Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

P2 Brussel Airport

Airport-Brussels-P2-Economy

Op zoek naar een parking Zaventem, maar u weet niet wat alle mogelijkheden zijn? Wij informeren u graag over de on-airport parkeervoorzieningen en alle mogelijkheden rondom de luchthaven. In dit artikel vindt u alles over de P2 Brussel Airport, ofwel de ‘Economy Parking’ van het vliegveld zelf.

Let op: P2 Brussel Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Brussel Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijk en direct reserveren. 

 

P2 Brussel AirportAlles wat u wilt weten over parkeren Zaventem

Het parkeren op P2 biedt reizigers de ideale combinatie tussen een gemakkelijke toegang en een aantrekkelijk tarief, aldus Brussel Airport. Met een gemakkelijke toegang doelt men op de loopafstand, deze bedraagt namelijk slechts 4 minuten tot aan de terminal waardoor u in no-time de weg naar het vliegtuig kunt vervolgen! Bovendien, hoeft u niet met uw bagage te zeulen omdat er bagagetrolleys aanwezig zijn op de parkeerlocatie. Verder is er een betaalautomaat waar u zowel cash- als met een betaalkaart kunt betalen. U kunt hier ten alle tijden uitrijden, omdat de parking 24 uur per dag geopend is en u kunt met al uw vragen terecht bij de informatiedesk. Let wel: Het maken van een online reservering is verplicht op P2 parkeren Zaventem!

 

Parkeertarieven P2 Economy Parking Zaventem

De parkeertarieven zouden hier goedkoop moeten zijn, want dat is wat het vliegveld beweert. Natuurlijk betaalt u wel voor de locatie, die zich vlakbij de terminals bevindt. Dat is de voornaamste reden waarom het parkeren hier € 4 euro per uur kost. Indien u één week blijft kost het € 108 euro en het parkeertarief neemt af naar mate u langer blijft. Het parkeren Zaventem kost namelijk nog maar € 171 euro voor 3 weken op deze betreffende parking. In onderstaande tabel vindt u de parkeertarieven van P2 Economy en alternatieve maar vergelijkbare parkings. Wilt u meer informatie over een van onderstaande parkings?  Voor een extra tip, kijk onder de tabel!

 

Parkeertarieven bij Brussel Airport

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)Kosten per dagParkeervormTransfer tijdSleutelbehoud
P2 Economy€ 113,00€ 14,13Loopafstand3 Min
Sky Parking€ 34,00€ 4,25Shuttle10 Min-
Parkflug Zaventem€ 38,80€ 4,85Shuttle8 Min-
Holiday Inn€ 44,50€ 5,56Shuttle6 Min-
Aeropark1000€ 57,99€ 7,25Shuttle7 Min-

 

Zoals u zelf heeft gezien, is deze Discount parking Zaventem niet persé de goedkoopste mogelijkheid rondom Brussel Airport. U staat weliswaar snel op de luchthaven, maar dat is bij bovengenoemde shuttle aanbieders ook het geval. Zij bieden u namelijk een voordelige shuttle service aan, met een minimale reistijd tot de luchthaven. Zo neemt u het beste van twee werelden: U hoeft nauwelijks extra reistijd in te plannen en het parkeren Brussel Zaventem was nog nooit zo voordelig! Heeft u nog vragen of wilt u aanvullende informatie? Bel of app gerust onze gratis klantenservice met al uw vragen over het parkeren Zaventem. Parkeren Brussel Airport begint op Vliegen en Parkeren, wij helpen u graag op weg!

 

Extra tip lang parkeren Brussel Airport

Economy Parking staat in het Engels voor voordelig parkeren, maar is dat wel zo? Men zo verwachten dat u hier kunt lang parkeren Brussel airport. Misschien is dat met een Pcard+ zeker het geval. Die biedt namelijk promoties. Indien u een Pcard+ heeft, kunt u de eerste 30 minuten gratis parkeren. Wat inhoudt dat u deze parking tevens als Kiss & Ride kunt gebruiken. Verblijft u langer dan 30 minuten, blijft u onder de 24 uur? Dan betaalt u het normale dagtarief minus € 2 euro. Wanner u langer dan 24 uur blijft én de kaart bezit, ontvangt u een korting van 10% op het totale parkeertarief. Het is vast de moeite waard om even naar zo een kaart te informeren! Zeker wanneer u wilt lang parkeren Zaventem. Voor de aller scherpste parkeerdeals, bekijk ook onze top 5 goedkoop lang parkeren Zaventem!

 

* Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op de periode april 2019 en verschaft van de officiële website van Brussels South Airport. De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Brussel Airport parkeren website.​

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker