Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

Discount 1 Zaventem

Parking_discount_1_zaventem

Gaat u op reis vanaf Brussel Airport en bent u op zoek naar het parkeren Brussel Zaventem? Dit kan uiteraard op meerdere locaties en tegen verschillende tarieven. De Discount 1 parkeerplaats, beheerd door Brussel Airport zelf, is een van de meest voordelige mogelijkheden.

In dit artikel vertellen we alles over de parkeerplaats Discount 1 Zaventem en de alternatieve parkeermogelijkheden. 

 

De parkeertarieven van Discount 1 Zaventem & alternatieven

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)Kosten per dagParkeervormTransfer tijdSleutelbehoud
Discount 1 ZaventemNiet beschikbaarNiet beschikbaarShuttle10 min
Park and Go€ 41,00€ 5,13Shuttle6 min
Aeropark1000€ 56,00€ 7,00Shuttle7 min-
Express Parking€ 80,00€ 10,00Shuttle5 min-

 

In de bovenstaande tabel vindt u een overzicht van de parkeertarieven bij Brussel Airport. Hierin zijn Discount 1 Brussel en een aantal alternatieve parkeeraanbieders opgenomen. Het parkeren op de Discount Parking is momenteel niet mogelijk maar normaal gesproken relatief gezien voordelig, vooral wanneer u de vergelijking maakt met duurdere parkeerterreinen zoals Lock Park Zaventem. Toch zijn er zoals u kunt zien een aantal opties die nog voordeliger zijn.

Deze opties bieden ondanks de lagere tarieven dezelfde service mogelijkheden als de Brusselse Discount parking en zijn in in sommige gevallen nog dichterbij gevestigd ook. Het is dus eenvoudig om te besparen, al voordat u op reis gaat. Bekijk ook eens onze top 5 goedkoop parkeren Brussel Airport voor meer informatie! In het bovenstaande overzicht vindt u de tarieven voor een parkeertermijn van acht dagen, de bijbehorende dagprijs, de parkeerservice, de reistijd en de optie sleutelbehoud.

Wilt u meer weten over een van de alternatieve parkings? Klik simpelweg op de betreffende naam en wij sturen u door naar de pagina geheel gewijd aan deze parkeeraanbieder. Hier vindt u nog meer informatie als foto's van de parkeerplaats, reviews van onze klanten en het gehele pallet aan faciliteiten en servicemogelijkheden. 

 

Alle info over Discount 1 Brussel 

Discount parking 1Bent u op zoek naar een discount parking Zaventem? Dit kan op twee locaties, namelijk bij Discount 1 en Discount 2. Let wel: Dit zijn twee verschillende parkeervoorzieningen en in dit artikel focussen we op Discount 1 Brussel Airport.

 

De parkeerservice

Deze budget parking biedt een shuttle service, wat inhoudt dat u eerst naar het adres van de Discount Parking toerijdt: Discount 1 Brucargo, waarna u later met een shuttle bus verder naar de luchthaven wordt gebracht. De reistijd van die rit bedraagt 10 minuten en de shuttlebussen rijden met een interval van 15 minuten. Een shuttleservice is vaak een voordelige optie voor het lang parkeren bij Brussel Airport

 

De faciliteiten

Verder is Discount 1 Brussel Zaventem 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend én beveiligd. Er zijn invalide parkeerplaatsen aanwezig en er is een informatiedesk met personeel. De discount parking betreft een buitenparkeerterrein, wat dus inhoudt dat uw auto niet overdekt geparkeerd staat. Ondanks de grote capaciteit van maar liefst 600 parkeerplaatsen is dit een populaire parking, wees er dus op tijd bij! 

 

Overzicht van de parkeerservice en aanwezige faciliteiten

  • Let op: op het moment van schrijven is de Parking Discount 1 gesloten
  • Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice, reistijd 10 minuten
  • Tussen 05:30 en 23:00 kunt u gebruik maken van bussen 272, 616, 651, 652, 659, 660, 681, 682, 683, 686, 820 en 821
  • Na 23:00 rijden de luchthavenshuttles om de 15 minuten
  • Ruimte voor 600 personenwagens
  • Online reserveren verplicht
  • 24/7 geopend

 

Meer informatie over de alternatieve mogelijkheden

In de tabel heeft u drie alternatieve mogelijkheden kunnen zien voor een parkeerplaats bij de luchthaven. Al deze parkings bieden net als de Zaventem Discount Parking een shuttleservice aan. De parkeerterreinen en faciliteiten verschillen daarentegen wel. Hieronder vindt u meer informatie over deze parkeermogelijkheden. op het moment van schrijven is er geen valet parking bij Brussel Airport beschikbaar. 

 

Park and Go

Park and Go ZaventemBij Park and Go parkeert u op het moment van schrijven voor € 65,00 (8 dagen). Dit doet u op een parkeerterrein dat 24 uur per dag wordt bewaakt, mede dankzij camerabewaking, en is daarnaast afgesloten middels een slagboom. De reistijd bedraag ongeveer 7 minuten en is 24/7 geopend. Tijdens uw reis kunt u uw autosleutels zelf meenemen op reis. 

 

Aeropark1000

Aeropark1000 ZaventemOok bij Aeropark1000 parkeert u met een bij de prijs inbegrepen shuttleservice. De parkeerplaats ligt op 7 minuten rijden van de luchthaven en u parkeert uw auto onoverdekt. In dit geval dient u uw autosleutels in te leveren, deze worden uiteraard veilig bewaard. Als extra service kunt u kiezen voor een auto wasservice, ook wel lekker als u terugkomt van een lange reis. 

 

Express Parking

Express Parking ZaventemDe meest prijzige parking in dit gezelschap is Express Parking. Dit heeft echter een reden; u parkeert hier overdekt! Zo staat uw auto netjes beschermd tegen de elementen. De shuttleservice brengt u in 5 minuten naar het vliegveld en ook hier kunt u 24/7 gebruik van maken. Uw auto sleutels dient u in dit geval ook in te leveren. 

 

Disclaimer

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode juni 2021
  • Let op: Discount 1 Brussel Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Brussel Airport website. Ons parkeeraanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijken en direct reserveren. 
  • Klik in de tabel op de naam van de parkeeraanbieder en reserveer direct

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker