Top 5 Goedkoop Parkeren Brussel Airport

Top-5-frame3

- Overzicht van de goedkoopste parkeerplaatsen bij Brussel Airport -

Gaat u op reis vanaf Brussel Airport en bent u op zoek naar een voordelge parkeerplaats bij de luchthaven? In dit artikel vertellen wij u alles over het parkeren Brussel Airport en de meest voordelige parkeeropties. 

U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Brussel Airport al geselecteerd.

 

Top 5 goedkoopste parkeerplaatsen bij Brussel Airport

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)Kosten per dagParkeervormTransfer tijdSleutelbehoud
Park and Go€ 55,00€ 6,88Shuttle7 Min
Reservation Zone (official)€ 81,00€ 10,13Loopafstand4-6 Min
Express Parking - Shuttle€ 85,00€ 10,63Shuttle5 MinX
Aeropark1000€ 119,00€ 14,88Shuttle7 MinX
Express Parking - Valet€ 150,00€ 18,75Valet0 MinX

 

In de bovenstaande tabel omtrent het goedkoop parkeren Brussel Zaventem vindt u in een handig overzicht wat de vijf meest voordelige parkeerplaatsen zijn rondom de luchthaven van Brussel. Ziet u echter liever een overzicht van alle parkeeraanbieders en bijbehorende prijzen? Bekijk dan ons artikel over de parkeertarieven bij Brussel Airport.


Wilt u meer informatie over een aanbieder? Dan kunt u op de naam van de parkeeraanbieder klikken in de tabel. Hier vindt u alle informatie over de parkeerplaats en bijbehorende servicemogelijkheden. Ook kunt u op de foto’s de parkeerplaats van tevoren al beschouwen en vindt u ook het adres terug.

 

Parkeren bij Brussel-Zaventem Airport?
> Vergelijk alle parkeermogelijkheden hier <

 

1. Park and Go

Park and Go Brussel Airport€ 55,00 - 8 dagen

Op een zeer nette eerste plaats in onze lijst van goedkoop parkeren Brussel Zaventem vinden we Park and Go. Park and Go, voorheen Park Flug Zaventem, is een shuttle parking. U parkeert uw auto op ongeveer 6 minuten reistijd van de luchthaven. De parkeerplaats van Park and Go is 24/7 geopend en voorzien van 24-uurs bewaking, omheining en een slagboom. Tevens kunt u uw autosleutels zelf meenemen op reis.

 • Prijs: € 55,00 (€ 6,88 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud


Boek nu →

 

 

2. Reservation Zone

€ 81,00 - 8 dagenReservation Zone Brussel Airport

Bij Reservation Zone parkeert u in een parkeergarage die beheerd wordt door Brussel Airport en is dus een zogeheten officiële parking. De parkeergarage bevindt zich direct tegenover de luchthaventerminal, hierdoor ben je ongeveer 3 tot 5 minuten onderweg. Zoals de naam al doet vermoeden is een reservering hiet verplicht, zonder reservering kunt u de parkeergarage niet betreden. Let op: u kunt Reservation zone Brussel niet boeken via onze website. 

 • Prijs: € 81,00 (€ 10,13 per dag)
 • Service: Overdekte parkeerplaats op 3-5 min loopafstand
 • Extra service: Sleutelbehoud


Meer info →

 

 

3. Express Parking Zaventem

Logo Express Parking Brussel Airport

€ 85,00 - 8 dagen

Op de derde plaats in het rijtje van goedkoop parkeren Brussel staat Express Parking. Dit is een aanbieder die een uitstekende shuttle service biedt. Binnen slechts 5 minuten staat u op de luchthaven en ook deze parking is 24-uur per dag geopend. Daarnaast is het ook mogelijk om overdekt parkeren, zo staat uw auto beschermd tegen de elementen. Overdekt parkeren heeft een meerprijs, deze verschilt op basis van de parkeertermijn. 

 • Prijs: € 85,00 (€ 10,63 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Overdekt parkeren mogelijk


Boek nu →

 

 

4. Aeropark1000

Aeropark1000 Brussel Airport€ 119,00 - 8 dagen

Ook bij Aeropark1000 bent u verzekerd van parkeren Zaventem goedkoop, sterker nog: het is de op een na goedkoopste parking op het moment van schrijven. Dit is een aanbieder die tevens beschikt over een uitstekende shuttle service. Binnen slechts 7 minuten staat u op de luchthaven en ook deze parking is 24-uur per dag geopend. Bekijk ook de foto’s en lees overige informatie door op het logo van Aeropark te klikken of door in het vergelijkingsscherm op 'uitgebreide info' te klikken.

 • Prijs: € 119,00 (€ 14,88 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Auto wassen mogelijk


Boek nu →

 

 

5. Express Parking - Valet

€ 150,00 - 8 dagen

Logo Express Parking Brussel AirportIndien u graag wilt parkeren met een valetservice dan bent u bij Express Parking Valet aan het juiste adres. Dit is dan ook de enige valet optie in deze lijst, daarnaast zijn valet parkeerplaatsen bijzonder schaars bij Brussel Airport. 

 • Prijs: € 150,00 (€ 18,75 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief valetservice
 • Extra service: Auto wassen mogelijk


Boek nu →

 

 

Meer info over Brussel AirportParkeermogelijkheden Brussel Airport

 

Voor welke aanbieder u ook kiest, u bent gegarandeerd voorzien van brussel airport parkeren goedkoop. U vind het gehele beschikbare aanbod door bovenaan de pagina Brussel-Zaventem Airport te selecteren en uw reisdata in te voeren.

 

Het parkeeraanbod sorteren en filteren

Dit aanbod staat standaard gesorteerd op prijs, dit is aan te passen naar een sortering op basis van reistijd of beoordeling. Ook kunt u filteren op de gewenste parkeervorm, wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar het valet parkeren bij Brussel Airport dan kunt u simpweg filteren op deze parkeervorm. Zodoende ziet u alleen de parkeeropties waarnaar u daadwerkelijk op zoek bent!

 

Reserveren en uw parkeervoucher

U kunt de gewenste parkeerplaats direct online reserveren, vul uw persoonlijke gegevens in, betaal direct online, en u bent klaar! U kunt de reserveringsbevestiging direct online downloaden, maar deze krijgt u ook toegestuurd per mail.


Op deze reserveringsbevestiging vindt u alle informatie omtrent het parkeren terug. Denk hierbij aan uw persoonlijke gegevens, contactgegevens van de gekozen parkeeraanbieder en een uitgebreide beschrijving van het parkeerproces. Of u nu heeft gekozen voor slechts enkele dagen of voor het lang parkeren bij Brussel Airport, u heeft gemakkelijk en voordelig uw parkeerplaats geboekt!

 

Samenvatting van de mogelijkheden

🚗 Parkeervorm(en)Shuttle- en valetservices
🚶 Best beoordeeldExpress Parking
🕔 Goedkoopste optiePark and Go
🔏 Kortste reistijdExpress Parking

 

Disclaimer

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen in de periode mei-juni 2022
 • Klik in de tabel op de naam van de aanbieder voor meer verdiepende informatie. 

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker