Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

P3 Zaventem Airport

Airport-Brussels-P3-Holiday

Wie zijn auto wilt parkeren op het terrein van luchthaven Zaventem heeft de keuze uit diverse opties. In dit artikel leggen we u alles uit over parkeren P3 Zaventem, Parking Zaventem en hoe u gemakkelijker goedkoper kunt parkeren!

Let op: P3 Brussel Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Brussel Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijk en direct reserveren. 

 

ParkeeraanbiederKosten per week
(8 dagen)
Kosten per dagReisafstandParkeervormOpenings
-tijden

Park and Go

€ 65,00

€ 8,13

7 min

Shuttleservice

24/7 Geopend

Aeropark1000

€ 65,00

€ 8,13

7 min

Shuttleservice

24/7 Geopend

Express Parking

€ 80,00

€ 10,00

5 min

Shuttleservice

24/7 Geopend

P3 Holiday

€ 61,00

€ 7,63

3 - 5 min

Loopafstand

24/7 Geopend

Reservation Zone

€ 101,00

€ 12,63

3 - 5 min

Loopafstand

24/7 Geopend 

Parking Lock

€ 131,00

€ 16,38

2 min

Loopafstand

24/7 Geopend

 

Meer info over P3 Brussel AirportP3 Holiday Discount Parking Brussel Airport

De parkeerplaats P3 Brussel wordt ook wel de P3 Holiday Discount parking genoemd. De parking is op het moment van schrijven dan ook de meest voordelige officiële parkeerplaats en mag zich dan ook met recht een 'discount parking' noemen. U parkeert hier op 3 tot 5 minuten loopafstand van de luchthaven, dit kan zowel inclusief als exclusief reservatie. Het wordt aangeraden om te reserveren i.v.m. beschikbaarheid en een eventueel verschil in de de parkeertarieven. 

Let op: u kunt P3 Vliegveld Brussel niet reserveren via onze website. 

 

Vergelijken & reserveren via onze website

Via Vliegenenparkeren.nl vergelijkt u gemakkelijk diverse betrouwbare parkings met elkaar die u direct kunt reserveren. U bespaart gemakkelijk op uw parkeerkosten en in plaats van dat u moet lopen naar de terminal wordt u voor de deur afgezet. Dat betekent dat het ook nog eens veel comfortabeler reizen is! De shuttle van en naar het vliegveld zit bij de prijs inbegrepen en is 24 uur per dag beschikbaar. U ziet het, er kan makkelijk bespaart worden ten opzichte van parkeren P3 Brussel Airport!

 

Park and GoPark and Go Brussel Airport

De parking Park and Go is op het moment van schrijven één van de meest voordelige parkeeropties. U parkeert inclusief een shuttleservice op ongeveer 7 minuten afstand van de luchthaven. Het parkeerterrein is uitstekend beveiligd dankzijk een slagboom, omheining en camerabewaking. U kunt uw autosleutels zelf meenemen op reis, ook wel zo fijn!

Boek nu →

 

Aeropark1000Aeropark100 Brussel Airport

Ook bij Aeropark1000 geniet u van voordelige parkeertarieven, deze zijn op het moment van schrijven identiek aan die van Park and Go. Ook het parkeerterrein bevindt zich op 7 minuten van de luchthaven, het enige verschil is dat u hier uw autosleutels wel in moet leveren. Klanten beoordelen Aeropark1000 bijzonder goed en zou dus zeker een van uw opties kunnen zijn. 

Boek nu →

 

Express ParkingExpress Parking Brussel Airport

Express Parking is een van de best beoordeelde parkings bij Brussel Airport. Op basis van de aspecten stiptheid, vriendelijkheid en locatie scoort Express Parking op het moment van schrijven een 9,2 uit 10. Het parkeerterrein ligt op slechts 5 minuten van het vliegveld en ook hier dient u uw autosleutels in te leveren. 

Boek nu →

 

Park Flug ZaventemPark Flug Zaventem

Parkeren luchthaven Brussel doet u gemakkelijk via Park Flug Zaventem. Deze parking is gelegen op 13 minuten reisafstand tot het vliegveld en de shuttlebus zit bij de prijs inbegrepen. Dit geldt overigens voor alle parkeerplaatsen die te reserveren zijn via Vliegenenparkeren.nl. De locatie is omheind en wordt 24 uur per dag bewaakt.

Let op: deze parking is op het moment van schrijven niet beschikbaar via onze website. 

 

FlyparkingFlyparking Zaventem

Flyparking heeft een zeer nette parkeergarage tot zijn beschikking. Brussel Airport parking Zaventem is via Flyparking standaard overdekt. Tevens kunt u weer genieten van een 24 uur service. Daarnaast kunt u ook kiezen voor valet parking Zaventem. Hierbij geeft u uw auto aan de chauffeur bij de vertrekhal en zal de chauffeur bij terugkomst weer voor u klaar staan.

Let op: deze parking is op het moment van schrijven niet beschikbaar via onze website. 

 

Sky ParkingSky Parking Zaventem

De locatie van Sky Parking is gelegen op 10 minuten afstand tot het vliegveld. Ook hier is de shuttle van en naar het vliegveld bij de prijs inbegrepen. U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor zowel binnen als buiten parkeren. Hiervoor wordt zelfs geen meerprijs gerekend in het laagseizoen!

Let op: deze parking is op het moment van schrijven niet beschikbaar via onze website. 

 

Prijsdisclaimer Zaventem P3

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode mei 2021.
* De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Brussel Airport parkeren website.

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker