#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 19 Juli 2019

Top 5 goedkoop parkeren Zaventem

Top 5 Goedkoop Parkeren Zaventem

Wilt u goedkoop parkeren Zaventem? Maar u weet niet waar u zoeken moet. Op Vliegen en Parkeren weten we wél waar u de beste parkeerdeals kunt scoren! Parkeren bij Zaventem kan op twee manieren. Men kan ervoor kiezen om op de luchthaven te parkeren, of in de buurt daaromheen. Dit tweede is veelal voordeliger omdat die parkeervoorzieningen niet in het bezit van het vliegveld zijn. De meest goedkope parking Zaventem vindt u dus niet op-, maar rondom Brussels Zaventem Airport.

In dit artikel zetten we graag het goedkoop parkeren Brussel Zaventem voor u op een rijtje. Op die manier bent u verzekerd van een parkeerplaats én weet u zeker dat u nooit teveel betaald voor het parkeren. Speciaal voor onze Nederlandse- en Belgische vliegreizigers zochten wij de meest voordelige parkeerdeals op… Neem het beste van twee werelden en boek meteen uw parking! Voor meer informatie over een parkeeraanbieder, klik op de naam of het logo in de tekst.

 

1. Sky Parking Zaventem € 48,00/8dagen, € 6,00/dag

logo sky parking zaventem

Nummer 1 in onze lijst van parkeren Zaventem goedkoop vindt u Sky Parking Zaventem, deze parking biedt een uitstekende shuttle dienst aan. Deze parking bevindt zich op slechts 10 minuten reisafstand van de luchthaven en is 24 uur per dag geopend. Hierdoor maakt het dus niets uit wanneer u vertrekt of terugkomt! Daarnaast, is het parkeerterrein volledig geasfalteerd en beschikken zij niet over een maximale doorrijhoogte of iets dergelijks. Iedere reiziger en iedere auto kan hier te allen tijde terecht!

2. Holiday Inn, € 48,50/8dagen, € 6,06/dag

logo holiday inn zaventem

De nummer twee in onze lijst is Holiday Inn Parking. Holiday Inn is eigenlijk een hotel, wat ervoor zorgt dat zij 24 uur per dag geopend zijn. Echter, de shuttle service die zij bieden rijdt niet 24 uur per dag! Let dus goed op wat uw vertrektijden zijn, om verrassingen te voorkomen. Klik op de link voor een accuraat rijschema van de shuttle bussen; houdt hier rekening mee in bij de boeking!

3. Aeropark1000, € 49,00/8dagen, € 6,13/dag

logo aeropark1000 zaventem

Op een prima derde plaats staat AeroPark1000. Deze shuttle parking maakt het parkeren Luchthaven Zaventem goedkoop erg comfortabel en bevindt zich op slechts 7 minuten reisafstand van de luchthaven. Hierdoor kunt u vlot de weg naar het inchecken vervolgen. Aeropark is 24 uur per dag geopend, klik op Aeropark1000 voor foto’s en overige service-/veiligheidsfaciliteiten.

4. Uparking, € 49,00/8dagen, € 6,13/dag

logo uparking zaventem

Op de vierde plaats vindt u Uparking. Deze parkeerplaats voorziet u middels een shuttleservice, u bent ongeveer 15 minuten onderweg plus een eventuele wachttijd. De parkeerplaats is 24/7 geopend en u dient uw autosleutels af te geven tijdens uw reis.

5. Brussels Airport Express Zaventem € 80,00/8dagen, € 10,00/dag

logo express parking zaventem

Zoals de naam al doet vernoemen, biedt de Brussels Express Parking Zaventem een express ofwel shuttle service aan. Het shuttle parkeren wordt hieronder nader uitgelegd. Deze parking lijkt op het eerste oog duurder, maar men vergeet dat dit een overdekte parking betreft! Terwijl u op reis bent, maakt deze parkeergarage het parkeren een stukje gemoedelijker in die zin dat uw auto veilig binnen staat. Het overwegen waard dus!

 

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste een maand van tevoren in de periode september 2019
* Enkel de beschikbare parkeerproducten in bovengenoemde periode zijn toegevoegd in het overzicht

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b