Top 5 Goedkoop Parkeren Brussel Airport

Top-5-frame3

- Overzicht van de goedkoopste parkeerplaatsen bij Brussel Airport -

Gaat u op reis vanaf Brussel Airport en bent u op zoek naar een voordelge parkeerplaats bij de luchthaven? In dit artikel vertellen wij u alles over het parkeren Brussel Airport en de meest voordelige parkeeropties. 

U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Brussel Airport al geselecteerd.

 

Top 5 Goedkoop parkeren bij Brussel Airport

ParkeeraanbiederKosten (week/dag)Parkeervorm
> Reistijd
 

Park And Go

€ 42,00 - week
€ 5,25 - dag

Shuttle
> 7 min

Reserveer

Star Parking

€ 60,00 - week
€ 7,50 - dag

Shuttle
> 7 min

Reserveer

ECE Parking

€ 65,00 - week
€ 8,13 - dag

Shuttle
> 12 min

Reserveer

Holiday Inn Brussel

€ 66,00 - week
€ 8,25 - dag

Shuttle
> 5 min

Reserveer

Express Parking

€ 81,00 - week
€ 10,13 - dag

Shuttle
> 4 min

Reserveer

 

In de bovenstaande tabel omtrent het goedkoop parkeren Brussel Zaventem vindt u in een handig overzicht wat de vijf meest voordelige parkeerplaatsen zijn rondom de luchthaven van Brussel. Ziet u echter liever een overzicht van alle parkeeraanbieders en bijbehorende prijzen? Bekijk dan ons artikel over de parkeertarieven bij Brussel Airport.


Wilt u meer informatie over een aanbieder? Dan kunt u op de naam van de parkeeraanbieder klikken in de tabel. Hier vindt u alle informatie over de parkeerplaats en bijbehorende servicemogelijkheden. Ook kunt u op de foto’s de parkeerplaats van tevoren al beschouwen en vindt u ook het adres terug.

 

Parkeren bij Brussel-Zaventem Airport?
> Vergelijk alle parkeermogelijkheden hier <

 

Meer informatie over de goedkoopste parkeermogelijkheden

 

1. Park And Go

€ 42,00 - 8 dagen

Logo Bel Parking Brussel AirportIndien u graag wilt goedkoop parkeren Zaventem vliegveld op een overdekte parkeerplaats, dan is Park And Go een goede keuze. Parkeren doet u hier 24 uur per dag. Na het parkeren wordt u naar de luchthaven gebracht met de shuttlebus in ongeveer 7 minuten.

 • Prijs: € 42,00 (€ 5,25 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief valetservice
 • Extra service: Geen maximale afmetingen en wachtruimte


Boek nu →

 

2. Star Parking

€ 60,00 - 8 dagen

Star Parking Brussel AirportOp de nummer twee van goedkoop parkeren Brussel Airport staat Star Parking. Parkeren doet u hier middels shuttleservice, waarbij u in ongeveer 7 minuten naar de luchthaven gebracht wordt. De parking beschikt over een buiten terrein en overdekte parkeerplaats, waardoor uw auto ook overdekt geparkeerd kan worden. U kunt 24 uur per dag gebruik maken van de shuttleservice, waarbij uw auto op een parking met 24-uurs camerabewaking wordt geparkeerd.

 • Prijs: € 60,00 (€ 7,50 per dag)
 • Service: (On)overdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Auto wassen mogelijk


Boek nu →

 

3. ECE Parking

ECE Parking Brussel Airport€ 65,00 - 8 dagen

Op de derde plaats in onze lijst van goedkoop parkeren Zaventem vinden we ECE Parking. De parkeerplaats is 24/7 geopend en u kunt tegen meerprijs ook uw auto laten wassen. De shuttlebus brengt u in 12 minuten naar de luchthaven, welke inbegrepen is bij de prijs voor 4 personen. Het is niet mogelijk om met meer dan 4 personen gebruik te maken van de shuttlebus.

 • Prijs: € 65,00 (€ 8,13 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Auto wassen mogelijk


Boek nu →

 

4. Holiday Inn Brussel

€ 66,00 - 8 dagen

Holiday Inn Brussel AirportAls u goedkoop wilt parkeren op Zaventem dan is Holiday Inn Brussel een goede optie. Let op: Belangrijk om te weten is dat u enkel tussen 04:00 en 10:30 én tussen 18:00 en 23:40 gebruik kunt maken van de shuttleservice. Buiten deze tijden dient u zelf op eigen kosten een taxi te regelen naar de luchthaven. U hoeft na het parkeren uw autosleutel niet in te leveren en kunt in principe 24/7 de parking in- en uitrijden.

 • Prijs: € 66,00 (€ 8,25 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats, beperkte beschikbaarheid shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud


Boek nu →

 

5. Express Parking

Logo Express Parking Brussel Airport

€ 81,00 - 8 dagen

Op de vijfde plaats in het rijtje van goedkoop parkeren Brussel staat Express Parking. Dit is een aanbieder die een uitstekende shuttleservice biedt. Binnen slechts 4 minuten staat u op de luchthaven en ook deze parking is 24-uur per dag geopend. De parkeerplaats is uitstekend beveiligd middels 24-uurs camerabeveiliging en een groot hek. 

 • Prijs: € 81,00 (€ 10,13 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Start- en bagagehulp


Boek nu →

 

Meer info over Brussel AirportParkeermogelijkheden Brussel Airport

 

Voor welke aanbieder u ook kiest, u bent gegarandeerd voorzien van Brussel Airport parkeren goedkoop. U vind het gehele beschikbare aanbod door bovenaan de pagina Brussel-Zaventem Airport te selecteren en uw reisdata in te voeren.

 

Het parkeeraanbod sorteren en filteren

Dit aanbod staat standaard gesorteerd op prijs, dit is aan te passen naar een sortering op basis van reistijd of beoordeling. Ook kunt u filteren op de gewenste parkeervorm, wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar het valet parkeren bij Brussel Airport dan kunt u simpweg filteren op deze parkeervorm. Zodoende ziet u alleen de parkeeropties waarnaar u daadwerkelijk op zoek bent!

 

Reserveren en uw parkeervoucher

U kunt de gewenste parkeerplaats direct online reserveren, vul uw persoonlijke gegevens in, betaal direct online, en u bent klaar! U kunt de reserveringsbevestiging direct online downloaden, maar deze krijgt u ook toegestuurd per mail.


Op deze reserveringsbevestiging vindt u alle informatie omtrent het parkeren terug. Denk hierbij aan uw persoonlijke gegevens, contactgegevens van de gekozen parkeeraanbieder en een uitgebreide beschrijving van het parkeerproces. Of u nu heeft gekozen voor slechts enkele dagen of voor het lang parkeren bij Brussel Airport, u heeft gemakkelijk en voordelig uw parkeerplaats geboekt!

 

Samenvatting van de mogelijkheden

🚗 Parkeervorm(en)Shuttle- en valetservices
🏆 Best beoordeeldECE Parking
💶 Goedkoopste optiePark And Go
📍 Kortste reistijdHoliday Inn

 

Disclaimer

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen in de periode April 2023
 • Klik in de tabel op de naam van de aanbieder voor meer verdiepende informatie. 

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving