Top 5 Goedkoop Parkeren Brussel Airport

- Overzicht van de goedkoopste parkeerplaatsen bij Brussel Airport -

Gaat u op reis vanaf Brussel Airport en bent u op zoek naar een voordelige parkeerplaats bij de luchthaven? In dit artikel vertellen wij u alles over het parkeren Brussel Airport en de meest voordelige parkeeropties. 

U vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Brussel Airport al geselecteerd.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Brussel Airport
ParkingKosten per weekService 
Aeropark 1000€ 78,00 - week
€ 9,75 - dag
Shuttle
7 min
Reserveer
Green Parking€ 78,50 - week
€ 9,81 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
Fly Parking Brussel€ 79,00 - week
€ 11,28 - dag
Shuttle
10 min
Reserveer
Parking City€ 79,00 - week
€ 11,28 - dag
Shuttle
4 min
Reserveer
Nooya Parking€ 80,00 - week
€ 11,42 - dag
Shuttle
7 min
Reserveer

In de bovenstaande tabel omtrent het goedkoop parkeren Brussel Zaventem vindt u in een handig overzicht wat de vijf meest voordelige parkeerplaatsen zijn rondom de luchthaven van Brussel. Ziet u echter liever een overzicht van alle parkeeraanbieders en bijbehorende prijzen? Bekijk dan ons artikel over de parkeertarieven bij Brussel Airport.

Wilt u meer informatie over een aanbieder? Dan kunt u op de naam van de parkeeraanbieder klikken in de tabel. Hier vindt u alle informatie over de parkeerplaats en bijbehorende servicemogelijkheden. Ook kunt u op de foto’s de parkeerplaats van tevoren al beschouwen en vindt u tevens het adres terug.

1. Aeropark 1000 (€ 78,00 / week)

Aeropark 1000

Gedurende 24 uur per dag kunt u terecht bij Aeropark 1000, die terug te vinden is op de eerste plaats in deze goedkoop parkeren Zaventem lijst. U parkeert uw auto op het verharde buiten terrein, waarna u met de shuttlebus in 7 minuten naar de luchthaven gebracht wordt. Voor de veiligheid is er camerabewaking aanwezig, evenals omheining en een poort. U wordt netjes geholpen met uw bagage en het is mogelijk om, tegen meerprijs, uw auto te laten wassen tijdens uw reis.

 • Openingstijden: 24/7
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Camerabewaking

Boek nu →

2. GreenParking Zaventem (€ 78,50 / week)

GreenParking Zaventem

Goedkoop parkeren Zaventem Airport doet u onder andere bij de nummer twee: Green Parking. U parkeert uw auto op een geasfalteerd buitenterrein, waarna u met de shuttlebus in 10 minuten naar de luchthaven gebracht wordt. De bus rijdt ongeveer iedere 20 minuten langs, dus houdt wel rekening met een wachttijd. Nadat u geparkeerd heeft, hoeft u uw autosleutel niet in te leveren. Verder is het terrein voorzien van omheining, een slagboom en camerabewaking welke 24 uur per dag gecontroleerd wordt. Ook de parkeerplaats is 24 uur per dag geopend, waardoor u dag en nacht kunt parkeren.

 • Openingstijden: 24/7
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

3. Fly Parking Brussel (€ 79,00 / week)

Top article content is not configured!

4. Parking City (€ 79,00 / week)

Parking City Zaventem

Voor parkeren Zaventem goedkoop kunt u onder andere terecht bij de nummer vier: Parking City. Deze shuttle parkeerplaats is 24 uur per dag geopend en biedt een overdekte parkeerplaats aan voor uw auto. Zo is uw auto beschermt tegen alle weersinvloeden, zoals hagel en sneeuw. De shuttlebus brengt u na het parkeren in slechts 4 minuten naar de terminal toe. Het parkeerterrein is afgesloten en voorzien van camerabewaking. Tegen meerprijs kunt u verder gebruik maken van extra services zoals elektrisch laden of het laten wassen van uw auto.

 • Openingstijden: 24/7
 • Service: Overdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Elektrisch laden mogelijk

Boek nu →

5. Nooya Parking (€ 80,00 / week)

Nooya Parking

Wilt u goedkoop parkeren Brussel Airport? Dan kan dat bijvoorbeeld bij de nummer vijf: Nooya Parking. Op de verharde buiten parkeerplaats is verlichting aanwezig, evenals camerabewaking om de veiligheid van uw voertuig te waarborgen. Parkeren kan 24 uur per dag, waarbij u uw autosleutel niet in hoeft te leveren na het parkeren. Tegen meerprijs is het mogelijk om uw auto te laten wassen of om uw elektrische auto op te laden. U kunt plaatsnemen in de wachtruimte, waarna u in 7 minuten naar de luchthaven gebracht wordt.

 • Openingstijden: 24/7
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice
 • Extra service: Sleutelbehoud

Boek nu →

 

Meer info over Brussel Airport

Parkeermogelijkheden Brussel Airport

 

Hierboven ziet u een kaartweergave van de officiële parkeerplaatsen. Deze zijn doorgaans prijziger dan de extern gelegen shuttle- en valetservice. Wilt u zeker zijn van het goedkoop parkeren Zaventem Brussel dan kunt u dus het beste terecht bij de eerder genoemde parkings. 

Voor welke aanbieder u ook kiest, u bent gegarandeerd voorzien van Brussel Airport parkeren goedkoop. U vindt het gehele beschikbare aanbod door bovenaan de pagina Brussel-Zaventem Airport te selecteren en uw reisdata in te voeren.

 

Het parkeeraanbod sorteren en filteren

Dit aanbod staat standaard gesorteerd op prijs, zo vindt u dus in één oogopslag wat de goedkoopste parking Zaventem is. Dit is aan te passen naar een sortering op basis van reistijd of beoordeling. Ook kunt u filteren op de gewenste parkeervorm, wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar het valet parkeren bij Brussel Airport dan kunt u simpelweg filteren op deze parkeervorm. Zodoende ziet u alleen de parkeeropties waarnaar u daadwerkelijk op zoek bent!

 

Reserveren en uw parkeervoucher

U kunt de gewenste parkeerplaats direct online reserveren, vul uw persoonlijke gegevens in, betaal direct online, en u bent klaar! U kunt de reserveringsbevestiging direct online downloaden, maar deze krijgt u ook toegestuurd per mail. Zo heeft u alles duidelijk op een rijtje en weet u zeker dat uw parking Zaventem goedkoop is. 

Op deze reserveringsbevestiging vindt u alle informatie omtrent het parkeren terug. Denk hierbij aan uw persoonlijke gegevens, contactgegevens van de gekozen parkeeraanbieder en een uitgebreide beschrijving van het parkeerproces. Of u nu heeft gekozen voor slechts enkele dagen of voor het lang parkeren bij Brussel Airport, u heeft gemakkelijk en voordelig uw parkeerplaats geboekt!

 

Samenvatting van de mogelijkheden

🚗 Aantal parkeerplaatsen10
🏆 Best beoordeeldOM Parking
💶 Goedkoopste optieParkings Premier
📍 Dichtste bij luchthavenParking City

 

Disclaimer

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen in de periode juli 2024
 • Klik in de tabel op de naam van de aanbieder voor meer verdiepende informatie. 
 • Wilt u Brussel Airport parkeren goedkoop? Selecteer uw reisdata en klik op zoeken. U kunt de gewenste parkeerplaats vervolgens eenvoudig reserveren. 

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving