#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 12 Aug 2019

Parkeertarieven Eindhoven Airport

Parkeertarieven Eindhoven Airport

Bent u van plan om te parkeren Eindhoven Airport en wilt u daarvoor meer informatie ontvangen over de kosten parkeren Eindhoven Airport? Daarover informeren wij u graag. Het parkeren kan op verschillende manieren. Dit kan namelijk op het vliegveld zelf, maar ook in de buurt daarvan. De eerste optie lichten we in dit artikel voor u uit. Zo ziet u gemakkelijk in een oogopslag welke mogelijkheden er zijn en wat de parkeerkosten Eindhoven Airport zijn.

Speciaal voor u zetten we de parkeerplaatsen van luchthaven Eindhoven op een rijtje! Want wat is nu eigenlijk de exacte prijs voor parkeren Eindhoven Airport? Het leek ons handig om één overzicht te creëren, zodat u door de bomen het bos weer een beetje terugvindt. Per officiële on-airport parking, lichten we uit wat de afstand en parkeertarieven zijn. Hieronder vindt u het totale overzicht van alle parkings in het bezit van de luchthaven. Voor meer informatie over de locatie, scrol verder naar onder want daar vindt u namelijk in grote lijnen de informatie per locatie. Voor een meer gedetailleerde uitleg klik op de link in de tekst!

 

Parkeeraanbieder

Parkeervorm

Kosten per week

(8 dagen)

Kosten per dag

Transfer tijd

Officiële Parkeermogelijkheden

P0 Gold

Loopafstand

€ 170,00

€ 21,25

2 min

P3 Silver

Loopafstand

€ 92,00

€ 11,50

5 min

P4 Bronze

Loopafstand

€ 70,00

€ 8,75

7 min

P5 Bronze

Loopafstand

€ 66,00

€ 8,25

7 min

Easy Valet Parking

Valet

€ 80,00

€ 10,00

2 min

Budget Parkeeraanbieders

Schippersstop

Shuttle

€ 62,00

€ 7,75

8 min

EazzyPark

Shuttle

€ 66,00

€ 8,25

1 min

Park & Fly

Valet

€ 74,50

€ 9,31

0 min

EazzyPark

Valet

€ 90,00

€ 11,25

0 min

 

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode september 2019.
* De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Eindhoven Airport parkeren website.
* Enkel de beschikbare parkeerproducten in bovengenoemde periode zijn toegevoegd in het overzicht

 

Overzicht van de parkeertarieven bij Eindhoven Airport

In de bovenstaande tabel vindt u alle parkeertarieven Vliegveld Eindhoven terug. De mogelijkheden en bijbehorende tarieven zijn gesplitst in officiële parkeermogelijkheden en budget parkeeraanbieders. De officiële mogelijkheden zijn enkel te reserveren via de website van Eindhoven Airport. De budget parkeeraanbieders zijn allen te reserveren via onze website. Wat opvalt is dat de prijzen zeer sterk variëren op basis van de parkeervorm en de transfertijd. Hoe dichterbij u parkeert, hoe meer u betaalt. De shuttle- en valet opties die bij ons te reserveren zijn inclusief alle kosten, u betaalt dus geen reserverings- of andere extra kosten. U betaalt dus tegen zeer scherpe tarieven en dat nog een op maximaal 8 minuten van de luchthaven! We vertellen u naast de parkeerkosten Vliegveld Eindhoven ook graag meer over de mogelijkheden, lees vooral verder!

 

Budget Parkeeraanbieders

schippersstop eindhoven airport

Schippersstop

Schippersstop is de meeste voordelige parkeeraanbieder bij Eindhoven Airport. U parkeert in combinatie met een bij de prijs inbegrepen shuttleservice. De parkeerplaats ligt op ongeveer 8 minuten reistijd van de luchthaven en is geopend van 05:00 tot 02:00. 

 

eazzypark eindhoven airport

EazzyPark Shuttle

Bij EazzyPark kunt u, zoals de naam al doet vermoeden, zeer eenvoudig parkeren. U parkeer hier in combinatie met een shuttleserivce, deze is bij de prijs inbegrepen. U parkeert op slechts 1 minuut afstand van de luchthaven en de aangeboden services zijn beschikbaar van 04:00 tot 00:00.

 

park & fly valet eindhoven airport

Park & Fly Valet

Park & Fly is een groot parkeerconcern, onder andere actief bij Eindhoven Airport. U auto wordt overgenomen bij de valet bufferzone en vanuit hier geparkeerd op het parkeerterrein. De parkeerplaats en service zijn 24/7 geopend en uw auto staat op een uitermate goed beveiligde parkeerplaats. 

 

 

Officiële Parkeermogelijkheden

p0 eindhoven airport

P0 Eindhoven Airport (Gold parking) 

​Wilt u dichtbij parkeren omdat u iemand komt ophalen of wegbrengen, dan kan dat op de P0 parkeerplaats. Hier is het tevens toegestaan om langer dan 2 uur te parkeren. De P0 Gold parking is direct tegenover de terminal gelegen en ligt dus op loopafstand! Het adres van dit gloednieuwe parkeerterrein is Luchthavenweg 25, 5657 EA Eindhoven.

 

p1 eindhoven airport

P1 Eindhoven Airport (Gold Parking) 

Parkeren op de P1 parking  is helaas tijdelijk niet mogelijk. De P1 van Eindhoven wordt namelijk tijdelijk gebruikt als Kiss & Ride strook vanwege werkzaamheden. Hier parkeren is toegestaan met een maximum tot 2 uur. De eerste 10 minuten kunt gratis parkeren op deze P1 voorziening, na deze 10 minuten betaalt u een tarief per half uur. 

 

p3 eindhoven airport

P3 Eindhoven Airport (Silver parking) 

Op de P3 parkeerplaats, bent u in slechts 5 minuten loopafstand bij de terminal. Het vooraf reserveren is hier niet nodig en het parkeertarief start vanaf € 17 euro. Echter, in tegenstelling tot bovenstaande twee parkeerterreinen, kunt u hier wel een reservering maken. Helaas is het overdekt parkeren hier niet mogelijk en ook deze parkeerplaats is gelegen aan de Luchthavenweg 25 in Eindhoven.

 

p4 eindhoven airport

P4 Eindhoven Airport (Bronze parking)

Wilt u uw auto toch graag overdekt parkeren? Dat kan bij de P4 parking. De P4 bevindt zich op 7 minuten loopafstand tot het vliegveld en de prijs voor 8 dagen bedraagt rond de € 70 euro, beginnend bij een dagtarief van € 11 euro. Heeft u een reservering gemaakt, dan kunt u hier gemakkelijk inrijden o.b.v. de kentekenherkenning.

 

p5 eindhoven airport

P5 Eindhoven Airport (Bronze parking) 

Bij de P5 parkeerplaats van Eindhoven betaalt u slechts het bronzetarief van € 66 euro en ook deze parking ligt op 7 minuten loopafstand van het airport. U kunt hier goedkoop lang parkeren, de tarieven voor P5 starten vanaf € 10 euro per dag. Met behulp van een online reservering kunt u gemakkelijk in- en uitrijden middels kentekenherkenning, maar reserveren is niet verplicht.

 

p8 eindhoven airport

P8 Eindhoven Airport (Bronze parking) 

De P8 parkeerplaats ligt niet op loopafstand van de terminal en is een shuttle parking van de luchthaven. Hierbij wordt u met een (gratis) pendelbus van de parking op en neer naar het vliegveld gebracht. Het parkeerterrein van de P8 budget parking, is gevestigd op Erica, 5688 GN in Oirschot en de reisafstand naar de luchthaven bedraagt slechts 10 minuutjes! Let wel: deze parking is al geruime tijd niet beschikbaar.

 

easy valet eindhoven airport

Easy valet parkeren Eindhoven Airport (Gold parking) 

De naam zegt het al: Gemakkelijk parkeren kan bij deze parking! Met deze Easy Valet Parking hoeft u zelf namelijk helemaal niet meer te parkeren, dit wordt voor u gedaan! U rijdt zelf naar de terminal, waar u een chauffeur ontmoet die het parkeren voor u volbrengt. De loopafstand is dus niet van toepassing, u kunt direct de weg naar het inchecken vervolgen!

 

 

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )