Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

Lock Park Zaventem

Lock_Park_Zaventem

Parkeren bij Zaventem Airport kan bij diverse officiële parkings zoals Lock Park Zaventem. In dit artikel vertellen wij meer over Brussel Zaventem Parkeren bij Parking Lock en de alternatieve mogelijkheden. 

Let op: Lock Park Brussel Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Brussel Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijken en direct reserveren. 

 

ParkeeraanbiederKosten per week
(8 dagen)
Kosten per dagReisafstandParkeervormOpenings
-tijden

Park and Go

€ 65,00

€ 8,13

7 min

Shuttleservice

24/7 Geopend

Aeropark1000

€ 65,00

€ 8,13

7 min

Shuttleservice

24/7 Geopend

Express Parking

€ 80,00

€ 10,00

5 min

Shuttleservice

24/7 Geopend

P3 Holiday

€ 61,00

€ 7,63

3 - 5 min

Loopafstand

24/7 Geopend

Reservation Zone

€ 101,00

€ 12,63

3 - 5 min

Loopafstand

24/7 Geopend 

Parking Lock

€ 131,00

€ 16,38

2 min

Loopafstand

24/7 Geopend

 

Meer info over Parking LockParking Lock Zaventem

Zoals u in de bovenstaande tabel kunt zien is Parking Lock Zaventem op het moment van schrijven de meest prijzige parkeeroptie. U parkeert echter wel zeer comfortabel en dichtbij de luchthaven, u bent namelijk slechts 2 minuten onderweg en het parkeerterrein is, zoals de naam wellicht doet vermoeden, uitstekend beveiligd. U kunt hier parkeren met reservering maar dit kan ook zonder, het is verstandig om wel een reservatie te maken. Zo bent u gegarandeerd voorzien van een parkeerplaats!

Let op: Lock Parking Brussel Airport is niet via onze website te reserveren. 

 

Vergelijken en reserveren via ons platform

Het voordeel van een parkeerplaats reserveren via Vliegenenparkeren.nl is dat u goedkope en betrouwbare parkings met elkaar kunt vergelijken. Deze kunt u vervolgens ook nog eens met het grootste gemak reserveren. U kunt al snel besparen ten opzichte van Lock Park Brussel Zaventem. Alle info die u nodig heeft is op onze website te vinden zoals: Foto’s, ligging tot het vliegveld en het adres. Parkeren Brussel Zaventem is dan ook voor vele reizigers een uitkomst gebleken.

Park and GoPark and Go Brussel Airport

Park and Go is een voordelige parkeeraanbieder bij Brussel Airport. U parkeert inclusief een bij de prijs inbegrepen shuttleservice waarmee u ongeveer 7 minuten onderweg bent. Het is mogelijk uw autosleutels zelf mee te nemen op reis, zo weet u zeker dat uw auto netjes op dezelfde plaats blijft staan.

Boek nu →

 

Aeropark1000Aeropark1000 Brussel Airport

Aeropark1000 biedt u de mogelijkheid om te kiezen voor parkeren Brussel Airport. Parkeren bij Aeropark1000 houdt in dat u parkeert op 7 minuten reisafstand tot het vliegveld. Daarnaast is deze service natuurlijk 24 uur per dag beschikbaar en bent u altijd binnen 30, vaak 5 tot 10 minuten a;weer onderweg naar het vliegveld. 

Boek nu →

 

Express ParkingExpress Parking Brussel Airport

Het voordeel van parkeren bij Express Parking is dat u binnen 5 minuten bij de terminal bent. Daarnaast parkeert u standaard overdekt en daarnaast is het toch fors goedkoper dan parkeren bij Lock Park Zaventem. Deze locatie is de locatie die het dichtst bij het vliegveld is gelegen. Net als alle overige parkings is de service 24 uur per dag beschikbaar. 

Boek nu →

 

Times ParkingTimes Parking Brussel Airport

Times Parking ligt net wat verder weg van de luchthaven dan Express Parking, namelijk op 10 minuten afstand. Het voordeel is dat zij u onder andere sleutelbehoud aanbieden en u altijd overdekt parkeert. De locatie van Times Parking is zeer netjes verzorgd en het is het bekijken van de foto's zeker waard!

Let op: Times Parking is op het moment van schrijven niet te reserveren via onze website.

 

Disclaimer van de prijzen

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode mei 2021. 
* De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Brussel Airport parkeren website.

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker