Parkeertarieven Brussel Airport

- In dit artikel vertellen wij u alles over de parkeertarieven bij Brussel Zaventem Airport -

Gaat u op reis vanaf Brussel Airport en bent u op zoek naar een Brussels Airport parking? Wij geven u graag alle informatie over de parkeerkosten Brussel Zaventem. In dit artikel vertellen wij alles over de beschikbare parkeermogelijkheden en de bijbehorende tarieven.

U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Brussel Airport al geselecteerd.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Brussel Airport
ParkingKosten per weekService 
Nooya Parking€ 53,00 - week
€ 6,63 - dag
Shuttle
7 min
Reserveer
Parkings Premier€ 53,00 - week
€ 6,63 - dag
Shuttle
8 min
Reserveer
Star Parking€ 63,00 - week
€ 6,63 - dag
Shuttle
7 min
Reserveer
Green Parking€ 68,00 - week
€ 8,50 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
OM Parking€ 73,00 - week
€ 9,13 - dag
Shuttle
8 min
Reserveer
Star Parking - Valet€ 165,00 - week
€ 20,63 - dag
Valet
0 min
Reserveer
Express Parking - Valet€ 180,00 - week
€ 22,50 - dag
Valet
0 min
Reserveer
P3 Holiday Brussel (official)€ 123,00 - week
€ 15,38 - dag
Lopen
5 min
Informatie
Lock Parking Brussel (official)
€ 150,00 - week
€ 18,75 - dag
Lopen
2 min
Informatie
P1 Front Brussel (official)
€ 163,00 - week
€ 20,38 - dag
Lopen
2 min
Informatie

Disclaimer: kosten per week is gelijk aan 8 dagen (bijvoorbeeld maandag t/m maandag).
* De shuttleservice bij Holiday Inn Brussel is slechts beperkt beschikbaar. U kunt enkel tussen 04:00 & 10:10 en tussen 18:00 & 23:20 gebruikmaken van deze shuttledienst. Buiten de genoemde tijden dient u op eigen kosten een taxi te nemen.

 

Vaak krijgen wij de vraag 'wat kost parkeren Brussel Airport?', wij geven hier meer dan graag antwoord op om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zoals u kunt zien in de bovenstaande tabel van parkeerkosten Zaventem zijn de extern gelegen parkeeraanbieders het meest voordelig, zowel de shuttle varianten als de valet varianten zijn voordeliger dan de officiële mogelijkheden en zijn daarnaast direct via onze website te reserveren.

Wilt u parkeren op loopafstand, dan kunt u enkel terecht bij de officiële parkeermogelijkheden van Zaventem Airport die niet via onze website te reserveren zijn. Hieronder worden alle parkeermogelijkheden en de parkeren Zaventem luchthaven prijzen nader toegelicht. Wilt u liever de meest voordelige mogelijkheden zien? Bekijk dan onze top 5 goedkoop parkeren Brussel Airport!

U wilt naast de parkeertarieven natuurlijk ook wat meer informatie over de parkeermogelijkheden. Dit vindt u door het parkeeraanbod te vergelijken, selecteer simpelweg bovenaan de pagina uw reisdata en klik opzoeken. Ook hieronder vindt u per beschikbare parkeeraanbieder meer informatie. 

 

Nooya Parking (€ 53,00 / week)

Logo Nooya ParkingOp de eerste plek van Zaventem parking prijs vindt u Nooya Parking. Op elk moment dat u op de parkeerplaats komt is er een shuttlebus tot uw beschikking. Niet alleen is deze parkeerplaats 24/7 geopend, maar brengt deze u binnen 7 minuten met de pendelbus naar de luchthaven. Veiligheid wordt ook als prioriteit gezien, zo is de parkeerplaats beveiligd met 24 uurs camerabewaking, een volledige omheining die is afgesloten met een slagboom. Daarnaast kunt u zelfs uw elektrische auto laten opladen tegen een meerprijs.  

 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Faciliteiten: Camerabewaking, geasfalteerd en wachtruimte
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

Parkings Premier (€ 53,00 / week)

Logo Parkings Premier

Ook Parkings Premier is een goede optie wanneer u wilt besparen op de prijzen parking Brussels Airport. Er is al snel geld te besparen vergeleken met de officiële shuttle parkings. De shuttlebussen hebben een flexibel rijschema, u bent ongeveer 7 minuten onderweg. Ook hier kunt u 24/7 terecht, dit geldt dus ook voor de beschikbaarheid van de shuttleservice.

 • Service: Overdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Faciliteiten: Camerabewaking, slagboom en omheining
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

Star Parking (€ 63,00 / week)

Logo Star ParkingDe mogelijkheid om voor lage Brussels Airport parkeren tarieven te parkeren kan ook bij Star Parking. De parkeerplaats is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Hierdoor kunt u op elk moment van de dag gebruikmaken van de services en faciliteiten die de parkeerplaats aanbiedt. Naast dit voordeel wordt u in ongeveer 7 minuten bij de luchthaven gebracht door een pendelbus. Ook wordt de parkeerplaats beveiligd door middel van 24 uurs camerabewaking en de auto staat ook nog eens overdekt geparkeerd. Beschermd tegen weer en wind. 

 • Service: Overdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Faciliteiten: 24-uursbewaking, camerabewaking en slagboom
 • Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

 

Green Parking (€ 68,00 / week)

Logo Green Parking

Terwijl u reist, blijft de auto bij Green Parking op dezelfde plaats staan. U bent snel bij de vertrekhal op het vliegveld omdat de parkeerplaats op ongeveer 10 minuten rijden van het vliegveld ligt. U kunt ook uw autosleutel behouden als extra veiligheidsmaatregel. De parkeerplaats is omheind en afgesloten met slagboom, verder is er 24 uur per dag camerabewaking aanwezig. Ook is de parkeerplaats geasfalteerd, heeft geen maximale doorrijhoogte en is voorzien van een wachtruimte.  

 • Service: Overdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Faciliteiten: Geasfalteerd terrein met camerabewaking
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

OM Parking (€ 73,00 / week)

Logo OM Parking

Bij OM Parking zijn de kosten parkeren Zaventem goed betaalbaar én is de locatie veilig. U parkeert uw auto op een onoverdekte parkeerplaats. Deze is 24/7 geopend en brengt u door middel van een shuttleservice in 8 minuten naar het vliegveld. Verder is deze voorzien van camerabewaking, het terrein is verlicht in de avonduren en er is een wachtruimte inclusief toilet aanwezig. Mocht het nodig zijn kunt u gebruikmaken van de bagagehulp of starthulp. 

 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Faciliteiten: Geasfalteerde weg met verlichting
 • Extra service: Camerabewaking

Boek nu →

 

Star Parking Valet (€ 165,00 / week)

Logo Star Parking Valet Brussel AirportAls u zich afvraagt wat de Brussel Airport parkeren tarieven zijn en hier een goedkope valet optie wilt, kunt u parkeren bij Star Parking Valet. U stapt uit bij de luchthaven en levert de sleutel in bij de chauffeur, daarna zal een medewerker de auto netjes parkeren. Dankzij de 24-uursservice kunt u er altijd terecht. Uw auto wordt overdekt geparkeerd, op een terrein dat voorzien is van camerabewaking.

 • Service: Overdekte parkeerplaats inclusief valetservice
 • Faciliteiten: Camerabewaking en verlichting
 • Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

 

Express Parking Valet (€ 180,00 / week)

Logo Express Parking

Parkeren voor lage parkeerkosten Zaventem doet u bij Express Parking Valet. De auto wordt voor u geparkeerd in een overdekte parkeergarage waardoor deze beschermd is tegen allerlei weersomstandigheden. De parkeerplaats is voorzien van camerabewaking die 24 uur per dag aan staat, ook is deze helemaal omheind en afgesloten middels een slagboom. Naast deze voordelen is het terrein verlicht en geasfalteerd. 

 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief valetservice
 • Faciliteiten: Geasfalteerd, verlicht terrein en slagboom
 • Extra service: Camerabewaking

Boek nu →

 

P3 Holiday (€ 123,00 / week)

P3 Holiday Brussel Airport

Parkeren speciaal voor vakantiegangers tegen een redelijke kostprijs parking Zaventem kan bij P3 Holiday. Hier kunt u zowel met als zonder reservering parkeren, al bent u in dat laatste geval wel een stuk duurder uit. Vervolgens loopt u met uw bagage ongeveer 5 minuten naar de vertrekhal toe. Er zijn maar liefst 64 elektrische laadpunten op verdieping -1 in de grote parkeergarage, waardoor u ook met uw elektrische auto goed terecht kunt.

 • Service: Overdekte parkeerplaats op 5 min loopafstand
 • Faciliteiten: Elektrische laadpalen en camerabewaking
 • Extra service: Sleutelbehoud

Meer info →

 

Lock Parking (€ 150,00 / week)

Lock Parking Zaventem Airport

Het parkeerterrein Lock Parking Brussel is de best beveiligde parkeeroptie rondom de luchthaven. Hier parkeert u zelf uw auto in combinatie met een vrij hoge parkeren Zaventem prijs. U parkeert overdekt, waardoor er een maximale doorrijhoogte van 1,90 meter geldt. Er zijn 12 elektrische laadpunten aanwezig in de parkeergarage, waar u uw elektrische auto kunt opladen indien gewenst. Verder is dit gedeelte van de parkeergarage goed verzekerd tegen brandschade of diefstal. Uw auto staat hier dus zeer veilig geparkeerd.

 • Service: Overdekte parkeerplaats op 2 min loopafstand
 • Faciliteiten: Brand- en diefstalverzekering, elektrische laadpalen
 • Extra service: Sleutelbehoud

Meer info →

 

P1 Front (€ 163,00 / week)

p1 front zaventem

Wanneer u met minimaal tijdverlies tegenover de vertrekhal wilt parkeren dan kunt u terecht bij P1 Front Zaventem. U parkeert op slechts 2 minuten loopafstand op een nette en goed beveiligde parkeerplaats. De tarieven liggen echter al snel drie maal zo hoog als bij de voordeligste opties.

 • Service: (On)overdekte parkeerplaats op 2 min loopafstand
 • Faciliteiten: Beveiliging en plaatsaanduiding
 • Extra service: Sleutelbehoud

Meer info →

 

Samenvatting parkeermogelijkheden

Hieronder ziet u in een handig overzicht uit hoeveel mogelijkheden u kunt kiezen, welke parking het best wordt beoordeeld, wat de goedkoopste parking is en welke het dichtst bij de luchthaven te vinden is. Loopt u toch nog rond met de vraag "hoeveel kost parking Zaventem?". U kunt de mogelijkheden en de bijbehorende tarieven gemakkelijk vinden door bovenaan deze pagina uw reisdata te selecteren en vervolgens op zoeken te drukken. Wij tonen het beschikbare parkeeraanbod, u kunt dit gemakkelijk vergelijken en de gewenste parkeerplaats direct reserveren.

🚗 Aantal parkeerplaatsen12
🏆 Best beoordeeldOM Parking
💶 GoedkoopsteParkings Premier
📍 Dichtst bij luchthavenParking City

 

Disclaimer

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen, ten minste 2 weken van tevoren gereserveerd, in de periode Mei 2024.
 • De prijzen van de officiële airport producten komen direct van de officiële Brussel Airport parkeren website, de kosten voor het parkeren hier zijn inclusief online reservering.
 • Wilt u weten wat de tarieven zijn voor parkeren op de luchthaven? Selecteer uw reisdata, vergelijk de mogelijkheden en boek de gewenste parkeerplaats! 

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving