Parkeertarieven Brussel Airport

ParkingTarifs

- In dit artikel vertellen wij u alles over de parkeertarieven bij Brussel Zaventem Airport -

Gaat u op reis vanaf Brussel Airport en bent u op zoek naar een Brussels Airport parking? Wij geven u graag alle informatie over de parkeerkosten Brussel Zaventem. In dit artikel vertellen wij alles over de beschikbare parkeermogelijkheden en de bijbehorende tarieven.

U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Brussel Airport al geselecteerd.

Parkeren bij Brussel Airport?
> Vergelijk de parkeermogelijkheden hier <

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Brussel Airport

ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 
Holiday Inn Brussels*€ 60,00 - week
€ 7,50 - dag
Shuttle
> 5 min
Reserveer
Greenparking€ 67,00 - week
€ 8,38 - dag
Shuttle
> 10 min
Reserveer
Aeropark1000€ 75,00 - week
€ 9,38 - dag
Shuttle
> 7 min
Reserveer
OM Parking€ 77,00 - week
€ 9,63 - dag
Shuttle
> 8 min
Reserveer
Parking City€ 77,00 - week
€ 9,63 - dag
Shuttle
> 4 min
Reserveer
Star Parking€ 78,00 - week
€ 9,75 - dag
Shuttle
> 7 min
Reserveer
Express Parking€ 89,00 - week
€ 11,13 - dag
Shuttle
> 4 min
Reserveer
Star Parking Valet
€ 165,00 - week
€ 21,88 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
Express Parking Valet
€ 180,00 - week
€ 22,50 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
P1 Front (official)€ 155,00 - week
€ 19,38 - dag
Loopafstand
> 2 min
Informatie

P1 VIP (official)

€ 218,00 - week
€ 27,25 - dag
Loopafstand
> 0 min
Informatie

* De shuttleservice bij Holiday Inn Brussel is slechts beperkt beschikbaar. U kunt enkel tussen 04:00 & 10:10 en tussen 18:00 & 23:20 gebruik maken van deze shuttledienst. Buiten de genoemde tijden dient u op eigen kosten een taxi te nemen.

Vaak krijgen wij de vraag 'wat kost parkeren Brussel Airport?', wij geven hier meer dan graag antwoord op om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zoals u kunt zien in de bovenstaande tabel van parkeerkosten Zaventem zijn de extern gelegen parkeeraanbieders het meest voordelig, zowel de shuttle varianten als de valet varianten zijn voordeliger dan de officiële mogelijkheden en zijn daarnaast direct via onze website te reserveren.

Wanneer u deze parkeervormen prefereert kunt u dus al snel tientallen euro’s besparen. De shuttlebussen bij de extern gelegen parkeeraanbieders hebben een flexibel rijschema en u bent dus net zo snel op weg als bij officiële shuttle parkings, zo bent u dus altijd op tijd voor uw vliegtuig!

Wilt u parkeren op loopafstand, dan kunt u enkel terecht bij de officiële parkeermogelijkheden van Zaventem Airport die niet via onze website te reserveren zijn. Hieronder worden alle parkeermogelijkheden en de parkeren Zaventem luchthaven prijzen nader toegelicht. Wilt u liever wat de meest voordelige mogelijkheden zijn? Bekijk dan onze top 5 goedkoop parkeren Brussel Airport!

 

Parkeren bij Brussel Airport?
> Vergelijk de parkeermogelijkheden hier <

 

Meer info over de parkeeraanbieders

U wilt naast de parkeertarieven natuurlijk ook wat meer informatie over de parkeermogelijkheden. Dit vindt u door het parkeeraanbod te vergelijken, selecteer simpelweg bovenaan de pagina uw reisdata en klik op zoeken. Ook hieronder vindt u per beschikbare parkeeraanbieder meer informatie. 

 

Holiday Inn Brussel

€ 60,00 - 8 dagen

Holiday Inn Brussel Airport

Parkeren voor een lage Zaventem parking prijs doet u bij Holiday Inn Brussel. Parkeert u tussen 04:00 en 10:10 of tussen 18:00 en 23:20, dan maakt u gebruik van de shuttleservice van het hotel. De rit duurt ongeveer 5 minuten. Parkeert u echter buiten deze tijden, dan rijdt er geen shuttlebus en dient u op zelf op eigen kosten een taxi te nemen naar de luchthaven. Dit geldt ook voor de terugweg.

 • Service: Onoverdekte parkeerplaats, beperkte beschikbaarheid shuttleservice
 • Faciliteiten: Wachtruimte incl. toilet en camerabewaking
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

Greenparking

Greenparking Zaventem Airport€ 67,00 - 8 dagen

Op ieder gewenst tijdstip vindt u bij Greenparking een busje dat met een reistijd van 10 minuten voor de vertekhal staat. Hierdoor past deze parkeerplaats bij iedere reis en is er nooit onrust bij vertraging op de terugreis, bij de auto komt u altijd. Het parkeerterrein heeft geen overdekt gedeelte. De sleutel kan ook in eigen bezig blijven.

 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. shuttleservice
 • Faciliteiten: Camerabewaking, verlichting, bestrating en wachtruimte
 • Extra service: Bagagehulp

Boek nu →

 

Aeropark1000

Aeropark1000 Brussel Airport

€ 75,00 - 8 dagen

Ook Aeropark1000 is een goede optie wanneer u wilt besparen op de kosten parkeren Zaventem. U bespaart al snel ten opzichte van de officiële shuttle parkings. De shuttlebussen hebben een flexibel rijschema, u bent ongeveer 7 minuten onderweg. Ook hier kunt u 24/7 terecht, dit geldt dus ook voor de beschikbaarheid van de shuttleserivce.

 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. shuttleservice
 • Faciliteiten: Camerabewaking, slagboom en omheining
 • Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

 

OM Parking

OM Parking Zaventem Airport€ 77,00 - 8 dagen

U kunt 24 uur per dag parkeren bij OM Parking, waarbij u zelf uw auto parkeert op het buiten terrein. De shuttlebus brengt u daarna in ongeveer 8 minuten naar de luchthaven toe. De shuttleservice is beschikbaar tussen 03:00 en 00:00, waardoor u bijna altijd kunt parkeren. Er is camerabewaking aanwezig op het verharde en verlichte terrein en u wordt netjes geholpen met uw bagage.

 • Service: Onoverdekte parkeerplaats incl. shuttleservice
 • Faciliteiten: Camerabewaking, verlichting, bestrating en wachtruimte incl. toilet
 • Extra service: Bagage- en starthulp

Boek nu →

 

Star Parking

€ 78,00 - 8 dagen

Star Parking Zaventem

Voordelig parkeren tegen een scherpe parkeren Zaventem prijs kunt u bij Star Parking doen. Hierbij parkeert u zelf uw auto en wordt u vervolgens met de shuttlebus naar de luchthaven gebracht in ongeveer 7 minuten. Indien u even moet wachten kunt u plaatsnemen in de comfortabele wachtruimte met toilet. U kunt uw auto ook overdekt parkeren en tegen meerprijs kan uw auto ook gewassen worden tijdens uw reis.

 • Service: Overdekte parkeerplaats incl. shuttleservice
 • Faciliteiten: Wachtruimte incl. toilet en camerabewaking
 • Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

 

Parking City

€ 77,00 - 8 dagen

Logo Parking City BrusselIndien u op zoek bent naar een shuttle parking die dichtbij de luchthaven is gevestigd, dan kunt u terecht bij Parking City. Het parkeerterrein ligt namelijk op slechts 4 minuten reistijd van de luchthaven. Houdt hierbij natuurlijk wel rekening met wat extra tijd op de parkeerplaats zelf. Deze service is 24/7 beschikbaar en u parkeert uw auto overdekt. 

 • Service: Overdekte parkeerplaats incl. shuttleservice
 • Faciliteiten: 24-uursbewaking, camerabewaking en slagboom
 • Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

 

Express Parking

€ 89,00 - 8 dagen

Express Parking Zaventem

Bij Express Parking parkeert u bij de best beoordeelde parkeerplaats rondom Brussel Airport tegen een scherpe kostprijs parking Zaventem! Het parkeren doet u op 4 minuten van de luchthaven op een beveiligde parkeerplaats. U kunt 24/7 gebruik maken van de services en parkeert overwegend in een overdekte parkeergarage. Het terrein is tevens voorzien van camerabewaking en omheining.

 • Service: (On)overdekte parkeerplaats incl. shuttleservice
 • Faciliteiten: Wachtruimte incl. toilet en camerabewaking
 • Extra service: Bagage- en starthulp

Boek nu →

 

Star Parking Valet

€ 165,00 - 8 dagen

Star Parking Valet Brussel AirportWilt u liever direct bij de luchthaven uitstappen? Kies dan voor Star Parking Valet. Het terrein is voorzien van camerabewaking welke 24 uur per dag gecontroleerd wordt, zodat uw auto veilig geparkeerd staat. U kunt overdekt parkeren of tegen meerprijs uw auto laten wassen tijdens uw reis. 

 • Service: (On)overdekte parkeerplaats incl. valetservice
 • Faciliteiten: Camerabewaking en verlicht terrein
 • Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

 

Express Parking Valet

€ 180,00 - 8 dagen

Express Parking Valet Brussel AirportU kunt parkeren met valetservice bij onder andere Express Parking Valet, dit doet u tegen een zeer scherpe parking Zaventem prijs. Bij deze parkeerplaats wordt uw auto standaard in een overdekte parkeergarage geparkeerd door de chauffeur. Het is mogelijk om 24/7 gebruik te maken van deze service, waarbij uw auto op een met camera bewaakte parkeerplaats staat. Tegen meerprijs kunt u uw auto laten wassen door de parking.

 • Service: Overdekte parkeerplaats incl. valetservice
 • Faciliteiten: Overdekt parkeren met camerabewaking
 • Extra service: Auto wassen mogelijk

Boek nu →

 

De officiële parkeerplaatsen bij Brussel Airport

Brussel Airport beheert een aantal zogeheten officiële parkeerplaatsen. Deze parkeerplaatsen zijn niet via onze website te reserveren. Wij geven graag een totaal overzicht van de kosten bij Brussel Airport en daarom zijn ook deze mogelijkheden toegevoegd. Wilt u accurate prijsen parking Brussel airport van deze officiële parkeerterreinen dan dient u de website van Brussel Airport te raadplegen. 

Let op: de kosten zijn berekend via de website van Brussel Airport op een specifiek moment met specifieke data. Het aanbod en de prijzen kunnen dus verschillen voor uw specifieke reisdata, wij verlenen geen rechten aan de getoonde prijzen. 

 

P3 Holiday

€ 117,00 - 8 dagen

p3 holiday zaventem

De parkeermogelijkheden P2 Brussel en P3 Brussel hanteren dezelfde tarieven en liggen nagenoeg op de dezelfde locatie. U parkeert op 3 tot 5 minuten loopafstand van de luchthaven. Dit zijn voordelige opties wanneer u wilt parkeren op loopafstand.

 • Service: Overdekte parkeerplaats op 4 - 6 min loopafstand
 • Faciliteiten: Enkel voor reserveringen
 • Extra service: Gratis annulering tot 24 uur voor vertrek

Meer info →

 

Lock Park

€ 142,00 - 8 dagen

lock park zaventem

Lock Park Brussel is de best beveiligde parkeerplaats bij de luchthaven, wellicht ook niet gek als u naar de naam van de parking kijkt! Wanneer u hier parkeert dan bent u voorzien van vuur- en diefstalverzekering. De parkeerplaats bevindt zich op 2 minuten loopafstand, tegenover de vertrekhal.

 • Service: (on)overdekte parkeerplaats op 2 min loopafstand
 • Faciliteiten: Vuur- en diefstalverzekering
 • Extra service: 8 elekrische laadpalen

Meer info →

 

P1 Front

€ 155,00 - 8 dagen

p1 front zaventem

Wanneer u met minimaal tijdsverlies tegenover de vertrekhal wilt parkeren dan kunt u terecht bij P1 Front Zaventem. U parkeert op slechts 2 minuten loopafstand op een nette en goed beveiligde parkeerplaats. De tarieven liggen echter al snel drie maal zo hoog als bij de meest voordelige opties.

 • Service: (on)overdekte parkeerplaats op 2 min loopafstand
 • Faciliteiten: Beveiliging en plaatsaanduiding
 • Extra service: Sleutelbehoud

Meer info →

 

P1 VIP

€ 218,00 - 8 dagen

p1 vip zaventem

Het parkeerterrein P1 VIP is de duurste parkeeroptie rondom de luchthaven, hier parkeert u in combinatie met een valet service. Uw overhandigt uw auto bij de luchthaven aan een chauffeur van de parking en deze zal uw auto parkeren op de parkeerplaats. Als extra service mogelijkheden kunt u uw auto laten wassen en er wordt zelfs glas reparatie aangeboden.

 • Service: (on)overdekte parkeerplaats op 0-1 min loopafstand
 • Faciliteiten: Beveiliging en parkeerservice
 • Extra service: Auto laten wassen mogelijk

Meer info →

 

Reservation Zone

€ 97,00 - 8 dagen

reservation zone zaventem

Reservation Zone Brussel is de meest voordelige optie wanneer u op zoek bent naar een parkeerplaats op loopafstand. Dit is een overdekt parkeerplaats met een maximale inrijhoogte van 1,90 meter. De parkeerplaats bevindt zich op ongeveer 5 minuten loopafstand.

 • Service: (on)overdekte parkeerplaats op 3-6 min loopafstand
 • Faciliteiten: Camerabewaking
 • Extra service: Sleutelbehoud

Meer info →

 

P4 Long Term

Niet beschikbaar

p4 long term zaventem

Het parkeerterrein P4 Long Term is een shuttle parkeerplaats en was op het moment van schrijven niet beschikbaar. De shuttlebussen vertrekken iederen 5 tot 15 minuten en u reist slechts 1 minuten in de shuttlebus. U heeft bij deze shuttle parking dus minimaal tijdsverlies maar u betaalt ook voor het gemak.

 • Let op: P4 Long Term was op het moment van schrijven niet beschikbaar. 

Meer info →

 

Meer info over Brussel Airport

Parkeermogelijkheden rondom Brussel Airport

In de toegevoegde afbeelding ziet u in één oogopslag hoe de parkeerplaatsen rondom Brussel Airport zijn ingedeeld en waar ze gevestigd zitten. Alle parkeerplaatsen liggen, zoals u kunt zien, naast of nabij de luchthaven. Dit verklaart een verschil in de parkeertarieven Brussel Zaventem.

U betaalt natuurlijk meer wanneer u dichtbij parkeert met een zo kort mogelijke afhandelingstijd van het parkeren. Ook de parkeervorm is van belang, een valet parking Brussel Airport is doorgaans namelijk prijziger dan een shuttleservice. 

Loop u ook rond met de vraag "hoeveel kost parking Zaventem?". U kunt de mogelijkheden en de bijbehorende tarieven gemakkelijk vinden door bovenaan deze pagina uw reisdata te selecteren en vervolgens op zoeken te drukken. Wij tonen het beschikbare parkeeraanbod, u kunt dit gemakkelijk vergelijken en de gewenste parkeerplaats direct reserveren. 

De budget parkeeraanbieders liggen allen nabij de luchthaven, hierdoor bent u wellicht iets meer tijd kwijt, maar u kunt eenvoudig besparen op de parkeertarieven Zaventem Airport. Daarnaast bespaart u nog meer wanneer u lang op reis gaat en dus ook kiest voor lang parkeren bij Zaventem. Voer uw reisdata in en kom er zelf achter hoeveel u kunt besparen!

 

Samenvatting parkeermogelijkheden

Hieronder ziet u in een handig overzicht uit hoeveel mogelijkheden u kunt kiezen, welke parking het best wordt beoordeeld, wat de goedkoopste parking is en welke het dichstbij de luchthaven te vinden is. Het makkelijkst is uiteraard om bovenaan uw reisdata te selecteren en daadwerkelijk het vergelijkingsproces te starten. Zo vindt u het actuele Airport Brussel parking aanbod, tijdens uw reisperiode!

🚗 Aantal parkeerplaatsen9
🏆 Best beoordeeldParking City Zaventem
💶 GoedkoopsteHoliday Inn Brussel
📍 Dichtst bij luchthavenStar Parking Valet

 

Disclaimer

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen, ten minste 2 weken van tevoren gereserveerd, in de periode december 2023.
 • De prijzen van de officiële airport producten komen direct van de officiële Brussel Airport parkeren website, de kosten voor het parkeren hier zijn inclusief online reservering.
 • Wilt u weten wat de Brussel airport parkeren tarieven zijn? Selecteer uw reisdata, vergelijk de mogelijkheden en boek de gewenste parkeerplaats! 

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving