Vertrek & Aankomst Zaventem Airport

Vertrek en aankomst Zaventem

Vliegt u binnenkort vanaf Brussels Airport en wilt u daarom de tijden van vertrek Zaventem in de gaten houden? Dat komt goed uit, want in ons blogartikel kunt u precies zien hoe laat een vlucht vertrekt maar ook hoe laat een vliegtuig landt op de luchthaven van Zaventem. 

Inhoudsopgave:

 

De vertrektijden op Brussel Zaventem

Waar de tijden van aankomst Zaventem vooral belangrijk zijn als u iemand komt ophalen, zijn de vertrektijden meer van belang als u op reis gaat. Aan de hand van deze tijden kunt u precies plannen wanneer u aanwezig dient te zijn in de vertrekhal van Brussel Airport. Zo bent u altijd tijdig aanwezig om rustig uw bagage in te checken en door de security controle te gaan.

U kunt hieronder de tijden van Zaventem vertrek bekijken en indien nodig aan de rechterkant de datum en tijd aanpassen als u verder in de toekomst wilt kijken.

 

Aankomst op Zaventem Airport

Vooral als u iemand komt ophalen, is het verstandig om een oog te houden op de tijden van Zaventem aankomst. Helaas is er regelmatig sprake van vertraging bij vluchten, waardoor het voor kan komen dat het vliegtuig pas veel later landt dan op de planning stond. Om te voorkomen dat u in sommige gevallen uren lang extra moet wachten op de luchthaven, dient u de tijden in de gaten te houden.

Als u hierboven op Arrivals klikt krijgt u de aankomst Zaventem vandaag te zien. Net als bij de vertrektijden kunt u ook hier de datum en tijd aanpassen.

 

Parkeren op de luchthaven

Komt u iemand ophalen? Dan raad de luchthaven aan om op P1, P2 of P3 te parkeren. Hierbij betaalt u € 3 voor 30 minuten of € 5 voor 60 minuten parkeren. Hierdoor heeft u ruim genoeg de tijd om iemand op te halen, met uiteraard met zicht op de aankomsttijden en vertrektijden Zaventem.

Gaat u zelf op reis? Dan kunt u beter kiezen voor één van de shuttle of valet parkeermogelijkheden Zaventem Airport. Zo bespaart u veel geld, parkeert u veilig én ontvangt u goede service. Vooral shuttleservices zijn populair voor vertrek Zaventem vandaag de dag, omdat dit al voor een hele lage prijs kan. Waarschijnlijk wilt u, net als de meeste reizigers, niet te veel geld kwijt zijn voor het parkeren op de luchthaven. Dit besteedt u immers liever op uw vakantiebestemming. Gelukkig hoeft een parking helemaal niet duur te zijn!

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving