunt vervolgen. Sky Parking Zaventem is 24 uur per dag geopend en dus maken uw reistijden niets uit! U kunt hier zelfs ’s nachts terecht om uw auto te parkeren of op te halen.

3. Times Parking, € 58,00/8dagen, € 7,38/dag

De derde voordelige parking is Times Parking. Naast het feit dat zij ook 24 uur per dag geopend zijn, bieden zij u ook de sleutelbehoud optie aan. Bovendien beschikken zij over verschillende veiligheidsfaciliteiten zoals camera’s, omheining en een slagboom. Uw auto kan wordt hier op een geasfalteerd terrein geparkeerd.

4. Park Flug, € 60,00/8dagen, € 7,50/dag

Voor slechts € 60 euro kunt u 8 dagen parkeren bij Park Flug Zaventem. Deze parking Zaventem wordt erg goed beoordeeld door onze klanten en dus is dit een dikke aanrader wanneer u wilt lang parkeren Brussel Airport. U kunt uw auto parkeren op hun verlichte, geasfalteerde terrein en de parking beschikt over 24-uurs bewaking.

5. Aeropark1000, € 61,00/8dagen, € 7,63/dag

Laatste in het rijtje van goedkoop parkeren Brussel Airport staat Aeropark1000. Dit is een aanbieder die een uitstekende shuttle service biedt. Binnen slechts 7 minuten staat u op de luchthaven en ook deze parking is 24-uur per dag geopend. Bekijk ook de foto’s en lees overige informatie door op het logo van Aeropark te klikken.

Vergelijk & Reserveer direct uw eigen goedkope Zaventem airport Parking! 

Zo ziet u maar, het goedkoop parkeren Brussel Airport is wel degelijk mogelijk! Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op week 1 oktober 2018 tm 8 oktober 2018. Het enige wat u nog hoeft te doen is uw eigen reisdata invoeren en vergelijk & reserveer direct uw eigen voordelige parkeerplek! Voor meer info over het parkeren bij Brussel Zaventem, kijk in onze FAQ of contact onze gratis klantenservice.

 

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )