Parkeertarieven Brussel Airport

ParkingTarifs

- In dit artikel vertellen wij u alles over de parkeertarieven bij Brussel-Zaventem Airport -

Gaat u op reis vanaf Brussel Airport en bent u op zoek naar een Brussels Airport parking? Wij geven u graag alle informatie over de parkeerkosten Brussel Zaventem. In dit artikel vertellen wij alles over de beschikbare parkeermogelijkheden en de bijbehorende tarieven.

U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Brussel Airport al geselecteerd.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Brussel Airport

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)Kosten per dagParkeervormTransfertijdSleutelbehoud
Park and Go€ 55,00€ 6,88Shuttle6 min
Discount 1€ 61,00€ 7,63Shuttle10 min
Reservation Zone€ 81,00€ 10,13Loopafstand3 - 5 min 
Express Parking€ 85,00€ 10,63Shuttle5 minX
P3 Holiday€ 102,00€ 12,75Loopafstand4 - 6 min
Aeropark1000€ 119,00€ 14,88Shuttle7 minX
Lock Parking€ 131,00€ 16,38Loopafstand2 min
P1 Front€ 143,00€ 17,88Loopafstand2 min
Express Parking Valet€ 150,00€ 20,63Valet0 minX
P1 VIP€ 201,00€ 25,13Loopafstand0 min

 

Let op: enkel de beschikbare parkeermogelijkheden zijn toegevoegd in de bovenstaande tabel. 

 

Vaak krijgen wij de vraag 'wat kost parkeren Brussel Airport', wij geven hier meer dan graag antwoord op om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zoals u kunt zien in de bovenstaande tabel van parkeerkosten Zaventem zijn de extern gelegen parkeeraanbieders het meest voordelig, zowel de shuttle varianten als de valet varianten zijn voordeliger dan de officiële mogelijkheden en zijn daarnaast direct via onze website te reserveren.

 

Wanneer u deze parkeervormen prefereert kunt u dus al snel tientallen euro’s besparen. De shuttlebussen bij de extern gelegen parkeeraanbieders hebben een flexibel rijschema en u bent dus net zo snel op weg als bij officiële shuttle parkings, zo bent u dus altijd op tijd voor uw vliegtuig!

 

Wilt u parkeren op loopafstand, dan kunt u enkel terecht bij de officiële parkeermogelijkheden van Zaventem Airport die niet via onze website te reserveren zijn. Hieronder worden alle parkeermogelijkheden en de parkeerkosten Brussel Airport nader toegelicht. Wilt u liever wat de meest voordelige mogelijkheden zijn? Bekijk dan onze top 5 goedkoop parkeren Brussel Airport!

 

Parkeren bij Brussel Airport?
Vergelijk alle parkeermogelijkheden hier

 

Meer info over de parkeeraanbieders

U wilt naast de parkeertarieven natuurlijk ook wat meer informatie over de parkeermogelijkheden. Dit vindt u door het parkeeraanbod te vergelijken, selecteer simpelweg bovenaan de pagina uw reisdata en klik op zoeken. Ook hieronder vindt u per beschikbare parkeeraanbieder meer informatie. 

 

Park and Go

€ 55,00 - 8 dagen

Park and Go Zaventem

Bij Park and Go parkeert u inclusief een shuttleservice. De parkeerplaats ligt op ongeveer 7 minuten van de luchthaven, houdt rekening met een eventuele addictionele wachttijd. U parkeert uw auto op een afgesloten en beveiligde parkeerplaats. Voor een goede sfeerimpressie kunt u online al de foto's van de parkeerplaats bekijken. 

 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. shuttleservice
 • Faciliteiten: 24-uurs bewaking, wachtruimte en slagboom
 • Extra service: Sleutelbehoud


Boek nu →

 

 

Express Parking

€ 85,00 - 8 dagen

Express Parking Zaventem

Bij Expres Parking parkeert u bij de best beoordeelde parkeerplaats rondom Brussel Airport. Het parkeren doet u op 5 minuten van de luchthaven op een beveiligde parkeerplaats. U kunt 24/7 gebruik maken van de services en kunt ook overdekt parkeren, zo staat uw auto bescherm tegen de elementen. 

 • Service: (on)overdekte parkeerplaats incl. shuttleservice
 • Faciliteiten: Wachtruimte incl. toilet en camerabewaking
 • Extra service: Overdekt parkeren mogelijk


Boek nu →

 

 

Aeropark1000

Aeropark1000 Brussel Airport

€ 119,00 - 8 dagen

Ook Aeropark1000 hanteert een zeer voordelig parkeertarief Brussel Airport, u bespaart al snel ten opzichte van de officiële shuttle parkings. De shuttlebussen hebben een flexibel rijschema, u bent ongeveer 7 minuten onderweg. Ook hier kunt u 24/7 terecht, dit geldt dus ook voor de beschikbaarheid van de shuttleserivce.

 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. shuttleservice
 • Faciliteiten: Camerabewaking, slagboom en omheining
 • Extra service: Auto wassen mogelijk


Boek nu →

 

 

Express Parking Valet

€ 150,00 - 8 dagen

Express Parking Valet Brussel AirportOp moment van schrijven de enige parking met valetservice is Express Parking Valet. Bij deze parkeerplaats wordt uw auto standaard in een overdekte parkeergarage geparkeerd door de chauffeur. Het is mogelijk om 24/7 gebruik te maken van deze service, waarbij uw auto op een met camera bewaakte parkeerplaats staat. Tegen meerprijs kunt u uw auto laten wassen door de parking.

 • Service: Overdekte parkeerplaats incl. valetservice
 • Faciliteiten: Overdekt parkeren met camerabewaking
 • Extra service: Auto wassen mogelijk


Boek nu →

 

 

Sky Parking - shuttle

Sky Parking Brussel Airport

Niet beschikbaar

Wilt u zeker besparen op de kosten parkeren Brussel Airport? Een van de meest voordelige parkeeraanbieders bij de luchthaven Zaventem is Sky Parking. Hier parkeert u in combinatie met een shuttleservice, de reistijd bedraagt 10 minuten en de shuttlebussen hebben een flexibel rijschema. Zowel de parkeerplaats als services zijn 24/7 geopend.

 • Let op: Sky Parking shuttle was op het moment van schrijven niet beschikbaar. 


Meer info →

 

 

Sky Parking - valet

Sky Parking Zaventem

Niet beschikbaar

Sky Parking valet is de meest voordelige valet parking, u kunt eenvoudig bespraren op uw parkeerkosten Airport Zaventem, met name ten opzichte van de officiële valet parking van de luchthaven. U overhandigt uw auto bij de luchthaven aan een chauffeur, deze chauffeur zal uw auto parkeren. De parkeerplaats en valet service zijn 24/7 geopend

 • Let op: Sky Parking valet was op het moment van schrijven niet beschikbaar. 


Meer info →

 

Discount 1

€ 61,00 - 8 dagen

Discount 1 zaventem

Goedkoop parkeren doet u bij Discount 1 Zaventem. Hierbij parkeert u zelf uw auto en wordt u daarna met de shuttlebus naar de luchthaven gebracht. De rit zelf duurt ongeveer 10 minuten en er vertrekt een bus iedere 15 minuten.

 • Service: Onoverdekte parkeerplaats op 10 minuten reisafstand
 • Faciliteiten: Enkel voor reserveringen
 • Extra service: Shuttlebus inbegrepen


Meer info →

 

 

Reservation Zone

€ 81,00 - 8 dagen

reservation zone zaventem

Reservation Zone Brussel is de meest voordelige optie wanneer u op zoek bent naar een parkeerplaats op loopafstand. Dit is een overdekt parkeerplaats met een maximale inrijhoogte van 1,90 meter. De parkeerplaats bevindt zich op ongeveer 5 minuten loopafstand.

 • Service: Overdekte parkeerplaats op 3 - 5 min loopafstand
 • Faciliteiten: Enkel voor reserveringen
 • Extra service: Gratis annulering tot 24 uur voor vertrek


Meer info →

 

 

P3 Holiday

p3 holiday zaventem

€ 102,00 - 8 dagen

De parkeermogelijkheden P2 Brussel en P3 Brussel hanteren dezelfde tarieven en liggen nagenoeg op de dezelfde locatie. U parkeert op 3 tot 5 minuten loopafstand van de luchthaven. Dit zijn voordelige opties wanneer u wilt parkeren op loopafstand.

 • Service: Overdekte parkeerplaats op 4 - 6 min loopafstand
 • Faciliteiten: Enkel voor reserveringen
 • Extra service: Gratis annulering tot 24 uur voor vertrek

 

 

Lock Park

€ 131,00 - 8 dagen

lock park zaventem

Lock Park Brussel is de best beveiligde parkeerplaats bij de luchthaven, wellicht ook niet gek als u naar de naam van de parking kijkt! Wanneer u hier parkeert dan bent u voorzien van vuur- en diefstalverzekering. De parkeerplaats bevindt zich op 2 minuten loopafstand, tegenover de vertrekhal.

 • Service: (on)overdekte parkeerplaats op 2 min loopafstand
 • Faciliteiten: Vuur- en diefstalverzekering
 • Extra service: 8 elekrische laadpalen


Meer info →

 

 

P1 Front

€ 143,00 - 8 dagen

p1 front zaventem

Wanneer u met minimaal tijdsverlies tegenover de vertrekhal wilt parkeren dan kunt u terecht bij P1 Front Zaventem. U parkeert op slechts 2 minuten loopafstand op een nette en goed beveiligde parkeerplaats. De tarieven liggen echter al snel drie maal zo hoog als bij de meest voordelige opties.

 • Service: (on)overdekte parkeerplaats op 2 min loopafstand
 • Faciliteiten: Beveiliging en plaatsaanduiding
 • Extra service: Sleutelbehoud


Meer info →

 

 

P1 VIP

€ 201,00 - 8 dagen

p1 vip zaventem

Dit is de duurste parkeeroptie rondom de luchthaven, hier parkeert u in combinatie met een valet service. Uw overhandigt uw auto bij de luchthaven aan een chauffeur van de parking en deze zal uw auto parkeren op de parkeerplaats. Als extra service mogelijkheden kunt u uw auto laten wassen en er wordt zelfs glas reparatie aangeboden.

 • Service: (on)overdekte parkeerplaats op 0-1 min loopafstand
 • Faciliteiten: Beveiliging en parkeerservice
 • Extra service: Auto laten wassen mogelijk

 

P4 Long Term

p4 long term zaventem

Niet beschikbaar

Dit is de duurste shuttle parkeerplaats bij de luchthaven. De shuttlebussen vertrekken iederen 5 tot 15 minuten en u reist slechts 1 minuten in de shuttlebus. U heeft bij deze shuttle parking dus minimaal tijdsverlies maar u betaalt ook voor het gemak.

 • Let op: P4 Long Term was op het moment van schrijven niet beschikbaar. 

 

 

Meer info over Brussel Airport

Parkeermogelijkheden rondom Brussel Airport

 

In de toegevoegde afbeelding ziet u in één oogopslag hoe de parkeerplaatsen rondom Brussel Airport zijn ingedeeld en waar ze gevestigd zitten. Alle parkeerplaatsen liggen, zoals u kunt zien, naast of nabij de luchthaven. Dit verklaart een verschil in de parkeertarieven Brussel Zaventem. U betaalt natuurlijk meer wanneer u dichtbij parkeert met een zo kort mogelijke afhandelingstijd van het parkeren. Ook de parkeervorm is van belang, een valet parking Brussel Airport is doorgaans namelijk prijziger dan een shuttleservice. 

 

De budget parkeeraanbieders liggen allen nabij de luchthaven, hierdoor bent u wellicht iets meer tijd kwijt, maar u kunt eenvoudig besparen op de parkeertarieven Zaventem Airport. Daarnaast bespaart u nog meer wanneer u lang op reis gaat en dus ook kiest voor lang parkeren Zaventem. Voer uw reisdata in en kom er zelf achter hoeveel u kunt besparen!

 

Samenvatting parkeermogelijkheden

Hieronder ziet u in een handig overzicht uit hoeveel mogelijkheden u kunt kiezen, welke parking het best wordt beoordeeld, wat de goedkoopste parking is en welke het dichstbij de luchthaven te vinden is. Het makkelijkst is uiteraard om bovenaan uw reisdata te selecteren en daadwerkelijk het vergelijkingsproces te starten. Zo vindt u het actuele Airport Brussel parking aanbod, tijdens uw reisperiode!

 

🚗 Aantal parkeerplaatsen8
🏆 Best beoordeeldExpress Parking
💶 GoedkoopstePark and Go
📍 Dichtst bij luchthavenExpress Parking Valet

 

Disclaimer

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen, ten minste 2 weken van tevoren gereserveerd, in de periode mei-juni 2022.
 • De prijzen van de officiële airport producten komen direct van de officiële Brussel Airport parkeren website, de kosten voor het parkeren hier zijn inclusief online reservering.

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker