#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 02 Dec 2018

P5 Parkeren Hamburg

P5 Hamburg Airport

Met de auto naar het vliegveld rijden en daar parkeren is de meest comfortabele manier van reizen. Wanneer via Hamburg Airport vliegt moet u ook denken aan parkeren Hamburg Airport. U kunt voor onaangename verrassingen komen te staan wanneer u niet van tevoren een parkeerplaats reserveert. De tarieven van de officiële parking van Hamburg Airport zijn namelijk fors en wellicht mee dan u verwacht. Daarom zetten wij de informatie en tarieven van P1, P2, P4 en P5 voor u op een rijtje. U komt er snel genoeg achter dat u veel geld kunt besparen!

Let op: P5 Hamburg Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Hamburg Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijk en direct reserveren. 

 

Alle info over P5, parkeren Hamburg Airport

Parkeergarage biedt net als de andere officiële parkings overdekte parkeerplaatsen aan. P5 ligt ook net als P1, P2 en P4 op loopafstand van terminals 1 en 2. Maar ook net als de andere opties betaalt u er ook voor. De tarieven van parkeren Luchthaven Hamburg liggen namelijk fors hoger dan de tarieven van ons aanbod. Parkeergarage P5 heeft in totaal 8 verdiepingen waarvan de parkeerplaatsen op eerste 7 verdiepingen overdekt zijn. Alleen de bovenste (achtste) verdieping, is niet overdekt. Daarnaast, kunt u hier niet elk type auto kwijt want er is een maximale doorrijhoogte van 2 meter.

Parkeertarieven Hamburg Airport

Alle officiële parkeeropties van Hamburg Airport zijn zeer comfortabel, maar ook zeer prijzig. Alle locaties liggen op loopafstand van beide terminals maar daar betaalt u ook voor. Naast de parkeerkosten betaalt u ook € 4 reserveringskosten. Ook in het geval dat u uw gereserveerde parkeerplaats wilt annuleren bent u veel geld kwijt. Wanneer u op korte termijn wilt annuleren, om specifiek te zijn binnen 48 uur voor aanvang, dan betaalt u nog maar liefst € 28 administratiekosten. U kunt de prijzen van parkeren Vliegveld Hamburg vinden in de onderstaande tabel.

Parkeren vliegveld Hamburg

1 week

2 weken

 

Afstand

 

P5 Parkeergarage Official

€ 164

€ 209

50m lopen

Public Air Parking

€ 44

€ 68

12 min met shuttle

Public Air Parking

€ 48

€ 72

Valet: 1 min lopen

PMS Park & Fly

€ 69

€ 89

Valet: 1 min lopen

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op tarieven van december 2018. De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Hamburg Airport parkeren website.​

 

Alle informatie over Vliegen en ParkerenU betaalt veel voor het aangeboden gemak en comfort van P5. U kunt bij een week parkeren al maar liefst € 100 besparen! U levert hier bijna niks in op gemak en comfort, vooral wanneer u kiest voor valet parkeren Hamburg Airport. Hierbij rijdt u direct naar de terminal en wordt uw auto overgenomen door een chauffeur van de parking. U bespaart vooral wanneer u kiest voor shuttle parkeren Hamburg Airport. Hierbij wordt u met een shuttlebus vervoert tussen de parkeerplaats en het vliegveld. Hierbij bent u maximaal 16 minuten reistijd in de shuttlebus kwijt. U vindt alle informatie over onze parkeervormen op de parkeervormen pagina.

Wanneer u via Vliegen en Parkeren een parkeerplaats reserveert bent u zeker van goedkoop parkeren Vliegveld Hamburg. U vindt ons beschikbare aanbod door het juiste vliegveld en uw reisdatums in te voeren. U kunt vervolgens het aanbod vergelijken en direct uw gewenste parkeerplaats reserveren. U heeft binnen enkele minuten al een parkeerplaats gereserveerd. U betaal hierbij geen reserverings- of andere extra kosten. Wilt u meer weten over hoe wij of onze parking te werk gaan, bekijk dan eens onze FAQ-pagina of maak gebruik van onze gratis klantenservice. Wij helpen u graag op weg!

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b