Lock Park Zaventem

Lock_Park_Zaventem

Er zijn veel verschillende parkeermogelijkheden bij en rondom Brussel Airport. De prijzen variëren enorm tussen de officiële parkings, die worden aangeboden door Interparking, en de alternatieve parkings die te vinden zijn. Kies je voor parkeren bij Zaventem Airport dan kan dit bij diverse officiële parkings zoals Lock Park Zaventem. In dit artikel vertellen wij meer over Brussel Zaventem Parkeren bij Parking Lock en de alternatieve mogelijkheden. 

Inhoudsopgave: 

 

Parkeertarieven van Lock Parking Brussel

ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 
Lock Parking Brussel Airport€ 142,00 - week
€ 17,75 - dag
Loopafstand
> 2 min
Bekijk
Holiday Inn Brussel€ 60,00 - week
€ 7,50 - dag
Shuttle*
> 5 min
Reserveer
Green Parking
€ 67,00 - week
€ 8,38 - dag
Shuttle
> 10 min
Reserveer
Aeropark 1000€ 75,00 - week
€ 9,38 - dag
Shuttle
> 7 min
Reserveer
OM Parking
€ 77,00 - week
€ 9,63 - dag
Shuttle
> 8 min
Reserveer
Star Parking€ 78,00 - week
€ 9,75 - dag
Shuttle
> 7 min
Reserveer
Express Parking€ 89,00 - week
€ 11,13 - dag
Shuttle
> 4 min
Reserveer
Parking City
€ 89,00 - week
€ 11,13 - dag
Shuttle
> 4 min
Reserveer

* Beperkt beschikbare shuttleservice, waarbij u enkel tussen 04:00 -10:10 en 18:00-23:20 gebruik kunt maken van de shuttleservice. Buiten deze tijd dient u op eigen kosten een taxi te nemen.

 

Meer info over Lock Parking

Parking Lock Zaventem

Zoals u in de bovenstaande tabel kunt zien is Parking Lock Zaventem een prijzige parkeeroptie. U parkeert echter wel zeer comfortabel en dicht bij de luchthaven, u bent namelijk slechts 2 minuten onderweg en het parkeerterrein is, zoals de naam wellicht doet vermoeden, uitstekend beveiligd. U kunt hier parkeren met reservering maar dit kan ook zonder, het is verstandig om wel een reservatie te maken. Zo bent u gegarandeerd voorzien van een parkeerplaats!

Tip: Wilt u zo goedkoop mogelijk parkeren bij Brussel-Zaventem Airport? Bekijk dan de top 5 goedkoop parkeren Brussel Airport voor meer informatie.

 

Meer informatie over het parkeerproces

U parkeert dus op enkele minuten loopafstand van de parking, waarbij u dus na het parkeren zo in de terminal staat. We leggen u graag uit hoe het parkeren in zijn werk gaat.

  • Het proces bij aankomst: U rijdt naar de ingang van P2 en neemt de meest rechtse ingang. U opent de slagboom op kentekenherkenning en parkeert uw auto op een vrije parkeerplek. De autosleutels hoeft u niet in te leveren en u kunt gewoon naar de terminal lopen in 2 minuten.
  • Het proces bij terugkomst: Bij terugkomst loopt u naar de parking toe, terwijl u de borden 'Lock Park' volgt. Indien u extra moet bijbetalen kunt u dit bij de betaalautomaat ter plaatse doen. Daarna kunt u uitrijden met uw auto.

 

Het parkeerterrein en de faciliteiten

Let op: Lock Parking Brussel Airport is niet via onze website te reserveren.

Het inrijden doet u via de ingang van P2 aan de rechterkant op kentekenherkenning. Na het parkeren loopt u in slechts 2 minuten naar de luchthaven toe. Heeft u veel of zware bagage? Er staan trolleys bij de parking om het vervoeren van uw bagage makkelijker te maken. De parking is 24 uur per dag geopend.

Er zijn 962 plaatsen in P-Lock Zaventem en 12 speciale gehandicaptenplaatsen. Heeft u een elektrische auto? Er zijn tevens 12 oplaadpunten beschikbaar in de overdekte parkeergarage. Er geldt een maximale doorrijhoogte van 1,90 meter, dus houdt hier rekening mee als u een hoge auto of bus rijdt. Deze extra beveiligde parking is voorzien van camerabewaking en er is een verzekering tegen diefstal en brand. 

 

Lock Parking Brussels Airport op een rijtje

🚗 Aantal parkeerplaatsen962
🕒 Reistijd2 minuten
🔑 SleutelbehoudSleutel zelf meenemen
🅿️ ParkeerterreinOverdekt
  • Overdekte parkeerplaats met plaats voor 962 auto's
  • 2 minuten loopafstand tot de terminal
  • Elektrische oplaadpalen
  • Maximale inrijhoogte van 1,90 m
  • Extra lange parkeerplaatsen van 3 meter

 

Alternatieve parkeergelegenheid

Het voordeel van een parkeerplaats reserveren via Vliegenenparkeren.nl is dat u goedkope en betrouwbare parkings met elkaar kunt vergelijken. Deze kunt u vervolgens ook nog eens met het grootste gemak reserveren. U kunt al snel besparen ten opzichte van Lock Park Brussel Zaventem. Alle info die u nodig heeft, is op onze website te vinden zoals: Foto’s, ligging tot het vliegveld en het adres. Parkeren Brussel Zaventem is dan ook voor vele reizigers een uitkomst gebleken.

Behalve de prijzige officiële parkings zoals Lock Park bijvoorbeeld, zijn er ook nog alternatieve parkings rondom de luchthaven te vinden. Deze zijn vaak een stuk gunstiger geprijsd en leveren ook een prima service.

 

Holiday Inn Brussel

Logo Holiday Inn Brussel AirportDe buitenparkeerplaats van Holiday Inn Brussel is gelegen naast het hotel. Wanneer u aankomt op de parking of juist terugkeert op de luchthaven tussen 04:00 - 10:10 en 18:00 - 23:20, maakt u gebruik van de gratis shuttleservice van het hotel. Buiten deze tijden dient u op eigen kosten vervoer te regelen. De parking zelf is 24 uur geopend, waarna u uw eigen autosleutel mee mag nemen op reis.

Boek online →

 

OM Parking

Logo OM Parking Brussel AirportParkeren met uitstekende service, dat doet u bij OM Parking. Er kan 24 uur per dag geparkeerd worden op de buiten locatie, waarna u in 8 minuten naar de luchthaven gebracht wordt. Voor de veiligheid van uw voertuig hangen er bewakingscamera's en verder is er verlichting aanwezig op het terrein. Ter plaatse wordt u geholpen met uw bagage en is er een wachtruimte aanwezig.

Boek online →

 

Express Parking

Logo Express Parking Brussel AirportOp slechts 4 minuten reisafstand ligt de overdekte parkeerplaats van Express Parking. De hoofdlocatie beschikt over een parkeergarage, maar het kan zo zijn dat uw auto tijdens drukke periodes op een buiten terrein wordt geplaatst. De shuttlebus brengt u dan het parkeren in 4 minuten naar de luchthaven en helpt u netjes met uw bagage. Verder is het parkeerterrein afgesloten en voorzien van camerabewaking.

Boek online →

 

Aeropark1000

Logo Aeropark1000 Brussel AirportHet vriendelijke personeel van Aeropark1000 helpt reizigers al jaren met het parkeren van hun auto nabij Brussel Airport. De shuttleservice brengt u in 7 minuten naar de luchthaven toe na het parkeren, waardoor u altijd snel in de terminal bent. Het beveiligde parkeerterrein is 24 uur per dag geopend en u kunt tegen meerprijs uw auto laten wassen tijdens uw reis. 

Boek online →

 

Star Parking

Logo Star Parking Brussel AirportStandaard parkeert u overdekt bij Star Parking, zodat uw auto beschermd is tegen weersinvloeden. U kunt hier 24 uur per dag terecht, waardoor u niet vastzit aan bepaalde tijden. De shuttlebus brengt u in 7 minuten naar de luchthaven toe, terwijl uw auto op een beveiligde parking achterblijft. Tegen meerprijs heeft u nog de mogelijkheid om uw auto te laten wassen tijdens uw reis.

Boek online →

 

Parking City

Logo Parking City Brussel AirportNet als bij bovenstaande parkeerplaats, parkeert u ook bij Parking City standaard overdekt. Het terrein en bijbehorende shuttleservice zijn 24 uur per dag beschikbaar, evenals de beveiliging van de parking. De rit in de shuttlebus is slechts 4 minuten en de service wordt als uitstekend beoordeeld door onze klanten. Verder heeft u nog de mogelijkheid om tegen meerprijs uw auto te laten wassen of uw elektrische auto op te laden.

Boek online →

 

Green Parking

Logo Green Parking Zaventem AirportBij Green Parking kunt u parkeren met sleutelbehoud, wat betekent dat u uw autosleutel niet in hoeft te leveren. U kunt 24 uur per dag terecht op deze parkeerplaats, waarbij de shuttlebus u in ongeveer 10 minuten naar de luchthaven brengt. Houd er rekening mee dat de shuttlebus iedere 20 minuten rijdt en dus niet altijd direct bij uw aankomst. 

Boek online →

 

Disclaimer

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode december 2023.
  • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Brussels Airport parkeren website.
  • Let op: Lock Parking Brussel Airport is niet via onze website te reserveren. U vindt ons parkeeraanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken.

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving