#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten

Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie!

Selecteer het vliegveld en de gewenste data en vergelijk direct een groot aanbod aan betrouwbare parkeeraanbieders rondom vliegvelden.
Vergelijken 13 October 2018

Parkeertarieven Eindhoven Airport

Parkeertarieven Eindhoven Airport

Wilt u goedkoop lang parkeren op Eindhoven Airport? Dat kan op verschillende manieren! Behalve het shuttle parkeren, zijn er namelijk ook goedkope valet parkeermogelijkheden of misschien parkeert u liever op het vliegveld zelf. Deze laatste optie lichten we in dit artikel voor u uit. Zo ziet u gemakkelijk in een oogopslag welke mogelijkheden er zijn en wat de parkeertarieven Eindhoven Airport zijn.

Speciaal voor u zetten we parkeerplaatsen van luchthaven Eindhoven op een rijtje! Hieronder vindt u het overzicht van alle info en tarieven van de officiele p-parkings op Eindhoven Airport. 

P1 Parkeren Eindhoven Airport (Gold Parking) € onbekend

Parkeren op de P1 parking van Eindhoven Airport is helaas tijdelijk niet mogelijk… De P1 van Eindhoven wordt namelijk tijdelijk gebruikt als Kiss & Ride strook vanwege werkzaamheden. Hier parkeren is toegestaan met een maximum tot 2 uur. De eerste 10 minuten kunt gratis parkeren op deze P1 voorziening, na deze 10 minuten betaalt u een tarief per half uur. Hoe hoog dit tarief precies is, blijft onduidelijk op de officiele website van Eindhoven Airport. Het adres van P1 Parkeren Eindhoven Airport is Luchthavenweg 25, 5657 EA Eindhoven. Wilt u langer parkeren dan 2 uur, maar niet vooraf reserveren? Parkeer dan op P0, P3 en P5 of een van de parkings rondom het vliegveld.

P0 Parkeren Eindhoven Airport (Gold parking) € 21,25 per dag

​​

Wilt u dichtbij parkeren omdat u iemand komt ophalen of wegbrengen, dan kan dat op de P0 parkeerplaats. Hier is het tevens toegestaan om langer dan 2 uur te parkeren. De P0 Gold parking is direct tegenover de terminal gelegen en ligt dus op loopafstand! Het adres van dit gloednieuwe parkeerterrein is Luchthavenweg 25, 5657 EA Eindhoven.

P3 Parkeren Eindhoven Airport (Silver parking) € 11,00 per dag

Op de P3 parkeerplaats bij Eindhoven, bent u in slechts 5 minuten loopafstand bij de terminal. Het vooraf reserveren is hier niet nodig en het parkeertarief start vanaf € 17 euro. Echter, in tegenstelling tot bovenstaande twee parkeerterreinen, kunt u hier wel een reservering maken. Dat is wel handig, zo bent u verzekerd van een plaatsje en kunt u lekker onbezorgd aan de reis beginnen! Helaas is het overdekt parkeren hier niet mogelijk en ook deze parkeerplaats is gelegen aan de Luchthavenweg 25 in Eindhoven.

P4 Parkeren Eindhoven Airport (Bronze parking) € 8,40 per dag

Wilt u graag uw auto overdekt parkeren? Dat kan bij de P4 parking Eindhoven. De P4 bevindt zich op 7 minuten loopafstand tot het vliegveld en de prijs voor 8 dagen bedraagt rond de € 70 euro, beginnend bij een dagtarief van € 11 euro. Let wel: Reserveer op tijd, want de parkeergarage is maar gedeeltelijk overdekt! Heeft u een reservering gemaakt, dan kunt u hier gemakkelijk inrijden o.b.v. de kentekenherkenning. U kunt de parking boeken tot maar liefst 24 uur van tevoren!

P5 Parkeren Eindhoven Airport (Bronze parking) € 8,25 per dag

Bij de P5 parkeerplaats van Eindhoven betaalt u slechts het bronzetarief van € 66 euro en ook deze parking ligt op 7 minuten loopafstand van het airport. U kunt hier goedkoop lang parkeren, de tarieven voor P5 starten vanaf € 10 euro per dag. Met behulp van een online reservering kunt u gemakkelijk in- en uitrijden middels kentekenherkenning, maar reserveren is niet verplicht. De ingang van de P5 parkeerplaats vindt u aan de Luchthavenweg 25, 5657 EA Eindhoven.

P8 Parkeren Eindhoven Airport (Bronze parking) € 7,00 per dag

Met deze budget parking maakt de luchthaven het goedkoop lang parkeren Eindhoven Airport voor u mogelijk. Echter, u parkeert hier niet op de luchthaven zelf, maar in de buurt daarvan. De P8 parkeerplaats ligt dus niet op loopafstand van de terminal en is een shuttle parking van de luchthaven. Hierbij wordt u met een (gratis) pendelbus van de parking op en neer naar het vliegveld gebracht. De kosten hiervan bedragen 56 euro en daar is de shuttle bus bij inbegrepen. Voor meer uitleg over het shuttle parkeren, kijk op onze pagina over parkeervormen. Het parkeerterrein van P8 budget parking, ligt gevestigd op Erica, 5688 GN in Oirschot en de reisafstand naar de luchthaven bedraagt slechts 10 minuutjes! 

Easy valet parkeren Eindhoven Airport (Gold parking) € 10,00 per dag

De naam zegt het al: Gemakkelijk parkeren Eindhoven Airport. Met deze Easy Valet Parking hoeft u zelf namelijk helemaal niet meer te parkeren, dit wordt voor u gedaan! U rijdt zelf naar de terminal, waar u een chauffeur ontmoet die het parkeren voor u volbrengt. De loopafstand is dus niet van toepassing, u kunt direct de weg naar het inchecken vervolgen!

Overige tips en info

Bovenstaande informatie is verstrekt van de officiele airportpage en prijzen zijn gebaseerd op de week van 3 november tot en met 10 november 2018. Klik op de logo’s voor meer informatie over de officiele P-parkeerplaats. Wilt u lang parkeren bij Eindhoven airport, maar met oog op uw portemonnee? Dat kan, reserveer dan tijdig uw parking of kijk in onze TOP 5 goedkoop parkeren Eindhoven Airport voor het totaal overzicht van voordeligste parkings rondom de luchthaven. Let wel: Het goedkoop parkeren Eindhoven Airport kan bij de P8 of P4 parking, maar hiervoor moet u vooraf reserveren. Voor alle parkeermogelijkheden in de buurt van Eindhoven, kunt u terecht op de Eindhoven Airport parking pagina. Wilt u graag bij een ander vliegveld parkeren, bekijk dan eenvoudig het volledige overzicht aan parkeerfaciliteiten op onze website Vliegen en Parkeren. Samen met u gaan we graag op zoek naar uw persoonlijke ideale parking!

 

Prijsoverzicht van alle officiële parkings Eindhoven Airport

3 november tm 10 november

(Loop)afstand tot luchthaven

Prijs 8 dagen

Prijs 14 dagen

Prijs per dag

Easy Valet

1 min

€ 80

€ 115

€ 10

P0 gold

1 min

€ 170

€ 240

€ 21,25

P3 silver

5 min

€ 88

€ 123

€ 11

P4 bronze – overdekt

7 min

€ 67,20

€ 99

€ 8,40

P5 bronze

7 min

€ 66

€ 95

€ 8,25

P8 bronze

Pendelbus

€ 56

€ 91

€ 7

 

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )