#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 7min reizen 7min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.6
Bekijk beoordelingen

Aeropark1000 Brussel-Zaventem Airport

Wanneer u op zoek bent naar een voordelige én betrouwbare parkeerplaats bij Brussel Airport dan bent u bij Vliegen en Parkeren aan het juiste adres. Parking Brussel Airport heeft u bij ons binnen enkele minuten vergeleken en gereserveerd. Wij hebben een ruim aanbod dat bestaat uit enkel voordelige én erkende parkeeraanbieders. Brussel Airport parkeren doet u bij Aeropark1000 in de vorm van shuttle parkeren, de meest gebruikte parkeervorm rondom vliegvelden. De parkeerplaats is uitstekend beveiligd, heeft voldoende faciliteiten en biedt uitstekende service. U vindt alle details van de parkeerplaats onder de knop ‘details’.   

Lees meer
Adres parkeerplaats Verdunstraat 679, 1130 Brussel
Reistijd shuttle: 7min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Aeropark1000 bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Aeropark1000
Aeropark1000 wordt gemiddeld beoordeeld met 8.6
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 30-08-2020 "Omwille van het coronavirus hebben wij onze reis geannuleerd. Op onze voucher stond dat we dit binnen 24 uren moesten aangeven en dan konden we ons geld terugkrijgen. Helaas hebben we slechts op het laatste nippertje (20 uren op voorhand) beslist dat we onze reis zouden omboeken naar mei. We konden dit pas laat beslissen omdat we wachtten op een antwoord van Ryanair. Hier kan vliegen en parkeren zeker niets aan doen. Het is een feit we waren 4 uren te laat. Daarom vroegen we ook geen geld terug, wel de mogelijkheid tot een voucher. Helaas heb ik hier nooit respons op gekregen. Als ik mailde naar het mailadres op de voucher, verwezen ze me naar Aéropark1000 via +32484280803 voor een restitutie. Die man daar verwees me opnieuw door naar vliegen & parkeren en zij opnieuw naar Aéropark. Uiteindelijk gaven we dit op. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 21-08-2020 "Alles is vlot verlopen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gertjan kamps- 09-08-2020 "Snel en stipt. Kort bij vliegveld. Duidelijke instructies. Ziet er niet gelikt uit maar voldoet prima ????. Volgende keer weer . "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Frits Pieters- 09-08-2020 "Ik heb nog nooit zo'n onvriendelijk bedrijf/medewerker meegemaakt. We hadden deze parkeerplaats uitgekozen, omdat we bij deze de autosleutels mochten meenemen. Maar bij het afhandelen zei de medewerker dat we de autosleutels daar moesten laten. Toen we hier iets van zeiden zei hij: ok, maar dan moet je de auto aan de andere kant van het hek plaatsen. Omdat alles al betaald was en we onze vlucht moesten halen hadden we geen andere keuze om de auto inclusief sleutels daar zchter te laten. Ook het busje waarmee we naar en van het vliegveld eersen gehaald was een ramp. Bij een temperatuur vsn +35 graden was de cabine met noppenfolie dichtgeplakt waardoor er geen vleugje wind of airco ons bereikte. Pfffff. Ik begrijp dat er maatregelen moeten genomen worden ivm corona maar zorg er dan voor dat er tenminste verse lucht de cabine inkomt. Zal nooit meer van deze parking gebruik maken. Een schande is het ????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 06-08-2020 "correcte aanbieder. alles was top geregeld!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Corine Rijff - van den Berg- 05-08-2020 "Prima ervaring, bijzonder voordelig! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Kees Van Dam- 02-08-2020 "Werd aangesproken als een hond. Korte bevelen en dat was het. Bij terugkomst nog erger. Had mail gestuurd dat het een andere vlucht was. Medewerker was erg boos dat ik hem niet persoonlijk verwittigd had. Was hier zeer boos over."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Tim Mannaerts- 30-07-2020 "Zeer goede service, kan deze alleen maar aanraden. Voor ons al de tweede keer dat we via Aeropark1000 reserveren en dat gaan we in de toekomst zeker nog doen!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-07-2020 "Een uurtje wachten op een pickup op het vliegveld !!!! Zonder telefoontjes aannemen of reageren op berichten!!! En eindelijk de excuus was dat de mobiele telefoon kapot ging hoewel mijn vlucht nummer en aankomst tijd al bekend waren. Wat kan ik zeggen??!!! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Eduard Sangster- 23-07-2020 "Snel, dichtbij en aardig. Niks op aan te merken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 16-07-2020 "Perfecte service, stipt en heel vriendelijk. Gps kon het adres moeilijk vinden maar toen heb ik gebeld en hebben ze mij uitgelegd hoe ik er kon geraken. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Disnory Gutierrez- 10-07-2020 "Alles goed verlopen, ik wens dat iemand aan telefoon kan een beetje neerlandes spreken, spijtig genoeg ik spreek geen frans, en de communicatie was erg moelijk. De rest heel goed."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Katarina Szasz- 03-07-2020 "Het is heel jammer dat ik niet gebruik heb kunnen maken van uw diensten, als zijnde parking voor de duur van de reis. Bij aankomst in de luchthaven, na heel wat tijd ( 2.30u) aan de balie van SN Brussels te hebben staan en dan toch een geannuleerde vlucht ( zonder voorafgaande melding!!!!) te vernemen... heb ik de persoon van de parking opgebeld om mij terug te komen ophalen...Na geruime tijd ( heel verstaanbaar.) kwam hij me ophalen, heel vriendelijk, zeer behulpzaam... hij had me graag vergoed, maar de boeking was via uw diensten... Als blijk van appreciatie, zou ik het op prijs stellen een eventuele tegemoetkoming te bekomen, uiteraard om te gebruiken bij dezelfde parking. ( Bestel. 949066560)"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jef Zimmermann- 12-03-2020 "Prima geregeld. Bij aankomst werd zelfs koffie aangeboden. Shuttle vertrok binnen paar minuten. Voor deur terminal afgezet en opgehaald. Zeker doen voor dit geld. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
BADR HAJJI- 02-03-2020 "Goed service! aan te raden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Carlo Koetsier- 01-03-2020 "Prima "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ahmet Akay- 28-02-2020 "Correcte service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Paul Collart- 28-02-2020 "Alhoewel achterin een industrieterrein vond de gps de juiste plaats. We mochten de auto met de sleutel aan de ingang parkeren en werden onmiddellijk naar het vliegveld gebracht, op minder dan 10 minuten rijden. Bij terugkomst werden we snel opgehaald en werd de auto tot voor de poort gereden. Alles verliep vlot."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-02-2020 "Bij aankomst twijfel je even of je wel goed zit, en je kan niet zien of er iemand is. Maar al snel kwam er een vriendelijke meneer naar ons toe die het hek opendeed en vertelde waar de auto geparkeerd kon worden. Daarna de bus in en werden we meteen weggebracht. Bij terugkomst meteen gebeld (we hadden alleen handbagage) en naar de ontmoetingsplek gelopen en daar even moeten wachten. Maar hij had dat ons al aangegeven, omdat hij net onderweg was met andere mensen. Perfect geregeld dus! Goeie service en lage kosten!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-02-2020 "Prima geregeld. Vriendelijk personeel dat ook Nederlands spreekt en zowel het wegbrengen als ophalen ging zonder wachten en tot voor de ingang van de gate. Volgende keer nemen wij deze organisatie zeker weer. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
MEHTAP UNAL- 17-02-2020 "????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeroen Hilgenberg- 31-01-2020 "Vriendelijk en hulpvaardig "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-01-2020 "Wij hadden een heel goede eerste ervaring met deze luchthavenparking!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Patrick Van Dijk- 24-01-2020 "Prima ervaring. Niks aan te merken. Volgende maand gaan we weer een paar dagen weg, dus gaan er zeker weer gebruik van maken"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 23-01-2020 "prima service en vriendelijk personeel "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
P. Hoogeveen- 13-01-2020 "Prima geregeld. Keurig op tijd gereden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jenny de Graaf- 02-01-2020 "In eerste instantie schrokken we een klein beetje van de locatie, maar de service was super. Na 2 uur vertraging waren ze binnen 10 minuten op de oohaallocatie, auto stond klaar, helemaal super!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter Vanden Avenne- 01-01-2020 "Zeer goede communicatie, ook bij terugkomst. Na vele anderen geprobeerd te hebben is dit degene die we zullen blijven boeken. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Tijl Vancoppenolle- 30-12-2019 "Tevreden over de service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-12-2019 "Prima om vlakbij Brussel Airport te parkeren."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Dirk Bergen- 16-12-2019 "Alles perfect verlopen. Vriendelijke bediening."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rene Meesters- 14-12-2019 "prima plek om te parkeren en er staat altijd iemand klaar om je naar het vliegveld te brengen. bij terugkomst even bellen en als je buiten komt staat er vervoer gereed en je eigen auto staat bij de poort gereed, kortom een prima service, zeker voor herhaling vatbaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
judith Ottema- 13-12-2019 "Zeer slechte ervaring, daar het adres op de reservering niet correspondeert met het adres dat de navigatie aangeeft, waardoor het adres onvindbaar is en wij er nooit terecht zijn gekomen!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jupp vleugels- 08-12-2019 "Heb mijn auto in het donker opgehaald. De dag erna kon ik bij daglicht schade zien op voorbumper, deze zat er echt eerst niet."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Pien Klein- 04-12-2019 "Fijne ervaring"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-12-2019 "Service 100% top"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Diederick B. Wouters- 02-12-2019 "prima regeling voor zeer redelijke prijs!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mireille Noordijk- 01-12-2019 "Prima geregeld allemaal. Bij aankomst verliep alles vlot. Sleutel overdracht en hup het busje in en naar het vliegveld. Auto werd keurig door het personeel achter het hek geplaatst Bij aankomst Hebben we gebeld dat we de koffers hadden. Toen hebben we wel ruim 2o min moeten wachten dus een top om al.te bellen als je bij de bagage band staat ipv als je de koffers hebt. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
sabine Mahieu- 01-12-2019 "Perfect"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Freddy Claus- 30-11-2019 "Goede rustige en veilige locatie op max 10min van de luchthaven, bij aankomst max 5min wachten voor vertrek en idem bij retour. Auto staat klaar bij terugkomst zelfs. Tevens vriendelijke medewerker. Een aanrader voor de toekomst. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Manja Haezebaert- 22-11-2019 "Perfect! De auto was al voorverwarmd toen we aankwamen. Leuk want alles was vervrozen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Debby Jacobs- 19-11-2019 "Goeie service, auto s stonden klaar bij aankomst. Zou ze weer boeken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Richard Bijl- 18-11-2019 "Prima service, geen wachttijden bij vertrek en aankomst. Doen we zo weer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Henri Ampe- 12-11-2019 "Alles prima verlopen. Zeer vriendelijke en vlotte service."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Dominique Heylen- 28-10-2019 "Alles prima en vriendelijk geregeld!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-10-2019 "Goede ervaring. Zouden het weer zo doen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Walter Schuurmans- 21-10-2019 "Op de heenreis moesten we wat langer wachten op de taxibus, omdat er veel mensen tegelijk naar de luchthaven vervoerd moesten worden, waardoor we pas de tweede keer mee konden. Ander aandachtspuntje is dat de taxichauffeur alleen Frans spreekt (die je moet bellen bij terugkomst), wat niet heel handig is als je de taal niet machtig bent. Verder prima service hoor!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 21-10-2019 "Prima parkeer mogelijkheid. Vriendelijk personeel. Snelle service, snel vervoer naar vliegveld. Snel aanwezig na landing, auto staat klaar bij aankomst op parkeerterrein. Al met al, zeer tevreden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rene Meesters- 08-10-2019 "bij vertrek werden we direct naar het vliegveld gebracht en bij aankomst en even bellen was de shuttle bus er al toen we buiten kwamen. kortom een prima ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. het personeel is vriendelijk en is meertalig dit is vooral handig als jezelf niet zo goed bent in frans. gewwon TOP."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Patrick Willink- 07-10-2019 "Snelle service. Wel jammer dat de chauffeur geen Nederlands/ Belgisch praat. Enkel alleen Frans en Engels. 10min moesten we wachten. Ik ben tevreden. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-10-2019 "Chauffeur stond ons reeds op te wachten aan de luchthaven bij terugvlucht."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
desiree Nagtegaal- 03-10-2019 "makkelijk te vinden, aardige jongens die je helpen (spreken gelukkig ook hun talen) en bij terug komst stond mijn auto netjes achter het hek te wachten (klaar gezet). TOP, ga ik zeker meer gebruik van maken. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 30-09-2019 "De medewerkers zijn vriendelijk en beleefd. Tijdafspraken worden prima nagekomen. Tip: een herkenbaar busje met logo om mee op te halen. Of een vaste plaats. Nu is het erg zoeken naar het juiste busje."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Edith Debije- 29-09-2019 "Het regelen van een plek voor de auto was zo gedaan. Bij aankomst midden in de nacht hebben we de auto neergezet en de sleutel afgegeven. Direct werden we met een busje naar het vliegveld gebracht. De heren van de parking hebben de auto netjes weggezet in de tussen tijd. Bij terugkomst stond het busje al op ons te wachten en bracht ons weer naar de parking waar de auto al klaar stond. Alles prima geregeld, we hebben niet hoeven wachten, alles sloot netjes op elkaar aan. We zijn zeer tevreden en dit is zeker voor herhaling vatbaar."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rudolf Scholten- 24-09-2019 "Locatie dicht bij vliegveld. Keuringe en vriendelijk geholpen. Ook na fikse vertraging nog uiterst behulpzaam. Aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rob Huijben- 21-09-2019 "Goede service! De accu bleek leeg te zijn gelopen (al heb ik dat zelf nooit ervaren met mijn auto van 6 jaar oud) en die hebben ze voor me gestart met startkabels. Enige verbetering die ik aan zou kunnen geven is de duidelijkheid van de ophaalplek. Al met al zou ik Aeropark zeker aanraden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Carla Beeckmans- 28-08-2019 "Perfecte service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Reinoud Ykema- 27-08-2019 "Prima geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Piet van Dijk- 24-08-2019 "Vlotte incheck en transport naar het vliegveld. Nadien makkelijk pick-up vanaf vliegveld. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marcel Henriquez- 14-08-2019 "Top geregeld. Duurt effe voordat je het gevonden hebt, maar eenmaal daar is alles prima in orde. Goede service, geen gezeur met eventuele vertragingen, dus prima in orde. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-08-2019 "Locatie is op ongeveer 10 minuten rijden met het shuttlebusje. Op klein terrein worden alle auto's zo dicht mogelijk bij elkaar gezet, dus kans op schade is redelijk aanwezig. Gelukkig geen schade geconstateerd. Heenweg duurde ongeveer 15 minuten voordat we konden vertrekken, terugweg ongeveer 15 a 20 minuten moeten wachten. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Bernard Vroom- 06-08-2019 "Prima locatie, voortaan graag even van te voren duidelijk maken dat je de autosleutels achter moet laten. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
J.H. van Doorn- 04-08-2019 "Prima service. Parking is wel moeilijk te vinden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Richard Land van t- 31-07-2019 "Vriendelijk personeel.Prima plek.Goede service!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-07-2019 "Goed geregeld!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-07-2019 "Prima oplossing, goede service"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-07-2019 "Snelle service bij vertrek. beschikbaar via telefoon bij aankomst en snel ter plaatse, vriendelijke medewerkers. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
RR Lammerts van Bueren- 19-07-2019 "Niet duur maar moeilijk te communiceren met ze, zijn franstalig. Voor mij niet meer. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
henricus franciscus maria Smit- 28-06-2019 "Prima geregeld allemaal."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 26-06-2019 "Vond de heren niet vriendelijk. Was wel de beste prijs. En verder ok. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-06-2019 "Door file waren we op de heenreis later. Hierdoor was de bus naar het vliegveld alvast vertrokken en moesten wij dus ruim 15 min wachten op vervoer naar het vliegveld. Op de terugweg had de chauffeur niet op ons gerekend terwijl we net gebeld hadden... Met proppen konden we net mee in de bus terug maar het ging allemaal niet erg vriendelijk."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Altug Acioz- 12-06-2019 "Goeie service en alles snel en op tijd aanwezig"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 08-06-2019 "Alles was goed. Afstand, service.Snelheid"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jacqueline Hettinga- 07-06-2019 "Klantgericht en stipt!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 03-06-2019 "vriendelijk en correct, enige minpuntje was dat de chauffeurs nogal 'snel' reden en soms bezig waren met hun gsm tijdens het vervoer"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Maaike Poutsma- 02-06-2019 "Makkelijk te vinden, snelle afhandeling en bij aankomst even bellen en binnen 10 minuten waren ze er waarna ik 10min later alweer in de auto naar huis zat."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Dimitri Van Gool- 01-06-2019 "T was top geregeld, nette jongen. Iets oudere bus voor transfer maar wat wil je... voor €33 passen ze 5 dagen op je auto. En die heb ik schadeloos mee kunnen nemen ????????????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-05-2019 "Oke!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-06-2018 "Locatie is niet super, spraken gebrekking nederlands maar waren wel op tijd 2x."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren Vliegveld Brussel bij Vliegen en Parkeren

Via Vliegen en Parkeren kunt u zeer eenvoudig het parkeeraanbod rondom vliegveld vergelijken en u kunt direct reserveren. In uw zoektocht naar parkeren Brussels Airport hoeft u op onze website enkel het juiste vliegveld en reisdata te selecteren. Vervolgens kunt u ons beschikbare aanbod vergelijken en u heeft binnen enkele minuten een parking Zaventem geregeld! Zo kunt u dus binnen enkele minuten wellicht tientallen euro’s besparen! Bij vragen of onduidelijkheden verwijzen wij u graag naar onze FAQ-pagina of onze gratis klantenservice. Wij helpen u graag!

Shuttle Zaventem bij Aeropark1000 Brussel

Brussel Airport parking wordt bij Aeropark1000 aangeboden in de vorm van shuttle parking. Shuttle parking is al jaren de meest gebruikte parkeervorm rondom vliegvelden en wij snappen wel waarom. Bekijk voor een uitgebreide uitleg van onze parkeervormen eens onze parkeervormen pagina. Ook via onze FAQ-pagina kunt u informatie vinden over onze parkeervormen. Benieuwd naar de parkeerplaats? Bekijk eens de foto’s, zo weet u precies waar uw auto terecht komt.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b