#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 03 Jan 2019

Terminal Valet Parking Schiphol

Terminal Valet Parking Schiphol

De Terminal Valet Parking van Schiphol is vergelijkbaar met het P6 valet parkeren Schiphol, maar hierbij parkeert u op een andere locatie. Daarbij zijn de parkeertarieven verschillend en bij de terminal valet parking parkeert u overdekt. Alles wat u moet weten over de terminal valet parking, vindt u in onderstaand artikel.

Let op: Terminal Valet Schiphol Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Schiphol Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijk en direct reserveren. 

Alle info over de Terminal Valet Parking Schiphol

Ook bij de terminal valet parking is het online reserveren verplicht. Met de reservering op zak, rijdt u naar de speciale ingang tussen vertrekhal 2 en 3 toe. Vanaf hier begint u aan de reis. De chauffeurs van Schiphol parkeren uw auto op een overdekte plaats en u bent ondertussen al in de vertrekhal belandt. Deze ontzettend luxe manier van parkeren Schiphol biedt ongekende luxe. Er staat nooit meer dan 6 km extra op uw kilometerteller bij terugkomst, u hoeft zelf niet te zoeken naar een parkeerplaats en daarbij zijn er extra services te boeken zoals een autowasbeurt of het bijvullen van uw ruitenwisser vloeistof! Bij terugkomst van de reis, staat uw auto weer netjes klaar voor de deur van de Terminal Valet Parking die zich bevindt op de Vertrekpassage 3, 1118 ZG Schiphol in Haarlemmermeer. De maximale inrijdhoogte bedraagt 2 meter, omdat uw auto later naar een parkeergarage wordt gebracht en daar is ook het elektrisch opladen en mogelijkheid. Bij de terminal valet parking staat bekend om snelheid en comfort! U kunt hier zorgeloos lang parkeren Schiphol, voor de deur van de vertrekhal.

Parkeertarieven Terminal Valet Parking Schiphol

Bovenstaand genoemde comfort is veel waard, daarom zijn ook de parkeertarieven van de terminal valet parking aan de hoge kant. U geniet hier van de beste en meest luxe services, maar dat tegen een dagtarief van € 47,50 euro. Vanaf dag twee betaalt u € 7,50 per uur tot het dagmaximum van die dag bereikt is. Dit is de reden waarom Schiphol een mogelijkheid tot abonneren aanbiedt. Met name voor de zakelijke vliegreizigers, die meerdere malen per jaar vliegen is dit een interessante mogelijkheid. De huidige parkeertarieven van de terminal valet parking vindt u terug in onderstaande tabel. Dit is gebaseerd op reizigers die niet in het bezit zijn van een abonnement. De overige parkeeraanbieders in de tabel bieden een vergelijkbare service, maar dan goedkoper. Maak een weloverwogen keuze voor het lang parkeren Schiphol Airport en klik op de namen voor meer informatie.

Schiphol Airport Parkeren

8 dagen  

15 dagen

Afstand tot vertrekhal

Terminal Valet Parking

€ 332,50

€ 665

2 min lopen

The Valet Guys

€ 54

€ 76

1 min lopen

Parking Point

€ 59,98

€ 84,49

2 min lopen

Budget Valet

€ 60,49

€ 84,99

1 min lopen

24/7 Valet Parking

€ 74

€ 104

2 min lopen

 

Bovenstaande bedragen zijn gebaseerd op de parkeertarieven van januari 2019. De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Schiphol Airport parkeren website.​

Zoals u kunt zien in de tabel, kunt u op meerdere plekken valet parkeren. Echter, er zijn parkeeraanbieders rondom Schiphol die het goedkoop valet parkeren voordeliger aanbieden. Hierbij geniet u van dezelfde services, maar tegen een lager bedrag. Dat is prettig, want op die manier houdt u een extra centje over voor de reis. Al sinds 2013 zijn we bij Vliegen en Parkeren bezig met het scoren van de beste parkeerdeals. Om o.a. het goedkoop parkeren vliegveld Schiphol mogelijk te maken. Bovenstaande partners zijn al jarenlang actief in het valet parkeren bij Schiphol en daardoor uiterst betrouwbaar. Het boeken van een parking doet u via Vliegen en Parkeren, dit duurt slechts twee minuten en hiervoor is geen account nodig! Wilt u de allergoedkoopste parking voor uw reis boeken, kijk dan in eens in onze top 5 goedkoop parkeren Schiphol Airport. Daarin beschrijven wij de meest voordelige parkeeraanbieders van dit moment!

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b