P3 Zaventem Airport

Airport-Brussels-P3-Holiday

Wilt u parkeren bij Brussel Airport en bent u op zoek naar meer informatie over het parkeerterrein P3 Holiday? In dit artikel leggen we u alles uit over parkeren Brussel Airport P3, Parking Zaventem bij alternatieve mogelijkheden en hoe u gemakkelijk goedkoper kunt parkeren!

Inhoudsopgave: 

 

Parkeertarieven van Brussel Airport P3

Als reiziger bij Brussel-Zaventem Airport heeft u veel keuze als u wilt parkeren. U kunt niet alleen kiezen uit de officiële parkeerplaatsen maar ook uit alternatieve parkeergelegenheden. P3 Brussels Airport bijvoorbeeld is een parkeerplaats op loopafstand van de terminal. We hebben alle mogelijke parkeeropties in één overzicht gezet. Benieuwd? Bekijk dan ons artikel over parkeertarieven Brussel Airport.

 
ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 
P3 Holiday Brussel Airport€ 117,00 - week
€ 14,63 - dag
Loopafstand
> 3-5 min
Bekijk
Holiday Inn Brussel€ 66,00 - week
€ 8,25 - dag
Shuttle*
> 5 min
Reserveer
ECE Parking€ 80,00 - week
€ 10,00 - dag
Shuttle
> 12 min
Reserveer
Express Parking
€ 81,00 - week
€ 10,13 - dag
Shuttle
> 4 min
Reserveer
Star Parking€ 110,00 - week
€ 13,75 - dag
Shuttle
> 7 min
Reserveer

* shuttleservice enkel tussen 04:00 - 10:30 en 18:00 - 23:40 beschikbaar. Buiten deze tijden dient u op eigen kosten een taxi te regelen naar en van de luchthaven. Dit geldt voor zowel de heen- als terugreis.

Meer info over P3 Brussel Airport

P3 Holiday Discount Parking Brussel Airport

De parkeerplaats P3 Brussel, of P3 Zaventem, wordt ook wel de P3 Holiday Parking Zaventem genoemd. De manier van parkeren is bijzonder eenvoudig en comfortabel. Daarnaast parkeert u uw auto op een net parkeerterrein dat meer dan voldoende beveiliging biedt. De parking is op het moment van schrijven de op een na meest voordelige officiële parkeeroptie, er zijn echter nog alternatieve mogelijkheden beschikbaar voor interessantere tarieven. 

Het parkeerterrein

De parkeergarage van P3 Brussel Airport is overdekt en biedt gezamenlijk met P1 Brussel en P2 Brussel Airport plaats aan maar liefst 10.000 auto's. P3 Holiday discount parking Zaventem zelf beschikt over 2.438 parkeerplaatsen verdeeld over diverse verdiepingen. Het parkeerterrein is afgesloten en voorzien van de benodigde veiligheidsvoorzieningen. Daarnaast is het mogelijk te parkeren op een plaats voor mindervaliden, beschikbaarheid checken is echter niet mogelijk.

Er zijn 32 elektrische oplaadpunten te vinden op verdieping -1 van P3 Holiday discount parking Brussels Airport waar u uw elektrische auto kunt opladen. Op ieder officieel parkeerterrein zijn bagagetrolleys aanwezig. Goed om te weten is dat er een maximale inrijhoogte geldt van 2.10 meter. 

Het parkeerproces

U rijdt binnen op kentekenherkenning, maar u kunt ook de QR-code gebruiken om de slagboom te openen bij Brussels Airport P3 Holiday parking. Deze ontvangt u na het maken van een reservering. Als de slagboom opent komt er een ticket uit de automaat welke u bij u moet houden. Deze heeft u namelijk nodig bij het uitrijden. U parkeert hier op 3 tot 5 minuten loopafstand van de luchthaven, dit kan zowel inclusief als exclusief reservatie. Het wordt aangeraden om te reserveren i.v.m. beschikbaarheid en een eventueel verschil in de de parkeertarieven. 

Samenvatting van de parkeerservice bij parking Brussels Airport P3:

  • 2.438 parkeerplaatsen
  • 3-5 minuten loopafstand
  • Inclusief en exclusief reservering
  • Kentekenherkenning
  • Elektrisch laden mogelijk

 

Meer info over de alternatieve parkeermogelijkheden

Via Vliegenenparkeren.nl vergelijkt u gemakkelijk diverse betrouwbare parkings met elkaar die u direct kunt reserveren. U bespaart gemakkelijk op uw parkeerkosten en in plaats van dat u moet lopen naar de terminal wordt u voor de deur afgezet. Dat betekent dat het ook nog eens veel comfortabeler reizen is! De shuttle van en naar het vliegveld zit bij de prijs inbegrepen en is 24 uur per dag beschikbaar. U ziet het, er kan makkelijk bespaart worden ten opzichte van parkeren P3 Brussel Airport!

Holiday Inn Brussel

Logo Holiday Inn Brussel AirportDe parking Holiday Inn Brussel is op het moment van schrijven één van de meest voordelige parkeeropties. U parkeert tussen bepaalde tijden inclusief een shuttleservice op ongeveer 5 minuten afstand van de luchthaven. Buiten de shuttletijden dient u op eigen initiatief en kosten een taxi naar de luchthaven te regelen.

Boek nu →

 

 

ECE Parking

Logo ECE Parking Brussel AirportOok bij ECE Parking geniet u van voordelige parkeertarieven en allerlei extras. Het parkeerterrein bevindt zich op 12 minuten van de luchthaven. De parking zelf is 24/7 geopend en het parkeerterrein is verhard en voorzien van uitstekende veiligheidsmaatregelen, zoals 24-uurs camerabewaking.

Boek nu →

 

 

Aeropark1000

Aeropark1000 Brussel AirportParkeren bij Aeropark1000 kunt u 24/7 doen, waarbij u na het parkeren van uw auto naar de luchthaven gebracht wordt. De shuttlebus rijdt er ongeveer 7 minuten op voordat u bij de terminal aankomt. Tegen meerprijs kunt u uw auto laten wassen tijdens het parkeren.

Boek nu →

 

 

Star Parking

Star Parking Brussel AirportBij Star Parking is het mogelijk om 24 uur per dag uw auto te parkeren en vervolgens met de shuttlebus naar de luchthaven gebracht te worden. Tegen meerprijs is het mogelijk om overdekt te parkeren of uw auto te laten wassen. De shuttlebus brengt u in slechts 7 minuten naar de luchthaven.

Boek nu →

 

 

Express Parking

Logo Express Parking Brussel AirportDe parkeeraanbieder Express Parking is een van de best beoordeelde parkings bij Brussel Airport. Op basis van de aspecten stiptheid, vriendelijkheid en locatie scoort Express Parking op het moment van schrijven een 8,3 uit 10. Het parkeerterrein ligt op slechts 5 minuten van het vliegveld en ook hier dient u uw autosleutels in te leveren. 

Boek nu →

 

 

Disclaimer:

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode juni 2023.
  • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Brussel Airport parkeren website.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving