#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 08 Juli 2020

Parkeertarieven Eindhoven Airport

Gaat u op reis vanaf Eindhoven Airport en zoekt u parkeren Eindhoven Airport? Wij geven u graag alle informatie betreft de parkeerkosten Eindhoven Airport.

Let op: de officiële P-parkeerplaatsen van Eindhoven Airport zijn niet via onze website te reserveren. Ons parkeeraanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op de groene 'Zoeken' knop te klikken. 

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Eindhoven Airport

Parkeeraanbieder Kosten per week (8 dagen) Kosten per dag Parkeervorm Transfer tijd Sleutelbehoud


Budget Parkeeraanbieders
 

Schippersstop

€ 39,99 € 5,00 Shuttle 3 min -
Park & Fly P26 € 43,26 € 5,41 Loopafstand 600M
Park & Fly P24 € 49,44 € 6,18 Loopafstand 400M
Park4You € 49,95 € 6,24 Valet 0 min -
Euro-Parking € 49,95 € 6,24 Valet 0 min -


Officiële Parkeermogelijkheden
 

P5 Bronze € 126,00 € 15,75 Loopafstand 7 min
P4 Bronze € 126,00 € 15,75 Loopafstand 7 min
P3 Silver € 126,00 € 15,75 Loopafstand 5 min

P1 Gold

€ 180,00 € 22,50 Loopafstand 1 min

 

Wij krijgen vaak de vraag: wat kost parkeren Eindhoven Airport? In de bovenstaande tabel van de kosten parkeren Eindhoven Airportt vindt u alle informatie en mogelijkheden  terug. De mogelijkheden en bijbehorende tarieven zijn gesplitst in officiële parkeermogelijkheden en budget parkeeraanbieders. De officiële mogelijkheden zijn enkel te reserveren via de website van Eindhoven Airport. De budget parkeeraanbieders zijn allen te reserveren via onze website.

Wat opvalt is dat de parkeertarieven Vliegveld Eindhoven zeer sterk variëren op basis van de parkeervorm en de transfertijd. Hoe dichterbij u parkeert, hoe meer u betaalt. De shuttle- en valet opties die bij ons te reserveren zijn inclusief alle kosten, u betaalt dus geen reserverings- of andere extra kosten. U parkeert dus tegen zeer scherpe tarieven en dat nog een op maximaal 8 minuten van de luchthaven. We vertellen u naast de parkeerkosten Vliegveld Eindhoven ook graag meer over de mogelijkheden, lees vooral verder!

 

Budget Parkeeraanbieders

schippersstop eindhoven airport


Schippersstop

Schippersstop is een van de goedkoopste parkeeraanbieders met een shuttleservice bij Eindhoven Airport. U parkeert in combinatie met een bij de prijs inbegrepen shuttleservice. De parkeerplaats ligt op ongeveer 8 minuten reistijd van de luchthaven en is geopend, dus ook de shuttleservice, van 05:00 tot 02:00. 

 

Park & Fly P26 Eindhoven Airport


Park & Fly P26 - Long Stay

Bij Park & Fly P26, voorheen Park & Fly Long Stay, parkeert u op loopafstand. De parkeerplaats ligt op slechts 600 meter loopafstand van de terminal. Het parkeren doet u middels een inrijcode. Zodra u een reservering maakt ontvangt u een bevestiging inclusief een bijlage. In deze bijlage vindt u benoemde code, bewaar deze dus goed!

 

Park & Fly P24 Eindhoven Airport
Park & Fly P24 - Mid Stay

Bij de parkeeraanbieder Park & Fly P24, voorheen Park & Fly Mid Stay genoemd, bent u nog steeds voordeliger uit dan op de officiële parkeerplaatsen. U parkeert op slechts 400 meter van de luchthaven en ook hier parkeert u met behulp van een inrijcode. Hier parkeer je simpelweg weer net wat dichterbij, met deze eenvoudige service. 

 

Euro Parking Eindhoven Airport
​Euro-Parking

Bij Euro Parking parkeert u zeer voordelig, het is een van de goedkoopste parkeeraanbieders bij Eindhoven Airport. U parkeert middels een valetservice, hierbij levert u uw auto af op de hoofdlocatie en kunt u ververolgens te voet naar de luchthaven. U bent ongeveer 3 minuten onderweg, een chauffeur parkeer ondertussen uw auto op de parkeerplaats. 

 

Logo Park4You Eindhoven Airport
Park4You

Park4You is al jaren actief bij Eindhoven Airport en hierdoor. U auto wordt overgenomen bij de valet bufferzone en vanuit hier geparkeerd op het parkeerterrein. De parkeerplaats en service zijn geopend van 05:00 to 00:00 en uw auto staat op een uitermate goed beveiligde parkeerplaats. Het is mogelijk, tegen meerprijs, om overdekt te parkeren. 

 

 

Officiële Parkeermogelijkheden

p0 eindhoven airport
P0 Eindhoven Airport (Gold parking) 

​Wilt u dichtbij parkeren omdat u iemand komt ophalen of wegbrengen, dan kan dat op de P0 parkeerplaats. Hier is het tevens toegestaan om langer dan 2 uur te parkeren. De P0 Gold parking is direct tegenover de terminal gelegen en ligt dus op loopafstand! Het adres van dit gloednieuwe parkeerterrein is Luchthavenweg 25, 5657 EA Eindhoven.

 

p1 eindhoven airport
P1 Eindhoven Airport (Gold Parking) 

Parkeren op de P1 parking  is sinds kort weer mogelijk, de bouw van de parkeergarage is na een lange periode afgerond. In deze gloednieuwe parkeergarage kan je de eerste 10 minuten gratis parkeren, na deze 10 minuten betaalt u € 2,50 per half uur tot maximaal 6 uur. De verdere tariefopbouw is online niet terug te vinden, enkel bij de parkeergarage zelf. 

 

p3 eindhoven airport
P3 Eindhoven Airport (Silver parking) 

Op de P3 parkeerplaats, bent u in slechts 5 minuten bij de terminal. Vooraf reserveren is hier niet nodig en het parkeertarief start vanaf € 17 euro. Echter, in tegenstelling tot bovenstaande twee parkeerterreinen, kunt u hier wel een reservering maken. Helaas is het overdekt parkeren hier niet mogelijk en ook deze parkeerplaats is gelegen aan de Luchthavenweg 25 in Eindhoven.

 

p4 eindhoven airport
P4 Eindhoven Airport (Bronze parking)

Wilt u uw auto toch graag overdekt parkeren? Dat kan bij de P4 parking. De P4 bevindt zich op 7 minuten loopafstand tot het vliegveld en de prijs voor 8 dagen bedraagt rond de € 70 euro, beginnend bij een dagtarief van € 11 euro. Heeft u een reservering gemaakt, dan kunt u hier gemakkelijk inrijden o.b.v. de kentekenherkenning.

 

p5 eindhoven airport
P5 Eindhoven Airport (Bronze parking) 

Bij de P5 parkeerplaats van Eindhoven betaalt u slechts het bronzetarief van € 66 euro en ook deze parking ligt op 7 minuten loopafstand van het airport. U kunt hier goedkoop lang parkeren, de tarieven voor P5 starten vanaf € 10 euro per dag. Met behulp van een online reservering kunt u gemakkelijk in- en uitrijden middels kentekenherkenning, maar reserveren is niet verplicht.

 

p8 eindhoven airport
P8 Eindhoven Airport (Bronze parking) 

Let op: P8 is op het moment van schrijven niet beschikbaar. De P8 parkeerplaats is een shuttle parking van de luchthaven. Hierbij wordt u met een pendelbus van de parking op en neer naar het vliegveld gebracht. Het parkeerterrein van de P8 budget parking ligt op ongeveer 10 minutenm reisafstand naar de luchthaven. Let wel: deze parking is al geruime tijd niet beschikbaar.

 

easy valet eindhoven airport
Easy valet parkeren Eindhoven Airport (Gold parking) 

De naam zegt het al: Gemakkelijk parkeren kan bij deze parking! Met deze Easy Valet Parking hoeft u zelf namelijk helemaal niet meer te parkeren, dit wordt voor u gedaan! U rijdt zelf naar de terminal, waar u een chauffeur ontmoet die het parkeren voor u volbrengt. De loopafstand is dus niet van toepassing, u kunt direct de weg naar het inchecken vervolgen!

 

 

Parkeermogelijkheden Eindhoven AirportOverzicht van de parkeermogelijkheden bij Eindhoven Airport

In de schematische weergave van Eindhoven Airport ziet u precies waar alle parkeermogelijkheden gevestigd zitten. Zo kunt u goed zien waar u uw auto achterlaat, hoe de infrastructuur rondom Eindhoven Airport geregeld is en wellicht waar de tarieven parkeren Eindhoven Airport vandaan komen. Let hierbij op dat op het moment van lezen deze weergave wellicht niet helemaal up to date is. Er wordt namelijk veel herbouwd rondom Eindhoven Airport, hierdoor kunnen de mogelijkheden en bijbehorende kosten parkeren Vliegveld Eindhoven op het moment van lezen gewijzigd zijn. 

Zoals u kunt zien zijn alle parkeerplaatsen, op P8 Eindhoven na, allemaal direct gevestigd bij de luchthaven. Hier parkeert u dus op loopafstand. Om u een beeld te geven van de afstanden; zowel P4 Eindhoven als P5 Eindhoven liggen op ongeveer 7 minuten lopen van de terminal. Het zal u nu ook wellicht wel opvallen dat de prijs parkeren Eindhoven Airport hoger uitvalt naarmate u dichterbij parkeert. 

De locaties van de shuttle en valet parkeeraanbieders vindt u op de pagina van de aanbieder. Deze vindt u eenvoudig door in dit artikel op de naam of logo te klikken. Hier vindt u alle informatie terug, van foto's tot aan beschrijvingen van de faciliteiten. U kunt vervolgens direct reserveren en genieten van de scherpe parkeren Vliegveld Eindhoven tarieven. 

 

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen, ten minste 2 weken van tevoren gereserveerd, in de periode juli 2020.
  • De prijzen van de officiële airport producten komen direct van de officiële Eindhoven Airport parkeren website, de kosten voor het parkeren hier zijn exclusief online reservering.
  • De kolom 'Incl. Reservering' houdt in dat de vermelde tarieven inclusief of exclusief online reservering zijn. 
Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b