#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 20 Febr 2019

Top 5 goedkoop parkeren Zaventem

Top 5 Goedkoop Parkeren Zaventem

Wilt u goedkoop parkeren Zaventem? Maar u weet niet waar u zoeken moet. Op Vliegen en Parkeren weten we wél waar u de beste parkeerdeals kunt scoren! Het lang parkeren bij Zaventem kan op twee manieren. Men kan ervoor kiezen om op de luchthaven te parkeren, of in de buurt daaromheen. Dit tweede is veelal voordeliger omdat die parkeervoorzieningen niet in het bezit van het vliegveld zijn. De meest goedkope Zaventem parking vindt u dus niet op-, maar rondom Brussels Zaventem Airport.

In dit artikel zetten we graag het goedkoop lang parkeren Brussels Airport voor u op een rijtje. Op die manier bent u verzekerd van een parkeerplaats én weet u zeker dat u nooit teveel betaald voor het parkeren Zaventem. Speciaal voor onze Nederlandse- en Belgische vliegreizigers zochten wij de meest voordelige parkeerdeals op… Neem het beste van twee werelden en boek meteen uw parking! Voor meer informatie over een parkeeraanbieder, klik op de naam of het logo in de tekst.

 

1. Sky Parking Zaventem € 34,00/8dagen, € 4,25/dag

Sky Parking Zaventem biedt een uitstekende shuttle dienst aan. Deze parking bevindt zich op slechts 10 minuten reisafstand van de luchthaven en is 24 uur per dag geopend. Hierdoor maakt het dus niets uit wanneer u vertrekt of terugkomt! Daarnaast, is het parkeerterrein volledig geasfalteerd en beschikken zij niet over een maximale doorrijhoogte of iets dergelijks. Iedere reiziger en iedere auto kan hier te allen tijde terecht!

 

2. Holiday Inn, € 44,50/8dagen, € 5,56/dag

De nummer twee goedkoop parkeren Zaventem is Holiday Inn Parking. Holiday Inn is eigenlijk een hotel, wat ervoor zorgt dat zij 24 uur per dag geopend zijn. Echter, de shuttle service die zij bieden rijdt niet 24 uur per dag! Let dus goed op wat uw vertrektijden zijn, om verrassingen te voorkomen. Klik op het logo voor een accuraat rijschema van de shuttle bussen; houdt hier rekening mee in bij de boeking!

 

3. Park Flug, € 48,00/8dagen, € 6,00/dag

Dit voorjaar in prijs verlaagd! Derde in de rij staat Park Flug, een betrouwbare parkeeraanbieder die tevens over shuttle bussen beschikt. Voor slechts € 48 euro kan men hier parkeren Zaventem. Let wel: Dit is een erg populaire en veelgeboekte parking Zaventem in verband met hun ‘sleutelbehoud’ mogelijkheid! U kunt uw auto hier 24 uur per dag ophalen of neerzetten, want ook zij zijn 24 uur per dag geopend. Het reserveren van een parkeerplek bij Park Flug Zaventem duurt slechts twee minuutjes!

 

4. Aeropark1000, € 49,00/8dagen, € 6,13/dag

Op een prima vierde plaats staat AeroPark1000. Deze shuttle parking maakt het lang parkeren Zaventem erg comfortabel en bevindt zich op slechts 7 minuten reisafstand van de luchthaven. Hierdoor kunt u vlot de weg naar het inchecken vervolgen. Aeropark is 24 uur per dag geopend, klik op Aeropark1000 voor foto’s en overige service-/veiligheidsfaciliteiten.

 

5. Brussels Airport Express Zaventem € 80,00/8dagen, € 10,00/dag

Zoals de naam al doet vernoemen, biedt de Brussels Express Parking Zaventem een express ofwel shuttle service aan. Het shuttle parkeren wordt hieronder nader uitgelegd. Deze parking lijkt op het eerste oog duurder, maar men vergeet dat dit een overdekte parking betreft! Terwijl u op reis bent, maakt deze parkeergarage het lang parkeren Zaventem een stukje gemoedelijker in die zin dat uw auto veilig binnen staat. Het overwegen waard dus!

 

Zoek & boek uw eigen Zaventem airport Parking! 

Bovenstaand genoemde parkeeraanbieders bieden allen de shuttle parkeervorm aan. Dat houdt in dat u voorafgaand naar het adres van de parking toerijdt. Vanaf daar wordt u verder naar Brussel Zaventem Airport gebracht. Dit houdt in dat u én goedkoper kunt parkeren rondom het vliegveld, zelf minder kilometers hoeft te rijden en u direct voor de terminal kunt uitstappen. Dat is vast handig, zo hoeft u niet nog met uw bagage rond te zeulen! Bij terugkomst belt u de parking op, die u vervolgens weer komt ophalen bij Zaventem Airport. Voor meer info of het instructiefilmpje over het shuttle parkeren, kijk op de pagina over parkeervormen.

Zoals u zelf kunt zien, is het goedkoop parkeren Zaventem een eitje! Via Vliegen en Parkeren hoeft u geen account aan te maken en is het reserveren in slechts twee minuutjes gepiept. Het enige wat u nog hoeft te doen is uw reisdata invoeren… Bovendien geldt: Hoe eerder u boekt, hoe goedkoper! Voor meer info over het parkeren bij Brussel Zaventem, kijk in onze FAQ of contact onze gratis klantenservice. Wees er op tijd bij dit jaar en voorkom onnodige stress. Een fijne reis alvast!

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )