P3 Zaventem Airport

Airport-Brussels-P3-Holiday

Wilt u parkeren bij Brussel Airport en bent u op zoek naar meer informatie over het parkeerterrein P3 Holiday? In dit artikel leggen we u alles uit over parkeren Brussel Airport P3, Parking Zaventem bij alternatieve mogelijkheden en hoe u gemakkelijk goedkoper kunt parkeren!

Inhoudsopgave: 

 

Parkeertarieven van Brussel Airport P3

Als reiziger bij Brussel-Zaventem Airport heeft u veel keuze als u wilt parkeren. U kunt niet alleen kiezen uit de officiële parkeerplaatsen maar ook uit alternatieve parkeergelegenheden. P3 Brussels Airport bijvoorbeeld is een parkeerplaats op loopafstand van de terminal. We hebben alle mogelijke parkeeropties in één overzicht gezet. Benieuwd? Bekijk dan ons artikel over parkeertarieven Brussel Airport.

 

ParkeeraanbiederKosten per week
(8 dagen)
Kosten per dagReisafstandParkeervormOpenings
-tijden

P3 Holiday Brussel

€ 117,00

€ 14,63

3-5 min

Loopafstand

24/7

Bel Parking

€ 90,00

€ 11,25

10 min

Shuttleservice

24/7 Geopend

Express Parking

€ 93,00

€ 11,63

5 min

Shuttleservice

24/7 Geopend

Park and Go

€ 107,00

€ 13,38

7 min

Shuttleservice

24/7 Geopend

Aeropark1000

€ 119,00

€ 14,88

7 min

Shuttleservice

24/7 Geopend

 

Meer info over P3 Brussel Airport

P3 Holiday Discount Parking Brussel Airport

De parkeerplaats P3 Brussel, of P3 Zaventem, wordt ook wel de P3 Holiday Parking Zaventem genoemd. De manier van parkeren is bijzonder eenvoudig en comfortabel. Daarnaast parkeert u uw auto op een net parkeerterrein dat meer dan voldoende beveiliging biedt. De parking is op het moment van schrijven de op een na meest voordelige officiële parkeeroptie, er zijn echter nog alternatieve mogelijkheden beschikbaar voor interessantere tarieven. 

Het parkeerterrein

De parkeergarage van P3 Brussel Airport is overdekt en biedt gezamenlijk met P1 Brussel en P2 Brussel Airport plaats aan maar liefst 10.000 auto's. P3 Holiday discount parking Zaventem zelf beschikt over 2.438 parkeerplaatsen verdeeld over diverse verdiepingen. Het parkeerterrein is afgesloten en voorzien van de benodigde veiligheidsvoorzieningen. Daarnaast is het mogelijk te parkeren op een plaats voor mindervaliden, beschikbaarheid checken is echter niet mogelijk.

Er zijn 32 elektrische oplaadpunten te vinden op verdieping -1 van P3 Holiday discount parking Brussels Airport waar u uw elektrische auto kunt opladen. Op ieder officieel parkeerterrein zijn bagagetrolleys aanwezig. Goed om te weten is dat er een maximale inrijhoogte geldt van 2.10 meter. 

Het parkeerproces

U rijdt binnen op kentekenherkenning, maar u kunt ook de QR-code gebruiken om de slagboom te openen bij Brussels Airport P3 Holiday parking. Deze ontvangt u na het maken van een reservering. Als de slagboom opent komt er een ticket uit de automaat welke u bij u moet houden. Deze heeft u namelijk nodig bij het uitrijden. U parkeert hier op 3 tot 5 minuten loopafstand van de luchthaven, dit kan zowel inclusief als exclusief reservatie. Het wordt aangeraden om te reserveren i.v.m. beschikbaarheid en een eventueel verschil in de de parkeertarieven. 

Samenvatting van de parkeerservice bij parking Brussels Airport P3:

  • 2.438 parkeerplaatsen
  • 3-5 minuten loopafstand
  • Inclusief en exclusief reservering
  • Kentekenherkenning
  • Elektrisch laden mogelijk

 

Meer info over de alternatieve parkeermogelijkheden

Via Vliegenenparkeren.nl vergelijkt u gemakkelijk diverse betrouwbare parkings met elkaar die u direct kunt reserveren. U bespaart gemakkelijk op uw parkeerkosten en in plaats van dat u moet lopen naar de terminal wordt u voor de deur afgezet. Dat betekent dat het ook nog eens veel comfortabeler reizen is! De shuttle van en naar het vliegveld zit bij de prijs inbegrepen en is 24 uur per dag beschikbaar. U ziet het, er kan makkelijk bespaart worden ten opzichte van parkeren P3 Brussel Airport!

 

Bel Parking

Bel Parking Brussel AirportDe overdekte parkeergarage van Bel Parking biedt uw auto een nette parkeerplaats en u als reiziger een goede shuttleservice. Na het parkeren wordt u met de shuttlebus in 10 minuten naar de luchthaven gebracht. De parkeerplaats is 24/7 geopend en is voorzien van 24-uurs camerabewaking.

Boek nu →

 

Express Parking

Logo Express Parking Brussel AirportDe parkeeraanbieder Express Parking is een van de best beoordeelde parkings bij Brussel Airport. Op basis van de aspecten stiptheid, vriendelijkheid en locatie scoort Express Parking op het moment van schrijven een 8,6 uit 10. Het parkeerterrein ligt op slechts 5 minuten van het vliegveld en ook hier dient u uw autosleutels in te leveren. 

Boek nu →

 

Park and Go

Logo Park and Go BrusselDe parking Park and Go is op het moment van schrijven één van de meest voordelige parkeeropties. U parkeert inclusief een shuttleservice op ongeveer 7 minuten afstand van de luchthaven. Het parkeerterrein is uitstekend beveiligd dankzij een slagboom, omheining en camerabewaking. U kunt uw autosleutels zelf meenemen op reis.

Boek nu →

 

Aeropark1000

Logo Aeropark1000 Brussel AirportOok bij Aeropark1000 geniet u van voordelige parkeertarieven, deze zijn op het moment van schrijven identiek aan die van Park and Go. Ook het parkeerterrein bevindt zich op 7 minuten van de luchthaven, het enige verschil is dat u hier uw autosleutels wel in moet leveren. Er is dus tevens camerabewaking aanwezig.

Boek nu →

 

 

Disclaimer:

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode juli 2022.
  • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Brussel Airport parkeren website.

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker