Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!
Vergelijken 16.07.2020

Discount 1 Zaventem

Parking_discount_1_zaventem

Gaat u op reis vanaf Brussel Airport en bent u op zoek naar het parkeren Brussel Zaventem? Wij vertellen alles over de parkeerplaats Discount 1 Zaventem en de alternatieve parkeermogelijkheden. 

Let op: Discount 1 Brussel Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Brussel Airport website. Ons parkeeraanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijken en direct reserveren. 

 

Overzicht van de Parkeertarieven van Discount 1 Zaventem

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)Kosten per dagParkeervormTransfer tijdSleutelbehoud

Budget Parkeeraanbieders

Park and Go€ 41,00€ 5,13Shuttle6 min
Aeropark1000€ 49,00€ 6,13Shuttle7 min-
Express Parking€ 80,00€ 10,00Shuttle5 min-

Officiële Parkeermogelijkheden

Discount 1 Zaventem€ 59,00€ 7,38Shuttle10 min

 

In de bovenstaande tabel vindt u een overzicht van de parkeertarieven van Discount 1 Brussel en een aantal alternatieve parkeeraanbieders. Het parkeren Brussel Airport op de Discount Parking is relatief gezien voordelig, toch zijn er zoals u kunt zien een aantal opties die nog voordeliger zijn. Deze opties bieden ondanks de lagere tarieven dezelfde service mogelijkheden als de Brusselse Discount parking en zijn in in sommige gevallen nog dichterbij gevestigd ook. Het is dus eenvoudig om te besparen, al voordat u op reis gaat. Zo maakt u een slimme en voordelige keuze en kunt u met een fijn gevoel op reis gaan. 

In het bovenstaande overzicht vindt u de tarieven voor een parkeertermijn van acht dagen, de bijbehorende dagprijs, de parkeerservice, de reistijd en de optie sleutelbehoud. Wilt u meer weten over de budget parkeeraanbieders? Klik simpelweg op de betreffende naam en wij sturen u door naar de pagina geheel gewijd aan deze parkeeraanbieder. Hier vindt u nog meer informatie als foto's van de parkeerplaats, reviews van onze klanten en het gehele pallet aan faciliteiten en servicemogelijkheden. 

 

Alle info over Discount 1 Brussel Discount 1 Zaventem Airport

Het discount parkeren Brussel Airport kan op twee locaties.  De eerste locatie heet Discount 1, de tweede locatie heet, verrassend genoeg, Discount 2. Let wel: Dit zijn twee verschillende parkeervoorzieningen en in dit artikel focussen we op Discount 1 Brussel Airport.

Deze budget parking biedt een shuttle service, wat inhoudt dat u eerst naar het adres van de Discount Parking toerijdt: Discount 1 Brucargo, waarna u later met een shuttle bus verder naar de luchthaven wordt gebracht. De reistijd van die rit bedraagt 10 minuten en de shuttlebussen rijden met een interval van 15 minuten. 

Verder is Discount 1 Brussel Zaventem 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend én beveiligd. Er zijn invalide parkeerplaatsen aanwezig en er is een informatiedesk met personeel. De discount parking betreft een buitenparkeerterrein, wat dus inhoudt dat uw auto niet overdekt geparkeerd staat. Ondanks de grote capaciteit van maar liefst 600 parkeerplaatsen is dit een populaire parking, wees er dus op tijd bij! 

 

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode augustus 2020.
  • De prijzen van Discount 1 Brussel komen van de officiële Brussel Airport website.
  • Klik in de tabel op de naam van de parkeeraanbieder en reserveer direct

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker