Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!
Vergelijken 15.01.2021

Top 5 Goedkoop Parkeren Brussel Airport

Top-5-frame3

- Overzicht van goedkoopste parkeerplaatsen bij Brussel Airport -

Gaat u op reis vanaf Brussel Airport? In dit artikel vertellen wij u alles over het parkeren Brussel Airport en de meest voordelige parkeeropties. 

Let op: u vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Brussel Airport al geselecteerd.

 

Goedkoop Parkeren Brussel Airport

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)Kosten per dagParkeervormTransfer tijdSleutelbehoud
Park and Go€ 50,00€ 6,25Shuttle7 Min
Aeropark1000€ 50,00€ 6,25Shuttle7 Min-
Express Parking€ 80,00€ 10,00Shuttle5 Min-
Sky Parking€ x€ xShuttle10 Min-
Sky Parking€ x€ xValet0 Min-

 

In de bovenstaande tabel omtrent het goedkoop parkeren Brussel Zaventem vindt u in een handig overzicht wat de vijf meest voordelige parkeerplaatsen zijn rondom de luchthaven van Brussel. Ziet u echter liever een overzicht van alle parkeeraanbieders en bijbehorende prijzen? Bekijk dan ons artikel over de parkeertarieven bij Brussel Airport. Wilt u meer informatie over een aanbieder? Dan kunt u op de naam van de parkeeraanbieder klikken in de tabel. Hier vindt u alle informatie over de parkeerplaats en bijbehorende servicemogelijkheden. Ook kunt u op de foto’s de parkeerplaats van tevoren al beschouwen en vindt u ook het adres terug.

 

Park and Go Brussel1. Park and Go, € 50,00 - 8 dagen

Op de perfecte eerste plaats in onze lijst van goedkoop parkeren Brussel Zaventem vinden we Park and Go. Park and Go, voorheen Park Flug Zaventem, is een shuttle parking. U parkeert uw auto op ongeveer 6 minuten reistijd van de luchthaven. De parkeerplaats van Park and Go is 24/7 geopend en voorzien van 24-uurs bewaking, omheining en een slagboom. Tevens kunt u uw autosleutels zelf meenemen op reis.

 • Prijs: € 50,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice


Boek nu →

 

Aeropark1000 Brussel Airport2. Aeropark1000, € 50,00 - 8 dagen

Ook bij Aeropark1000 bent u verzekerd van parkeren Zaventem goedkoop. Dit is een aanbieder die tevens beschikt over een uitstekende shuttle service. Binnen slechts 7 minuten staat u op de luchthaven en ook deze parking is 24-uur per dag geopend. Bekijk ook de foto’s en lees overige informatie door op het logo van Aeropark te klikken of door in het vergelijkingsscherm op 'uitgebreide info' te klikken.

 • Prijs: € 50,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice


Boek nu →

 

Express Parking Brussel Airport3. Express Parking Zaventem, € 80,00 - 8 dagen

Op de vierde plaats in het rijtje van goedkoop parkeren Brussel staat Express Parking. Dit is een aanbieder die een uitstekende shuttle service biedt. Binnen slechts 5 minuten staat u op de luchthaven en ook deze parking is 24-uur per dag geopend. Daarnaast is het ook mogelijk om overdekt parkeren, zo staat uw auto beschermd tegen de elementen. Overdekt parkeren heeft een meerprijs, deze verschilt op basis van de parkeertermijn. 

 • Prijs: € 80,00 per week
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice


Boek nu →

 

Sky Parking Brussel Airport4. Sky Parking Shuttle, € niet beschikbaar - 8 dagen

Op het moment niet te reserveren maar toch benoemenswaardig is Sky Parking Shuttle. De parking bevindt zich op slechts 10 minuten reisafstand van de lucthaven, waardoor u in no-time de weg naar het vliegtuig kunt vervolgen. Sky Parking Zaventem is 24 uur per dag geopend en dus maken uw reistijden niets uit! U kunt hier zelfs ’s nachts terecht om uw auto te parkeren of op te halen.

 • Prijs: € niet beschikbaar
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice


Boek nu →

 

Sky Parking Valet Brussel Airport5. Sky Parking Valet, € niet beschikbaar - 8 dagen

Op het moment niet te reserveren maar toch benoemenswaardig is ook Sky Parking Valet. Dit is de enige valetservice die op het moment van schrijven wordt aangeboden bij Brussel Airport. Uw auto wordt hierbij geparkeerd door een chauffeur van Sky Parking en u levert uw auto af direct bij de vertrekhal. Zo heeft u minimaal tijdsverlies en bent u altijd snel weer op weg.

 • Prijs: € niet beschikbaar
 • Service: Onoverdekte parkeerplaats inclusief shuttleservice


Boek nu →

 

Meer info over Brussel AirportParkeermogelijkheden Brussel Airport

Voor welke aanbieder u ook kiest, u bent gegarandeerd voorzien van brussel airport parkeren goedkoop. U vind het gehele beschikbare aanbod door bovenaan de pagina Brussel-Zaventem Airport te selecteren en uw reisdata in te voeren. Dit aanbod staat standaard gesorteerd op prijs, dit is aan te passen naar een sortering op basis van reistijd of beoordeling. Ook kunt u filteren op de gewenste parkeervorm, wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar het valet parkeren bij Brussel Airport dan kunt u simpweg filteren op deze parkeervorm. Zodoende ziet u alleen de parkeeropties waarnaar u daadwerkelijk op zoek bent!

U kunt de gewenste parkeerplaats direct online reserveren, vul uw persoonlijke gegevens in, betaal direct online, en u bent klaar! U kunt de reserveringsbevestiging direct online downloaden, maar deze krijgt u ook toegestuurd per mail. Op deze reserveringsbevestiging vindt u alle informatie omtrent het parkeren terug. Denk hierbij aan uw persoonlijke gegevens, contactgegevens van de gekozen parkeeraanbieder en een uitgebreide beschrijving van het parkeerproces. Of u nu heeft gekozen voor slechts enkele dagen of voor het lang parkeren bij Brussel Airport, u heeft gemakkelijk en voordelig uw parkeerplaats geboekt!

 

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen in de periode februari 2021.
 • Klik in de  tabel op de naam van de aanbieder voor meer verdiepende informatie. 

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker