#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen

Parkeren Brussel Airport

Met 237 duizend vliegbewegingen en ruim 24,8 miljoen passagiers in 2017, mag Brussels Airport zich de grootste van België noemen. De luchthaven is gevestigd in gemeente Zaventem, op 12 kilometer afstand van de hoofdstad Brussel. Vanaf 2006 is de vliegveld naam officieel veranderd van Zaventem Airport in Brussels Airport. Dit werd met name gedaan om over een vijftal jaar 20 andere belangrijke luchthavens in de wereld rechtstreeks te verbinden. Een tweede motivering voor de naamswijziging was dat luchthaven Charleroi zich de naam ‘Brussels South Charleroi Airport’ of Luchthaven Brussel-Zuid had aangematigd.

De kleine 25 miljoen passagiers die hier ieder jaar aan hun reis beginnen, arriveren grotendeels met hun auto via de A201 en R0, de ring rondom Brussel. De luchthaven zelf heeft een parkeercapaciteit van 10.600 parkeerplaatsen, waarmee de grote aantallen niet kunnen worden opgevangen. Het vinden van een parking Zaventem valt daardoor niet altijd mee. Wilt u zeker zijn van een parkeerplek, zonder nog vlak voor de reis in stress te moeten zoeken? Lees hieronder dan alles over de mogelijkheden rondom Brussel-Zaventem Airport.

Adres Leopoldlaan, 1930, Zaventem, België
Kaart bekijken

Hoe werkt Vliegen en Parkeren?

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Ga voorbereid op reis

Zoals hierboven benoemd, valt het parkeren Zaventem niet mee. Dat komt omdat het aantal vliegreizigers op jaarbasis stijgt en het aantal parkeerplaatsen al een aantal jaren gestabiliseerd is. Bovendien zijn er een heleboel verschillende manieren te onderscheiden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een discount parking Zaventem, maar ook een valet parking Zaventem is te boeken. Wat deze inhouden, staat hieronder bondig omschreven. Waar de voorkeur ook naar uitgaat, het is altijd verstandig om de ervaringen over parkeren Brussel Airport door te lezen. Wij kunnen u vertellen dat de shuttle diensten uitstekend werken, maar dat kunnen onze klanten nog veel beter! Het shuttle parkeren is tot circa 2 uur van te voren te boeken via onze website, valet reserveringen zijn tot 12 uur voorafgaand aan de reis te maken. Het maken van een boeking kan zonder account en is al binnen twee minuten geregeld!

Parkeervormen bij Brussel Airport

Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht.

Het lang parkeren Zaventem biedt verschillende mogelijkheden en parkeervormen. Het shuttle parkeren is een veelvoorkomende en veelgeboekte parkeervorm rondom Brussels Airport. Dit houdt in dat u niet op het airport, maar in de buurt daarvan parkeert. U rijdt naar het adres van de geboekte parking toe en vanaf daar wordt u met een shuttle dienst naar de luchthaven vervoerd. Het wachten duurt maximaal, maar vaak minder dan, 30 minuten. Deze parkeervorm is een stuk goedkoper dan het parkeren op Zaventem zelf. De parkeeraanbieders op onze website, zijn meerdere malen gekeurd en daarmee betrouwbaar. Wilt u liever helemaal geen extra reistijd in plannen? Dan is valet parking Zaventem wellicht een interessante keuze. Deze parkeervorm is nog steeds goedkoper dan het parkeren op de officiële p-parkings van de luchthaven en ontzettend luxe. U rijdt namelijk direct naar de terminal, vanaf daar wordt de auto overgenomen en een chauffeur gaat het parkeerproces voor u volbrengen! Bij terugkomst belt u eenvoudig de chauffeur op en hij/zij zal de auto weer netjes voorrijden.

Timo

Waarom reserveren via Vliegen en Parkeren?

Ziet u door de bomen het bos niet meer? En wilt u voordelig parkeren bij Brussel Airport, maar wel met een gerust hart op reis? Dan bent u bij ons helemaal aan het goede adres. Sinds 2013 zijn wij dag in, dag uit bezig met het scoren van de beste parkeerdeals, op de voorwaarde dat we een betrouwbare parking kunnen bieden. In 2013 werden wij het eerste boekingsplatform voor parkeren Brussel Airport en daar zijn wij trots op. Hierdoor besparen veel Nederlandse- en Vlaamse vliegreizigers op hun parkeerkosten, terwijl ze zorgeloos op reis kunnen gaan. Heeft u nog vragen over het parkeren Vliegveld Brussel, over ons of wilt u graag advies op maat? Contact gerust onze gratis klantenservice, wij helpen u graag op weg!

Betrouwbaar

Door onze jarenlange ervaring, kennen wij onze parkeerproducten en parkeeraanbieders erg goed! Bij terugkomst ontvangt iedere klant een uitnodiging om hun parkeerservice en ervaring met ons te delen. Hierdoor kunnen wij, samen met onze klanten de kwaliteit van ons platform en parkingportfolio waarborgen.

Onafhankelijk

Parkeren Zaventem kan goedkoop, maar dit doen we bij Vliegen en Parkeren op een eerlijke manier. Wij zijn transparant in het tonen van het parkeeraanbod dat we u kunnen aanbieden. Op basis van uw reiswensen gaan we op zoek naar uw ideale parking. Lees daarom gerust alle klantervaringen, bekijk foto’s voor een sfeerimpressie op de parking en maak dan een weloverwogen keuze.

De Laagste prijs

Iedere dag, zijn wij bezig met het regelen van de beste parkeerprijzen en deals. Dit door scherpe onderhandelingen met parkeeraanbieders en daarbij worden alle huidige prijzen dagelijks nauwlettend in de gaten gehouden. Is uw perfecte parking ergens goedkoper? Laat het ons dan weten!

Veilig Reserveren

Uw betaling aan ons is veilig doordat onze website is voorzien van een SSL-certificaat, dat kunt u herkennen aan het groene slotje op de website. Bovendien, wordt de betaling geregeld door de bekende payment provider: Multi Safepay.

Reviews en ervaringen van Brussel Airport Parkeren

Brussel Airport parkeren biedt ontzettend veel mogelijkheden. Om de kwaliteit van ons platform en alle parkeeraanbieders te waarborgen, staan wij nauw in contact met onze klanten. Wij vinden uw verhaal belangrijk! Betrouwbaarheid en transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Niet alleen om zelf up-to-date te blijven van de parkeerservices, maar ook om toekomstige klanten te adviseren of inspireren.

Holiday Inn
Beoordeling
9.8 Top!
Sky Parking
Beoordeling
7.7 Goed
Aeropark1000
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Flyparking
Beoordeling
8.0 Uitstekend
Park and GO
Beoordeling
6.0 Prima
Park Flug
Beoordeling
7.6 Goed
Times Parking
Beoordeling
7.3 Goed
Car Hotel
Beoordeling
8.7 Uitstekend
Parking Express
Beoordeling
8.9 Uitstekend
Brussel-Zaventem Airport

Parkeren op Brussel Airport, Tarieven en Locaties

Indien u nog twijfelt over het parkeren op Brussel airport, of daaromheen… Is het verstandig alle verschillen en parkeertarieven van vliegveld Brussel te bekijken. Hier hebben we deze allemaal voor u op een rijtje gezet. Via onderstaande link gaat u naar een overzicht dat de officiële airport tarieven vergelijkt, met de tarieven parkeeraanbieders die rondom de luchthaven gevestigd zijn. Klik voor meer info en overtuig uzelf.

Tevens Brussel airport heeft zelf verschillende parkeermogelijkheden. Deze zijn, net als op andere luchthavens, vaak aan de hoge kant. Het parkeren rondom de luchthaven bespaart veel kosten en daarbij geldt: Hoe eerder uw reserveert, hoe goedkoper. Wees er daarom vroeg bij en scoor een uitstekende shuttle service nog voor uw vertrek. Op die manier bent u zeker van een parkeerplek en houdt u een extra centje over voor tijdens de reis.

Wat uw parkeerwensen ook zijn, zorg dat u alle alternatieven met elkaar vergeleken hebt. Zo kunt u zorgeloos aan de reis beginnen en wordt stress vlak voor de reis voorkomen. Wat de reiswensen ook zijn, op onze website vindt u altijd een beschikbare parkeerplek, die volledig voldoet aan uw verwachtingen.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )