#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 08 Okt 2019

Parkeertarieven Eindhoven Airport

Bent u van plan om te parkeren Eindhoven Airport en wilt u daarvoor meer informatie ontvangen over de kosten parkeren Eindhoven Airport? Wij zetten alle  parkeermogelijkheden, bijbehorende tarieven en overige informatie op een rijtje.

Let op: de officiële P-parkeerplaatsen van Eindhoven Airport zijn niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Eindhoven Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op de groene 'Zoeken' knop te klikken. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijken en direct reserveren. 

 

Parkeeraanbieder

Kosten per week

(8 dagen)

Kosten per dag

Parkeervorm

Transfer tijd

Officiële Parkeermogelijkheden

P1 Gold

€ 180,00

€ 22,50

Loopafstand

1 min

P0 Gold

€ 128,00

€ 16,00

Loopafstand

2 min

Easy Valet Parking

€ 118,80

€ 14,85

Loopafstand

2 min

P5 Bronze

€ 118,00

€ 14,75

Loopafstand

7 min

P4 Bronze

€ 118,00

€ 14,75

Loopafstand

7 min

Budget Parkeeraanbieders

Schippersstop

€ 62,00

€ 7,75

Shuttle

8 min

Euro-Parking

€ 65,00 € 8,13 Valet 3 min

EazzyPark

€ 66,00

€ 8,25

Shuttle

1 min

Park & Fly

€ 79,50

€ 9,24

Valet

0 min

EazzyPark

€ 90,00

€ 11,25

Valet

0 min

Central Parking

€ 93,98 € 11,75 Valet 1 min
  • De prijzen van de officiële airport producten komen direct van de officiële Eindhoven Airport parkeren website, de kosten voor het parkeren hier zijn exclusief online reservering.
  • Klik in de tabel op de naam van de parkeeraanbieder voor meer verdiepende informatie. 
  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen in de periode oktober 2019.

 

Overzicht van de parkeertarieven bij Eindhoven Airport

Wij krijgen vaak de vraag: wat kost parkeren Eindhoven Airport? In de bovenstaande tabel van de parkeerkosten Eindhoven Airport vindt u alle parkeertarieven Vliegveld Eindhoven terug. De mogelijkheden en bijbehorende tarieven zijn gesplitst in officiële parkeermogelijkheden en budget parkeeraanbieders. De officiële mogelijkheden zijn enkel te reserveren via de website van Eindhoven Airport. De budget parkeeraanbieders zijn allen te reserveren via onze website.

Wat opvalt is dat de prijzen zeer sterk variëren op basis van de parkeervorm en de transfertijd. Hoe dichterbij u parkeert, hoe meer u betaalt. De shuttle- en valet opties die bij ons te reserveren zijn inclusief alle kosten, u betaalt dus geen reserverings- of andere extra kosten. U parkeert dus tegen zeer scherpe tarieven en dat nog een op maximaal 8 minuten van de luchthaven. We vertellen u naast de parkeerkosten Vliegveld Eindhoven ook graag meer over de mogelijkheden, lees vooral verder!

 

Budget Parkeeraanbieders

schippersstop eindhoven airport

Schippersstop

Schippersstop is de meest voordelige parkeeraanbieder bij Eindhoven Airport. U parkeert in combinatie met een bij de prijs inbegrepen shuttleservice. De parkeerplaats ligt op ongeveer 8 minuten reistijd van de luchthaven en is geopend van 05:00 tot 02:00. 

 

Euro Parking Eindhoven AirportEuro-Parking

Bij Euro Parking parkeert u, op het moment van schrijven, op de een na goedkoopste parkeeraanbieder. U parkeert middels een valetservice, hierbij levert u uw auto af op de hoofdlocatie en kunt u ververolgens te voet naar de luchthaven. U bent ongeveer 3 minuten onderweg, een chauffeur parkeer ondertussen uw auto op de parkeerplaats. 

 

eazzypark eindhoven airport

EazzyPark - Shuttle

Bij EazzyPark kunt u, zoals de naam al doet vermoeden, zeer eenvoudig parkeren. U parkeer hier in combinatie met een shuttleserivce, deze is bij de prijs inbegrepen. U parkeert op slechts 1 minuut afstand van de luchthaven en de aangeboden services zijn beschikbaar van 04:00 tot 00:00.

 

park & fly valet eindhoven airport

Park & Fly - Valet

Park & Fly is een groot parkeerconcern, onder andere actief bij Eindhoven Airport. U auto wordt overgenomen bij de valet bufferzone en vanuit hier geparkeerd op het parkeerterrein. De parkeerplaats en service zijn 24/7 geopend en uw auto staat op een uitermate goed beveiligde parkeerplaats. 

 

EazzyPark Valet Eindhoven AirportEazzyPark - Valet

EazzyPark heeft naast een shuttleservice ook een valet service. U levert uw auto af bij EazzyPark en deze wordt vervolgens geparkeerd door een chauffeur. Bij terugkomst loopt u weer terug en uw auto zal weer klaart staan. Ook deze service is beschikbaar van 04:00 tot 00:00 en u doet alles op dezelfde locatie op 1 min lopen van de luchthaven. 

 

Central Parking Eindhoven AirportCentral Parking

Bij de parkeeraanbieder Central Parking bent u nog steeds voordeliger uit dan op de officiële parkeerplaatsen. Ook hier parkeert u met een valetservice, de valet bufferzone is gelegen op hetzelfde adres als die van Park & Fly Valet. U bent dus na het afleveren van uw auto nog 1 minuut onderweg en u kunt 24/7 gebruik maken van de services. 

 

Officiële Parkeermogelijkheden

p0 eindhoven airportP0 Eindhoven Airport (Gold parking) 

​Wilt u dichtbij parkeren omdat u iemand komt ophalen of wegbrengen, dan kan dat op de P0 parkeerplaats. Hier is het tevens toegestaan om langer dan 2 uur te parkeren. De P0 Gold parking is direct tegenover de terminal gelegen en ligt dus op loopafstand! Het adres van dit gloednieuwe parkeerterrein is Luchthavenweg 25, 5657 EA Eindhoven.

 

p1 eindhoven airportP1 Eindhoven Airport (Gold Parking) 

Parkeren op de P1 parking  is sinds kort weer mogelijk, de bouw van de parkeergarage is na een lange periode afgerond. In deze gloednieuwe parkeergarage kan je de eerste 10 minuten gratis parkeren, na deze 10 minuten betaalt u € 2,50 per half uur tot maximaal 6 uur. De verdere tariefopbouw is online niet terug te vinden, enkel bij de parkeergarage zelf. 

 

p3 eindhoven airportP3 Eindhoven Airport (Silver parking) 

Let op: Deze is op het moment van schrijven niet beschikbaar. Op de P3 parkeerplaatsbent u in slechts 5 minuten loopafstand bij de terminal. Het vooraf reserveren is hier niet nodig en het parkeertarief start vanaf € 17 euro. Echter, in tegenstelling tot bovenstaande twee parkeerterreinen, kunt u hier wel een reservering maken. Helaas is het overdekt parkeren hier niet mogelijk en ook deze parkeerplaats is gelegen aan de Luchthavenweg 25 in Eindhoven.

 

p4 eindhoven airportP4 Eindhoven Airport (Bronze parking)

Wilt u uw auto toch graag overdekt parkeren? Dat kan bij de P4 parking. De P4 bevindt zich op 7 minuten loopafstand tot het vliegveld en de prijs voor 8 dagen bedraagt rond de € 70 euro, beginnend bij een dagtarief van € 11 euro. Heeft u een reservering gemaakt, dan kunt u hier gemakkelijk inrijden o.b.v. de kentekenherkenning.

 

p5 eindhoven airportP5 Eindhoven Airport (Bronze parking) 

Bij de P5 parkeerplaats van Eindhoven betaalt u slechts het bronzetarief van € 66 euro en ook deze parking ligt op 7 minuten loopafstand van het airport. U kunt hier goedkoop lang parkeren, de tarieven voor P5 starten vanaf € 10 euro per dag. Met behulp van een online reservering kunt u gemakkelijk in- en uitrijden middels kentekenherkenning, maar reserveren is niet verplicht.

 

p8 eindhoven airportP8 Eindhoven Airport (Bronze parking) 

Let op: P8 is op het moment van schrijven niet beschikbaar. De P8 parkeerplaats ligt niet op loopafstand van de terminal en is een shuttle parking van de luchthaven. Hierbij wordt u met een pendelbus van de parking op en neer naar het vliegveld gebracht. Het parkeerterrein van de P8 budget parking ligt op ongeveer 10 minutenm reisafstand naar de luchthaven. Let wel: deze parking is al geruime tijd niet beschikbaar.

 

easy valet eindhoven airportEasy valet parkeren Eindhoven Airport (Gold parking) 

De naam zegt het al: Gemakkelijk parkeren kan bij deze parking! Met deze Easy Valet Parking hoeft u zelf namelijk helemaal niet meer te parkeren, dit wordt voor u gedaan! U rijdt zelf naar de terminal, waar u een chauffeur ontmoet die het parkeren voor u volbrengt. De loopafstand is dus niet van toepassing, u kunt direct de weg naar het inchecken vervolgen!

 

 

Parkeermogelijkheden Eindhoven AirportOverzicht van de parkeermogelijkheden bij Eindhoven Airport

In de schematische weergave van Eindhoven Airport ziet u precies waar alle parkeermogelijkheden gevestigd zitten. Zo kunt u goed zien waar u uw auto achterlaat, hoe de infrastructuur rondom Eindhoven Airport geregeld is en wellicht waar de tarieven parkeren Eindhoven Airport vandaan komen. Let hierbij op dat op het moment van lezen deze weergave wellicht niet helemaal up to date is. 

Zoals u kunt zien zijn alle parkeerplaatsen, op P8 Eindhoven na, allemaal direct gevestigd bij de luchthaven. Hier parkeert u dus op loopafstand. Om u een beeld te geven van de afstanden; zowel P4 Eindhoven als P5 Eindhoven liggen op ongeveer 7 minuten lopen van de terminal. 

De locaties van de shuttle en valet parkeeraanbieders vindt u op de pagina van de aanbieder. Deze vindt u eenvoudig door in dit artikel op de naam of logo te klikken. Hier vindt u alle informatie terug, van foto's tot aan beschrijvingen van de faciliteiten. 

 

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )