Wij raden u aan om uw parkeerplaats op tijd te reserveren voor de meivakantie, gezien de prijzen naar verwachting snel zullen gaan stijgen.
Alle aanbieders vergelijken
star star star star star
8.6 Zeer goed
213 beoordelingen
01-05-2024
12:00
08-05-2024
12:00
Gratis annuleren tot 24u vooraf
Ga direct naar:
U heeft tijden buiten de openingstijden geselecteerd.
De shuttlebus is beschikbaar van 04:00 tot en met 10:10 en van 18:00 tot en met 23:20. Indien u buiten deze tijden arriveert of vertrekt dient u op eigen kosten een taxi te boeken. Klik op 'meer informatie' voor een uitgebreide beschrijving. Parkeer uw auto bij aankomst op parkeerplaats B. Let op: Er kunnen maximaal 4 personen vervoerd worden per reservering!
🚗 Parkeervorm Shuttle
🌤 Overdekt Nee
🕒 Openingstijden 24 uur per dag geopend
Reistijd 5 minuten
🔑 Sleutel behouden Ja
🔌 Elektrisch opladen auto Ja
Laad kaart
Adres

Holidaystraat 7
Brussel
1831
België

Holiday Inn Brussel Airport

Let op, de shuttle dienst rijdt met een vast schema en is enkel beschikbaar tussen 04:00-10:10 & 18:00-23:20 uur.  Indien u buiten de shuttle tijden wenst te parkeren en de luchthaven wilt bereiken dan dient u op een kosten een taxi te boeken. Meer informatie vindt u hieronder, klik op de link voor meer informatie omtrent het shuttleschema van Holiday Inn

Bent u op zoek naar een parkeerplaats bij Brussel Airport? Bij Holiday Inn Brussel parkeert u uw auto op minder dan 5 minuten van de luchthaven en kunt u uw sleutels houden. De parking is 24/7 toegankelijk, houdt er echter rekening mee dat de shuttleservice afwijkende tijden kent.

U parkeert uw auto op parkeerplaats B van het hotel, dit gedeelte is speciaal gereserveerd voor reizigers die enkel parkeren. De helft van dit parkeerterrein is geasfalteerd, er bestaat een kans dat u in gras parkeert, afhankelijk van de beschikbaarheid op het moment van aankomst. 

Om naar de luchthaven te reizen, kunt u gebruik maken van de shuttle die door het hotel wordt aangeboden. Deze shuttleservice is 7 dagen per week operationeel en rijdt op vaste tijden tussen 04.00 uur en 10.10 uur en tussen 18.00 uur en 23.20 uur. Per reservering kunnen er maximaal 4 personen vervoerd worden.

Het is aan u om op eigen kosten een taxi te nemen in het geval dat uw aankomst- of vertrektijden niet passen bij de shuttletijden van Holiday Inn Brussel Airport. De kosten bedragen ongeveer € 20,00 van hotel naar luchthaven en € 25,00 van luchthaven naar hotel.

Hier vindt u een taxibedrijf dat samenwerkt met het hotel en waarmee u vooraf of tegelijkertijd contact kunt opnemen om uw taxi te reserveren: Taxi Walter, telefoon: +32(0)2 720 10 00, website: www.taxizaventem.be.

Lees meer

Wij bieden u dezelfde tarieven als de aanbieders, zónder bijkomende reserveringskosten!

timo keys
 • Altijd de laagste prijs
 • Binnen 2 minuten gereserveerd
 • Geen reserveringskosten

Shuttle Parkeren Brussel via Holiday Inn

Bij Holiday Inn kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van de shuttleservice, welke beschikbaar is van 04:00 tot 10:10 en van 18:00 tot 23:20. Buiten deze tijd om dient u zelf en op eigen kosten een taxi te boeken. Klik hier om het shuttleschema te bekijken. 

Bij aankomst:

Op de dag van uw uitgaande vlucht rijdt u naar het adres Holidaystraat 7, 1831 in Brussel. Bij aankomst trekt u een kaartje bij de slagboom en parkeert u uw auto bij de check-in locatie bij de receptie. Hier wordt uw toegangsbewijs afgestempeld door een van de medewerkers. Bewaar dit kaartje goed, want deze heeft u nodig op de terugweg. Vervolgens wordt u door middel van een shuttlebus naar het vliegveld gebracht en bij terugkomst weer opgehaald. Let op dat u hiervoor binnen de genoemde shuttle tijden dient te arriveren. 

Bij terugkomst

Bij terugkomst kunt u binnen de servicetijden weer gebruik maken van de shuttleservice, deze brengt u weer terug naar het hotel. Hier kunt u instappen in uw eigen auto en uw reis naar huis vervolgen. Buiten de servicetijden van de shuttleservice dient u zelf en op eigen kosten een taxi te boeken. 

Let op! de Airport Shuttle (die bij de prijs zit inbegrepen) rijdt op vaste tijden. Buiten deze shuttle tijden kunt u op eigen kosten gebruik maken van een taxi. De kosten bedragen ongeveer € 20,00 van hotel naar luchthaven en € 25,00 van luchthaven naar hotel. Houd er rekening mee dat de prijzen kunnen afwijken en wij hier geen rechten aan verlenen. 

Lees meer

De reviews van het parkeren bij Holiday Inn

Wilt u weten hoe het parkeren bij Holiday Inn Brussel Airport wordt ervaren? Bekijk dan eens de reviews van deze parking, direct op onze website. Al onze klanten krijgen namelijk de mogelijkheid de ervaring te delen en deze worden direct op onze website geplaatst. Iedere beoordeling draagt uiteraard bij aan het uiteindelijke rapportcijfer. 

Ook onze service, dus het proces van vergelijken en reserveren, kunt u beoordelen zodra u een reservering hebt gemaakt. We zijn zeer benieuwd naar uw mening en horen graag van u!

 

Lees meer

Wat zeggen onze klanten

 • star star star star star
  Stiptheid
 • star star star star star
  Vriendelijkheid
 • star star star star star
  Locatie
8.6
Gemiddelde beoordeling
Anoniem
star star star star star
2024-04-21

Goed bereikbaar

Meer reviews
Met Holiday Inn Brussel bent u zeker van
Veiligheid
 • 24-uursbewaking
 • Camerabewaking
 • Omheining
 • Slagboom
 • Beveiliger
Faciliteiten
 • Geen max. doorrijhoogte
 • Asfalt of bestrating
 • Verlicht terrein
 • Elektrisch laden mogelijk
 • Wachtruimte
 • Toilet
 • Voertuiginspectie
Service
 • 24 uur per dag geopend
 • Autosleutel meenemen
 • Starthulp
 • Bagagehulp
 • Overdekt mogelijk
 • Auto wassen mogelijk
 • Kinderzitje
 • Extra groot

De voordelen van Holiday Inn

U kunt kiezen voor een parkeerservice bij Holiday Inn, indien u op zoek bent naar een parkeerplaats bij Brussel-Zaventem Airport. Het parkeren bij Brussel Holiday Inn doet u middels een shuttleservice. Wij zetten alle voordelen en informatie omtrent deze parkeerservice voor u op een rijtje. 

Snelle shuttleservice

De shuttleservice is inbegrepen bij de prijs en brengt u in slechts 5 minuten naar de luchthaven of terug naar het hotel. Houd er rekening mee dat de shuttleservice rijdt op vaste tijden van 04:00 tot en met 10:10 en van 18:00 tot en met 23:20. Bekijk het schema hieronder voor meer informatie. 

Arriveert u buiten de service tijden van de shuttleservice?

Indien u buiten de service tijden van de shuttleservice arriveert op het hotel of de luchthaven, dan dient u op eigen kosten een taxi te boeken. 

Sleutelbehoud

Zodra uw auto geparkeerd staat, kunt u uw autosleutels op zak houden en dus meenemen op reis. 

Tijdschema van de shuttleservice

> Bekijk Shuttleschema Holiday Inn <

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving
Timo pop up

Reserveren bij Holiday Inn Brussel is niet mogelijk

Holiday Inn Brussel Het is helaas niet mogelijk om op de door u geselecteerde data bij Holiday Inn Brussel te reserveren, omdat de parkeerplaats dan niet beschikbaar is via onze website.

We raden u aan om al het parkeeraanbod bij Brussel-Zaventem Airport te vergelijken. Klik op de knop hieronder om alle beschikbare parkeerplaatsen te bekijken.