Lock Park Zaventem

Lock_Park_Zaventem

Er zijn veel verschillende parkeermogelijkheden bij en rondom Brussel Airport. De prijzen variëren enorm tussen de officiële parkings, die worden aangeboden door Interparking, en de alternatieve parkings die te vinden zijn.

Kiest u voor parkeren bij Zaventem Airport dan kan dit bij diverse officiële parkings zoals Lock Parking Zaventem. In dit artikel vertellen wij meer over Brussel Zaventem Parkeren bij Parking Lock en de alternatieve mogelijkheden. 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Brussel Airport
ParkingKosten per weekService 
Lock Parking Brussel
€ 150,00 - week
€ 18,75 - dag
Lopen
2 min
Informatie
Aeropark 1000€ 65,00 - week
€ 8,12 - dag
Shuttle
7 min
Reserveer
Star Parking€ 76,00 - week
€ 10,85 - dag
Shuttle
7 min
Reserveer
Express Parking€ 78,00 - week
€ 9,75 - dag
Shuttle
4 min
Reserveer
Parking City€ 79,00 - week
€ 11,28 - dag
Shuttle
4 min
Reserveer
Parkings Premier€ 80,00 - week
€ 11,42 - dag
Shuttle
8 min
Reserveer

 

De parkeerservice van Lock Parking

Parking Lock Zaventem

Zoals u in de bovenstaande tabel kunt zien is Lock Park Zaventem een prijzige parkeeroptie. U parkeert echter wel zeer comfortabel en dicht bij de luchthaven, u bent namelijk slechts 2 minuten onderweg en het parkeerterrein is, zoals de naam wellicht doet vermoeden, uitstekend beveiligd. U kunt hier parkeren met reservering maar dit kan ook zonder, het is verstandig om wel een reservatie te maken. Zo bent u gegarandeerd voorzien van een parkeerplaats!

Tip: Wilt u zo goedkoop mogelijk parkeren bij Brussel-Zaventem Airport? Bekijk dan de top 5 goedkoop parkeren Brussel Airport voor meer informatie.

 

Parking Lock Zaventem op een rijtje

🚗 Aantal parkeerplaatsen962
🕒 Reistijd2 minuten
🔑 SleutelbehoudSleutel zelf meenemen
🅿️ ParkeerterreinOverdekt
  • Overdekte parkeerplaats met plaats voor 911 auto's
  • 2 minuten loopafstand tot de terminal
  • Elektrische oplaadpalen
  • Maximale inrijhoogte van 1,90 m
  • Extra lange parkeerplaatsen van 3 meter

 

Het inrijden doet u via de ingang van P2 aan de rechterkant op kentekenherkenning. Na het parkeren loopt u vanaf Zaventem Lock Parking in slechts 2 minuten naar de luchthaven toe. Heeft u veel of zware bagage? Er staan trolleys bij de parking om het vervoeren van uw bagage makkelijker te maken. De parking is 24 uur per dag geopend.

Er zijn 962 plaatsen bij parking Zaventem Lock en 12 speciale gehandicaptenplaatsen. Heeft u een elektrische auto? Er zijn tevens 12 oplaadpunten beschikbaar in de overdekte parkeergarage. Er geldt een maximale doorrijhoogte van 1,90 meter, dus houdt hier rekening mee als u een hoge auto of bus rijdt. Deze extra beveiligde parking is voorzien van camerabewaking en er is een verzekering tegen diefstal en brand. 

 

Het parkeerproces

U parkeert dus op enkele minuten loopafstand van de parking, waarbij u dus na het parkeren bij Interparking Lock Park Zaventem zo in de terminal staat. We leggen u graag uit hoe het parkeren in zijn werk gaat.

  • Het proces bij aankomst: U rijdt naar de ingang van P2 en neemt de meest rechtse ingang. U opent de slagboom op kentekenherkenning en parkeert uw auto op een vrije parkeerplek. De autosleutels hoeft u niet in te leveren en u kunt gewoon naar de terminal lopen in 2 minuten.
  • Het proces bij terugkomst: Bij terugkomst loopt u naar de parking toe, terwijl u de borden 'Lock Park' volgt. Indien u extra moet bijbetalen kunt u dit bij de betaalautomaat ter plaatse doen. Daarna kunt u uitrijden met uw auto.

 

De tarieven van Lock Parking Zaventem

Wilt u parkeren bij de best beveiligde parkeerplaats van Brussel Airport, dan staat hier wel een bedrag tegenover. Wel zit er verschil in Lock Parking Zaventem Airport met of zonder reservering. In de tabel hieronder ziet u de prijzen voor verschillende parkeertermijnen wanneer u inrijdt zonder reservering. Maakt u vooraf een reservering, dan bent u duidelijk minder geld kwijt. Zo kunt u al een week parkeren voor € 102.

TermijnLock Parking Brussel
1 dag€ 29,00
3 dagen€ 79,00
7 dagen€ 142,00
14 dagen€ 191,00

 

Reserverings- en annuleringsbeleid Lock Park

Wanneer u de keuze heeft gemaakt voor parking P Lock Zaventem, dan werkt dit net wat anders dan normaal. U hoeft voor de reservering namelijk niet vooraf te betalen. Hierdoor is het wijzigen van uw boeking altijd mogelijk, evenals het annuleren ervan. Er hoeft in dat geval geen terugbetaling plaats te vinden, omdat u pas betaald na het parkeren.

 

Disclaimer

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode mei 2024.
  • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Brussels Airport parkeren website.
  • Let op: Lock Parking Brussel Airport is niet via onze website te reserveren. U vindt ons parkeeraanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving