Top 5 Goedkoop Parkeren Brussel Airport

- Overzicht van de goedkoopste parkeerplaatsen bij Brussel Airport -

Gaat u op reis vanaf Brussel Airport en bent u op zoek naar een voordelige parkeerplaats bij de luchthaven? In dit artikel vertellen wij u alles over het parkeren Brussel Airport en de meest voordelige parkeeropties. 

U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Brussel Airport al geselecteerd.

 

Top 5 Goedkoop parkeren bij Brussel Airport

ParkingKosten per weekService 

Nooya Parking

€ 38,00 - week
€ 4,75 - dag

Shuttle
7 min

Reserveer

GreenParking

€ 38,00 - week
€ 4,75 - dag

Shuttle
10 min

Reserveer

Parkings Premier

€ 64,00 - week
€ 8,00 - dag

Shuttle
8 min

Reserveer

Aeropark 1000

€ 65,00 - week
€ 8,13 - dag

Shuttle
7 min

Reserveer

Parking City Zaventem

€ 65,00 - week
€ 8,13 - dag

Shuttle
4 min

Reserveer

* De shuttleservice bij Holiday Inn Brussel is slechts beperkt beschikbaar. U kunt enkel tussen 04:00 & 10:10 en tussen 18:00 & 23:20 gebruik maken van deze shuttledienst. Buiten de genoemde tijden dient u op eigen kosten een taxi te nemen.

In de bovenstaande tabel omtrent het goedkoop parkeren Brussel Zaventem vindt u in een handig overzicht wat de vijf meest voordelige parkeerplaatsen zijn rondom de luchthaven van Brussel. Ziet u echter liever een overzicht van alle parkeeraanbieders en bijbehorende prijzen? Bekijk dan ons artikel over de parkeertarieven bij Brussel Airport.

Wilt u meer informatie over een aanbieder? Dan kunt u op de naam van de parkeeraanbieder klikken in de tabel. Hier vindt u alle informatie over de parkeerplaats en bijbehorende servicemogelijkheden. Ook kunt u op de foto’s de parkeerplaats van tevoren al beschouwen en vindt u tevens het adres terug.

 

1. Nooya Parking (€ 38,00 / week)

Logo Nooya ParkingAls koploper in onze lijst van goedkoop parkeren Zaventem vinden we Nooya Parking. De openingstijden zijn 24/7 en u kunt hier dus op elk gewenst moment binnenlopen. Op die manier kunt u uw auto parkeren en vervolgens in 7 minuten naar de terminal gebracht worden. Als extra veiligheidsoptie is de parkeerplaats niet alleen voorzien van verlichting, maar ook van camerabewaking. Bovendien is er zelfs een wachtruimte met toilet aanwezig. 

 • Prijs:  € 38,00 (€ 4,75 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Camerabewaking

Boek nu →

 

2. GreenParking (€ 38,00 / week)

Logo GreenParkingOp plek twee in onze lijst van goedkoop parkeren Zaventem Airport vinden we GreenParking. Deze parkeeraanbieder maakt gebruik van een shuttleservice, wat betekent dat u uw auto parkeert en vervolgens in 10 minuten bij de vertrekhal staat. U kunt de autosleutels meenemen op reis als extra veiligheidsgarantie.  Ook is de parkeerplaats 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend, dus u kunt hier de hele dag en nacht terecht. 

 • Prijs: € 38,00 (€ 4,75 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Camerabewaking

Boek nu →

 

3. Parkings Premier (€ 64,00 / week)

Logo Parkings PremierWanneer u op zoek bent naar een goedkope parking Zaventem dan is Parkings Premier een goede optie. Deze parkeergelegenheid is ideaal voor het parkeren van uw auto en u wordt door middel van een shuttlebus in 8 minuten naar de terminal gebracht. Daarenboven is hij 24/7 open, is de parkeergelegenheid verlicht en voorzien van camerabewaking en heeft hij een wachtruimte inclusief toilet. 

 • Prijs: € 64,00 (€ 8,00 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats met shuttleservice
 • Extra service: Elektrisch laden mogelijk

Boek nu →

 

4. Aeropark1000(€ 65 / week)

Logo Nooya ParkngAls vierde optie in ons lijstje omtrent het parkeren Zaventem goedkoop vindt u Aeropark1000. Op het parkeerterrein is de service 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. In de parkeergarage met camerabewaking parkeert u uw auto, en stapt dan in de shuttle op weg naar de vertrekhal. Zodra uw auto geparkeerd staat, dient u uw autosleutels in te leveren. 

 • Prijs: € 65,00 (€ 8,13 per dag)
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Camerabewaking

Boek nu →

 

5. Parking City Zaventem (€ 65 / week)

Logo Parking City ZaventemOp de nummer vijf van goedkoop parkeren Brussel Airport staat Parking City Zaventem. Deze service is 24/7 beschikbaar, en biedt de mogelijkheid om de auto tegen een meerprijs overdekt te parkeren. De shuttlebus brengt u na het parkeren in slechts 4 minuten naar de luchthaven toe. Het parkeerterrein is afgesloten en voorzien van camerabewaking voor een extra stukje veiligheid.

 • Prijs: € 65,00 (€ 8,13 per dag)
 • Service: Overdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Camerabewaking

Boek nu →

 

 

Meer info over Brussel Airport

Parkeermogelijkheden Brussel Airport

 

Hierboven ziet u een kaartweergave van de officiële parkeerplaatsen. Deze zijn doorgaans prijziger dan de extern gelegen shuttle- en valetservice. Wilt u zeker zijn van het goedkoop parkeren Zaventem Brussel dan kunt u dus het beste terecht bij de eerder genoemde parkings. 

Voor welke aanbieder u ook kiest, u bent gegarandeerd voorzien van Brussel Airport parkeren goedkoop. U vindt het gehele beschikbare aanbod door bovenaan de pagina Brussel-Zaventem Airport te selecteren en uw reisdata in te voeren.

 

Het parkeeraanbod sorteren en filteren

Dit aanbod staat standaard gesorteerd op prijs, zo vindt u dus in één oogopslag wat de goedkoopste parking Zaventem is. Dit is aan te passen naar een sortering op basis van reistijd of beoordeling. Ook kunt u filteren op de gewenste parkeervorm, wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar het valet parkeren bij Brussel Airport dan kunt u simpelweg filteren op deze parkeervorm. Zodoende ziet u alleen de parkeeropties waarnaar u daadwerkelijk op zoek bent!

 

Reserveren en uw parkeervoucher

U kunt de gewenste parkeerplaats direct online reserveren, vul uw persoonlijke gegevens in, betaal direct online, en u bent klaar! U kunt de reserveringsbevestiging direct online downloaden, maar deze krijgt u ook toegestuurd per mail. Zo heeft u alles duidelijk op een rijtje en weet u zeker dat uw parking Zaventem goedkoop is. 

Op deze reserveringsbevestiging vindt u alle informatie omtrent het parkeren terug. Denk hierbij aan uw persoonlijke gegevens, contactgegevens van de gekozen parkeeraanbieder en een uitgebreide beschrijving van het parkeerproces. Of u nu heeft gekozen voor slechts enkele dagen of voor het lang parkeren bij Brussel Airport, u heeft gemakkelijk en voordelig uw parkeerplaats geboekt!

 

Samenvatting van de mogelijkheden

🚗 Parkeervorm(en)Shuttle- en valetservice
🏆 Best beoordeeldParking City
💶 Goedkoopste optieNooya Parking
📍 Dichtste bij luchthavenParking City

 

Disclaimer

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen in de periode maart 2024
 • Klik in de tabel op de naam van de aanbieder voor meer verdiepende informatie. 
 • Wilt u goedkoop parkeren luchthaven Zaventem? Selecteer uw reisdata en klik op zoeken. U kunt de gewenste parkeerplaats vervolgens eenvoudig reserveren. 

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving