#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 03 Jan 2019

P6 Valet Parkeren Schiphol

P6 Valet Parkeren Schiphol

Wilt u parkeren bij Schiphol, maar geen extra reistijd inplannen voor een shuttle service of op zoek gaan naar een parking ter plekke? Dan is het valet parkeren een absolute aanrader! Bij het valet parkeren Schiphol, rijdt u namelijk direct naar de terminal toe en vanaf daar neemt een chauffeur het van u over. Alle informatie over de P6 valet parkeren Schiphol locatie, vindt u terug in dit artikel.

Let op: P6 Valet Schiphol Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Schiphol Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijk en direct reserveren. 

Alles wat u moet weten over valet parkeren Schiphol

Het valet parkeren bij Schiphol kan op twee manieren. Schiphol biedt namelijk het P6 valet parkeren, maar ook het terminal valet parkeren aan. Bij beide gevallen is het online reserveren verplicht en de grootste verschillen zitten hem in de tarieven en het soort terrein. In dit artikel focussen we op de P6 valet parking Schiphol. Hier parkeren is toegestaan vanaf 3 dagen en het betreft een onoverdekt terrein. Voorafgaand aan de reis, rijdt u naar de P6 garage van Schiphol toe. Deze bevindt zich op de Transportstraat bij de luchthaven en is makkelijk te vinden door het volgen van de lang parkeren borden, hierna volgt P6 valet en dan eindigt u vanzelf in de videostraat van de garage. Deze videostraat is erg bijzonder. Zodra u de garage betreedt, wordt uw auto volledig op een scan vastgelegd. Schiphol Airport maakt als het ware een opname van de auto. Hierna parkeert u de auto en geeft u de sleutels af bij de balie. Binnen enkele minuten lopen staat u al in de vertrekhal om de reis te vervolgen. Bij terugkomst kunt u de sleutels weer ophalen en rijdt u eenvoudig weg uit de P6 parkeergarage. Echter, uw auto blijft hier intussen niet. De auto wordt verplaatst naar een onoverdekt terrein in de buurt en daar staat hij geparkeerd gedurende de reis. Dit is een afgesloten parkeerterrein en uw auto beschikt over een GPS tracker, met KM registratie. Bovendien, garandeert de luchthaven dat er nooit meer dan 12 km met uw auto gereden wordt. Het reserveren van de P6 valet parking Schiphol kan tot 4 uur voorafgaand aan uw reis.

Parkeertarieven P6 Schiphol Valet Parking

De parkeertarieven van P6 valet parkeren, zijn goedkoper dan die van de terminal valet parking Schiphol. Dat komt omdat dit een onoverdekt terrein betreft. Om het overzicht te bewaren, zetten wij de parkeertarieven hieronder voor u op een rijtje. Bovendien vindt u in onderstaande tabel niet alleen de parkeertarieven van de officiële P6 valet parking terug, ook voegen we hier vergelijkbare parkeeraanbieders aan toe. Deze parking bevinden zich in de buurt van Schiphol, maar zijn niet in het bezit van de luchthaven. Voor meer informatie, foto’s of het reserveren van zo een parking, klik op hun naam in de tabel. Het reserveren duurt slechts twee minuutjes, regel eenvoudig uw lang parkeren Schiphol Airport via Vliegen en Parkeren!

Schiphol Airport Parkeren

8 dagen  

15 dagen

Afstand tot vertrekhal

P6 Valet Parkeren Schiphol

€ 129

€ 146,50

5 min lopen

The Valet Guys

€ 54

€ 76

1 min lopen

Parking Point

€ 59,98

€ 84,49

2 min lopen

Budget Valet

€ 60,49

€ 84,99

1 min lopen

24/7 Valet Parking

€ 74

€ 104

2 min lopen

Bovenstaande tarieven zijn gebaseerd op januari 2019. De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Rotterdam Airport parkeren website.​

 

Zoals u zelf kunt zien, kan het valet parkeren bij verschillende parkeeraanbieders. Bij enkele bovenstaande kunt u zelfs overdekt parkeren gedurende de reis en betaalt u minder dan op de P6 onoverdekt valet parkeren Schiphol. Middels hun lage parkeertarieven maken zij het goedkoop lang parkeren Schiphol wel erg aantrekkelijk. Kies voor het luxe valet parkeren, voor een goede prijs. Via Vliegen en Parkeren betaalt u  nooit te veel voor uw parkeerplaats. Zoekt u naar een budget parking Schiphol en de allerbeste parkeerdeal scoren? Check dan eens onze top 5 goedkoop parkeren Schiphol Airport, voor de top 5 meest voordelige parkings!

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b