P4 Brussel Airport

P4_long_Term_Zaventem

Gaat u op vliegreis vanaf Brussel Zaventem Airport en bent u op zoek naar een officiële on-airport Brussel Airport parking? Een van deze opties is P4 Brussel Airport, doorgaans een van de goedkoopste officiële airport producten bij de luchthaven van Brussel.

In dit artikel vertellen wij alles over P4 Brussel Airport, van de parkeertarieven tot een beschrijving van het parkeerproces. Daarnaast vergelijken we deze parkeerplaats met de alternatieve parkeergelegenheden.

Samenvatting:

 

Overzicht v/d parkeertarieven van P4 Brussel Airport

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)Kosten per dagParkeervormTransfer tijdSleutelbehoud
P4 BrusselNiet beschikbaarNiet beschikbaarShuttle10 min
Park and Go€ 55,00€ 6,88Shuttle7 Min
Aeropark1000€ 55,00€ 6,88Shuttle7 MinX
Express Parking - Shuttle€ 64,00€ 8,00Shuttle5 MinX
Express Parking - Valet€ 100,00€ 12,50Valet0 minX

 

Let op: P4 brussel is permanent gesloten. De parkeerplaatsen Discount 1 Zaventem en Discount 2 Zaventem zijn de alternatieven voor een voordelige officiële airport parking. 

Indien u graag uw auto wilt parkeren bij P4 Zaventem dan dient u verder te zoeken. Het parkeerterrein is permanent gesloten en gaat dus niet meer heropend worden. Indien u op zoek bent naar alternatieve officiële mogelijkheden dan kunt u terecht op P1 Brussel, P2 Brussel, P3 Brussel, en Reservation Zone Brussel

Mocht u ook alternatieve parkeermogelijkheden overwegen, dan kunt u de bovenstaande tabel raadplegen. Hier zijn een drietal shuttleservices en een enkele valetservice te vinden, allen beschikbaar tegen scherpe tarieven. Voor een precieze prijsopgave kunt u bovenaan de pagina uw reisdata selecteren en klikt u even op zoeken. Voor een totaaloverzicht kunt u ook ons overzicht van de parkeertarieven Brussel Airport raadplegen.

 

​Alles wat u moet weten over P4 Brussel Airport

Groen "P4" icoonHet parkeerterrein van Brussel Airport P4 was te vinden op het adres Brussels Airport 1930, Zaventem, vanaf daar stond de P4 locatie aangegeven middels bewegwijzering en was zodoende eenvoudig te vinden. Parkeren doet u middels een bij de prijs inbegrepen shuttleservice welke om de 15 minuten vertrekt en u in 10 minuten reistijd naar de luchthaven brengt.

Het parkeren doet u op een onoverdekte parking en alleen het buiten parkeren is dus mogelijk. Er zijn toiletten aanwezig en het parkeerterrein bestaat uit 570 parkeerplaatsen. Dat lijkt veel, maar vanwege de goede locatie én voordelige parkeertarieven is dit een erg gewilde voorziening. 

 

Het parkeerproces toegelicht

Let wel: Indien u hier wilt parkeren, dient u vooraf online te reserveren! Bij aankomst moet u namelijk de QR code van uw reservering scannen. Pas hierna krijgt u toegang tot de parking. Eenmaal geparkeerd kunt u op twee manieren de weg naar het vliegveld voorzetten. Dit kan te voet, maar ook middels ‘De Lijn’. De lijn is een gratis transfer en brengt u binnen 15 minuten naar de terminal. De reistijd met de shuttle bedraagt slechts één minuutje, diezelfde afstand is ongeveer 10 minuten lopen!

P4 Brussel Zaventem beschikt over een informatiedesk met steward, die is hier 24/7 aanwezig en dus kunt u hier met al uw vragen terecht. Dit is overigens ook de plaats waar u zich moet melden bij een verlenging van de reis, mocht u onverwacht of onverhoopt later terugkomen dan gepland? Dan zult u hier uw ticket opnieuw moeten valideren.

 

Samenvatting van P4 Brussel:

🚗 ParkeerplaatsenOnbekend
🚶 Reistijd10 minuten
🕔 Openingstijden24/7
🅿️ ParkeerterreinOverdekt (grotendeels)
 • Onoverdekte parkeerplaats op 15 min reistijd
 • Parkeren incl. shuttleservice
 • Reistijd: 10 minuten
 • Shuttletijden: iedere 15 minuten
 • Openingstijden: 24/7 geopend
 • Let op: Brussel P4 is permanent gesloten.

 

De alternatieve parkeermogelijkheden

Aangezien Zaventem P4 permanent gesloten is bent u genoodzaakt een alternatieve parkeergelegenheid te zoeken. De Discount Parkings zijn al benoemd en in de tabel zijn ook een aantal shuttle- en valetservices benoemd. Hierover vertellen wij meer, deze zijn direct via onze website te vergelijken en reserveren. 

 

Aeropark1000

Logo Aeropark1000 Brussel AirportAls eerste alternatief voor de parking Zaventem P4 beschrijven wij Aeropark1000. Dit is op het moment van schrijven de (gedeeld) goedkoopste parkeeroptie bij Brussel Airport. Hier parkeert u aan de hand van een shuttleservice, ook wel pendeldienst genoemd, en hiermee wordt u in ongeveer 7 minuten naar de luchthaven gebracht en bij terugkomst tevens opgehaald. 

 • Prijs: € 55,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Auto wassen mogelijk


Boek online →

 

Park and Go

Logo park and Go Brussel AirportDe andere gedeeld goedkoopste parkeeroptie is Park and Go. Ook hier bent u 7 minuten onderweg met de bij de prijs inbegrepen shuttleservice. Deze shuttleservice is net als het parkeerterrein 24/7 geopend en beschikbaar. U parkeert uw auto hier op een onoverdekte parkeerplaats op het adres Kerklaan 100, 1830 te Machelen in België. 

 • Prijs: € 55,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud


Boek online →

 

Express Parking

Logo Express Parking Brussel AirportExpress Parking biedt als enige parkeeraanbieder twee verschillende services aan en het is daarnaast, op het moment van scrhijven, ook de enige met een valetservice beschikbaar. Bij zowel Express Parking shuttle als Express Parking valet kunt u 24/7 terecht en u parkeert bij een van de best beoordeelde parkeerservices bij Brussel Airport. 

 • Prijs shuttleservice: € 64,00 per week
 • Prijs valetservice: € 100,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttle- en valetservice
 • Extra service: Overdekt parkeren mogelijk


Boek shuttle →  Boek valet →

 

 

Online vergelijken en reserveren

Omdat u zocht naar de P4 Long Term Parking, wilt u waarschijnlijk lang parkeren Brussels Airport. Dit kan relatief voordelig op de Zaventem P4 parking van de luchthaven zelf, maar ons advies is om ook bovenstaande aanbieders te overwegen. Al jarenlang ontvangen zij Nederlandse en Vlaamse vliegreizigers van Vliegen en Parkeren zonder enige problemen.

Het vinden van uw ideale parking Brussel Airport begint op ons platform. Laat u vooraf informeren en bekijk zelf alle mogelijkheden voor uw reisperiode. Voor meer informatie over de parkeeraanbieders rondom vliegveld Brussel, klikt u op de naam op de tabel. Daar vindt u aanvullende informatie, beschikbaarheden, parkeertarieven en foto’s van de parking.

Bovendien kunt u meteen een boeking plaatsen, hiervoor is een account aanmaken niet nodig! Wilt u zo goedkoop mogelijk parkeren Zaventem? Bekijk dan ook eens onze top 5 goedkoop lang parkeren Brussel Airport. Wij helpen u graag op weg!

 

Disclaimer

 • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Brussel Airport parkeren website.​
 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode februari 2022.

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker