#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 22 Okt 2019

TOP 5 Goedkoop parkeren Brussel Airport

Top 5 Goedkoop Parkeren Brussel Airport

Gaat u parkeren Brussel Airport en wilt u meer informatie over het parkeren rondom deze luchthaven? Wij voorzien u graag van meer informatie. In dit artikel vertellen wij over het aanbod dat we aanmerken als onze top 5 goedkoop parkeren Brussel Airport.

Let op: de officiële parkeerplaatsen van Brussel Airport zijn niet via onze website te reserveren. Ons beschikbare aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Brussel Airport al geselecteerd.

 

Parkeertarieven bij Brussel  Airport

Parkeeraanbieder

Kosten per week (8 dagen)

Kosten per dag

Parkeervorm

Transfer tijd

Openings-

tijden

Top 5 Goedkoopste Parkeeraanbieders
Holiday Inn € 47,62 € 5,95 Shuttle 6 min Varieert!
Aeropark1000 € 49,00 € 6,13 Shuttle 7 min 24/7
Sky Parking € 79,00 € 9,88 Shuttle 10 min 24/7
Express Parking € 80,00 € 10,00 Shuttle 5 min 24/7
Sky Parking € 109,00 € 13,63 Valet 0 min 24/7
  • De prijzen van de officiële airport producten komen direct van de officiële Brussel Airport parkeren website.
  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen in de periode november 2019.
  • Klik in de tabel op de naam van de aanbieder voor meer verdiepende informatie. 

 

In de bovenstaande tabel betreft het goedkoop parkeren Brussel Zaventem vindt u in een handig overzicht wat de meest voordelige parkeerplaatsen zijn rondom de luchthaven van Brussel. Wilt u meer informatie over een aanbieder? Dan kunt u op de naam van de parkeeraanbieder klikken in de tabel. Hier vindt u alle informatie over de parkeerplaats en bijbehorende servicemogelijkheden. Ook kunt u op de foto’s de parkeerplaats van tevoren al beschouwen en vindt u ook het adres terug.

 

Holiday Inn Parking Brussel1. Holiday Inn, € 47,62 - 8 dagen

Wilt u helemaal zeker zijn van goedkoop parkeren Brussel Zaventem? Bij Holiday Inn. Dit is de parking van een hotel, waardoor u gewoon de sleutels kunt behouden gedurende uw afwezigheid! Wij kunnen ons voorstellen dat dit erg prettig is wanneer u op reis gaat. Let op: de shuttle dienst van Holiday Inn rijdt met een vast schema en is enkel beschikbaar tussen 4:05-10:30 en 18:00 – 23:40 uur. Houdt hier dus rekening mee in uw boeking!

 

Aeropark1000 Brussel Airport2. Aeropark1000, € 49,00 - 8 dagen

Ook bij Aeropark1000 bent u verzekerd van parkeren Zaventem goedkoop. Dit is een aanbieder die tevens beschikt over een uitstekende shuttle service. Binnen slechts 7 minuten staat u op de luchthaven en ook deze parking is 24-uur per dag geopend. Bekijk ook de foto’s en lees overige informatie door op het logo van Aeropark te klikken.

 

Sky Parking Brussel Airport3. Sky Parking Shuttle, € 79,00 - 8 dagen

Nummer 3 in de lijst van goedkoop parkeren Zaventem, is Sky Parking Shuttle. Bij hen is het geen enkel probleem. De parking bevindt zich op slechts 10 minuten reisafstand van de lucthaven, waardoor u in no-time de weg naar het vliegtuig kunt vervolgen. Sky Parking Zaventem is 24 uur per dag geopend en dus maken uw reistijden niets uit! U kunt hier zelfs ’s nachts terecht om uw auto te parkeren of op te halen.

 

Express Parking Brussel Airport4. Express Parking Zaventem, € 80,00 - 8dagen

Op de vierde plaats in het rijtje van goedkoop parkeren Brussel staat Express Parking. Dit is een aanbieder die een uitstekende shuttle service biedt. Binnen slechts 5 minuten staat u op de luchthaven en ook deze parking is 24-uur per dag geopend. Daarnaast is het ook mogelijk om overdekt parkeren, zo staat uw auto beschermd tegen de elementen.

 

Sky Parking Valet Brussel Airport5. Sky Parking Valet, € 109,00 - 8 dagen

Op de vijfde plaats in ons artikel over het parkeren Brussel Airport goedkoop vindt u Sky Parking Valet. Dit is de enige valetservice die op het moment van schrijven wordt aangeboden bij Brussel Airport. Uw auto wordt hierbij geparkeerd door een chauffeur en u levert uw auto af direct bij de vertrekhal. Zo heeft u minimaal tijdsverlies en bent u altijd snel weer op weg.

 

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )