P3 Zaventem Airport

Airport-Brussels-P3-Holiday

Wilt u parkeren bij Brussel Airport en bent u op zoek naar meer informatie over parking P3 Zaventem? In dit artikel leggen we u alles uit over parkeren Brussel Airport P3, Parking Zaventem bij alternatieve mogelijkheden en hoe u gemakkelijk goedkoper kunt parkeren!

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Brussel Airport
ParkingKosten per weekService 
P3 Holiday Brussel Airport
Volgeboekt!Lopen
5 min
Meer info
Zaventem Parking€ 48,00 - week
€ 6,85 - dag
Shuttle
11 min
Meer info
Parkings Premier€ 50,00 - week
€ 7,14 - dag
Shuttle
8 min
Meer info
Fly Parking Brussel€ 79,00 - week
€ 11,28 - dag
Shuttle
10 min
Meer info
Parking City€ 89,00 - week
€ 12,71 - dag
Shuttle
4 min
Meer info
OM Parking€ 110,50 - week
€ 15,78 - dag
Shuttle
8 min
Meer info

Als reiziger bij Brussel-Zaventem Airport heeft u veel keuze als u wilt parkeren. U kunt niet alleen kiezen uit de officiële parkeerplaatsen, maar ook uit alternatieve parkeergelegenheden. Parking Zaventem P3 bijvoorbeeld is een parkeerplaats op loopafstand van de terminal. We hebben alle mogelijke parkeeropties in één overzicht gezet. Benieuwd? Bekijk dan ons artikel over parkeertarieven Brussel Airport.

 

De parkeerservice van P3 Brussel Airport

P3 Holiday Discount Parking Brussel Airport

De parkeerplaats P3 Brussel, of P3 Zaventem, wordt ook wel de P3 Holiday Parking Zaventem genoemd. De manier van parkeren is bijzonder eenvoudig en comfortabel. Daarnaast parkeert u uw auto op een net parkeerterrein dat meer dan voldoende beveiliging biedt. De parking is op het moment van schrijven de gemiddelde prijs voor een officiële parkeeroptie, er zijn echter nog alternatieve mogelijkheden beschikbaar voor interessantere tarieven. 

Samenvatting van de parkeerservice bij parking Brussels Airport P3:

🚗 ParkeermethodeLoopafstand
↪️ Reistijd3-5 min
🔑 SleutelbehoudSleutel zelf meenemen
🕕 Openingstijden24/7
  • 4.431 parkeerplaatsen
  • 3-5 minuten loopafstand
  • Inclusief en exclusief reservering
  • Kentekenherkenning
  • 32 elektrische laadpalen
  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst

De garage van P3 parking Zaventem is overdekt en biedt gezamenlijk met P1 Brussel en P2 Brussel Airport plaats aan maar liefst 10.000 auto's. P3 Holiday discount parking Zaventem zelf beschikt over 4.431 parkeerplaatsen verdeeld over diverse verdiepingen. Het parkeerterrein is afgesloten en voorzien van de benodigde veiligheidsvoorzieningen. Daarnaast is het mogelijk te parkeren op één van de 52 mindervaliden parkeerplaatsen, beschikbaarheid checken is echter niet mogelijk.

Er zijn 32 elektrische oplaadpunten te vinden op verdieping -1 van Zaventem P3 Holiday Parking waar u uw elektrische auto kunt opladen. Op alle officiële parkeerterrein zijn bagagetrolleys aanwezig. Goed om te weten is dat er een maximale inrijhoogte geldt van 2.10 meter. Er is camerabewaking aanwezig en een tel- en bewijzeringssysteem om u te wijzen op een vrije parkeerplaats bij aankomst.

U rijdt binnen op kentekenherkenning, maar u kunt ook de QR-code gebruiken om de slagboom te openen waarna u gaat parkeren Zaventem P3. Deze code ontvangt u na het maken van een reservering. Als de slagboom opent komt er een ticket uit de automaat welke u bij u moet houden. Deze heeft u namelijk nodig bij het uitrijden. U parkeert hier op 3 tot 5 minuten loopafstand van de luchthaven, dit kan zowel inclusief als exclusief reservatie. Het wordt aangeraden om te reserveren in verband met beschikbaarheid en een eventueel verschil in de parkeertarieven. 

 

De prijzen voor parkeren P3 Zaventem

Deze parkeergarage kent dus veel voordelen, maar wat is de parking Zaventem P3 prijs? Als u de prijzen voor deze locatie vergelijkt met alternatieve parkeergelegenheden, zoals in bovenstaande tabel wordt gedaan, ziet u dat er een groot prijsverschil in zit. U betaalt een relatief hoge prijs, maar kunt dan wel te voet naar de terminal lopen. Na het parkeren kunt u met de lift naar de 2e etage en zo komt u in de vertrekhal terecht.

Het is ook mogelijk om, zonder reservering, bij P3 Holiday parking Zaventem kort te parkeren. Handig als u iemand op wilt halen of weg wilt brengen bijvoorbeeld. Zo kost het € 3 per 30 minuten, € 5 voor een uur en tevens € 5 voor anderhalf uur parkeren. In de tabel hieronder ziet u de prijzen voor bepaalde parkeertermijnen.

TermijnP3 Zaventem Airport
1 dag€ 24,00
3 dagen€ 69,00
7 dagen€ 123,00
14 dagen€ 163,00

 

Het boeken en annuleren van uw P3 Zaventem reservering

Het maken van een boeking voor P3 Brussel Airport kan via de officiële website van de luchthaven, tot 2 uur voor de starttijd. U rekent uw reservering af met Maestro, MasterCard of Visa, waarna u een bevestiging ontvangt.

Wanneer u uw boeking wilt wijzigen, kan dit kosteloos tot 24 uur voor de start van uw boeking. Denk hierbij aan het wijzigen van het kenteken van het voertuig, maar ook de tijd of data. Met uw gemaakte reservering kunt u tot 3 uur voor het gekozen uur de parkeerplaats inrijden.

Moet u helaas annuleren? Dat kan voor het parkeren P3 Zaventem zeer gemakkelijk. U heeft hiervoor geen annuleringsoptie nodig, maar kunt altijd gratis tot 24 uur voor aanvang nog annuleren. 

 

Disclaimer

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode augustus 2024.
  • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Brussel Airport parkeren website.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving