Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

P4 Brussel Airport

P4_long_Term_Zaventem

Gaat u op vliegreis vanaf Brussel Zaventem Airport en bent u op zoek naar een Brussel Airport parking? In dit artikel vindt u alle informatie over de parkeerplaats P4 Brussel Zaventem en de beschikbare alternatieven. 

Let op: P4 Brussel Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Brussel Airport website. Ons parkeeraanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op 'Zoeken' te klikken. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijken en direct reserveren. 

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Brussel Airport

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)Kosten per dagParkeervormTransfer tijdSleutelbehoud

Budget Parkeeraanbieders

Aeropark1000€ 41,00€ 5,13Shuttle7 min
Park and Go€ 41,00€ 5,13Shuttle6 min
Express Parking€ 80,00€ 10,00Shuttle5 min

P4 Brussel Airport

P4 Brussel Airport€ x€ xShuttle / Lopen15 min / 10 min

 

 

​Alles wat u moet weten over P4 BrusselP4 Brussel Airport

Let op: zoals u wellicht in de tabel heeft kunnen zien is P4 Brussel momenteel niet te reserveren. Het is niet duidelijk wanneer de parkeerplaats weer beschikbaar zal zijn.

Het parkeerterrein van Brussel Airport P4 is te vinden op Brussels Airport 1930 Zaventem, vanaf daar staat de P4 uitstekend aangegeven. Let wel: Indien u hier wilt parkeren, dient u vooraf online te reserveren! Bij aankomst moet u namelijk de QR code van uw reservering scannen. Pas hierna krijgt u toegang tot de parking. Eenmaal geparkeerd kunt u op twee manieren de weg naar het vliegveld voorzetten. Dit kan te voet, maar ook middels ‘De Lijn’. De lijn is een gratis transfer en brengt u binnen 15 minuten naar de terminal. De reistijd met de shuttle bedraagt slechts één minuutje, diezelfde afstand is ongeveer 10 minuten lopen!

P4 Brussel Zaventem beschikt over een informatiedesk met steward, die is hier 24/7 aanwezig en dus kunt u hier met al uw vragen terecht. Dit is overigens ook de plaats waar u zich moet melden bij een verlenging van de reis, mocht u onverwacht of onverhoopt later terugkomen dan gepland? Dan zult u hier uw ticket opnieuw moeten valideren.

Om te parkeren op P4 Brussel moet u minimaal 1 dag parkeren en een online boeking is dus verplicht! Het parkeren doet u op een onoverdekte parking en alleen het buiten parkeren is dus mogelijk. Er zijn toiletten aanwezig en het parkeerterrein bestaat uit 570 parkeerplaatsen. Dat lijkt veel, maar vanwege de goede locatie én voordelige parkeertarieven is dit een erg gewilde voorziening. 

 

De parkeertarieven van P4 Brussel

Volgens de luchthaven is dit terrein uiterst geschikt voor reizigers die willen lang parkeren Zaventem, echter kunt u in de tabel al zien dat dit elders ook mogelijk is. Omdat de P4 Parking van Brussel niet beschikbaar is, is een vergelijking lastig. Doorgaans liggen de tarieven tussen de € 60,00 en € 80,00 om toch een beeld te geven.

De budget parkeeraanbieders zijn niet in het bezit van het vliegveld en kunnen daardoor hun shuttle service goedkoper aanbieden. Zij bevinden zich niet op de luchthaven zelf, maar in de buurt daaromheen. Hier werkt het parkeren echter hetzelfde. U rijdt eerst naar hun locatie toe, waarna u de weg naar Brussel Airport vervolgt met een shuttle service. Evenals op Brussel P4, is de transfer bij bovenstaande prijs inbegrepen.

 

Ons advies

Omdat u zocht naar de P4 Long Term Parking, wilt u waarschijnlijk lang parkeren Brussels Airport. Dit kan relatief voordelig op de Zaventem P4 parking van de luchthaven zelf, maar ons advies is om ook bovenstaande aanbieders te overwegen. Al jarenlang ontvangen zij Nederlandse en Vlaamse vliegreizigers van Vliegen en Parkeren zonder enige problemen. Het vinden van uw ideale parking Brussel Airport begint op ons platform. Laat u vooraf informeren en bekijk zelf alle mogelijkheden voor uw reisperiode. Voor meer informatie over de parkeeraanbieders rondom vliegveld Brussel, klikt u op de naam op de tabel. Daar vindt u aanvullende informatie, beschikbaarheden, parkeertarieven en foto’s van de parking. Bovendien kunt u meteen een boeking plaatsen, hiervoor is een account aanmaken niet nodig! Wilt u zo goedkoop mogelijk parkeren Zaventem? Bekijk dan ook eens onze top 5 goedkoop lang parkeren Brussel Airport. Wij helpen u graag op weg!

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker