Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!
Vergelijken 07.09.2020

Parkeertarieven Brussel Airport

Parking_zaventem_plan

Gaat u op reis vanaf Brussel Airport en bent u op zoek naar een Brussels Airport parking? Wij geven u graag alle informatie over de parkeerkosten Brussel Zaventem. 

Let op: u vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Brussel Airport al geselecteerd.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Brussel Airport

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)Kosten per dagParkeervormTransfer tijdAnnuleren Mogelijk

Budget Parkeeraanbieders

Aeropark1000€ 41,99€ 5,25Shuttle7 Min
Park and Go€ 41,99€ 5,25Shuttle6 Min
Express Parking€ 80,00€ 10,00Shuttle5 Min
Sky Parking€ x€ xShuttle10 Min
Sky Parking€ x€ xValet0 Min

Officiële Parkeermogelijkheden

P1 Front & Fast Zone€ x€ xLoopafstand1 - 3 min
Lock Park & P1 VIP€ 131,00 - € 201,00€ 16,38 - € 25,13Loopafstand1 - 4 min
P2 Brussel & P3 Brussel€ x€ xLoopafstand4 - 6 min
P4 Long Term€ x€ xShuttle3 min
Discount 1 & Discount 2€ 59,00€ 7,38Shuttle10 min
Reservation Zone€ 101,00€ 12,63Loopafstand6 min✓ € 9,00

 

Vaak krijgen wij de vraag 'wat kost parkeren Brussel Airport', wij geven hier meer dan graag antwoord op om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zoals u kunt zien in de bovenstaande tabel van parkeerkosten Zaventem zijn de extern gelegen parkeeraanbieders het meest voordelig, zowel de shuttle varianten als de valet varianten zijn voordeliger dan de officiële mogelijkheden en zijn daarnaast direct via onze website te reserveren. Wanneer u deze parkeervormen prefereert kunt u dus al snel tientallen euro’s besparen. De shuttlebussen bij de extern gelegen parkeeraanbieders hebben een flexibel rijschema en u bent dus net zo snel op weg als bij officiële shuttle parkings, zo bent u dus altijd op tijd voor uw vliegtuig!

Wilt u parkeren op loopafstand, dan kunt u enkel terecht bij de officiële parkeermogelijkheden van Zaventem Airport die niet via onze website te reserveren zijn. Hieronder worden alle parkeermogelijkheden en de parkeerkosten Brussel Airport nader toegelicht.

 

Budget parkeeraanbieders

Sky Parking Brussel AirportSky Parking

Wilt u zeker besparen op de kosten parkeren Brussel Airport? Een van de meest voordelige parkeeraanbieders bij de luchthaven Zaventem is Sky Parking. Hier parkeert u in combinatie met een shuttleservice, de reistijd bedraagt 10 minuten en de shuttlebussen hebben een flexibel rijschema. Zowel de parkeerplaats als services zijn 24/7 geopend.

 

Park and Go ZaventemPark and Go

Bij Park and Go parkeert u inclusief een shuttleservice. De parkeerplaats ligt op ongeveer 6 minuten van de luchthaven, houdt rekening met een eventuele addictionele wachttijd. U parkeert uw auto op een afgesloten en beveiligde parkeerplaats. Voor een goede sfeerimpressie kunt u online al de foto's van de parkeerplaats bekijken. 

 

Aeropark1000 Brussel AirportAeroPark1000

Ook Aeropark1000 hanteert een zeer voordelig parkeertarief Brussel Airport, u bespaart al snel ten opzichte van de officiële shuttle parkings. De shuttlebussen hebben een flexibel rijschema, u bent ongeveer 15 minuten onderweg. Ook hier kunt u 24/7 terecht.

 

Express Parking ZaventemExpress Parking

Bij Expres Parking parkeert u bij de best beoordeelde parkeerplaats rondom Brussel Airport. Het parkeren doet u op 5 minuten van de luchthaven op een beveiligde parkeerplaats. U kunt 24/7 gebruik maken van de services en kunt ook overdekt parkeren, zo staat uw auto bescherm tegen de elementen. 

 

Sky Parking ZaventemSky Parking

Sky Parking valet is de meest voordelige valet parking, u kunt eenvoudig bespraren op uw parkeerkosten Airport Zaventem, met name ten opzichte van de officiële valet parking van de luchthaven. U overhandigt uw auto bij de luchthaven aan een chauffeur, deze chauffeur zal uw auto parkeren. De parkeerplaats en valet service zijn 24/7 geopend

 

Officiële Parkeermogelijkeden

Let op: Alle onderstaande parkeermogelijkheden zijn de officiële parkeerplaatsen van Brussel Airport zelf. Deze parkeerplaatsen zijn niet via onze website te reserveren. 

 

p1 vip zaventemP1 VIP

Dit is de duurste parkeeroptie rondom de luchthaven, hier parkeert u in combinatie met een valet service. Uw overhandigt uw auto bij de luchthaven aan een chauffeur van de parking en deze zal uw auto parkeren op de parkeerplaats. Als extra service mogelijkheden kunt u uw auto laten wassen en er wordt zelfs glas reparatie aangeboden.

 

p1 front zaventemP1 Front

Wanneer u met minimaal tijdsverlies tegenover de vertrekhal wilt parkeren dan kunt u terecht bij P1 Front Zaventem. U parkeert op slechts 2 minuten loopafstand op een nette en goed beveiligde parkeerplaats. De tarieven liggen echter al snel drie maal zo hoog als bij de meest voordelige opties.

 

lock park zaventemLock Park

Lock Park Brussel is de best beveiligde parkeerplaats bij de luchthaven, wellicht ook niet gek als je naar de naam van de parking kijkt! Wanneer u hier parkeert dan bent u voorzien van vuur- en diefstalverzekering. De parkeerplaats bevindt zich op 2 minuten loopafstand, tegenover de vertrekhal.

 

p3 holiday zaventemP3 holiday & P2 Economy

De parkeermogelijkheden P2 Brussel en P3 Brussel hanteren dezelfde tarieven en liggen nagenoeg op de dezelfde locatie. U parkeert op 3 tot 5 minuten loopafstand van de luchthaven. Dit zijn voordelige opties wanneer u wilt parkeren op loopafstand.

 

reservation zone zaventemReservation Zone

Reservation Zone Brussel is de meest voordelige optie wanneer u op zoek bent naar een parkeerplaats op loopafstand. Dit is een overdekt parkeerplaats met een maximale inrijhoogte van 1,90 meter. De parkeerplaats bevindt zich op ongeveer 5 minuten loopafstand.

 

p4 long term zaventemP4 Long Term

Dit is de duurste shuttle parkeerplaats bij de luchthaven. De shuttlebussen vertrekken iederen 5 tot 15 minuten en u reist slechts 1 minuten in de shuttlebus. U heeft bij deze shuttle parking dus minimaal tijdsverlies maar u betaalt ook voor het gemak.

 

discount parking 1 zaventemDiscount 1 & 2

Discount 1 Brussel en Discount 2 Brussel zijn de meeste voordelige officiële parkeeropties van Zaventem Airport. De parkeerplaatsen bevinden zich beide op ongeveer 10 minuten reistijd en de shuttlebussen vertrekken iedere 15 minuten. Wanneer Discount 1 vol is gaat Discount 2 open.

 

Parkeren rondom Brussel Airport

Parkeermogelijkheden rondom Brussel Airport

In de toegevoegde afbeelding ziet u in één oogopslag hoe de parkeerplaatsen rondom Brussel Airport zijn ingedeeld en waar ze gevestigd zitten. Alle parkeerplaatsen liggen, zoals u kunt zien, naast of nabij de luchthaven. Dit verklaart een verschil in de parkeertarieven Brussel Zaventem. U betaalt natuurlijk meer wanneer u dichtbij parkeert met een zo kort mogelijke afhandelingstijd van het parkeren. 

De budget parkeeraanbieders liggen allen nabij de luchthaven, hierdoor bent u wellicht iets meer tijd kwijt, maar u kunt eenvoudig besparen op de parkeertarieven Zaventem Airport. 

 

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen, ten minste 2 weken van tevoren gereserveerd, in de periode september 2020.
  • De prijzen van de officiële airport producten komen direct van de officiële Brussel Airport parkeren website, de kosten voor het parkeren hier zijn exclusief online reservering.

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker