Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!
Vergelijken 13.06.2016

Lock Park Zaventem

Lock_Park_Zaventem

Parkeren bij Zaventem kan bij diverse parkings. Enkele van deze locaties worden gefaciliteerd door Interparking Zaventem. De bekendste locatie van Interparking is Lock Park Zaventem, deze locatie ligt op 2 minuten lopen van het vliegveld. Brussel Zaventem Parkeren doet u via deze link!

Let op: Lock Park Brussel Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Brussel Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijk en direct reserveren. 

 

Aantal dagenLock ParkExpress ParkingTimes ParkingHoliday Inn

5 dagen

€ 79,00

€ 54,00

€ 54,00

€ 57,00

8 dagen

€ 129,00

€ 81,00

€ 81,00

€ 80,00

11 dagen

€ 144,00

€ 92,00

€ 92,00

€ 100,00

14 dagen

€ 159,00

€ 109,00

€ 109,00

€ 107,50

 

Vergelijken en reserveren via ons platform

Het voordeel van een parkeerplaats reserveren via Vliegenenparkeren.nl is dat u goedkope en betrouwbare parkings met elkaar kunt vergelijken. Deze kunt u vervolgens ook nog eens met het grootste gemak reserveren. U kunt al snel besparen ten opzichte van Lock Park Brussel Zaventem. Alle info die u nodig heeft is op onze website te vinden zoals: Foto’s, ligging tot het vliegveld en het adres. Parkeren Brussel Zaventem is dan ook voor vele reizigers een uitkomst gebleken.

Express Parking Zaventem   

Het voordeel van parkeren bij Express Parking is dat u binnen 5 minuten bij de terminal bent. Daarnaast parkeert u standaard overdekt en daarnaast is het toch fors goedkoper dan parkeren bij Lock Park Zaventem. Deze locatie is de locatie die het dichtst bij het vliegveld is gelegen. Net als alle overige parkings is de service 24 uur per dag beschikbaar. 

 

Times Parking Zaventem

Parkeren bij Times Parking is net wat verder weg dan Express Parking, namelijk op 10 minuten afstand. Het voordeel is dat zij u onder andere sleutelbehoud aanbieden en u altijd overdekt parkeert. De locatie van Times Parking is zeer netjes verzorgd en het is het bekijken van de foto's zeker waard!

 

Holiday Inn Parking Zaventem

Het hotel biedt ook al een geruime tijd de mogelijkheid om te kiezen voor parkeren Brussel Airport. Parkeren bij Holiday Inn houdt in dat u parkeert op 6 minuten reisafstand tot het vliegveld. Daarnaast is deze service natuurlijk 24 uur per dag beschikbaar en bent u altijd binnen 30 minuten onderweg naar het vliegveld. 

 

Disclaimer van de prijzen

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode juli 2016.
* De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Brussel Airport parkeren website.

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker