Lock Park Zaventem

Lock_Park_Zaventem

Er zijn veel verschillende parkeermogelijkheden bij en rondom Brussel Airport. De prijzen variëren enorm tussen de officiële parkings, die worden aangeboden door Interparking, en de alternatieve parkings die te vinden zijn. Kies je voor parkeren bij Zaventem Airport dan kan dit bij diverse officiële parkings zoals Lock Park Zaventem. In dit artikel vertellen wij meer over Brussel Zaventem Parkeren bij Parking Lock en de alternatieve mogelijkheden. 

 

Samenvatting: 

 

Parkeertarieven van Lock Parking Brussel

ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 
Lock Parking Brussel Airport€ 142,00 - week
€ 17,75 - dag
Loopafstand
> 2 min
Bekijk
Holiday Inn Brussel€ 66,00 - week
€ 8,25 - dag
Shuttle*
> 5 min
Reserveer
ECE Parking€ 80,00 - week
€ 10,00 - dag
Shuttle
> 12 min
Reserveer
Express Parking
€ 81,00 - week
€ 10,13 - dag
Shuttle
> 4 min
Reserveer
Star Parking€ 110,00 - week
€ 13,75 - dag
Shuttle
> 7 min
Reserveer
Express Parking Valet
€ 132,00 - week
€ 16,50 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
ECE Parking Valet€ 165,00 - week
€ 20,63 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer
Star Parking Valet
€ 200,00 - week
€ 25,00 - dag
Valet
> 0 min
Reserveer

* Beperkt beschikbare shuttleservice, waarbij u enkel tussen 04:00 -10:30 en 18:00-23:40 gebruik kunt maken van de shuttleservice. Buiten deze tijd dient u op eigen kosten een taxi te nemen.

 

Meer info over Parking LockParking Lock Zaventem

Zoals u in de bovenstaande tabel kunt zien is Parking Lock Zaventem een prijzige parkeeroptie. U parkeert echter wel zeer comfortabel en dichtbij de luchthaven, u bent namelijk slechts 2 minuten onderweg en het parkeerterrein is, zoals de naam wellicht doet vermoeden, uitstekend beveiligd. U kunt hier parkeren met reservering maar dit kan ook zonder, het is verstandig om wel een reservatie te maken. Zo bent u gegarandeerd voorzien van een parkeerplaats!

Tip: Wilt u zo goedkoop mogelijk parkeren bij Brussel-Zaventem Airport? Bekijk dan de top 5 goedkoop parkeren Brussel Airport voor meer informatie.


Meer informatie over het parkeerproces

U parkeert dus op enkele minuten loopafstand van de parking, waarbij u dus na het parkeren zo in de terminal staat. We leggen u graag uit hoe het parkeren in zijn werk gaat.

  • Het proces bij aankomst: U rijdt naar de ingang van P2 en neemt de meest rechtse ingang. U opent de slagboom op kentekenherkenning en parkeert uw auto op een vrije parkeerplek. De autosleutels hoeft u niet in te leveren en u kunt gewoon naar de terminal lopen in 2 minuten.
  • Het proces bij terugkomst: Bij terugkomst loopt u naar de parking toe, terwijl u de borden 'Lock Park' volgt. Indien u extra moet bijbetalen kunt u dit bij de betaalautomaat ter plaatse doen. Daarna kunt u uitrijden met uw auto.

 

Het parkeerterrein en de faciliteiten

Let op: Lock Parking Brussel Airport is niet via onze website te reserveren.

Het inrijden doet u via de ingang van P2 aan de rechterkant op kentekenherkenning. Na het parkeren loopt u in slechts 2 minuten naar de luchthaven toe. Heeft u veel of zware bagage? Er staan trolleys bij de parking om het vervoeren van uw bagage makkelijker te maken. De parking is 24 uur per dag geopend.

Er zijn 962 plaatsen in P-Lock Zaventem en 12 speciale gehandicaptenplaatsen. Heeft u een elektrische auto? Er zijn tevens 12 oplaadpunten beschikbaar in de overdekte parkeergarage. Er geldt een maximale doorrijhoogte van 1,90 meter, dus houdt hier rekening mee als u een hoge auto of bus rijdt. Deze extra beveiligde parking is voorzien van camerabewaking en er is een verzekering tegen diefstal en brand. Lock Parking Brussels Airport op een rijtje: 

🚗 Aantal parkeerplaatsen962
🕒 Reistijd2 minuten
🔑 SleutelbehoudSleutel zelf meenemen
🅿️ ParkeerterreinOverdekt
  • Overdekte parkeerplaats met plaats voor 962 auto's
  • 2 minuten loopafstand tot de terminal
  • Elektrische oplaadpalen
  • Maximale inrijhoogte van 1,90 m
  • Extra lange parkeerplaatsen van 3 meter

 

Alternatieve parkeergelegenheid

Behalve de prijzige officiële parkings zoals Lock Park bijvoorbeeld, zijn er ook nog alternatieve parkings rondom de luchthaven te vinden. Deze zijn vaak een stuk gunstiger geprijst en leveren ook een prima service. Deze parkings leveren een shuttle- en/of valetservice.


Shuttle

Als u op zoek bent naar een goedkope parking, dan kunt u het beste kiezen voor een shuttle parking. Zo liggen Holiday Inn Brussel en Express Parking op ongeveer 5 minuten reisafstand van de luchthaven. Dit betekent dat de shuttlebus u na het parkeren naar de luchthaven toe rijdt in enkele minuten. Bij Star Parking en Aeropark1000 bent u 7 minuten onderweg en bij ECE Parking ongeveer 12 minuten.


Valet

Als u prima wat meer geld uit wilt geven voor meer luxe en een korte afhandelingstijd, kunt u beter kiezen voor een valet parking. Op moment van schrijven zijn dit Star Parking Valet, Express Parking Valet en ECE Parking Valet die deze service aanbiedt. Hierbij stapt u direct uit bij de luchthaven en wordt uw auto geparkeerd door een ervaren chauffeur van de parking. 


Vergelijken en reserveren via ons platform

Het voordeel van een parkeerplaats reserveren via Vliegenenparkeren.nl is dat u goedkope en betrouwbare parkings met elkaar kunt vergelijken. Deze kunt u vervolgens ook nog eens met het grootste gemak reserveren. U kunt al snel besparen ten opzichte van Lock Park Brussel Zaventem. Alle info die u nodig heeft is op onze website te vinden zoals: Foto’s, ligging tot het vliegveld en het adres. Parkeren Brussel Zaventem is dan ook voor vele reizigers een uitkomst gebleken.

 

Disclaimer

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode juni 2023.
  • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Brussels Airport parkeren website.
  • Let op: Lock Parking Brussel Airport is niet via onze website te reserveren. U vindt ons parkeeraanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving