#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 13 October 2018

Parkeertarieven Eindhoven Airport

Parkeertarieven Eindhoven Airport

Bent u van plan om te parkeren Eindhoven Airport en wilt u daarvoor meer informatie ontvangen over de kosten parkeren Eindhoven Airport? Daarover informeren wij u graag. Het parkeren kan op verschillende manieren. Dit kan namelijk op het vliegveld zelf, maar ook in de buurt daarvan.. De eerste optie lichten we in dit artikel voor u uit. Zo ziet u gemakkelijk in een oogopslag welke mogelijkheden er zijn en wat de parkeerkosten Eindhoven Airport zijn.

Speciaal voor u zetten we de parkeerplaatsen van luchthaven Eindhoven op een rijtje! Want wat is nu eigenlijk de exacte prijs voor parkeren Eindhoven Airport? Het leek ons handig om één overzicht te creeëren, zodat u door de bomen het bos weer een beetje terugvindt. Per officiële on-airport parking, lichten we uit wat de afstand en parkeertarieven zijn. Hieronder vindt u het totale overzicht van alle parkings in het bezit van de luchthaven.Voor meer informatie over de locatie, scroll verder naar onder want daar vindt u namelijk in grote lijnen de informatie per locatie. Voor een meer gedetailleerde uitleg klik op de link in de tekst!

Wat kost parkeren Eindhoven Airport?

5 maart tm 12 maart

(Loop)afstand tot luchthaven

Prijs 8 dagen

Easy Valet

1 min

€ 80

P0 gold

1 min

€ 170

P3 silver

5 min

€ 88

P4 bronze – overdekt

7 min

€ 67,20

P5 bronze

7 min

€ 66

P8 bronze

10 min shuttle

€ 56

Bovenstaande tarieven zijn gebaseerd op de periode 5 tm 12 maart 2019 en hiervoor is de officiële airportwebsite geraadpleegd. 

 

P1 Eindhoven Airport (Gold Parking) € onbekend

Parkeren op de P1 parking  is helaas tijdelijk niet mogelijk… De P1 van Eindhoven wordt namelijk tijdelijk gebruikt als Kiss & Ride strook vanwege werkzaamheden. Hier parkeren is toegestaan met een maximum tot 2 uur. De eerste 10 minuten kunt gratis parkeren op deze P1 voorziening, na deze 10 minuten betaalt u een tarief per half uur. Hoe hoog dit tarief precies is, blijft onduidelijk op de officiele website van Eindhoven Airport. Het adres van de P1 locatie is Luchthavenweg 25, 5657 EA Eindhoven. Wilt u langer parkeren dan 2 uur, maar niet vooraf reserveren? Parkeer dan op P0, P3 en P5 of een van de parkings rondom het vliegveld.

 

P0 Eindhoven Airport (Gold parking) € 21,25 per dag

​​

Wilt u dichtbij parkeren omdat u iemand komt ophalen of wegbrengen, dan kan dat op de P0 parkeerplaats. Hier is het tevens toegestaan om langer dan 2 uur te parkeren. De P0 Gold parking is direct tegenover de terminal gelegen en ligt dus op loopafstand! Het adres van dit gloednieuwe parkeerterrein is Luchthavenweg 25, 5657 EA Eindhoven.

 

P3 Eindhoven Airport (Silver parking) € 11,00 per dag

Op de P3 parkeerplaats, bent u in slechts 5 minuten loopafstand bij de terminal. Het vooraf reserveren is hier niet nodig en het parkeertarief start vanaf € 17 euro. Echter, in tegenstelling tot bovenstaande twee parkeerterreinen, kunt u hier wel een reservering maken. Dat is wel handig, want zo bent u verzekerd van een plaatsje en kunt u lekker onbezorgd aan de reis beginnen! Helaas is het overdekt parkeren hier niet mogelijk en ook deze parkeerplaats is gelegen aan de Luchthavenweg 25 in Eindhoven.

 

P4 Eindhoven Airport (Bronze parking) € 8,40 per dag

Wilt u uw auto toch graag overdekt parkeren? Dat kan bij de P4 parking. De P4 bevindt zich op 7 minuten loopafstand tot het vliegveld en de prijs voor 8 dagen bedraagt rond de € 70 euro, beginnend bij een dagtarief van € 11 euro. Let wel: Reserveer op tijd, want de parkeergarage is maar gedeeltelijk overdekt! Heeft u een reservering gemaakt, dan kunt u hier gemakkelijk inrijden o.b.v. de kentekenherkenning. U kunt de parking boeken tot maar liefst 24 uur van tevoren!

 

P5 Eindhoven Airport (Bronze parking) € 8,25 per dag

Bij de P5 parkeerplaats van Eindhoven betaalt u slechts het bronzetarief van € 66 euro en ook deze parking ligt op 7 minuten loopafstand van het airport. U kunt hier goedkoop lang parkeren, de tarieven voor P5 starten vanaf € 10 euro per dag. Met behulp van een online reservering kunt u gemakkelijk in- en uitrijden middels kentekenherkenning, maar reserveren is niet verplicht. De ingang van de P5 parkeerplaats vindt u aan de Luchthavenweg 25, 5657 EA Eindhoven.

 

P8 Eindhoven Airport (Bronze parking) € 7,00 per dag

Met deze budget parking maakt de luchthaven het goedkoop parkeren enigszins voor u mogelijk. Echter, u parkeert hier niet op de luchthaven zelf, maar in de buurt daarvan. De P8 parkeerplaats ligt dus niet op loopafstand van de terminal en is een shuttle parking van de luchthaven. Hierbij wordt u met een (gratis) pendelbus van de parking op en neer naar het vliegveld gebracht. De kosten hiervan bedragen 56 euro en daar is de shuttle bus bij inbegrepen. Voor meer uitleg over het shuttle parkeren, kijk op onze pagina over parkeervormen. Het parkeerterrein van de P8 budget parking, is gevestigd op Erica, 5688 GN in Oirschot en de reisafstand naar de luchthaven bedraagt slechts 10 minuutjes! Let wel: De parking is vergelijkbaar met vele aanbieders op ons platform, voor een vergelijking in de parkeerkosten vliegveld Eindhoven, zie tabel onderaan de pagina.

 

Easy valet parkeren Eindhoven Airport (Gold parking) € 10,00 per dag

De naam zegt het al: Gemakkelijk parkeren kan bij deze parking! Met deze Easy Valet Parking hoeft u zelf namelijk helemaal niet meer te parkeren, dit wordt voor u gedaan! U rijdt zelf naar de terminal, waar u een chauffeur ontmoet die het parkeren voor u volbrengt. De loopafstand is dus niet van toepassing, u kunt direct de weg naar het inchecken vervolgen!

 

Overige tips en info

Bovenstaande informatie is verstrekt van de officiële airportpage en alle parkeertarieven vliegveld Eindhoven zijn gebaseerd op de week van 5 maart tot en met 12 maart 2019.  Klik op de logo’s voor meer informatie over de officiele P-parkeerplaats. Wilt u parkeren bij Eindhoven Airport, maar met oog op uw portemonnee? Dat kan, reserveer dan tijdig uw parking of neem een kijkje in onze top 5 meest voordelige parkings voor het totaal overzicht bij Eindhoven. Let wel, wilt u parkeren bij P8 of P4 om kosten te besparen, dan moet u hiervoor vooraf reserveren. Voor alle parkeermogelijkheden in de buurt van Eindhoven en de precieze parkeertarieven Eindhoven airport in uw reisperiode, contact gerust onze gratis klantenservice voor persoonlijk advies. Samen met u gaan we graag op zoek naar uw persoonlijke ideale parking!

Prijs parkeren Eindhoven Airport, bij onze off-airport parkings!

5 maart tm 12 maart

(Loopafstand) tot luchthaven

Prijs 8 dagen

Schipperstop

8 min shuttle

€ 62

Eazzypark

1 min shuttle

€ 66

Park & Fly Valet

1 min lopen

€ 84,50

Eazzypark valet

1 min lopen

€ 90

Park & Fly valet overdekt

1 min lopen

€ 97,50

 

Zoals u zelf kunt zien, kunt u veel luxer parkeren tegen een lagere prijs! Wilt u meer informatie over een van bovenstaande aanbieders, klik dan op de parkingnaam in de tabel. Wij helpen u graag op weg :) 

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )