Discount 1 Zaventem

Parking_discount_1_zaventem

Gaat u op reis vanaf Brussel Airport en bent u op zoek naar het parkeren Brussel Zaventem? Dit kan uiteraard op meerdere locaties en tegen verschillende tarieven. De Discount 1 parkeerplaats, beheerd door Brussel Airport zelf, is een van de meest voordelige mogelijkheden.

In dit artikel vertellen we alles over de parkeerplaats Discount 1 Zaventem en de alternatieve parkeermogelijkheden. 

 
ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 
Discount 1 Brussel Airport€ 66,00 - week
€ 8,25 - dag
Shuttle
> 10 min
Bekijk
Holiday Inn Brussel€ 66,00 - week
€ 8,25 - dag
Shuttle*
> 5 min
Reserveer
ECE Parking€ 80,00 - week
€ 10,00 - dag
Shuttle
> 12 min
Reserveer
Express Parking
€ 81,00 - week
€ 10,13 - dag
Shuttle
> 4 min
Reserveer
Star Parking€ 110,00 - week
€ 13,75 - dag
Shuttle
> 7 min
Reserveer

* shuttleservice enkel tussen 04:00 - 10:30 en 18:00 - 23:40 beschikbaar. Buiten deze tijden dient u op eigen kosten een taxi te regelen naar en van de luchthaven. Dit geldt voor zowel de heen- als terugreis.

 

In de bovenstaande tabel vindt u een overzicht van de parkeertarieven bij Brussel Airport. Hierin zijn Discount 1 Brussel en een aantal alternatieve parkeeraanbieders opgenomen. Het parkeren op de Discount Parking is momenteel niet mogelijk maar normaal gesproken relatief gezien voordelig, vooral wanneer u de vergelijking maakt met duurdere parkeerterreinen zoals Lock Park Zaventem. Toch zijn er zoals u kunt zien een aantal opties die nog voordeliger zijn.

Deze opties bieden ondanks de lagere tarieven dezelfde service mogelijkheden als de Brusselse Discount parking en zijn in in sommige gevallen nog dichterbij gevestigd ook. Het is dus eenvoudig om te besparen, al voordat u op reis gaat. Bekijk ook eens onze top 5 goedkoop parkeren Brussel Airport voor meer informatie! In het bovenstaande overzicht vindt u de tarieven voor een parkeertermijn van acht dagen, de bijbehorende dagprijs, de parkeerservice, de reistijd en de optie sleutelbehoud.

Wilt u meer weten over een van de alternatieve parkings? Klik simpelweg op de betreffende naam en wij sturen u door naar de pagina geheel gewijd aan deze parkeeraanbieder. Hier vindt u nog meer informatie als foto's van de parkeerplaats, reviews van onze klanten en het gehele pallet aan faciliteiten en servicemogelijkheden. 

 

Alle info over Discount 1 Brussel 

Discount parking 1Bent u op zoek naar een discount parking Zaventem? Dit kan op twee locaties, namelijk bij Discount 1 en Discount 2. Let wel: Dit zijn twee verschillende parkeervoorzieningen en in dit artikel focussen we op Discount 1 Brussel Airport.

 

De parkeerservice

Deze budget parking biedt een shuttle service, wat inhoudt dat u eerst naar het adres van de Discount Parking toerijdt: Discount 1 Brucargo, waarna u later met een shuttlebus verder naar de luchthaven wordt gebracht. Tussen 04:30 en 00:30 maakt u gebruik van 'De Lijn' die gratis naar de luchthaven rijdt. Buiten deze tijden is er een shuttlebus geregeld. De reistijd van die rit bedraagt 10 minuten en de shuttlebussen rijden met een interval van 15 minuten. Een shuttleservice is vaak een voordelige optie voor het lang parkeren bij Brussel Airport. 

 

De faciliteiten

Verder is Discount 1 Brussel Zaventem 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend én beveiligd. Er zijn invalide parkeerplaatsen aanwezig en er is een informatiedesk met personeel. De discount parking betreft een buitenparkeerterrein, wat dus inhoudt dat uw auto niet overdekt geparkeerd staat. Ondanks de grote capaciteit van maar liefst 600 parkeerplaatsen is dit een populaire parking, wees er dus op tijd bij! 

 

Discount 1 Brussels Airport op een rijtje: 

🚗 Aantal parkeerplaatsen600
🕒 Reistijd10 minuten
🔑 SleutelbehoudSleutel zelf meenemen
🅿️ ParkeerterreinOnoverdekt


Overzicht van de parkeerservice en aanwezige faciliteiten

  • Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice, reistijd 10 minuten
  • Tussen 04:30 en 00:30 kunt u gebruik maken van 'De Lijn' bussen 272, 616, 651, 652, 659, 660, 681, 682, 683, 686, 820 en 821
  • Na 23:00 rijden de luchthavenshuttles om de 15 minuten
  • Ruimte voor 600 personenwagens
  • Online reserveren verplicht
  • 24/7 geopend

 

Meer informatie over de alternatieve mogelijkheden

In de tabel heeft u drie alternatieve mogelijkheden kunnen zien voor een parkeerplaats bij de luchthaven. Al deze parkings bieden net als de Zaventem Discount Parking een shuttleservice aan. De parkeerterreinen en faciliteiten verschillen daarentegen wel. Hieronder vindt u meer informatie over deze parkeermogelijkheden.

Holiday Inn Brussel

Logo Holiday Inn Brussel AirportDe parkeerplaats Holiday Inn Brussel is op het moment van schrijven de meest voordelige parkeeroptie. Komt u aan of terug tussen 04:00 en 10:30 of tussen 18:00 en 23:40? Dan parkeert u naast het welbekende hotel inclusief een shuttleservice parkeert op ongeveer 5 minuten afstand van de luchthaven. Buiten de genoemde tijden is er géén shuttlebus beschikbaar en dient u op eigen kosten een taxi te nemen naar of vanaf de luchthaven.

Boek nu →

 

ECE Parking

Logo ECE Parking Brussel AirportParkeren bij ECE Parking doet u voor een lage prijs en dat met allerlei extras. Nadat u geparkeerd heeft wordt u in 12 minuten naar de lucthaven gebracht met de shuttlebus. De parkeerterrein en bijbehorende services zijn 24/7 geopend en het parkeerterrein is daarnaast verhard. Het terrein is goed beveiligd middels camerabewaking.

Boek nu →

 

 

Star Parking

Star Parking Brussel AirportWanneer u kiest voor Star Parking dan kunt u 24 uur per dag uw auto parkeren en vervolgens met de shuttlebus naar de luchthaven gebracht worden. Standaard parkeert u buiten, maar tegen een toeslag kunt u ook overdekt parkeren of uw auto laten wassen. De shuttlebus brengt u in slechts 7 minuten naar de luchthaven.

Boek nu →

 

 

Express Parking

Logo Express Parking Brussel AirportBij Express Parking vindt u één van de best beoordeelde parkeerplaatsen bij Brussel Zaventem Airport. Na het parkeren wordt u in slechts 4 minuten naar de luchthaven gebracht. Standaard wordt uw auto overdekt geparkeerd, echter kan het bij drukte ook voorkomen dat uw auto buiten geparkeerd wordt. De parking is 24/7 geopend en beschikt over camerabewaking en een wachtruimte.

Boek nu →

 

 

Disclaimer

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode juni 2023
  • Let op: Discount 1 Brussel Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Brussel Airport website. Ons parkeeraanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijken en direct reserveren. 
  • Klik in de tabel op de naam van de parkeeraanbieder en reserveer direct

 

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving